Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Σήμερα έκανα τον πρώτο υπέρηχο !

Είδαμε δυο έμβρυα και ακούσαμε καρδούλες ❤️🙏 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Πολύ όμορφα νέα! Με το καλό!!! 🩷

πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Μην αγχώνεσαι κοριτσακι μου...όπως ακριβώς στα λέει και η lina θα σου βάζει να κάνεις τώρα κάθε μήνα..

Ωωωωω υπέροχα νέα!!και άλλη διδυμομανουλα!!!συγχαρητήρια και να πάνε όλα καλά...και ναι...λίγο περισσότερο προσοχή θέλει...ειδικά στην αρχή!!με το καλό όλα!🥰

Ευχαριστώ Βασούλα μου! Ήξερα ότι θα χρειάζονται εξετάσεις αλλά δεν ήξερα για αυτές καθόλου! 

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ε μόλις ακούσετε καρδιά όπου δεν είχες αντισώματα θα πρέπει να επαναλαμβάνεις κάθε μήνα . 

👍🏼 Ευχαριστώ κ πάλι! 🌷

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ksanthi pantou diavasa oti sumferei to triplo an kai me ta xeimwniatika mwrakia masi alitheia einai oti to

port-mpempe tha einai ligo axristo! To skeftomai san ependusi gia ena deutero zouzounaki! :)

Emeis theloume to java! Mou eipan oti ta xrwmata to 2011 tha kanei olo to sustima 730 enw auto

tha to paroume 650! Den kserw an aksizei na perimenoume ta kainourgia! Ena karotsi einai min eimaste

upervolikoi!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

ςγω εδω ειμαι δημητρα , δημητρουλα μ εχ ω μικρο απορια αλλα παω να φαω και μετα θα σου πω .

1) νιωθω κουραση και βαρος ολο χαμηλα .

2) ηθελα ν σε ρωτησω πως καταλαβενεις οτι σπασανε τ νερα? και αμα σπασουν την ωρα μ κοιμαμαι ?? κοιμαμαι κ βαρια γαμωτο

ςγω εδω ειμαι δημητρα , δημητρουλα μ εχ ω μικρο απορια αλλα παω να φαω και μετα θα σου πω .

1) νιωθω κουραση και βαρος ολο χαμηλα .

2) ηθελα ν σε ρωτησω πως καταλαβενεις οτι σπασανε τ νερα? και αμα σπασουν την ωρα μ κοιμαμαι ?? κοιμαμαι κ βαρια γαμωτο

το καταλαβαινεις μην ανησυχεις...:tongue: ειναι σα να κατουρας μονο που δεν κανεις καμια προσπαθεια για να κατουρησεις!απλα τρεχουν:tongue: εγω την ειχα πατησει στην κορη μου.ηταν απογευμα κ ξαπλωνα κ ο αντρας μου ειχε ρεπο.ημουν μισοξυπνια κ κανω να γυρισω απο την αλλη κ νιωθω κατι να τρεχει....ωχ ρε γμτο λεω...κατουρησα πανω μου?χωρις να το καταλαβω οτι κατουριεμαι???ελεος!!!:shock: σταματησαν να τρεχουν...ισα ισα λιγο βγηκε οπως οταν πας για τσισα.σηκωνομαι παιρνω αλλο εσωρουχο παιρνω φορμα παω στο μπανιο πλενομαι:rolleyes: ολα μια χαρα.ξαναξαπλωνω...κανω να γυρισω παλι απο την αλλη...παλι τσαρρρρρρ... ε οχι ρε ελεος λεω!!!τι στο καλο επαθα!ακρατεια!σηκωνομαι παλι εσωρουχο παλι φορμα χαχαχαχ παλι στο μπανιο!βγαινω απο το μπανιο...ξαπλωνω...μολις κουνιεμαι....ΤΣΑΡΡΡΡΡΡ χαχαχαα ξεφυσαω....σηκωνομαι ....λεει ο αντρας μου '''τι επαθες''' ε τι να παθω λεω...μαλλον μου σπασανε τα νερα!!!αρχισε να περπαταει αυτος περα δωθε στο σπιτι να λεει παμε νοσοκομειο εγω να λεω οχι δε παω...ε και τοτε με πιανουν οι πονοι μπαμ μπαμ καθε ενα λεπτο.ενω πιο πριν δεν πονουσα καθολου ... λεω παμε να φυγουμε:tongue::tongue:

Holy Diver

αααααα με τρομοκρατησες τωρα φιλεναδα

ελπιζω ν τ καταλαβω

, αλλη απορια εχω τωρα . εαν γεννηθει ενα μωρακι στο 8 μηνα υπαρχει προβλημα ?

γιατι σε τρομοκρατησα καλε?ααα για τους πονους καθε ενα λεπτο?αστο αυτο καμια σχεση!εγω ειμαι περιπτωση!ετσι γενναω εγω εχω οξεις τοκετους.στα καλα καθουμενα εκει που οοοολα ειναι ηρεμα....πονοι καθε 1 λεπτο!μη φοβασαι ειπαμε εγω ειμαι περιπτωσαρα:rolleyes:

στον 8ο μηνα τα πνευμονια του μωρου γεμιζουν υγρο γιατι βρισκονται στο τελικο σταδιο τελειοποιησης.αν γεννηθει ενα μωρο υπαρχει κινδυνος αναροσφησης αυτων των υγρων.γιαυτο αν ο γιατρος κρινει πως υπαρχει περιπτοση προωρου τοκετου κανει στη μητερα ενεσεις κορτιζονης με τις οποιες αποβαλλεται το υγρο απο τα πνευμονια του εμβρυου χωρις να υπαρχει προβλημα αν γεννηθει στον 8ο.

Holy Diver

α ωραια τωρα ησυχασα . καιτι αλλο καπου διαβασα η εδω η στο αλλο φορουμ οτι σου ζητανε και 2 φυαλες εμενα αυτο ισχυει? τωρα δεν ξερω αμα ειναι στο φυσιολογικο τοκετο η στην καισαρικη

Διαφημίσεις

α ωραια τωρα ησυχασα . καιτι αλλο καπου διαβασα η εδω η στο αλλο φορουμ οτι σου ζητανε και 2 φυαλες εμενα αυτο ισχυει? τωρα δεν ξερω αμα ειναι στο φυσιολογικο τοκετο η στην καισαρικη

τι φυαλες καλε?

Holy Diver

φυαλες αιματος . τωρα πρεπει ν τ περδεψα η στην καισαρικη η στον φυσιολογικο τοκετο

ο χριστος κ η παναγια....χωρις να υπαρχει προβλημα φυαλες???:shock: 2 γεννες εκανα ουτε καν ορο δεν ειχα στο χερι.μονο τη βελονα μου ειχαν βαλει σε περιπτωση που χρειαστω ορο...ποιος τα λεει αυτακαλε....απαπααα

Holy Diver

αχ καπου το διαβασα βρε δημητρουλα μ δεν θυμαμαι .

τωρα με την εγκυμοσυνη εχω παθει και λιγο αντσχμαιρ ξεχναω πραγματα .δεν ξερω εαν συμβαινει κ σε αλλες κοπελες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...