Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπραβο ελενιτσα μου!μια χαρα το νινακι σου!εγω εχω υπερηχο 20 σεπτ.στις 16 εχω μονο καρδιοτοκογραφο.

Άντε τυχερούλα, εγώ θα την δω ξανά τον Οκτώμβρη στο ντόπλερ!:(

MbGIp1.png

εγω μετα απο τις 20 σεπτ λογικα θα εχω παλι υπερηχο στις 5 οκτ που θα τον κανω στο νοσοκομειο που θα γεννησω.εκει που γεννησα κ τα αλλα 2 παιδια.βασικα ετσι γινεται εδω.πας στο νοσοκομειο που θες να γεννησεις μολις συμπληρωσεις 36 εβδ(εγω τοτε θα ειμαι 36 κ κατι) σου κανουν υπερηχο γ επιπεδου παλι κ ας εχεις κανει στον γιατρο σου

σου κανουν καρδιοτοκογρ

σε εξεταζουν για τυχον διαστολη

και γραφουν ολο το ιστορικο της εγκυμοσυνης απο το βιβλιαριο σου

οποτε στις 5 οκτ θα την ξαναδω και μετα δε ξερω..μαλλον θα κανονισω εναν εξτρα υπερηχο στον γυναικολογο μου κατα τις 15 οκτ για να δω οτι ολα ειναι οκ και μετα....αισθανομαι οτι θα γεννησω πριν τις 20 οκτωβριου κοριτσια!εχω κολλησει!λετε να βγει???

Holy Diver

Διαφημίσεις

απο εδω και περα η μερες μου φαινοντε οτι δεν περνανε καθολου κοριτσια . τοσους μηνες περνουσαν στο τσακ μπαμ ΤΩΡΑ ειναι ατελειωτες

ετσι ακριβως ειναι ποπακι οπως τα λες/

σας ειχα πει οτι μετα τις 30 εβδ οι μερες δε περνανε με τιποτα

Holy Diver

Ποπάκι όχι μόνο σε σένα!Και εγώ αισθάνομαι ότι αυτος ο μήνας δεν λεει να φυγει!

Και μάλλον έχει γυρίσει πάλι ισχιακά όπως το είπε ο γιατρός και μόνο κουτουλιές νιώθω.Επίσης επισκέφτομαι την τουαλέτα κάθε μισή ώρα!

Αύριο πάμε γιατρό να τον δούμε!Έχω περιέργεια να δω πόσο θα μας πει ότι έχει πάει!Για την Doppler λογικά θα μας κανονίσει αύριο την ημερομηνία!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια.

σήμερα ήταν δύσκολα τα πράγματα για μας.το πρωί βρήκαμε την γιαγιά πάλι κάτω,είχε πέσει μάλλον κανα δύωρο πριν την βρούμε.ήταν σε μια λίμνη αίματος και είχε σχεδόν χάσει την επαφή με το περιβάλλον...την πήρε κατα τις 8,30 το ασθενοφόρο και πήγαμε πρώτες βοήθειες.τελικά διαγνώστηκε ενα τεράστιο αιμάτωμα στον εγκέφαλο και χειρουργήθηκε κατά τις 2.ευτυχώς άντεξε την κρανιοτομή αλλά ακόμα δεν την ξύπνησαν.ο νευρολόγος μας είπε μάλλον αύριο θα κάνουν προσπάθεια να την ξυπνήσουν και ο θεός βοηθός.σαν να μην μας έφταναν όλα αυτά ενώ η γιαγιά ήταν στο χειρουργείο,ήρθε και ο πατέρας μου στα επείγοντα και για να μην σας τα πολυλογώ διαγνώστηκε πνευμονία.τον έχουμε σπίτι τώρα μέχρι να πέσει ο πυρετός και να συνέλθει λίγο.η γιαγιά είναι στην εντατική και θα πάμε αύριο να την δούμε...τι να πώ πολύ γκαντεμιά βρε παιδί μου.να φανταστείτε μόλις μπήκα σπίτι και τώρα θα φάω κάτι πριν πέσω κι εγώ κάτω!

καλησπέρα κορίτσια.

σήμερα ήταν δύσκολα τα πράγματα για μας.το πρωί βρήκαμε την γιαγιά πάλι κάτω,είχε πέσει μάλλον κανα δύωρο πριν την βρούμε.ήταν σε μια λίμνη αίματος και είχε σχεδόν χάσει την επαφή με το περιβάλλον...την πήρε κατα τις 8,30 το ασθενοφόρο και πήγαμε πρώτες βοήθειες.τελικά διαγνώστηκε ενα τεράστιο αιμάτωμα στον εγκέφαλο και χειρουργήθηκε κατά τις 2.ευτυχώς άντεξε την κρανιοτομή αλλά ακόμα δεν την ξύπνησαν.ο νευρολόγος μας είπε μάλλον αύριο θα κάνουν προσπάθεια να την ξυπνήσουν και ο θεός βοηθός.σαν να μην μας έφταναν όλα αυτά ενώ η γιαγιά ήταν στο χειρουργείο,ήρθε και ο πατέρας μου στα επείγοντα και για να μην σας τα πολυλογώ διαγνώστηκε πνευμονία.τον έχουμε σπίτι τώρα μέχρι να πέσει ο πυρετός και να συνέλθει λίγο.η γιαγιά είναι στην εντατική και θα πάμε αύριο να την δούμε...τι να πώ πολύ γκαντεμιά βρε παιδί μου.να φανταστείτε μόλις μπήκα σπίτι και τώρα θα φάω κάτι πριν πέσω κι εγώ κάτω!

Βασιλικούλα περαστικά και για τη γιαγιά και για τον μπαμπά.Πόσο χρονών είναι η γιαγιά? Νομίζω μας το έχεις πει αλλά δεν θυμάμαι και πολλά στη φάση που είμαι.Πρόσεχε όμως κοριτσάκι μου μην πιέζεσαι πολύ εσύ ψυχολογικά και ζορίσεις και το μπεμπάκι. Κοίτα να είσαι λίγο ψυχρή με όλα αυτά.Είμαστε σε βασικούς μήνες τώρα...

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

αχ βασιλικη μου τι περνας κ εσυ καλη μου...οντως ποσο ειναι η γιαγια?εχει αλτσχαιμερ?περαστικα βρε κοπελα μου και στη γιαγια κ στον μπαμπακα σου...κ ναι να μη ζοριζεσαι ουτε ψυχικα ουτε σωματικα.προεχει το νινι σου..

Holy Diver

η γιαγιά είναι 92!αλλά χθες το βράδυ ήταν μια χαρά και σήμερα στο χειρουργείο.τι να πείς...ότι είναι γραμμένο για τον καθένα.δεν το πίστευα να την βγάλει την επέμβαση αλλά τουλάχιστον τώρα είναι κάπως σταθεροποιημένη η κατάστασή της.δέν είχε καμιά ασθένεια απλά τώρα τελευταία μας έλεγε κάτι παλάβά(έβλεπε πράγματα που δεν υπήρχαν)αλλά τα είχε τετρακόσια που λέμε.προσπαθώ να μην στεναχωριέμαι αλλά είναι εύκολο στα λόγια και δύσκολο στην πράξη...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...