Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

οχι κουκλα οι συσπασεις ειναι απο την ουρολοιμωξη σε μενα....καποιες τωρα 2-3 ακανονιστες τημερα ειναι λογικες...μετα και 10-15 τη μερ απο την 36η εβδομαδα αλλα ακανονιστες,αν εχεικαθε 20λεπτο οπςω ειχα εγω τρεχεις!!!!ενεσεις εκανα γιατι πηγαινα για προωρο με τις συσπασειςμου και αυξηθηκανκι αλλο μετα,γιαυτο καιμου αυξησαν α χαπια....δενεχει σχεση με το διαβητη,ο διαβητης ευτθυνεται για μεγαλα μωρα....απλα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

SE EUXARISTO POLI GIA TIN APANTISI!!! apla exo anxos genikotera ores ores poli giati perisi i proti kyisi den pige kala stamatise bebaia stin 10 ebdomada alla xoris na uparxei kapoio iatriko problima apla etsi synaibei eipan oi giatroi alla auto paei perase den axizei na to thimamai giati tora prota o theos exo stin koilitsa mou to aggeloudaki mou....pou se ligo kairotha imaste agkalitsa.....axxx pote tha erthei auti i eulogimeni mera!

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

σου βάζουν 2 ιμάντες ξανθη μια καταγραφεί το μωρό την καρδιά του και η άλλη τις σύσπασεις

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

έρχεται κι αυτη τη φορά το μωρό ήρθε για να μείνει. Το μωρακι θα είχε πρόβλημα και προνόησε η φύση έτσι να το βλέπεις.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

όσο χρειάζεται μπορεί και καθόλου...ανάλογα με τις ενδείξεις. Στον τοκετό είσαι μόνιμα συνδεδεμένη για να ακούς τούς χτύπους του μωρου.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Kαλημερα κοριτσια!

Απο χθες το βραδυ νιωθω κατι σαν σφαχτη ψηλα και δεξια

Μ εχει τρελλανει αυτο το μωρο

Απο κει που ηταν τερμα αριστερα τωρα νομιζω οτι πηγε τερμα δεξια :|

Καμμια φορα νομιζω οτι ο χωρος στην κοιλιτσα μου δεν του φτανει και τεντωνεται το καημενο για να βολευτει..

Προσπαθω να καταλαβω καμμια φορα αν εχω πετρωμα ή συσπασεις αλλα δεν καταλαβαινω πραγματικα και μ εχει εκνευρισει αυτο

Βασιλικη,ελπιζω σημερα να ειναι καλυτερα η γιαγια και ο μπαμπας!

Κισακι,ειμαι σχεδον σιγουρη οτι τα χαπια για συσπασεις τα σταματαμε την36η εβδομαδα

Θα προτιμησω τα weleda μαλλον και γω,βρηκα κι ενα ελληνικο site που τα χει σε πολυ καλες τιμες σε σχεση με τα φαρμακεια

Α και τωρα που πα τιμες..

Οσες γεννησουμε σε ιδιωτικες κλινικες θα πληρωσουμε κατιτις παραπανω μια και αυξανεται ο φπα.

Καλο ε? δε φτανει που γενναμε εν μεσω κρισης,θα πληρωσουμε και καπελο

Α ρε Δημητρα, με βλεπω μεταναστρια στα μερη σου

Σας αφηνω για την ωρα,παω να πλερωσω λογαριασμους:evil::evil::evil:

καλημερα κοριτσαρες . αρχηζω να μην χορταινω τον υπνο και να κοιμαμαι σαν βοδι. αλλα δυστηχως ευτηχως περιμενω τον ηλεκτρολογο και πρεπει ν ειμαι ξυπνια την τρελα μου μεσα

καλημερα ποπακι...κ γω δε χορταινω υπνο κ με ξυπνανε τα κανιβαλακια μου ουφφφ

αλλα προπονηση κανουμε.οταν βγουν τα νινια ο υπνος θα αποτελει μια αναμνηση τους πρωτους 2 μηνες:rolleyes::tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

καλημερ ακουκλες!!!!!ναι φαιρ μου εχεις δικιο,εγω δνεκαταλαβα καλα,τι μου ειπε ο ανθρωποις,ειπε για 36η εβδομαδα,ειπε για 2500 κιλα μωρο,αρα 3 εβδομαδες ακομ ηαλλα απο 4ωρο τ αχαπια θ αταπαιρνω ανα 6ωρο.εκλεισε το τηλμο υαπο μπαταρι ακαι δε χτυπησε στις 02,00 που επρεπε ν απαρω ταχαπια,ξυπνησα μονημου στις 6 και πηρα τα επομενα....αχχχχχχχχχχχχχ!ευτυχω; ακομη καλα ειμαι εκτος αν ειχα στον υπνομου συσπασεις,γιατι οταν κοντευει η ωρ ατου χαπιου μ επιανει παλι....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλημέρα κορούες!

χθές πάλι δε κοιμήθηκα.:evil: από τις 3 μέχρι τις 6 γύριζα σαν ζόμπι προσπαθώντας να ξεφύγω από τα κουνούπια!!!την κατάρα μου να έχουνε!!!!:evil::evil::evil:μέχρι που έφυγα από το κρεβάτι μου και πήγα να κοιμηθώ στο δωμάτιο του αδελφού μου που είναι κλειστό εδώ και 1,5 μήνα και με βρήκαν πάλι.έβαλα τα κλάματα δεν άντεχα άλλο.δοκίμασα τα πάντα. και με το σεντόνι με τσίμπαγαν!στο τέλος έριξα μια κουβέρτα και κουκουλώθηκα!κόντεψα να σκάσω,ύδρωνα νόμιζα ότι ήρθε το τέλος!ώσπου και με άφησαν ήσυχη και κοιμήθηκα στις 6.βρε κορίτσια εσείς τι κάνετε για τα κουνούπια?autan κανει να βάλουμε?υπάρχει καμιά φυσική λύση? τι θα κάνω απόψε???

kalimera k apo mena se oles..argisa na mpo alla mpika..san nea sth selida na po k go ta dika mou..k go nystazo olh mera,orthia koimamai..k to proi diskolo na ksipniso,poli diskolo..syspaseis exo k go poli sixna alla den einai anisixitiko katholou..o giatros mou leei proetoimazetai to soma tis ginaikas..einai kamia apo thesniki??rotao apla gia na matho pou exete skopo na genisete..emena mou proteinei genesis.ti exete na peite??k exo k to problima tou diabiti k genika agxonomai poli.

αχχαχα βασιλικη μ τι τραβας και εσυ .

εγω ολο το καλοκαιρι μονο μια μερα με ενοχλησαν τα κουνουπια δεν με ξανα ενοχλησαν . και εκεινη την νυχτα με τσιμπισανε για τα καλα . υπομονη βαλε αλοιφη για να μην σε ενοχλουν τα τερατακια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...