Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Σήμερα έκανα τον πρώτο υπέρηχο !

Είδαμε δυο έμβρυα και ακούσαμε καρδούλες ❤️🙏 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Πολύ όμορφα νέα! Με το καλό!!! 🩷

πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Μην αγχώνεσαι κοριτσακι μου...όπως ακριβώς στα λέει και η lina θα σου βάζει να κάνεις τώρα κάθε μήνα..

Ωωωωω υπέροχα νέα!!και άλλη διδυμομανουλα!!!συγχαρητήρια και να πάνε όλα καλά...και ναι...λίγο περισσότερο προσοχή θέλει...ειδικά στην αρχή!!με το καλό όλα!🥰

Ευχαριστώ Βασούλα μου! Ήξερα ότι θα χρειάζονται εξετάσεις αλλά δεν ήξερα για αυτές καθόλου! 

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ε μόλις ακούσετε καρδιά όπου δεν είχες αντισώματα θα πρέπει να επαναλαμβάνεις κάθε μήνα . 

👍🏼 Ευχαριστώ κ πάλι! 🌷

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ποπακι ισως η κοπελα που το εγραψε ειχε καποιο προβλημα κ γιαυτο χρειαστικε αιμα.αλλιως δε το κανουν...και ειδικα στον ΦΤ!ηρεμησε βρεεεε...

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?εγω ΠΑΛΙ χαλια με τις αμυγδαλες μου!σε 20 μερες 3 φορες!επειδη δε παιρνω αντιβιωση περνανε κ μετα με πιανουν παλι....ουφφφφ!

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστω ποπακι...δε μπορω να πιω κ τσαγια!εχω συχνοουριες κ αμα πιω και τσαι πηγαινω για τσισα καθε 3 λεπτα!ειναι πολυ σπαστικο...:evil:

α εδω ο καιρος εχει ενα μηνα που χαλασε.επισης εβρεχε για 8 μερες κ θα συνεχισει για αλλες 7 ειδα στον καιρο....θα παθω καταθλιψη...σνιφ:evil:

Holy Diver

kalimera koritsia edo alexandroupoli exei synefia kryo kai aera poli alla broxi mpaaaa to paei alla den brexei oraia einai na mpainoume ontos sto klima me ta xeimoniatika zouzounakia masssss pou erxontai:D dimitra germania se pio meros meneis?ego emena stoa ambourgo piga sxoleio ekei mexri 6 dimotikou...

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

καλημερα κούκλες. Δημητρούλι αμύγδαλες δεν τις βγάζεις να τελειώνεις αν σε ταλαιπωρούν τόσο; θυμάμαι πέρυσι με τα χιόνια που δεν έβγαζες τα μωρα ενώ.. Πίκρα εδώ δροσίσε λίγο και ειναι ωραία άσχετα σου εγώ πάλι ζεσταίνομαι. Σήμερα χουχουλιασμα-ευτυχώς το σπίτι το έκανα χτες. Δεν κοιμήθηκα καλά όλο ξυπνά με το χάπι είχε κι ένα κουνούπι με ρημαξε-κι εγώ δεν ήξερα για φιάλες αίμα.11κορίτσια άρχισε να με πιέζει το μωρό όλο τσισα θέλω και το θέμα της τουαλέτας μου δράμα την τρίτη ήθελα να βάλω τα κλάματα από το ζόρι. 2 φορές την εβδομάδα αν παω κι αυτό με πολύ κόπο θα είμαι ευχαριστημένη.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

κοριτσάκια μου σόρρυ αλλά μπαίνω από κινητό τώρα και δυσκολεύομαι να γράφω. Σας σκέφτομαι όμως....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

kalimera koritsia edo alexandroupoli exei synefia kryo kai aera poli alla broxi mpaaaa to paei alla den brexei oraia einai na mpainoume ontos sto klima me ta xeimoniatika zouzounakia masssss pou erxontai:D dimitra germania se pio meros meneis?ego emena stoa ambourgo piga sxoleio ekei mexri 6 dimotikou...

Gütersloh Μενω ποπακι.ειναι διπλα στο μπιλεφελντ κ ανοβερο

καλημερα κούκλες. Δημητρούλι αμύγδαλες δεν τις βγάζεις να τελειώνεις αν σε ταλαιπωρούν τόσο; θυμάμαι πέρυσι με τα χιόνια που δεν έβγαζες τα μωρα ενώ.. Πίκρα εδώ δροσίσε λίγο και ειναι ωραία άσχετα σου εγώ πάλι ζεσταίνομαι. Σήμερα χουχουλιασμα-ευτυχώς το σπίτι το έκανα χτες. Δεν κοιμήθηκα καλά όλο ξυπνά με το χάπι είχε κι ένα κουνούπι με ρημαξε-κι εγώ δεν ήξερα για φιάλες αίμα.11κορίτσια άρχισε να με πιέζει το μωρό όλο τσισα θέλω και το θέμα της τουαλέτας μου δράμα την τρίτη ήθελα να βάλω τα κλάματα από το ζόρι. 2 φορές την εβδομάδα αν παω κι αυτό με πολύ κόπο θα είμαι ευχαριστημένη.

μωρε πως να τις βγαλω....εχω ενα...ΘΕΜΑ με τις εγχειρησεις τα νοσοκομεια ορους κλπ...γενικα στο θεμα ΠΟΝΟΣ.γιαυτο οσο πλησιαζει ο καιρος να γεννησω παθαινω ενα τραλαλα:oops: χτες ελεγα στον αντρα μου μακαρι να προλαβουν αυτη τη φορα να μου κανουν επισκληριδιο να μη γεννησω παλι ετσι χωρις τιποτα...οπως τα αλλα 2 παιδια...κ μετα σκεφτηκα...ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΣΩ να μου την κανουν????ΦΟΒΑΜΑΙ:shock::shock:

ουφφφφ

κισακι κ εμενα με πιεζει το μωρο κ σινεχεια εχω τσισα.νομιζω οτι θα τα κανω επανω μου.τωρα τελεφταια μου ριχνει κ κατι πολυ δυνατες σουβλιες μεσα στο...πιπι μου:shock: σε σημειο να διπλωνομαι απο τον πονο ομως.γενικα κουνιεται ΣΥΝΕΧΕΙΑ κ η κοιλια μου πετρωνει πολλες φορες(συσπασεις) εχω κ τα τραβηγματα η αλλιως κραμπες στην κοιλια που κ παλι αν με πιασουν δε μπορω να κανω βημα.η μαια μου ειπε οτι σε καθε επομενο παιδι ειναι κ πιο δυσκολη η εγκυμοσυνη.κ οντως.στο πρωτο παιδι μια χαρα ημουν.στο δευτερο σχετικα καλα απλα στο θηλασμο τις πρωτες 10 μερες ειχα συσπασεις γεννας στη μητρα.πολυ απαισιο...:cry: μου ελεγαν οι μαιες οτι στο πρωτο παιδι δε το παθαινεις αυτο οταν θηλαζεις αλλα στο 2ο 3ο κλπ γινεται ολο κ πιο εντονο.δηλαδη οταν θηλαζεις να εχεις πονους γεννας τις πρωτες 10-15 μερες.επειδη κατα το θηλασμο η μητρα κανει συσπασεις αλλα στο πρωτο παιδι δε πονας γιατι δεν ειναι ταλαιπωρημενο το σωμα απο αλλες γεννες.τι εχω να τραβηξω παλι ρε παιδια...κλαψ κλαψ κλαιγομαι το ξερω....κ το βυζι ποναει ανεξαρτητως αριθμο παιδιων τις πρωτες 15 μερες του θηλασμου. σε αλλες πολυ σε αλλες λιγο.σε μενα ετυχε κ στα 2 παιδια το πολυ!νομιζω οτι εχω ορμονικο παραλληρημα!ολα τα βλεπω χαλια!φταιει και ο καιρος που βρεχει τοσες πολλες μερες κ θα συνεχισει για αλλες τοσες???δε ξερω!

Holy Diver

και εμας εδω μια κανονικη μερα χωρις ηλιο . λιγο φυσαει αλλα οκ.

εγω παιδια εχω βγαλει απο το μυαλο μ την επισκληριδιο . δεν θα κανω για να το ζησω ολο οπως ειναι :D:D:D:D

και εμας εδω μια κανονικη μερα χωρις ηλιο . λιγο φυσαει αλλα οκ.

εγω παιδια εχω βγαλει απο το μυαλο μ την επισκληριδιο . δεν θα κανω για να το ζησω ολο οπως ειναι :D:D:D:D

μακαρι να ειχα κανονικους τοκετους κ οχι οξεις κ δε θα ειχα προβλημα.αληθεια σου λεω.δεν αντεχετε ο οξυς τοκετος.στον κανονικο τοκετο προετοιμαζεται το σωμα.εχεις συσπασεις καθε μιση ωρα μετα καθε 20 λεπτα μετα καθε 15 καθε 10 καθε 5 κ τελος ειναι οι τελικοι πονοι καθε ενα λεπτο.ανοιγεις σιγα σιγα απο κατω.στον οξυ τοκετο εχεις με τη μια συσπασεις καθε 1 λεπτο κ ανοιγεις απο κατω μπαμ κ εξω.πως να το αντεξεις?κ δε μπορεις ουτε επισκληρηδιο να κανεις!μακαρι να μην εχω οξυ αυτη τη φορα αν κ δε το κοβω:?

Holy Diver

Διαφημίσεις

κοριτσαρεςμου τι κανετε?θα ηθελα την βοηθεια σας

επειδη εγω θα γεννησω στο ιποπκρατειο θεσσαλονικης.πραγματικα δεν ξερω τι πρεπει ν παρω μαζι μου ποια ειναι τ απαραιτητα :shock::shock::shock::shock::shock:

κοριτσαρεςμου τι κανετε?θα ηθελα την βοηθεια σας

επειδη εγω θα γεννησω στο ιποπκρατειο θεσσαλονικης.πραγματικα δεν ξερω τι πρεπει ν παρω μαζι μου ποια ειναι τ απαραιτητα :shock::shock::shock::shock::shock:

εκει δε σου δεινουν τιποτα?αν οχι θα σου πω εγω μια λιστα:P

Holy Diver

Γειά σας κορίτσια,τι κάνετε? Έκανα τον υπέρηχο, όλα καλά, η μπέμπα είναι 1,150 γρ., πήρα και μία φώτο που έχει το χεράκι της στο προσωπάκι της!:tongue: Κατα τα άλλα ήσυχα, περιμένω και εγώ όπως και εσείς!

MbGIp1.png

ΜΑΜΑ

3 ζευγαρια μπιτζαμες

3-4 φανελακια

6-7 βρακια(βαμβακερα και...μεγαλα:tongue: οχι κ σαν της γιαγιας μου :tongue:)

4-5 ζευγαρια καλτσες

1 ζακετα

2-3 σουτιεν η θηλασμου η σπορ(του θηλασμου δε με βολεψαν ΠΟΤΕ.μονο τα σπορ σουτιεν απαυτα χωρις σιδερακια κ μπαλενες κλπ)

βουρτσα για μαλλια

σαμπουαν

αφρολουτρο

οδοντοκρεμα

οδοντοβουρτσα

ξυραφακι(μη γινουμε κ μαλλιαρες:tongue:)

σεσουαρ για μαλλια

2-3 πετσετες σωματος

2-3 πετσετες προσωπου

παντοφλες

επιθεματα θηλασμου

σερβιετες λοχειας(δε ξερω ποσες εχει μεσα το κουτι.αλλα υπολογιζε να αλλαζεις 6-7 φορες τη μερα...)

εσωρουχα μιας χρησης (για να στερεωνουν καλα την σερβιετα κ απο πανω φορας εσυ το δικο σου)

ΜΩΡΟ

5-6 φανελακια ολοσωμα

3-4 φορμακια

3-4 ζευγαρια καλτσακια

γαντακια βαμβακερα(γιατι γρατζουνανε το προσωπο τους)

3 μπουρνουζακια

1 σαμπουαν βρεφικο(απο οικολογικα προιοντα καλυτερα...)

παμπερς η οποια αλλη μαρκα (ουτε στην ελλαδα ξερω ποσα εχει το κουτι παμπερς για νεογνα.εδω εχει 65 παμπερς.αλλα 7-8 παμπερς την ημερα...τα θες!)

μωρομαντηλα(απαυτα που δεν εχουν λοσιον αλλα αμυγδαλελαιο .ειδικα για νεογεννητα)

αμυγδαλελαιο για μασαζακι να μη ξεφλουδισει(παντα μετα το μπανιο κ ενδιαμεσα 2-3 φορες την ημερα.στο πιπι του μωρου βαζουμε παντα μετα απο αλλαγη)

σαλιαρες για οταν ρευετε να μη γεμιζει γουλιτσες

μια κουβερτουλα

2 πανες για φασκιωμα(απαυτες τις βαμβακερες.θαυματουργο το φασκιωμα στα νεογεννητα:tongue:)

οποια δε θηλασει θα χρειαστει 5-6 μπιμπερο την ημερα

πιπιλα θα σας ελεγα αλλα καλυτερα να αποφευγεται σε νεογεννητα κ μεχρι τον σαραντισμο

δε μου ερχεται κατι αλλο....αν θυμηθω κατι θα σου πω...

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...