Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κισακι καλημερα.ειδικα στο πρωτο παιδι πιστεψε με καλυτερα να σε σκισουν παρα να σκιστεις μονη σου!βασικα μη φοβασαι δε καταλαβαινεις ΤΙΠΟΤΑ εκεινη την ωρα.ειτε μονη σου σκιστεις ειτε σε σκισουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!εκεινο το σημειο εχει μουδιασει!στο λεω 10000%

εγω κ στα 2 σκιστικα μονη μου δε με κοψανε αλλα στο πρωτο δε σκιστηκα απλα...ξεσκιτηκα:rolleyes: γιαυτο σας λεω μασαζ με αμυγδαλελαιο!!!2-3 ραμματακια δεν ειναι τιποτα!στην κορη μου με ραβανε 1 ωρα κ 10 λεπτα...ειχα σκιστει στο εσωτερικο του κολπου,στα εξωτερικα χειλη,και στο σημειο που ενωνει ο ποπος με το πιπι...δραμα σας λεω :confused: ενω την φιλεναδα μου που την εσκισαν ειχε μονο 1-2 ραμματακια κ περπατουσε μια χαρα μετα τη γεννα.εγω παλι 20 μερες δε μπορουσα να κουνηθω.καισαρικη να εκανα πιο γρηγορα θα αναρωνα...στο γιο μου που παλι σκιστηκα μονη μου αλλα εκανα μασαζ απο 7 μηνων στο πιπι 2-3 φορες τη μερα με λαδακι 1 ραμμα ειχα μονο κ μετα τη γεννα σηκωθηκα κ πηγα περπατωντας με το μωρο σε εκεινο το ειδικο κρεβατακι με ροδακια που τα βαζουν.το κυλουσα κ πηγα στο δωματιο μια χαρα δε καταλαβα τιποτα!

κοριτσια αμα βγει το κεφαλι τελειωνει ο πονος.μια εξωθηση ειναι μετα!

οι αναπνοες γινονται την ωρα που ερχεται ο πονος.παιρνεις βαθειααα ανασα απο τη μυτη ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ και κανεις εκπνοη απο το στομα ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.αυτη τη μεθοδο μου καναν εμενα στις γεννες.με τη μεθοδο ΡΑΤ τα εκανα τα παιδια.κ πραγματικα αν κανεις σωστα τις αναπνοες ο πονος μειωνεται!οταν σου πουν να σπρωξεις τοτε ειναι η αντιστροφη μετρηση!

για καλυτερο αποτελεσμα οταν σπρωχνεις δε πρεπει να ανοιγεις το στομα κ δε πρεπει να φωναξεις.γιατι αλλιως η δυναμη παει ολη προς τα επανω.αν την ωρα που σπρωχνεις εχεις το στομα κλειστο οσο κ αν θες να ουρλιαξεις ...τοτε ολη η δυναμη παει κατω στο μωρο!στην κορη μου δε τα καταφερα στις πρωτες εξωθησεις κ 3-4 φορες εσπρωξα γκαριζοντας:rolleyes:

μετα εκλεισα το στομα κ με την 3η εξωθηση βγηκε!

αν νομιζετε οτι θελετε να κανετε κακα τοτε δεν ειναι ετσι .εγω στο πρωτο ημουν τοσο σιγουρη οτι θα τους χ@σω χαχαχα κ φωναζα θελω να παω τουαλεταααα χαχαχ

ειναι το μωρο που πιεζει το παχυ εντερο κ νομιζεις οτι σε επιασε κοψιμο!

ελπιζω να μη σας χαλασα τη μερα με ολα αυτα

σας τα λεω απο εμπειρια για να σας βοηθησω!:wink:

Holy Diver

Kαλημερα συνεγκυουλες!!!

Δημητρα σ ευχαριστουμε για τις πληροφοριες και φυσικα η εμπειρια σου ειναι πολυτιμη για μας..

Σημερα δεν ξυπνησα με πολλα κεφια, μου τη σπασανε και εδω στο γραφειο και περιμενω πως κ πως να φυγω

Ενα γλυκο φιλι σε ολες, σμουτς

Κορίτσια καλημέρα και από μ'ένα! Απ'ότι βλέπω είστε ανυπόμονες όλες όπως και εγώ :rolleyes:! Έγραψα την άδεια του ικα και από Πέμπτη σταματάω την δουλειά!:P Περιμένω τώρα να πάω να πάρω το χαρτί από τον εργοδότη μου και μετά να πάω στο ικα.Μήπως ξέρετε πόσα χρήματα θα πάρουμε?:confused: Κατά τα άλλα όλα καλά, η μπέμπα κλωτσάει συνέχεια και στριφορυρνάει η μπαλαρίνα!:tongue:

MbGIp1.png

Καλημερα κοριτσάκια! Είμαι άϋπνη.Τι θα κάνω άλλους δυο μήνες δεν ξέρω!Σηκωνόμουν για τουαλέτα ανά μια ώρα.Μετά μ' έπιασαν και οι ξινίλες και στις 5 το πρωι έφερνα βόλτες μέσα στο σπίτι. Να μην αναφερθω και στη ζέστη.Έξω κάνει κρύο και εγώ λιωωωωωνω!

αν νομιζετε οτι θελετε να κανετε κακα τοτε δεν ειναι ετσι .εγω στο πρωτο ημουν τοσο σιγουρη οτι θα τους χ@σω χαχαχα κ φωναζα θελω να παω τουαλεταααα χαχαχ

Χαχαχαχαχαχαχαχα! Δήμητρα μας έλεγε ιστορίες ο γιατρός γι'αυτό το θέμα. Εμάς λεει είναι χαρά μας εκείνη την ώρα να τα κάνετε. :tongue:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια . τι κανετε πως ειστε?

εμεις σημερα στην θεσσαλονικη δεν ειχαμε δυκτιο της κοσμοτε μολις επανηλθε .

κατι που τρεμω στην ιδεα ειναι τα ραμματα .

η κοσμοτε μου την εδωσε σημερα!!!ναι δημητρουλα,το περινεο ειναι εκει που ενωνεταιο οκολπος μ ετο ορθο και δενκαταλαβαινεις κατι,καλυτερα λεει να σε σκισουν για να σε ραψουν σωστα,παλι ξεχασα να παρω αμυγδαλελαιο γαμω το κεφαλιμου,πηρα την αδεια 1233 ευρα!αναλογα με τη δουλεια σου ειναι νομιζω....και το βασικο σου ημερομισθιο....δεν το εψαξα καθολου!ναι εεκινη την ωρα το μωρο πιεζει παχυ εντερο και σ εκαποιες φασεις θ ασου πουει η μαια,αν νιωσει ςοτι πρεπει να σπρωξεις Ααυτη θα σου πει αν εισαι ετοιμη,μαλλιωςκρατιεσαι και σου λεει αυτη γιανα μη σκιστει ;ςμονη σου!υπαρχουν ασκησει ςγιαατο πρινεο,α δυναμωσει,αλλα θα τιος μαθουμε αργοτερα...κοριτσια φλασια τηλ ανταλλαξατε?οπια θελει ας μου πει να τις στειλω το τηλμου με πμ...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ποπακι,εγω θα ζητησω και πλαστικη να μου το κανουν αναβαθμισμενο και λιμπιστερο!αχαχαχαχ!ελα ρ εμη φοβασαι τα ραμματα,μετα τη γεννα δε θα σε νμοιαζει τιποτα!μα τιποτα!αντε κοριτσακι,απλα τα λεμε γιανα ξερουμε τι θα περιμενουμε!ειναι μοναδικες στιγμε ςκαι καθε μια τις βιωνει με το δικο της τροπο!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ασε ρε συ κι εγω δενεχω σταθερο νιωθω αποκομμενη!απο το πρωι δενεχω σημα και μετα ενω ερχεται δενμπορω να παρω κανενα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

ναι!γκρρρρρρρρρ ηχδιΑΗΔΙΘΑΥΗ ΙΘΦΥςΕΒΙΘΥΡΒΔΑΒΞκξιηφξκσδηφσ -βρισιδια!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

τουλαχηστον στα 5 λεπτα που επανηλθε πηρα τον αντρα μ ν μ περνει ν τον περνω και ν ερχοντε σε μηνυματα ,το καταλαβε στο τελος ολοι μερα σημερα, με εχει πιασει και μια υπογλυκιαμια απο εχθες κοριτσια κ ολο παγωτο τρωο δεν ξερωτ μ εχει πιασει.

περιμενουμε να γεννησει η ξαδερφη μ αυτην η την αλλη εβδομαδα, παρακαλαμε αυτη γιατι 25 εχουμε γαμο παντρευεται ο αδερφος της . αλα ειδη λεει πονανε τα κοκαλα της βαριεται τελειος ν μην μπορει ν κανει τπτ

με το καλο ποπακι!ενα γερο μωρο!!!!τι να γινει,πρεπει να το περναμε κι αυτο!!!!το μωρο να δει ςστρες που περναει στον τοκετο!!!!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Δημητρα στη Γερμανια γινεται αυτος ο χαμος με τα παιδικα προιοντα weleda οπως και στην Ελλαδα? Eχω μπει σ ενα site και τα χαζευω τωρα

Ειμαι αναμεσα σ αυτα και στα frezyderm..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...