Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

xixixi kalintika ennoeis???:D kai ego xero oti den kanei tora teleutaia mera kata tin exodo tote entaxei!simera bariemai poli koritsia kai oli tin ora nystazo afiste....tin alli ebdomada tha pao na paro ola ta aparaitita gia to moro kai gia mena tha arxizo na etoimazo siga siga gioupiiiiiiii:D:D:D

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χμ εγω εδω δεν καταλαβα εσυ θα καταλαβεις ....χιχιιχ

θελω ν πω ολοι εχουμε σκοπο να παρουμε καληνυχτα , αλλα το μεικαπ απαγορευετε να ερθει επαφη ε το μωρο αυτο θελω ν σας πω .

χι χι ποπη μου σορυ αλλα μαλλον τα γεμιστα μου προκαλεσαν εμπλοκη στον εγκεφαλο.. αχ αχ αχ θα τα ξεκινησω και γω αυτο τα μαγικα χαπια που περνουν οι γερμανοι μου φαινετε..

τι εννοεις.."εχουμε σκοπο να παρουμε καληνυχτα.."???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κορίτσια φολικο έπαιρνα το φιλισιν κι εγώ μόνο στο πρώτο τρίμηνο μετά δε χρειάζεται. Μαγνησίο ξεκίνησα με τις σύσπασεις αλλιώς δε θα έπαιρνα τώρα παίρνω 6 χάπια τη μέρα τροφοκαρντ και 2 σίδηρο τη μέρα . Χώρια τα γιούτόπάρ 3 τώρα τη μέρα για σύσπασεις από κει σου έπαιρνα 6.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

κοριτσαρες μια απορια ακομα εχω . σας ζαλησα το ξερω . αν παρω καληνυχτα στο νοσοκομειο, ξερω οτι απαγορευεται το μεικαπ λογο οτι δεν μπορεις ν φιλησεις το μωρο , το εχω ακουσει απο πολλες γυναικες . λυστε μ την απορια

τι νατα κανεις τα μεικαπ καλε ουτε χρονο θα εχεις:tongue:

η ξαδερφη μου πηγε για προγραμματισμενη καισαρικη βαμενη λες κ θα παει μπουζουκια χαχαχα συν λακ στα μαλλια:tongue::lol:

Holy Diver

Διαφημίσεις

xixixi kalintika ennoeis???:D kai ego xero oti den kanei tora teleutaia mera kata tin exodo tote entaxei!simera bariemai poli koritsia kai oli tin ora nystazo afiste....tin alli ebdomada tha pao na paro ola ta aparaitita gia to moro kai gia mena tha arxizo na etoimazo siga siga gioupiiiiiiii:D:D:D

Αχ κοριτσια σε καλο μου!!! εσκασα να γελαω :tongue::tongue::tongue::tongue:

Εχεις δικιο xanthi αυτο θα εννοει το Ποπακι,σας αφηνω γιατι θα πνιγω απ το γελιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

μας ολες οσες λενε θα πανε βαμενες καλε με μεικαπ με μαλλι κυριες . τι να πω μην παω σαν τον λετσο αντε ν βαλω καμια σκια κανε μολυβι κ μασκαρα μεικαπ δεν θα βαλω ξερω οτι δεν κανει ,

ναι ρε σεις γιατί δεν κάνει βαμμένες; παω στο μάθημα θα επιστρέψω με νέα.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Να παμε βαμμενες να γεννησουμε,οχι ρε κοριτσια

Φανταζεσαι να ιδρωνεις απ το σπρωξιμο στην αιθουσα τοκετου κ να τρεχει το

make up ?

Δεν ξερω νομιζω οτι θα ναι το τελευταιο που θα μενδιαφερει

Ωστοσο στο επισκεπτηριο μπορουμε να κανουμε ενα μινι beaute, ετσι για να μη φαινομαστε αποκαμωμενες

Διαφημίσεις

μετα οχι μεικ απ αλλα ουτε κραγιον δε θα θες να βαλεις :lol: δε θα σε νιαζει πλεον.αστες να λενε,.καμια δε θα βαλει χαχαχα:lol: το μονο που θα θες ειναι το νινι σου κ να κοιμασαι οταν κοιμαται κ αυτο

Holy Diver

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε?

Βασιλική πως είναι ο πατέρας σου και η γιαγιά σου ?? Ευχομαι να είναι ολα περαστικά.

Εγω παω καλά δόξα το Θεό. Πήγα σήμερα για αναλύσεις αιμοσφαιρίνης και την Δευτέρα έχω ραντεβού με τον γιατρό. Την τσάντα του μωρού την έχω ετοιμασει ευτυχώς. Και τώρα άρχισα με την δική μου ελπίζω μέχρι το τέλος της βδομάδας να την έχω έτοιμη. Περιμένω τέλος της βδομάδας τον επιπλοποιό να έρθει να εγκαταστήσει την βιβλιοθήκη με το γραφείο για να μπορώ να μεταφέρω και τα τελευταία πράγματα του δωματίου του γιού μου.

Επίσης περιμένω να έρθουν να μου μεταφέρουν το διάδρομο που έχω στο σαλόνι.

Για κρεβατάκι ακόμα δεν κοιταξα μου είπε ο κουνιάδος μου έχουν ένα θα πάω να δω την κατάσταση του και αν είναι καλό δεν θα αγοράσω άλλο. :wink:

Επίσης ξεκίνησα και κάνω και βιβλίο ευχών για την γέννα :mrgreen:

nikx Καρότσι και εγώ έχω το peg perego και είμαι παρα πολύ ευχαριστημένη. Πήρα το πορτοκαλί χρώμα εγώ αλλά δεν θυμάμαι πόσα ακριβώς το πήρα νομίζω κάπου στα 250 ευρο

Αύριο γιορτάζουν οι Σταύροι και οι Σταυρούλες :-D Να σας ζήσουν όσοι έχετε :-D:-D

Αυτα από μένα φιλιά

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

koritsia ti kanete?simera oli mera poli upno exo rixei na do to brady pos tha koimitho alla poli nystazo...:? exo tora na kano kai kati doulitses leo na sgouggarizo xaskonisma xerete tora ama xekiniseis me 1 ta kaneis ola meta....axxxxxx bre koritsia metrao tis meres kai den pernane me tipota eno stin arxi ayto pou lete pote perasan tosoi mines kai tora les kai einai aiwnas thelo nafugei o septembrios alla pote aurio akoma 14 tha exei....:twisted: xixixi alla kairos einai tha perasei les kai einai to xeri tou.....

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...