Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ έπαιρνα το 75 και μετά με πήγε στο 88 και τωρα το 112.Ειπε να μου δωσει το 125 αλλα φοβηθηκε για ταχυκαρδιες. ξεκινησα με ΤSH 0,93 και τώρα ηταν 3,99(τις εχω μαθει απ'εξω). Σήμερα θα μου κανονίσει doppler οποτε θα κάνω και γενικές και θα δω με την αύξηση στο χάπι πόσο εχει παει.

ΚΑΙ μενα 0,93 ΑΚΡΙΒΩΣ!Και μου πε οτι θελει να το διατηρουμε κοντα στο 1-2

Εγω πηρα 9 κιλα αλλα ο γιατρος μου δεν μου χει πει κατι, ουτε με ρωταει.Απλα καθε φορα που παω, τον βλεπω οτι με "κοβει" με το ματι :rolleyes: και ο συζυξ γελαει

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μονο 9 πηρες . μα γιατι ρε κοριτσια εγω εχω παρει 17 κιλα τι γαιδουρα που ειμαι καλε:roll::roll::roll::roll:

Ποπακι μου δεν εισαι γαιδουρα!:tongue:

Καθε οργανισμος εχει διαφορετικες αναγκες.. εγω ειχα μια αποστροφη στα γλυκα και μαλλον εκει οφειλετε

Εγω η λατρης της σοκολατας, ζητημα να εφαγα δυο!

Η κολλητη μου εβαλε 26 κιλα και ειχε τελεια εγκυμοσυνη.Ουτε διαβητη εκανε να φανταστεις

μηπως το λενε φυλλικο?

dha για εγκεφαλο? και γω θελω, τι ειναι αυτο γιατι δεν μας δινουν κ εμας?

Και μενα εχει η μανα μου κι ο αδερφος μου.Ωραιο πραγμα η κληρονομικοτητα ε?? αχ αχ αχ

Και γω ανα 4 ωρες, που να περνα και ασβεστιο δηλαδη!!

Μου ρχεται να τα παρω ολα και να τα πεταξω στην τουαλετα -εκτος αυτο του θυρεοειδη

http://www.ciao.de/Femibion_DHA__1928052

αυτο ειναι

Holy Diver

ααααααααααααααααα ειπαμε μεχρι 20 τ δεχομαι . δεν παιζω δεν θα μπορω ν σηκωθω βρε παιδι μου μετα , ειμαι 57 κιλα και ειδη ζωριζομαι . τερμα το ψωμι. σκετα και αναλατα θα τα τρωο . αχ τι με κανει.

το βραδυ ενιωθα σαν να πνηγωμαι κατι σαν ν με πνηγει κ ν μην μπορω ν κοιμηθω. ειχα και τον μικρο μου να κανει παρτυ στην κοιλια μου . αναρωτιμαι ποτε κοιμαται την ημερα κλωτσαει την νυχτα κλωτσαει εχει παρει απο τον μπαμπα του δεν εξηγητε

Διαφημίσεις

Α χα! αυτα περνουν οι Γερμανοι και γινονται τοσο ..εγκεφαλικοι τυποι ε?

Η μανα της Μερκελ μαλλον θα περνε 5 την ημερα, δεν εξηγειται αλλιως

αχα χα χα :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ααααααααααααααααα ειπαμε μεχρι 20 τ δεχομαι . δεν παιζω δεν θα μπορω ν σηκωθω βρε παιδι μου μετα , ειμαι 57 κιλα και ειδη ζωριζομαι . τερμα το ψωμι. σκετα και αναλατα θα τα τρωο . αχ τι με κανει.

το βραδυ ενιωθα σαν να πνηγωμαι κατι σαν ν με πνηγει κ ν μην μπορω ν κοιμηθω. ειχα και τον μικρο μου να κανει παρτυ στην κοιλια μου . αναρωτιμαι ποτε κοιμαται την ημερα κλωτσαει την νυχτα κλωτσαει εχει παρει απο τον μπαμπα του δεν εξηγητε

Ελα τώρα που πας αμέσως να το ρίξεις στον μπαμπά!Μήπως ήσουν και εσύ χορευταρού απο μικρή και δεν το θυμάσαι? :tongue:

Εμένα πάλι είναι γενικώς πολύ ήσυχο μωρό! Έχει μοιάσει σίγουρα σε μένα! ;)

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Α χα! αυτα περνουν οι Γερμανοι και γινονται τοσο ..εγκεφαλικοι τυποι ε?

Η μανα της Μερκελ μαλλον θα περνε 5 την ημερα, δεν εξηγειται αλλιως

αχα χα χα :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:lol::lol::lol::lol:

Holy Diver

ουφ τελειωσα απο το ικα κ τα ψωνια αυριο παω να παρω τα αποτελεσματα αντε να δουμε τι θα δουμε σημερα εφαγα παγωτο κ γλυκακια γιατι απο αυριο δυστυχως μπορει να μην φαω μεχρι να γεννησω

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

ουφ τελειωσα απο το ικα κ τα ψωνια αυριο παω να παρω τα αποτελεσματα αντε να δουμε τι θα δουμε σημερα εφαγα παγωτο κ γλυκακια γιατι απο αυριο δυστυχως μπορει να μην φαω μεχρι να γεννησω

Φρόσω και εγώ έτσι έλεγα και τελικά τίποτα δεν έκοψα! γι'αυτό παραφουσκώνω τώρα. :-D

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

κοριτσαρες μια απορια ακομα εχω . σας ζαλησα το ξερω . αν παρω καληνυχτα στο νοσοκομειο, ξερω οτι απαγορευεται το μεικαπ λογο οτι δεν μπορεις ν φιλησεις το μωρο , το εχω ακουσει απο πολλες γυναικες . λυστε μ την απορια

εχω παρει μονο 10 κιλα κ συνεχιζω σταθερα κ ανοδικα την πορεια αλλα επειδη εχουμε μια προδιαθεση για ζαχαρο στην οικογενεια του πατερα μου ειμαι σιγουρη οτι θα μου βαλει διαιτα ο γιατρος

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Ποπακι δεν καταλαβα την ερωτηση σου.. το καληνυχτα με μπερδεψε

Ladycat ειμαστε στα ιδια κιλα και μενα με προδιαθεση στο σωι, 3 ξαδελφια μου εχουν,αλλα εφοσον εκανα την καμπυλη και ηταν ολα καλα ο γιατρος δε μου πε κατι

Νιcx καλο γιατρουλη, μπες να μας πεις μετα!

χμ εγω εδω δεν καταλαβα εσυ θα καταλαβεις ....χιχιιχ

θελω ν πω ολοι εχουμε σκοπο να παρουμε καληνυχτα , αλλα το μεικαπ απαγορευετε να ερθει επαφη ε το μωρο αυτο θελω ν σας πω .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...