Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

επισης τελικα με το σπιτι δε ταιριαξε κ δε θα μετακομισουμε!αχ για να πω την αληθεια χαρηκα γιατι δεν ειχα καμια ορεξη ετοιμογεννη να εχω μετακομισεις.ειπαμε για μετα τη γεννα οταν η μπεμπα θα ειναι 4-5 μηνων να εχει φυγει κ ο βαρυς χειμωνας...

Holy Diver

το σιδερο ειναι το χειροτερο μου

να ξεσκονιζω να σκουπιζω να σφουγγαριζω δεν εχω προβλημα,.ισα ισα ειμαι κ λιγο υστερω σε τετοια θεματα...αλλα μη μου πεις για σιδερο...σα να μου βαζεις μαχαιρι στην καρδια χαχαχα το ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ:rolleyes:

Holy Diver

αστα να πανε τα ιδια και εγω . και ειδικα τωρα π εχομε μαζεψει τα πραγματα για την ανακαινηση σεντονια ρουχα και οτι αλλο μπορεις ν φανταστεις ειναι μεχρι το ταβανι αυτα π δεν χρειαζομαστε το σπιτι ειναι αδειο κ ολα μεσα σε ενα δωματιο γινεται χαμος . ασε περιμενω ν ξεκινησουμε αυτην την εβδομαδα για να τακτοποιηθω γρηγορα

Διαφημίσεις

ασ ξεκινησουμε την ανακαινηση ν ηρεμησω και μετα θα με βοηθησει η μανουλα μου και η ξαδερφη μου οποτε δεν θελω αλλα χερια αρκει να ξεκινησουμε . πρεπει ν τελειωσουμε πριν γεννησουμε

καλησπέρα!

μόλις γύρισα από την γιαγιά.ακόμα είναι σε λήθαργο αλλά της μιλόυσα και κάποια στιγμή της λέω φεύγω και θα ξανάρθω αύριο,εντάξει?μου ψέλισε και αυτή εντάξει!!!!!!!δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χάρηκα.μπορεί και να την γλιτώσει τελικά!!!

xanthi όσο ήμουν στα Γιάννενα ο γιατρός μου δεν έκανε κουβέντα για λεφτά.μου είχεδώσει και το κινητό του και τον έπερνα ότι ώρα ήθελα για το οτιδήποτε και ακόμα τον παίρνω.εδώ στην Κύπρο βρέθηκε ένας βλάκας και μου ζήτησε 500ευρώ για να με παρακολουθεί και να με ξεγεννήσει.φυσικά δεν ξαναπήγα σε αυτόν,κι αν με βάλουν ξανά σε αυτόν θα αρνηθώ να πάω.μην πληρώνετε κανένα δημόσιο υπάλληλο είτε γιατρό είτε οποιονδήποτε.είναι η δουλειά τους να σας εξετάσουν και να σας περιθάλψουν και να φέρονται με σεβασμό και ευγένια.εμμεσα από εσάς πληρώνονται και όποιος στην τελική πιστευει ότι δεν τον φτάνουν όσα παίρνει,μπορεί ωραιότατα να ιδιωτεύσει και να γίνει πλούσιος αν μπορεί.όποιος εκμεταλεύεται τον ανθρώπινο πόνο για να βγάλει λεφτά και να πλουτίσει και αφου δεν προστατεύει το κράτος πρέπει από μόνοι μας να τους περιθωριοποιούμε και να τους κάνουμε βούκινο.δεν έδωσα ποτέ λεφτά σε δημόσιο υπάλληλο και δεν έχω σκοπό να δώσω.sorry που είμαι τόσο απόλυτη αλλά μου έτυχε πρόσφατα να μου ζητήσουν και τα έχω πάρει λιγάκι!

βλεπουν τα χρωματα βασιλικη μου απλα τα βλεπουν ολα θολα.

τι κανετε κοριτσακια?με τη welleda κ εδω χαμος γινεται!!!

καλά θυμόμουνα τελικά για τα χρώματα,καμιά φορά κάνουμε και λάθος!!!

τι είναι η welleda?oεο?

τελικα η κοσμοτε εχει σημα καμπανα !αχαχα!μολις ηρθα!λοιπον τα νε αμου,κιλα 58 σταθερα,απο 53 που ξεκινησα πιεση 12-8 συνηθως εχω 12-7,αμνιακο υγρο φυσιολογικο και μωρο 1940 γρ!τελειο!κανονικο προς τ αορι ατου μεγαλου...θ αδουμ επως θα παει μου ειπε,γιατι του ειπα οτι ηδιαβητολογος ειπε οτι ισως χρειαστε ν ατο παρουμε στις 38 εβδ,αλαλο γιατρος ειπε θ αδουμε,μεχρι τριτη τα χαπια γθα τις συσπασει ςκαι μετα οποτε γεννησεις....αν και δε νομιζω μου λεεινα ερθει προωρο...μαι χαρα θ απαμε!και δε θ αυπαρχι κανενας φοβος γιατι τομωρακι θα ειναι περιπου 2,5 κιλα,καναμε και τις ενεσει ςκαι ολα καλα!του εθιπα για τονπονο απο κατωκαι με εξετασε,μια χαρα ειμαι αλλα ο πονος ειναι απο τις συσπασεις.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

το σιδερο ειναι το χειροτερο μου

να ξεσκονιζω να σκουπιζω να σφουγγαριζω δεν εχω προβλημα,.ισα ισα ειμαι κ λιγο υστερω σε τετοια θεματα...αλλα μη μου πεις για σιδερο...σα να μου βαζεις μαχαιρι στην καρδια χαχαχα το ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ:rolleyes:

πώ πώ! εγώ το λατρέυω!το ξεσκόνισμα,το σκούπισμα και τα πιάτα βαριέμαι...ευτυχώς που τα κάνει ο συντροφός μου αλλιώς θα είχαμε βρωμίσει!!!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

κι εμενα με κουραζει ,αλλα οκ,σιδερωνω καθιστη μ ετον ανεμιστηρα η το αιρκοντιιιον ναμ εγ=φυσαει!οι εγκυμονουσε ςπρεπει να αποφευγουν το σιδερο η αλλιως οπωσδηποτ εκαθιστες!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

τελικα η κοσμοτε εχει σημα καμπανα !αχαχα!μολις ηρθα!λοιπον τα νε αμου,κιλα 58 σταθερα,απο 53 που ξεκινησα πιεση 12-8 συνηθως εχω 12-7,αμνιακο υγρο φυσιολογικο και μωρο 1940 γρ!τελειο!κανονικο προς τ αορι ατου μεγαλου...θ αδουμ επως θα παει μου ειπε,γιατι του ειπα οτι ηδιαβητολογος ειπε οτι ισως χρειαστε ν ατο παρουμε στις 38 εβδ,αλαλο γιατρος ειπε θ αδουμε,μεχρι τριτη τα χαπια γθα τις συσπασει ςκαι μετα οποτε γεννησεις....αν και δε νομιζω μου λεεινα ερθει προωρο...μαι χαρα θ απαμε!και δε θ αυπαρχι κανενας φοβος γιατι τομωρακι θα ειναι περιπου 2,5 κιλα,καναμε και τις ενεσει ςκαι ολα καλα!του εθιπα για τονπονο απο κατωκαι με εξετασε,μια χαρα ειμαι αλλα ο πονος ειναι απο τις συσπασεις.

μπράβο κισάκι!τελεια τα νέα σου!όλα καλά θα πάνε θα το δείς!απλά μην ξεθαρέβεις πολύ και γυρίσουμε πάλι στα ίδια!για τα κιλά τι σου είπε?λίγα δεν είναι?

τα δικα μου?δενμ πορουμε να κανουμε κατι ειμαι σε διατροφη λογω διαβητη....αλλα το μωρο παιρνει αυτ απου χρειαζεται και ειναι μια χαρα!σκοπος ειναι να το προστατεψουμε γιατι ο διαβητης προκαλει μακροσωμια-μεγαλα μωρα με ταση ιγα παχυσαρκια η για διαβητη -μεχρι και ενδομητριο θανατο μια και ο πλακουντας δεν αιματωνεταιο σωστα και δενμποριε να τα θρεψει....!δενπειραζει τακιλα,πιεση καλη εχω,αμνιακο υγρο μια χαραα,το μωρο βαρυνε,οαλ σουπερ!βασιλικη μπραβο για τον μπαμπα πολυ χαρηκα,και η γιαγια συνερχεται μαλλον ε?μπραβο καλημου μη στεναχωριεσαι οι εγκυες ειναι τυχερες!!!!ολ ακαλ αθ απανε!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

μου ειπε μεχρι τριτη πολλη ξεκουραση-ναικαλοα-γιατι θα ξανακανω καρδιοτοκογραφο!παντως η καλλιεργει αουρων αρνητικη,μια χαρα δενεχω ουρολοιμωξη...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...