Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

παντως κισακι συμφωνα με αυτο

http://www.mamadesonline.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=134&Itemid=89

μια χαρα βαρος εχει η μπεμπα σου

επρεπε να ειναι περιπου 1918 λεει.οποτε μια χαρα ειστε αν ισχυει το βαρος του υπερηχου!20 του μηνος εχω κ εγω.να δουμε ποσα θα πει την δικια μου

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αλαλ μαλλον κι αυτοςμπερδευτηκε γιατι την αλλη τριτη θ αειμαι 33+,σχεδον 34η και οχι 36 γιατι κατι ανεφερε ια36η εβδομαδακαι 2,5 κιλα,αρ αμαλλονμπερδευτηκε...θα το διαλευκανω την τριτη,απλα ρε δημητρουλι ξερω οτι ειναι επωδυνη η προκληση ,αλλα μια επεμβαση ειναι επεμβαση....μπορει να δημιουργησει ινωσεις ,συνφυσεις κτλ και μετα πας παλι γιακαισαρικη στο δευτερο....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

αχαχαοχι θ ατ αχασει ςκαλο μου,λιγηπροσπαθεια,οσοπιο συντομα μπαινουν τακιλα τοσο πιο ευκολ αφευγουν,σκεψου με τη γεννα ποσ αθα φυγπυν,υγρα,μωρο,πλακουντας....δενειναιλιγα.....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

τα γιουτοπαρ εκει ποια ειναι?

ti ennoeiς? yutopar λεγονταικαιειναι τ αμονο για συσπασεις....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Exeis dikio Dimitroula! Apla me ta kila den imoun pote adunati kai fovamai

mi den mporw meta na ta xasw eukola!exw kai ton thuroeidi opote mi vrethw kai ston gamo

me 500 kila sun!

ναι μωρε σιγα κ εγω εχω υποθυροειδη κ ημουν 48 κιλα:rolleyes: αν παιρνεις χαπια δεν υπαρχει προβλημα!

κισακι καταλαβα ποια λες απλα μπερδευτικα με τα ελληνικα ετσι οπως το ειπες χαχαχα:tongue: λογικα ναι μεχρι 36 εβδ τα παιρνεις αυτα

Holy Diver

ο γιατρος μου μπερδευτηκε ,τονζαλισ αμαλλον!αρ αθα τ απαιρνω μεχρι 36η και χαρηκα κι εγω!ουφ!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ο γιατρος μου μπερδευτηκε ,τονζαλισ αμαλλον!αρ αθα τ απαιρνω μεχρι 36η και χαρηκα κι εγω!ουφ!

ελα μωρε αλλες 3 εβδομαδες θα τα παρεις:tongue: τοσα κ τοσα χαπια φαγαμε.στις 3 εβδομαδες κολλησαμε?χαχα

Holy Diver

Διαφημίσεις

λογικα ρε κοριτσια ολες εχουμε συσπασεις μετα τις 30 εβδ.κ στα 3 παιδια ειχα.ειναι φυσιολογικοτατο.πως θα ετοιμαστει το σωμα για τον τοκετο?γιαυτο το λογο υπαρχουν.εκτος αν γινουν πολυ εντονες κ συχνες(πανω απο 4 φορες την ωρα)ειδοποιουμε τον γιατρο.κατα τα αλλα ειναι φυσιολογικες

κισακι δεν παει 8 κιλα καλε μη φοβασαι χαχαχα!!!8 κιλα ειναι 7 μηνων μωρο:tongue::tongue:

κανονικο θα βγει θα δεις.γυρω στα 3200(εγω η μαμη χαχαχχα)

Holy Diver

kai oi eneseis orimansis pneumonon tis kanoun oloi i oxi re koritsia exo anxothei....

οχι κοριτσακι δε τις κανουμε ολες.μονο αν υπαρχει καποιο προβλημα η καποια ενδειξη για προωρο τοκετο!εγω δεν εκανα σε κανενα παιδι.μην φοβασαι βρε κ αγχωνεσαι.αν χρειαζεται η οχι θα το ξερει ο γιατρος σου!

Holy Diver

kai emena megali mou tin bgazei xixixiix tha tin fobountai oi antres;) otan perimeneis kati argei toso poli na erthei tora methaurio tha pao ston giatro kai mou fainete aionas....apla auto pou les kisha i kaisariki den pauei na einai epembasi ..... ola kala tha pane gia oles mas!!

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...