Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kalimera koritsia xthes kai emena mou espasan ta neura ta bromokounoupa eleos pote tha xekoumpistoun na broume ton upno mas xana.....! ego pali koritsia sikonomai gia toualeta kai meta pao kateutheian sto krebati giati ama meino ligo parapano xupnia den me pernei xana o upnos milame gia aipnia foulll alla nustazo pos ginete auto na nustazeis kai na min se pairnei o upnos kai apo tin alli na exeis kai ta kounoupia to kerasaki stin tourta....thelo na erthei o XEIMWNASSSSS

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

katerina tselepi γεια σου .

καλος ηρθες στο φορουμ

ειμαι απο θεσσαλονικη το πατρικο μ ειναι αγγελοχωρι . και τωρα μενω πολιχνη. . επειδη μου φαινεται γνωστο το επιθετο σου και μαλλον γνωριζομαστε . τι ηλικια εχεις εαν επιτρεπετε η πες μ σε πιο σχολειο εισουν.?εσενα ποια ειναι η πητ σου? για να το συμπληρωσουν τα κοριτσια

εχω μια απορια . απο την αρχη της εγκυμοσυνης μ μεχρι μια εβδομαδα πριν οηγαινα ανα 10 λεπτα η ανα 15λεπτο τουαλετα . πολυ συχνα επειδη ειχα ουρολοιμωξη αυτην την εβδομαδα δεν πηγαινω τοσο συχνα αλλα κανονικα .μαλλον θα φταιει π εκοψα το αλατι

geia sou basiliki..poli kounoupi re paidi mou..mporeis na baleis autan k kalitera na pareis auto to paidiko to autan,den yparxei kanena problima,ebaza k go synexeia to kalokairi..

καλώς όρισες κατερίνα!πότε με το καλό?αγοράκι? κοριτσάκι?

σε ευχαριστώ για την συμβουλή,θα πάρω την μαμά μου να μου φέρει,δεν την παλεύω άλλη νύχτα να γίνω σουρωτήρι!

Διαφημίσεις

ego meno filiro..toy 1979 eimai gennimeni,aiginio pierias piga sxoleio..eimai poli megaliteri apo sena :( gerasa...katagogi mou apo methoni pierias, pantreutika kai xeniteutika..tora gia to epitheto mporei apo ti douleia mou na to xereis,arxitekton mixanikos eimai..k sthn polixni pao poli poli sixna exo fili ekei..

κατερινακι το επιθετο μ θυμησε μιας συμαθητριας μου . .

αχα να και ενα τοξοτακι

και αλλο αγορακι στην παρεα ωραια . και εμενα αγορακι ειναι το ζουζουνι μου . εχουμε πολλες νυφες εδω περα κατερινα οποτε εχουν να διαλεξουν τα αγορια μας

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. amela αγοράκι ΠΗΤ: 2/11/2010

3. kisha κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

4. Dimitra83 κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

5. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

6. mikio κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

7. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

8. Katerina11 κοριτσάκι ΠΗΤ: 11/11/2010

9. Fire αγοράκι ΠΗΤ: 12/11/2010

10. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

11. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 18/11/2010

12. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

13. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

14. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

15. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

16.katerina tselepi αγοράκι ΠΗΤ :24/11/2010

17.XANTHI24 κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/11/2010

Διαφημίσεις

έκλεψα και εγώ μια φορά τον ρόλο της υπεύθυνης της λίστας!αν φυσικά μου το επιτρέπουν κούλλα και χριστίνα...!;)

με το καλό κατερίνα!κι άλλος γαμπρός στην παρεούλα μας!η θεσσαλονίκη μάλλον πήρε φαλάγγι τις άλλες πόλεις!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...