Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγώ πληρώνω 40 ευρώ επίσκεψη παρά επίσκεψη. Ιδιώτης. Θα γεννήσω αγιο λούκα. Λύστε τα οικονομικά με το γιατρό σας από τώρα. Και ρωτήστε και στα νοσοκομεία πόσο ζητάν.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

XANTHI24 εγω τοσους μηνες που με παρακολουθει ενας γιατρος εκι επειδη τον επελεξα εγω δεν τον πληρωνω , επειδη μ βλεπει στο νοσοκομειο

το μονο που εχω πληρωσει μεχρι τωρα ειναι 40 ευρω για την αυχενικη . και 10 ευρω που θα πληρωσω στο ντομπλερ .την β επιπεδου την εκανα εξω ο λογος οτι ηητνα κλησμενα ραντεβου κ τ μηνα π επρπε ν κανω δεν εκανε τ ιπποκρατειο . στον εξω γιατρο εδωσα 80 ευρω στο νοσοκομειο τ πληρωνω οχι στον γιατρο .

δεν ζητησα ν με ξεγενησει αυτος οποις θα εφημερευει θ μ ξεγενησει. 380 πανε στο νοσοκομειο εχω ικα . δεν εχει σημασια το δωματιο . εαν θελεις να σε ξεγενησει ενας συγκεκριμενος τοτε να ξερεις οι τιμη μονο για το γιατρο θ ξεκιναμε απο 700 και πανω χωρια αυτα π θ πληρωσεις γ τ νοσοκομειο .

ego pao sto nosokomeio se giatro apogeumata kai dino 50 kathe fora!tora methaurio leo na tou kano mia anoixti syzitisi ego meno alexpoli kai edo exei 1 nosokomeio mono anagkastika tha pao ekei!!! pou na rotiso posa pairnei to nosokomeio? o giaros tha xerei? paizei rolo i asfaleia pou exeis???

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Διαφημίσεις

XANTHI24 με συγχωρεις που ρωταω δημοσιο δεν ειναι το νοσοκομειο για τι τον πλήρωνεις 50 ευρω?? δεν πας στο ιατρειο του αλλα στο νοσοκομειο κ τον βλεπεις . στο γραφειο κινησης θα πας γ ν ρωτησεις εννοητε παιζει κ η ασφαλεια . αλλα λεφτα θ παρει ο γιατρος που θελεις αποκληστηκα ν σε ξεγενησει . και αλλα το νοσοκομειο . υπολογησε να σου πει 1000 αυτος . και και καπου 500 το νοσοκομειο .

ναι παίζει ρόλο η ασφάλεια. Ρώτα το γιατρό πόσα θέλει και μετά το νοσοκομείο. Άλλωστε θα πάρεις πίσω λεφτά από την ασφάλεια

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

αααα αυτα τ περνεις πισω ωραια ενοοω αυτα που δινεις στο νοσοκομειο τα λεφτα , κοριτσια ποιες απο εσας εχουν σκυπε? εαν ειναι να μ,πουμε ν μιλαμε ομαδικος και ν λυνουμε καθε απορια μας

Διαφημίσεις

οκ εσυ ξερεις θα μπορουσες ν κληνεις ραντεβου και να τον βλεπεις πρωι κ ν μην τον πληρωνεις . η γνωμη μου

ρωτα τον ο μονος που θα σου λυση την απορια θα ειναι ο ιδιος

τι να κανουμε δημητρουλα μου περιμενουμε οσο δουλειες και ν εχεις και να βλεπεις κ τηλεοραση και να κανεις και τις βολτες σου ο χρονος δεν περναει λες και εχει σταματησει. μετραμε και εμεις την αντιστροφη μετρηση :P:p:p:p:p:p

σημερα που λετε...σιδερωνα απο 1 το μεσημερι μεχρι 5 το απογευμα με μονο μιση ωρα διαλειμμα!ΦΡΙΚΑΡΑ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ ΜΠΛΕ!:idea::idea::?::?::?::?:

απο τον καιρο του Νοε ειχα να σιδερωσω!επειδη μας τελειωσαν ολα τα ρουχα ειπα να στρωσω τον κ@λο μου χαχαχα καλε αφου μερικα ρουχα τα ειχα ξεχασει τελειως!:tongue:

ο αντρουλης μου ειπε θα μου παρει στεγνωτηριο τη δευτερα γιουπι!θα γλυτωνω πολλα ρουχα απο σιδερο :-P

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...