Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Aσε βρε κισακι, τις εβγαλα και τις καλτσες και τις φορμες

Ζεστανε παλι τι να πω!! μας παιζει και ο καιρος μου φαινετε

Εγω την Πεμπτη εχω ραντεβου στο κεντρο μανας και παιδιου, για να δουμε τι θα δουμε..

Εμενα μαλλον ανεβηκε ψηλα το μπιμπινι και δεν με παταει στην ουρηθρα..

Χθες το βραδυ σηκωθηκα μονο μια φορα!! Κοιμηθηκα σαν ανθρωπας :tongue:

Τον νιωθω ακριβως κατω απο το στηθος μου

Μου φαινετε οτι εχει χασει τον ..προσανατολισμο του -απο τωρα?χα χα χα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχαχαχα να μην οδηγει πες του!κινδυνος ο γιος σου!!!!ζεστανε ρε συ παλι εχεις δικιο!κι εγω μι αφορα σηκωνομαι αλλα πολυ κατουρημα και δεν πινω τοσο νερονα δικαιολογειται!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλημέρα κορούες! (Βασιλική σε αντιγράφω ;) )

Βασιλική πως είναι ο μπαμπάς και η γιαγιά?

Αχ εγω γίνει κολλήτη με την λεκάνη! Ανα μισή ώρα θέλω να πηγαίνω.Σήμερα θα μου πει και αν όντως έχει γυρίσει με τον ποπό! Δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω που είναι το κάθε μέρος του σώματος του! Το βλέπω δεν θα γίνω καλή μάνα!

Το βράδυ ο άντρας μου έβαλε πυζάμα για να κοιμηθεί και εγώ με φανελάκι και να ζεσταίνομαι! Μου λείπουν τα πυζαμάκια μου και τα καλτσάκια μου!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Μια ειναι καλα!!

Εγω σ ολη την εγκυμοσυνη σηκωνομουν τουλαχιστον τρεις

Χωρις να πινω πολυ νερο οπως λες..

Σηκωνομαι σαν το ζομπι στον αυτοματο να παω τουαλετα και να γυρισω γρηγορα μη χασω τον υπνο μου

Κοριτσια filicine παιρνετε ή σας το κοψε ο γιατρος σας?

Επισης παιρνει καμμια μαγνησιο σε σκονη ή παιρνετε σε χαπια?

το φιλισιν που λες τι ειναι?μαγνησιο σε χαπια παιρνω εγω ..

οσο για την τουαλετα δε το συζητω...εκει μεσα περναω το περισσοτερο χρονο της ημερας...εχει καταντησει σπαστικο πια...

Holy Diver

Διαφημίσεις

kalimera koritsia basiliki perastika gia tin giagia sou kai ton patera sou sou euxomai ola na pane kala to xero pos einai diskolo giati kai ego ego tromeri adynamia stin giagia mou alla oso mporeis min stenaxoriese otan xairese esy xairete kai to ninaki sou....! koritsia ego magnisio den pairno akoma einai anagkasiko na pairneis???? filicine pairno nai akoma ego!!!

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

το φιλισιν που λες τι ειναι?μαγνησιο σε χαπια παιρνω εγω ..

οσο για την τουαλετα δε το συζητω...εκει μεσα περναω το περισσοτερο χρονο της ημερας...εχει καταντησει σπαστικο πια...

filicine πρέπει να λεεί για το φολικό.Ε fire? Εγώ τις περισσότερες φορές το ξεχνάω.Παίρνω οπωσδήποτε του θυροειδή γιατί μου ανέβασε ο ενδοκρινολόγος τη δόση και σίδηρο. Μαγνήσιο για πoιο λόγο παίρνετε?Εμένα δεν μου έδωσε ποτέ.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Νicx ναι το filicine ειναι το φολλικο -η μαρκα που παιρνω

Δημητρα δεν σας δινουν οι γιατροι στη Γερμανια? εδω το προτεινουν και 2-3 μηνες πριν τη συλληψη

Το μαγνησιο ειναι για τις τυχον συσπασεις, νομιζω και για την προεκαλμψια!

Εδω doctor xa xa!!

Nicx εχεις υποθυρεοειδισμο απο πριν ή σου δημιουργηθηκε στην εγκυμοσυνη?

Δημητρα δεν σας δινουν οι γιατροι στη Γερμανια? εδω το προτεινουν και 2-3 μηνες πριν τη συλληψη

Εδω doctor xa xa!!

Ναι είχα απο πριν.Αλλά όχι σε σοβαρό βαθμό.Το ανακάλυψα τυχαία όταν σαν φοιτήτρια πήγα σε διατροφολόγο και δεν έχανα κιλά.Τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης ήταν καλή η τιμή του.Εκανα τέλη αυγούστου απο μόνη μου την εξέταση και ανέβηκε αρκετά η τιμή του.Αλλά πάλι μικρό χάπι παίρνω.

Δικαιολογώ και τα κιλά που έχω πάρει τώρα με τον θυροειδή. ;) Αν και ο γιατρός είπε ότι τα επηρεάζει.Σήμερα θέλω να δω αν θα μου φωνάξει( για εκεί το βλέπω)

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Ναι είχα απο πριν.Αλλά όχι σε σοβαρό βαθμό.Το ανακάλυψα τυχαία όταν σαν φοιτήτρια πήγα σε διατροφολόγο και δεν έχανα κιλά.Τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης ήταν καλή η τιμή του.Εκανα τέλη αυγούστου απο μόνη μου την εξέταση και ανέβηκε αρκετά η τιμή του.Αλλά πάλι μικρό χάπι παίρνω.

Δικαιολογώ και τα κιλά που έχω πάρει τώρα με τον θυροειδή. ;) Αν και ο γιατρός είπε ότι τα επηρεάζει.Σήμερα θέλω να δω αν θα μου φωνάξει( για εκεί το βλέπω)

και γω ειχα απο πριν,το ανακαλυψε ο γυναικολογος μου τυχαια -καλα να ναι!- οταν ειχα παθει.. ελαφρια μελαγχολια

Ευτυχως σε πολυ μικρο βαθμο.Με κιλα δεν ειχα ενδειξη γιατι δεν ειχα προβλημα

Επαιρνα τ4 των 75 κι τωρα παιρνω των 100. Ποσα κιλα εχεις παρει μεχρι τωρα?

Εδω doctor xa xa!!

α ναι μας δινουν φολικο απλα δε το λενε ετσι εδω εχει αλλο ονομα.

παιρνω απο την αρχη της εγκυμοσυνης μεχρι κ τωρα κ μεχρι να γεννησω μαζι με μια αλλη καψουλα που ειναι DHA και ειναι για τον εγκεφαλο του μωρου.κ εγω εχω θυροειδη .μετα τη γεννα την μεγαλης μου βγηκε αλλα εχω κ κληρονομικοτητα γιατι κ η μητερα μου εχει.μαγνησιο παιρνω για συσπασεις τωρα στον 8ο μου το εδωσε γιατι καλυτερα να μη γεννας στον 8ο και θα το περνω μεχρι 36 εβδ και κατι αλλες βιταμινες για μενα ΚΑΙ σιδηρο!δε προλαβαινω να καταπινω χαπια σας λεω...καθε 3 ωρες και χαπι!γιατι δε κανει το ενα μαζι με το αλλο!

Holy Diver

και γω ειχα απο πριν,το ανακαλυψε ο γυναικολογος μου τυχαια -καλα να ναι!- οταν ειχα παθει.. ελαφρια μελαγχολια

Ευτυχως σε πολυ μικρο βαθμο.Με κιλα δεν ειχα ενδειξη γιατι δεν ειχα προβλημα

Επαιρνα τ4 των 75 κι τωρα παιρνω των 100. Ποσα κιλα εχεις παρει μεχρι τωρα?

Εγώ έπαιρνα το 75 και μετά με πήγε στο 88 και τωρα το 112.Ειπε να μου δωσει το 125 αλλα φοβηθηκε για ταχυκαρδιες. ξεκινησα με ΤSH 0,93 και τώρα ηταν 3,99(τις εχω μαθει απ'εξω). Σήμερα θα μου κανονίσει doppler οποτε θα κάνω και γενικές και θα δω με την αύξηση στο χάπι πόσο εχει παει.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

α ναι μας δινουν φολικο απλα δε το λενε ετσι εδω εχει αλλο ονομα.

παιρνω απο την αρχη της εγκυμοσυνης μεχρι κ τωρα κ μεχρι να γεννησω μαζι με μια αλλη καψουλα που ειναι DHA και ειναι για τον εγκεφαλο του μωρου.κ εγω εχω θυροειδη .μετα τη γεννα την μεγαλης μου βγηκε αλλα εχω κ κληρονομικοτητα γιατι κ η μητερα μου εχει.μαγνησιο παιρνω για συσπασεις τωρα στον 8ο μου το εδωσε γιατι καλυτερα να μη γεννας στον 8ο και θα το περνω μεχρι 36 εβδ και κατι αλλες βιταμινες για μενα ΚΑΙ σιδηρο!δε προλαβαινω να καταπινω χαπια σας λεω...καθε 3 ωρες και χαπι!γιατι δε κανει το ενα μαζι με το αλλο!

μηπως το λενε φυλλικο?

dha για εγκεφαλο? και γω θελω, τι ειναι αυτο γιατι δεν μας δινουν κ εμας?

Και μενα εχει η μανα μου κι ο αδερφος μου.Ωραιο πραγμα η κληρονομικοτητα ε?? αχ αχ αχ

Και γω ανα 4 ωρες, που να περνα και ασβεστιο δηλαδη!!

Μου ρχεται να τα παρω ολα και να τα πεταξω στην τουαλετα -εκτος αυτο του θυρεοειδη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...