Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

apo tin alli anarwtiemai kai lew pws perasan tosoi mines kai stin arxi etsi legame ante na perasei na kleisoume ton 3 ante ton 4 kai oute katalaba pws perase etsi o kairos alla tora einai to kati allo pisteuw pws pros to telos einai alla einai....tespa!perimeno na erthei kai i alli bdomada na pao na psoniso gia to mwraki mou kai oso anupomoneis allo toso sou kakofainete:tongue::tongue::tongue:

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω παλι δεν αντεχω αυτη την κοιλουμπα!θελω να κανω ενα σωρο πραγματα κ δε μπορω να κινηθω οπως θελω!κ με 2 παιδια απο πισω δυσκολευομαι παρα πολυ...για να μη πω για το κατουρημα...οπου παω θελω να εχει τουαλετα!θα κουβαλαω γιογιο μαζι μου στο τελος!ελεος δεν αντεχω!πηγα για κατι ψωνια το πρωι κ να με πιασει ενα κατουρημα αλλο πραγμα!!!αναγκαστικα μπηκα σε ενα καφε πηρα μια σοκολατα να πιω μονο κ μονο για να παω να κατουρησω!εδω δε παρεξηγουν αν μπεις σε ενα καφε κ πεις οτι θες να πας τουαλετα.αλλα σαν κλασικη ελληνιδα το εχω το κομπλεξ:rolleyes::tongue:

Holy Diver

χμ τι μου θυμησες δημητρα τις προαλες ειμουν για ψωνια και ηθελα απεγνωσμενα τουαλετα μπενω σε μια μπουγατσα και λεω μπορω να χρησιμοποιησω την τουαλετα σας και τι μου λεει η μαλακο οχι δεν γινετε μολιςτην καθαρησαμε ,και την λεω οριστε δηλαδη τι επρπε να ειναι βρωμικια για να με αφησει να παω . ελεος δηλαδη συγχηστηκα :twisted::twisted::twisted:

χμ τι μου θυμησες δημητρα τις προαλες ειμουν για ψωνια και ηθελα απεγνωσμενα τουαλετα μπενω σε μια μπουγατσα και λεω μπορω να χρησιμοποιησω την τουαλετα σας και τι μου λεει η μαλακο οχι δεν γινετε μολιςτην καθαρησαμε ,και την λεω οριστε δηλαδη τι επρπε να ειναι βρωμικια για να με αφησει να παω . ελεος δηλαδη συγχηστηκα :twisted::twisted::twisted:

δεν ειμαστε καλα!!δηλαδη αν ησουν πελατισα θα σου ελεγε οχι!καλα λεω εγω το κλασικο ελληνικο κομπλεξ!ο αντρας μου δουλευει σε εστιατοριο κ επειδη ειναι ακριβως στο κεντρο καθε μερα πηγαινουν ατομα μονο κ μονο για τουαλετα κ φευγουν!κ σε κανεναν δε φαινεται ντροπη η ρεζιλι!αν κ αυτος που εχει το εστιατοριο ειναι ελληνας αλλα εχει μεγαλωσει εδω με αλλη νοοτροπια!

κ εγκυες μου λεει εχει τυχει να μπουν κ μανες με παιδακια!αλλα ειπαμε...κλασσικο ελληνικο κομπλεξ!με τσατισες τωρα μαυτο που σου ειπε η μαλακω!

Holy Diver

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια!

μόλις γύρισα από τη γιαγιά.ακόμα δεν έχει ξυπνήσει αλλά τουλάχιστον είναι σταθερή η κατάστασή της.κάτι είναι και αυτό...κι ο μπαμπάς τα ίδια με χθές αν και έπεσε λίγο ο πυρετός.

το πρωί ήμουν γιατρό.δεν έβαλα άλλα κιλά.έχω παραμείνει στα 8!χάρηκα πολύ γιατί είχα έναν φόβο πώς θα βγάλω τον 7ο μήνα χωρίς να γίνω γουρούνα...δεν μπορώ να πώ οτι δεν περνάνε γρήγορα οι μέρες.μπορεί να μην περνάνε ευχάριστα αλλά είναι τόσο γεμάτες που ούτε καταλαβαίνεις πότε νυχτώνει!

για την συζήτηση για τα καλλυντικά δεν έχω ιδέα τι παίζει.δεν έχω βάλει ποτέ μεικαπ στην ζωή μου...και βάφομαι σπάνια και ελάχιστα.με ενοχλεί και μετά από καμιά ώρα μοιάζω με πάντα ,αφού μουτζουρώνομαι στα μάτια από το μολύβι!πάντως κάπου διάβασα ότι συνήθως μετά την γέννα είσαι χλωμός και είναι καλό να φοράς ρούχα με φωτεινά και έντονα χρώματα π.χ. πορτοκαλί ή κόκκινο,για να μην φαίνεσαι ακόμα πιο χλωμή(αρέσει και στα μωρά!)

Διαφημίσεις

βασιλικη μου τα μωρα δε μπορουν να δουν γιατι η οραση τους περιοριζεται στα 20 εκ κ βλεπουν θολα σαν σκιες.μετα τον σαραντισμο βελτιωνεται η οραση:P τη μαμα την καταλαβαινουν απο την φωνη της κ απο την μυρωδια της:P

ευχομαι να καλυτερεψει η κατασταση της γιαγιας κ του μπαμπα σου.αφου δεν χειροτερεψε παλι καλα.

κ γω δεν βαφομαι γενικως.τελευταια φορα που εβαλα μεικ απ ηταν στον γαμο του αδερφου μου το καλοκαιρι του 2008 χαχαχα!με ενοχλει παρα πολυ να ειμαι βαμενη..

Holy Diver

ante na xekinisoun kai alles ekmpompes stin tv na exoume na blepoume na pernaei pio grigora i mera mas....!molis teleiosa tis douleies sto spiti kai tora exei xekourasei....eseis koritsia ti kanete??? basiliki kane upomoni tha epanelthei i giagia sou siga siga einai akomi noris fantasou oti einai kai se megali ilikia thelei ipomoni kai xono kai pano apo ola thetiki skepsi....kai ola tha pane kala!

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Κοριτσάκια γυρίσαμε απο τον γιατρό! Όλα καλά μας είπε οτι είναι και ο μπέμπης ζυγίζει 1700gr. :D

Στην μαμά την είπε λίγο για τα κιλά αλλά δεν του έδωσε και πολύ σημασία!;) Έκοψα τα μπάνια,δεν πήγαμε διακοπές για να μην κουραστώ ε δεν θα κόψω και τη μια απόλαυση που μου έμεινε!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

κοριτσια οταν καθεστε σας βολευει?εγω δε βολευομαι με τιποτα!οπως κ να κατσω καπου ποναω καπου ζοριζομαι δε ξερω τι να κανω

μου ρχεται να βαλω τα κλαμματα δεν αντεχω αλλο!!!!!βαρεθηκα!!θελω να γεννησω να τελειωνει αυτο το βασανο δε το αντεχω!δε μπορω αλλο να εχω μια τεραστια κοιλια κ να με εμποδιζει να κανω τα παντα!!!!!!ακομα κ να κοιμηθω!ποτε επιτελους θα ερθει αυτη η μερα κλαψ κλαψ κλαιγομαι!!!αληθεια σας λεω δεν αντεχω ωρες ωρες νιωθω πως ειμαι εγκλωβισμενη κ θελω να ουρλιαξω!:confused:

Holy Diver

καλημερα κουκλιτσες,εκανα καφε φιλτρπυ φουντουκι και σας απολαμβανω!χτε ςπηγα δουλεια,ταισ ατα ζωα μου,ειδ ακιενα φιδι,λαφιατης ακινδυνο αλλα μεγαλο!χιχιχ!μετα σπιτι,μαθημα ιπποκρατειο ,μετα βολτα να περπατησω ηθελα,ειμαι πολυ καλα απο θεμα συσπασεων και ξεθαρρεψα παλι κωλο δε βαζω μεσα,μετα σπιτι μαγειρεμα,σιδερωμα!κατα τις 11 μαζευτηκα!τελικα ητα ν απο την ουρολοιμωξη οι συσπασεις τζαμπα κατηγορουσ ατη χαζομητρα μου,γιατι τωρ απου δενεχω βγαινουν καθαρες οι εξετασει ςουρων φτου φυτου!να ειτε στους γιατρος για καλλιεργεια κολπικου υγρου γγιατι μετ αποναει η εξεταση οσο ζοριζουν τα πραγματα!χτες γιατον τοκετο καναμε,εβλεπ ΕΙΚΟΝΕς-ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙς ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΠΟΤΕ,ΠΩς ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ,ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΙΖΟΥΝ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΤΡΙΒΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΩΜΟΙ,ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ?την τεταρτη θα μας δειξουν σταση εξωθησης και αναπνοες εξωθησης...παμε σχετικα γρηγορα μαιευτηριο αν σπασουν τα νερα,αν εχουμε συσπασει μεχρι να γινουν 5-10 λεπτα στη μια ωρα δεν τρεχουμε γιαναμην πανικοβληθουμε μαιευτηριο,ουτε αν δουμε βλεννη με αιμα,που σημαινει οτι ανοιγει οτραχηλο ςκι αρχιζει η διαστολη!αυτα βασικα!σημερα 6,15 παω ιατρο!αχ θα δω το μωρακι!κοριτσια τις τελευταιες μερες με πιεζει πολυ το μωρο,κυστημεντερο-αφορητα ουτε να σκυψω δενμπορω και κολπο!πολλες φορες ουτε να σκυψω ουτε να κατσω μπορω!αλλα οκ,κιεμνα nikx oy einai 1700!htan thn prohgoymenh ebdomada dhladh!basilikh...toylaxiston einai stauera kai oi 2!perastika koyk;la kai esy oso mporeiw hrema!τηνκαλημερ αμου κουκλιτσες,θελω να παω να παρω αδεια απο το ικα,τη σφραγισ ακαι παω μπας και την πληρωθω σε λιγο!οσες δενπηρατε αδεια κυοφοριας,μετρηστε πιθανη ημερομηνι ααπο την πητ 56 μερες πισω και παντε στο ικα να σας δωσουν βεβαιωση-αφου παρετε βεβαιωση απο το γιατρο σας για την πητ-το συμπληρωνεται κι εσιε ςκαι ο εργοδοτης και πατε ικα να πληρωθειτε μετα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...