Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλως ηρθες Κατερινα!

Τελικα καθε γιατρος με τη φιλοσοφια του.Εμενα ουτε ν ακουσει για αουταν

Εντομοαπωθητικο χωρου αοσμο και οταν εβγαινα εξω σιτρονελα αυτοκολλητα ή κορρε.Αυτα μου προτεινε

Εγω θα γεννησω Διαβαλκανικο Κατερινα.Ο γιατρος μου δωσε 2-3 επιλογες και γω επελεξα εκει.Εσενα μονο το γενεσις σου προτεινε ή το διαλεξες εσυ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα στο διαβαλκανικο που γενησε μια φιλη μ ηταν πολυ ευχαιρστημενη και πηρωσαν στο νοσοκομειο 2000μονο δεν μπορω ν πω οτι ειναι πολλα αλλα ουτε και λιγα . σε δικληνο ηταν με μια αλλη κοπελα

ΕΓΩ ΑΓΙΟ ΛΟΥΚ ΑΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕς ΚΑΛΥΤΕΡΕς ΑΠΟ ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΟ ΣΕ ΓΕΝΝΕΣΙς ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟς ΛΟΥΚΑς ΕΧΕΙ ΔΙΚΛΙΝ ΑΚΑΙ ΜΟΝΟΚΛΙΝΑ ΜΟΝΟ!καλωσορισε ςκατερινακι,βασιλικη εγω ταμπλετες βαζω!για τ ακουνουπακια!!!κατερινα καλωσοριδες γκαρντασι!εγω ανατολικα μενω,καλαμαρια. κι εγω διαβητη κυησης....τοπαλευεις με διατροφη η εισαι ινσουλινη?αντε το αγορακι με το καλοοοοοοο!!!!δημητρουλι ουτε μηνας δ ενεεμεινε!εμενα εκλεισε το τηλ απο μπαταριακαι δε χτυπησε ατις 2 να παρω το χαπι για τις συσπασεις...και το πηρα σρτις 6 μετα ξυπνησα μονη μου 5,30 καιπεριμενα...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εχω τιμες απο ολα καπου αλλα δνε εξερω πως να τοανεβασω εχεικαποια το μαιλ της ν ατης το στειλωνα το ανεβασει/

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

φαιρ μου δενεμαθα,αλλ ακοπελε ςμου ειπαν οτι δεν ισχυει το κοστος ανακτησης αυτο....δωρεαν τ α παιρνεις,τωρ ατινα πω,μαλλον για δωρεα με κοβω σ εδημοσια τραπεζα....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

φαιρ μου δενεμαθα,αλλ ακοπελε ςμου ειπαν οτι δεν ισχυει το κοστος ανακτησης αυτο....δωρεαν τ α παιρνεις,τωρ ατινα πω,μαλλον για δωρεα με κοβω σ εδημοσια τραπεζα....

Δημοσια τραπεζα στη θεσνικη εχει μονο στο Παπανικολαου ετσι δεν ειναι?

Διαφημίσεις

κι εγω ετσι νομιζω,δεν ασχοληθηκα δεν απανταν στο τηλ, το τη λ του ειναι 2313307419

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κοριτισια ν ασας θυμισω για το επιδομα κυοφοριας,οηγαχτε,ς οσες εργαζεστε η εχετε 200 ενσημα τον τελευταιο χρονο νομιζω....παρτε βεβαιωση για την πητ απο το γιατρο σας και πατε στοκεντρο μανας καιπαιδιου να σας δωσουν να συμπληρωσετε εσεις και ο εργοδοτης σας ,αφου μετρησετε 56 μερες πριν την πητ κιαπο κει ξεκιναει η αδεια για να πληρωθειτε,θα σας δωσουν και 2 εξουσιοδοτησειςγια βοηθημα τοκετου καιεπιδομα οαεδ νομιζω 63 μερε ςμετ ατη γεννα....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...