Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Σήμερα έκανα τον πρώτο υπέρηχο !

Είδαμε δυο έμβρυα και ακούσαμε καρδούλες ❤️🙏 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Πολύ όμορφα νέα! Με το καλό!!! 🩷

πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Μην αγχώνεσαι κοριτσακι μου...όπως ακριβώς στα λέει και η lina θα σου βάζει να κάνεις τώρα κάθε μήνα..

Ωωωωω υπέροχα νέα!!και άλλη διδυμομανουλα!!!συγχαρητήρια και να πάνε όλα καλά...και ναι...λίγο περισσότερο προσοχή θέλει...ειδικά στην αρχή!!με το καλό όλα!🥰

Ευχαριστώ Βασούλα μου! Ήξερα ότι θα χρειάζονται εξετάσεις αλλά δεν ήξερα για αυτές καθόλου! 

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ε μόλις ακούσετε καρδιά όπου δεν είχες αντισώματα θα πρέπει να επαναλαμβάνεις κάθε μήνα . 

👍🏼 Ευχαριστώ κ πάλι! 🌷

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω αυτη τη φορα κ στον γιο μου οταν ημουν δεν εκανα ραγαδες καθολου κ δεν βαζω ουτε στον γιο μου εβαζα τιποτα.στην κορη που εβαζα 3-4 φορες τη μερα κρεμες κ λοσιον...εβγαλα ραγαδες σε σημειο 3 δαχτυλα κατω απο τον αφαλο!:-(

Holy Diver

Διαφημίσεις

Geia sa koritsakia! Exoume erthei sto antroxwri gi'auto grafw apo to kounito!

Dimitroula treli upomoni thelei mia metakomisi opote esu xalara!

Xanthi to triplo pires tis per-perego; kai emeis auto tha paroume! Opoion vriskw sto dromo ton rwtaw

an einai euxaristimenos! :) poio xrwma pires kai poso;

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

και ειδικα με αλλα 2 παιδια εκει να δεις τι ζορι θα φαμε στη μετακομιση!θα κανονισουμε να γινει καθημερινη τουλαχιστον για να ειναι 6 ωρες στον παιδικο...κατι ειναι κ αυτο...

Holy Diver

pira to aplo xoris diladi to port bebe kai to kathisama autokinitou! giati to kathisma einai mexri peripou 8 minon kai ama pira xorista kathisma autokinitou tin katigoria 0-18 kai kalathouna xorista to karotsi ekane 370 kai me ekptosi to pira 315 sto kianourgio xroma 2010 kokkino me aspro mesa!gnomi mou einai na pareis sketo to karotsi!!!!einai teleio orthopediko kai apo ta kalitera exei kai i kouniada mou se laxani ayto to xroma ithela ego alla mou leei autos giati den pairneis to kainourgio telika me peisane oloi!!!gia pio xroma les?

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

λοιπον τα καθισματακια για νεογεννητα ειναι μεχρι 12-13 κιλα και ειναι σαν αυτο

http://www.babyartikel.de/produkt/sommer_und_ersatzbezuege/maxi_cosi_sommerbezug_cabriofix_navy και αυτο http://www.babyartikel.de/produkt/babyschalen_bis_13_kg/esprit_zero_plus_comfort_new_college περιπου μεχρι 1 ετων

η αλλη κατηγορια που λεει η ξανθη ειναι αυτη 0 εως 18 κιλα

http://www.babyartikel.de/produkt/kindersitze_0_18_kg/kids_im_sitz_safety_plus_nt_granite και αυτο http://www.babyartikel.de/produkt/kindersitze_0_18_kg/chicco_proxima_fuego_kollektion_2010 μεχρι 5 ετων περιπου δηλαδη.

η διαφορα ειναι οτι το πρωτο μπορεις να το βγαλεις απο το αυτοκινητο κ να το παρεις κ στο χερι με το μωρο μεσα αν κοιμαται ενω στο 2ο δε γινεται.

Holy Diver

Διαφημίσεις

βασικα εγω πηρα για τα παιδια φετος ενα για την μεγαλη απο 15 μεχρι 35 κιλα κ ενα για τον μικρο απο 15 μεχρι 35 οποτε για την μπεμπα θα παρω το 0-13 αφου τα αλλα θα τα εχω.εδω μεχρι υψος 1.40 πρεπει να καθεται σε καθισματακι το παιδι αλλιως σε γραφουν 500 ευρωπουλα!:rolleyes:

Holy Diver

μολις γυρισα,εφαγα ψαρακι και ηπια κρασακι και τωρ απαω για καφε σ εμια φιλη!αχχχχχχχχχχχχ γεματες μερες ετσι γουσταρω!!!!!!μουατςςςςςςςςς

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...