Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βασιλική μου εννοείται ότι όταν είσαι εκτός λες σίγα αντιμετωπίζεται αλλά τώρα θες δεν θες πρέπει να το κάνεις. Σκέψου ότι τώρα την στεναχώρια σου και τη χαρά σου τα μοιράζεσαι με το νινάκι.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Βασιλικούλα περαστικά στην γιαγιά και στον μπαμπά σου, κουράγιο σου εύχομαι και όσο μπορείς να μην στεναχωριέσαι γιατί είσαι και εσύ σε μια δύσκολη φάση τώρα!

MbGIp1.png

η γιαγιά είναι 92!αλλά χθες το βράδυ ήταν μια χαρά και σήμερα στο χειρουργείο.τι να πείς...ότι είναι γραμμένο για τον καθένα.δεν το πίστευα να την βγάλει την επέμβαση αλλά τουλάχιστον τώρα είναι κάπως σταθεροποιημένη η κατάστασή της.δέν είχε καμιά ασθένεια απλά τώρα τελευταία μας έλεγε κάτι παλάβά(έβλεπε πράγματα που δεν υπήρχαν)αλλά τα είχε τετρακόσια που λέμε.προσπαθώ να μην στεναχωριέμαι αλλά είναι εύκολο στα λόγια και δύσκολο στην πράξη...

σιγουρα ειναι ευκολο στα λογια...σε πιστευω καλη μου!κ εγω ημουν πολυ δεμενη με τη γιαγια μου σαν μανα μου την ειχα(της μαμας μου η μαμα ηταν) αλλα...πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενοι για κατι τετοιο οταν ειναι κ σε προχωρημενη ηλικια..εγω ακομα υπαρχουν φορες που λεω ''μακαρι να ηταν εδω η γιαγια μου!'' ακομα αισθανομαι πως την εχω αναγκη!

Holy Diver

basiliουλα περαστικα σε μπαμπα και γιαγια τι να πωε ρε κοριτσι μου!!!!κοριτσια κι εγω ελεγα για ναμην κανω επισκληριδιο,αλλα μου ειπε μια μαια οτι μακραινει ο τοκετος,μια και χωρις επισκληριδιο σφιγγεσαι χωρις να το θες απο τον πονοκαι δεν αφηβεις τον τραχηλο νανανοιξει....ξερω κι εγω....θα δειξει!δημητρουλα εσυ να φοβασαι ρε συ?δενμπορωνατο πιστεψω 2 γεννες χωρις φαρμακα και να φοβασαι!?ελ α ρε χαλαρα ολα τελεια θα πανε στο 5λεπτο θ αβγει ημπουμπου!κι εμενα ποναει το στηθος μου!οπως στην αρχη...και οτμωρο μεκλβωτσαει και στον κολπο,η μεπιεζει...δενξερω ακριβως!αυριο θαπαω δουλεια ελπιζωνα προλαβω να σας δω αποκει!θ απαω ικα τοπρωι για την αδεια κυοφοριας(56 ημερες πριν την πητ)

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

ελα βρε κισακι μου ειδες?2 γεννες χωρις φαρμακα κ τι εχω παθει δε ξερω!ουφ...στο 5 λεπτο λες?χαχαχα μακαρι ρεεεε:tongue: εσενα παντως σε εχω για πολυ γρηγορη γεννα.δε ξερω γιατι αλλα μου εχει κολλησει οτι θα γεννησεις μπαμ κ εξω:tongue:

Holy Diver

μακάρι κι εσυ και όλα τα κορίτσια χωρίς ταλαιπωρία με γερά μωρα. Άντε κορίτσια κουράγιο....την αγάπη μου και μια γλυκιά καληνύχτα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλημερα κοριτσια

συγουρα κοιμαστε τετοια ωρα . εγω ξυπνησα απο της 3.30 . με ειχε πιασει ενα πραγμα σαν ν πνηγωμαι. ειχα και τον μικρο να κανει παρτυ στην κοιλια μ πρωτη φορα μ συμβαινει αυτο .

βασιλικουλα περαστικα κοπελα μου και στην γιαγια σου και στον μπαμπα σου

καλημερα κούκλες. Ποπακι κουράγιο κοπέλα μου ελπίζω τώρα να κοιμάσαι. Τελικά τα μωρα μας ειναι νυκτόβια και θα τα μαζεύουμε από τα μπαράκια. Μα τι τα πιάνει το βράδυ;εχω και το μάθημα σήμερα θα σας πω βράδυ η αύριο πρωί τι έμαθα. Θα παω για την άδεια κυοφορίας τώρα.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Καλημέρα βασιλική μου καλή δύναμη στην οικογένεια εύχομαι να είναι όλα περαστικά φιλία σε όλες το ικα του πειραιά δεν είχε γλυκόζη κ έτρεχα σαν την τρελλη πρωί πρωί να βρω γλυκόζη την εχω πάρει κ περιμένω να παω για την δεύτερη δόση αυτα σας φιλω

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!

Φοραω καλτσες και μακρια φορμα απο πανω! Τι ωραια που φθινοπωριασε, τι ωραια δροσια!

Βασιλικη, περαστικα στον μπαμπα και στη γιαγια! Οσο μπορεις αποστασιοποιησου συναισθηματικα οπως σου εγραψαν.Δυσκολο ειναι,αλλα το οφειλεις στο νινακι που εχεις στην κοιλιτσα σου..Hold on!

Φιλια σε ολες, καλη εβδομαδα να εχουμε! :D

Κισακι σε καλη μερια τα ευρουλακια σου!! Να μην περιμενεις στη σειρα,πανε κατευθειαν στον κισε

καλημερα σας κοπελες!μπηκα για καλημερα μονο.παω να ετοιμασω τα ζουζουνια να πανε σε λιγο στον παιδικο.τα λεμε το μεσημερι φιλακια κουκλες.εχω κ κατι δουλειες στο κεντρο κ θα βρεχει κ βαριεμαιιιι

Holy Diver

καλημερες ομορφες!!!!!!εγω με καλοκαιρινα ειμαι αλλα γουσταρω πολυ που δροσισε!!!!λοιπον πας κεντρο μανας και παιδιου,σουδινουνμια βεβαιαωση που τη συμπληρωνεις κι εσυκαιοπεργοδοτηςκαι μεταστο αλλο ικαγια πλγηρωμη,μαλλον αυριο θα την εξαργυρωσω τοτε!αχχχχχχχχχχχ!καλη εβδομαδα,καλη σχολικη χρονια σε ολαταπαιδακια !τικανετε σημερα?εγω παρολοπου δενπινω νερο,κατουραω πολυκαι συχναμε πιεζει το ατιμοοοοοοοοοοοοοοο

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...