Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kishaki τέλεια!μεγάλωσε πολύ η μπουμπού!

Και στα κιλά μια χαρά είσαι.Εμένα άρχισε να παίρνει απο κάτω.Απο αύριο λέω να αρχίσω διατροφή.Μου είχε δώσει ένα χαρτί στην περίπτωση που είχα διαβήτη κύησης. Τελικά θα το χρησιμοποιήσω να τελειώνω.

Παρήγγειλα και το καρότσι σήμερα και αύριο πάω να ψωνίσω για τη βαλίτσα του μαιευτηρίου. Αν και χθες που ρώτησα τον γιατρό μου λεει τι να φτιάξεις,οτι χρειαζεσαι θα στο φέρνουν.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

νικχ μου εχω διατροφη δικημου για διαβητικους εχω και για εγκυες,δενεχουν πολλη διαφορα απλα αν δενεχει ςδιαβητη τα τρως πληρη τα γαλακτοκομικα....θες να σουθ δωσω καποια?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

κι εγω δε θα διατηρουμουν ρε συ,ειχ αφτασει 9+ πριν τη διατροφη του διαβητη,μετα τ αεχασα απευθυειας,δνεπειραζει τα κιλα διορθωνονται,ειναιμαζεμενα και θα φυγουν ευκολα ρε συ!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κι εγω δε θα διατηρουμουν ρε συ,ειχ αφτασει 9+ πριν τη διατροφη του διαβητη,μετα τ αεχασα απευθυειας,δνεπειραζει τα κιλα διορθωνονται,ειναιμαζεμενα και θα φυγουν ευκολα ρε συ!

Μου λέει χθες είσαι 5 κιλά παραπάνω απ'όσο θα έπρεπε να ήσουν τώρα.Χθες δεν του έδωσα σημασία αλλά έχω αρχίσει να έχω δύσπνοια και πιστευω φταίνε και τα κιλά. :-(

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

kisha πωπωπωπ 1940 μπραβω αμα συνεχησεις ετσι σε βλεπω 4000 να βγει το μωρακι σου χαιρωμαι που ολα ειναι καλα . αντε οι υπολοιπες να περνουν σειρα συγα συγα για το ντομπλερ . εγω εχω 30 του μηνες αντε να δουμε τι θα γινει

Διαφημίσεις

nikx μην μου αγχωνεσαι και εγω δυσκολευομαι και εχω δυσπνοια αυτες τις μερες .ειναι λογικο θελω να πιστευω . αλλιως ασ ρωτησει καποια οταν παει στο γιατρο επειδη εγω εχω ραντεβου σε 15 μερουλες

kisha πωπωπωπ 1940 μπραβω αμα συνεχησεις ετσι σε βλεπω 4000 να βγει το μωρακι σου χαιρωμαι που ολα ειναι καλα . αντε οι υπολοιπες να περνουν σειρα συγα συγα για το ντομπλερ . εγω εχω 30 του μηνες αντε να δουμε τι θα γινει

Ποπη πάω 5 μέρες πριν απο σένα. Λογικά οι μισές θα έχουν ήδη κάνει doppler.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

τι χαζα λεει,εγω πιστευω οτι ισχυει αυτοπου λεει η δημητρα,οσο πιο χαμηλοβαρη ξεκοινας τοσοπιοο πολλ απαιρνεις...μαι φιληπολυ αδυνατη πηρε 16 στο πρωτο 18 στο δευτερο και τα εχασε σε 2 μηνες....εγω τους 4 πρωτους μηνες ειχα παρει 5 κιλα!καιμετα σταθερα...μετα αλλα 5 μαζεμενα ουτε το καταλαβα και μετα εχασα τα 4...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

δυσπνοια δενεχω η αληθει αειν αι,ουτε βαρος...αλλα φταιει και το οτι το βαρο ςμαζευεται σε ενα σημειο και δυσκολευει η κατασταση ...και το μωρο μεγαλωνει!δνεξερω αν πρπεει ν αφτασει τα 4 τοπ μωρακι η ποσο πρεπει να ειναι ηδη οταν τον ρωτησα μου ειπε οτι ειναικανονικο στα ορια με μεγαλο...και δ εθελω γιατοι ο διαβητης προλαλει μεγαλα μωρα και δυσκολευει η γεννα και πας καισαρικη μετα....καταλαβες?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα!

μόλις γύρισα από την γιαγιά.ακόμα είναι σε λήθαργο αλλά της μιλόυσα και κάποια στιγμή της λέω φεύγω και θα ξανάρθω αύριο,εντάξει?μου ψέλισε και αυτή εντάξει!!!!!!!δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χάρηκα.μπορεί και να την γλιτώσει τελικά!!!

xanthi όσο ήμουν στα Γιάννενα ο γιατρός μου δεν έκανε κουβέντα για λεφτά.μου είχεδώσει και το κινητό του και τον έπερνα ότι ώρα ήθελα για το οτιδήποτε και ακόμα τον παίρνω.εδώ στην Κύπρο βρέθηκε ένας βλάκας και μου ζήτησε 500ευρώ για να με παρακολουθεί και να με ξεγεννήσει.φυσικά δεν ξαναπήγα σε αυτόν,κι αν με βάλουν ξανά σε αυτόν θα αρνηθώ να πάω.μην πληρώνετε κανένα δημόσιο υπάλληλο είτε γιατρό είτε οποιονδήποτε.είναι η δουλειά τους να σας εξετάσουν και να σας περιθάλψουν και να φέρονται με σεβασμό και ευγένια.εμμεσα από εσάς πληρώνονται και όποιος στην τελική πιστευει ότι δεν τον φτάνουν όσα παίρνει,μπορεί ωραιότατα να ιδιωτεύσει και να γίνει πλούσιος αν μπορεί.όποιος εκμεταλεύεται τον ανθρώπινο πόνο για να βγάλει λεφτά και να πλουτίσει και αφου δεν προστατεύει το κράτος πρέπει από μόνοι μας να τους περιθωριοποιούμε και να τους κάνουμε βούκινο.δεν έδωσα ποτέ λεφτά σε δημόσιο υπάλληλο και δεν έχω σκοπό να δώσω.sorry που είμαι τόσο απόλυτη αλλά μου έτυχε πρόσφατα να μου ζητήσουν και τα έχω πάρει λιγάκι!

βασιλικη ωραια τα νεα σου αντε με το καλο να γινουν καλα κ οι δυο κοριτσακι μου!

εχεις δικιο για τα φακελακια!κ βασικα μονο στην ελλαδα αυτο το φαινομενο ετσι?εδω δε παιρνουν τιποτα ουτε οι γιατροι ουτε οι μαιες!στο πρωτο παιδι δε ξεραμε κ εβγαλε ο αντρας μου 300 ευρω να δωσει κ στραβωσε η μαια κ ειπε ''εγω πληρωνομαι κυριε δε χρειαζεται να μου δωσετε!''κ μετα της εξηγησα εγω οτι ετσι κανουν στην ελλαδα κ δε ξεραμε κ εμεινε κοκαλο η γυναικα!γιατι λεει στην ελλαδα δε πληρωνονται οι γιατροι κ οι νοσοκομες απο το κρατος?πως λεω πληρωνονται αλλα αυτα τα θελουν για να σε προσεξουν:rolleyes:

ουτε 1 ευρω δε μου πηρανε σε καμια γεννα.μη δινεται φακελακια κοριτσια!ο αδερφος μου οταν γεννησε η γυναικα του (στην ελλαδα μενουν) ο γιατρος που την ξεγεννησε μπηκε βγηκε 100 φορες στο δωματιο κ τους ελεγε '''να σας ζησει'' κ ποσο καλα ηταν στην υγεια μαμα κ μωρο!στο τελος απλωσε το χερι κ λεει ''κ παλι να σας ζησει'' κ του δινει μια ωραια χειραψια ο αδερφος μου.ευγενικοτατος!χαχα ετσι θελουν μωρε.ενα σωρο λεφτα παιρνουν θελουν κ φακελακια:evil:

καλά θυμόμουνα τελικά για τα χρώματα,καμιά φορά κάνουμε και λάθος!!!

τι είναι η welleda?oεο?

http://www.weledababy.net/international/

ειναι μαρκα καλλυντικων για μαμα και μωρο.παρα πολυ καλη χωρις χημικα κλπ.αν κ οι τιμες τσιμπανε!

τελικα η κοσμοτε εχει σημα καμπανα !αχαχα!μολις ηρθα!λοιπον τα νε αμου,κιλα 58 σταθερα,απο 53 που ξεκινησα πιεση 12-8 συνηθως εχω 12-7,αμνιακο υγρο φυσιολογικο και μωρο 1940 γρ!τελειο!κανονικο προς τ αορι ατου μεγαλου...θ αδουμ επως θα παει μου ειπε,γιατι του ειπα οτι ηδιαβητολογος ειπε οτι ισως χρειαστε ν ατο παρουμε στις 38 εβδ,αλαλο γιατρος ειπε θ αδουμε,μεχρι τριτη τα χαπια γθα τις συσπασει ςκαι μετα οποτε γεννησεις....αν και δε νομιζω μου λεεινα ερθει προωρο...μαι χαρα θ απαμε!και δε θ αυπαρχι κανενας φοβος γιατι τομωρακι θα ειναι περιπου 2,5 κιλα,καναμε και τις ενεσει ςκαι ολα καλα!του εθιπα για τονπονο απο κατωκαι με εξετασε,μια χαρα ειμαι αλλα ο πονος ειναι απο τις συσπασεις.

κισακι θα στο παρουν με προκληση η με καισαρικη?τι εννοει ο ποιητης οεο?

αζχαα στεγνωτηριο δημητρουλι να στελνουμε και τα δικα μας!!!αχαχαχα!

περιμενω δεματα με μπουγαδες:lol: στειλτε!:lol:

Μου λέει χθες είσαι 5 κιλά παραπάνω απ'όσο θα έπρεπε να ήσουν τώρα.Χθες δεν του έδωσα σημασία αλλά έχω αρχίσει να έχω δύσπνοια και πιστευω φταίνε και τα κιλά. :-(

μη σε ανυσηχουν τα κιλα βρε!κ εγω κοντευω τα συν 14 αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι επρεπε να βαλω γιατι ξεκινησα με πιο χαμηλο βαρος απο το κανονικο.στην κορη μου που ειχα ξεκινησει παχουλη κ πηρα κ 25 κιλα?α ναι!ειχα φτασεις σχεδον 90 κιλα! κ ομως εχασα 40 κιλα κ εγινα 55-56 κ μετα τη δευτερη γεννα 47-48

τα κιλα της γεννας χανονται ευκολα.κ οσες λενε οτι εχουν κιλα απο γεννες 10 χρονια μετα λενε ολες ΨΕΜΑΤΑ.σα την πεθερα μου που κ καλα ακομα τα κιλα απο τις εγκυμοσυνες κουβαλαει!ελεος!28 χρονων κοντευει ο αντρας μου κ 27 η αδερφη του!τι σοι κιλα γεννας ειναι αυτα!δικιολογιες για τα σαβουρωματα και τα σουβλακια!

μην ανυσηχεις.καταρχην με τη γεννα χανεις πανω κατω 7 κιλα.οποτε τα αλλα χανονται ευκολα κ ειδικα αν θηλασεις!στο γιο μου ειχα παρει 9 κιλα μονο.μεχρι να σαραντησω ημουν πιο λιγα κιλα απο οτι πριν μεινω εγκυος:wink:

Holy Diver

τι χαζα λεει,εγω πιστευω οτι ισχυει αυτοπου λεει η δημητρα,οσο πιο χαμηλοβαρη ξεκοινας τοσοπιοο πολλ απαιρνεις...μαι φιληπολυ αδυνατη πηρε 16 στο πρωτο 18 στο δευτερο και τα εχασε σε 2 μηνες....εγω τους 4 πρωτους μηνες ειχα παρει 5 κιλα!καιμετα σταθερα...μετα αλλα 5 μαζεμενα ουτε το καταλαβα και μετα εχασα τα 4...

ισχυει αυτο κισακι.ετσι ειναι.στο 2ο παιδι ξεκινησα 56 κ εφτασα 65 κ ετρωγα πιο πολυ απο οτι τρωω τωρα.κ σαυτο ξεκινησα 48 κ ειμαι 62 με απιστευτη πεινα!

κ ο γιατρος κ η μαια μου ειπε.αν ξεκινας με λιγοτερα κιλα απο το φυσιολογικο παιρνεις αμεσως πολλα κιλα.

Holy Diver

δεμου ειπε δημητρουλι,το μονο που μου ειπε ειναι να δουμε τυο βαρος κτου και βλεπουμε,ωστοσο μαλλον μπερδευτηκε ιατι την τριτη θα ειμαι 33+ εβδομα σχεδον 34 και οχοιθ 36 [ου ανεφερε,τελος παντως την τριτη θα τον ρωτησω για τα χαπια ποτε τελικα ν ατασταματησω γιατιμου ειπε :την τριτη θ ακλανουμε καρδιοτοκογραφο,τ αγιουτοπαρ παο τη δευτερ αθα τυααπαιρνει ανα 6ωροκαι μετα τακοβειςπου θα εισαι 36η εβδομαδα,μαλλον εννοουσε μεχρι 36η ν ατα παιρνω μετα τελος και οχι γινει...η ακποιο μπερδεμα επαιξε...38ητ απαιρνουν ειτε με προκληση ειτε μεκαισαρικη αν ειναι μεγαλακαι δνεμπορουν να γεννηθουν φυσιολογικα....θα δουμε μου λεει μην αγχωνεσαι,το πΡΑΚΟΛΟυθουμε!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

αλλα λεει το μωρο λογικα θ αειναι 2500οποτε δε μα ςπειραζει,αρα μαλλονμπερδευτηκε!την τριτη θ ατα διευκρινησω!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κοιτα μη βασιζεσαι κ πολυ στα κιλα του υπερηχου.το εχω ξαναπει.την κορη μου την εβγαζαν οτι θα γεννηθει πανω απο 4 κιλα κ βγηκε 3340 οποτε δεν ειναι στανταρ οτι σου λεει.μην ανυσηχεις.για να σου πω την αληθεια αναμεσα στην προκληση κ στην καισαρικη...εγω θα προτιμουσα καισαρικη

τα γιουτοπαρ εκει ποια ειναι?

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...