Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Σήμερα έκανα τον πρώτο υπέρηχο !

Είδαμε δυο έμβρυα και ακούσαμε καρδούλες ❤️🙏 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Πολύ όμορφα νέα! Με το καλό!!! 🩷

πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Μην αγχώνεσαι κοριτσακι μου...όπως ακριβώς στα λέει και η lina θα σου βάζει να κάνεις τώρα κάθε μήνα..

Ωωωωω υπέροχα νέα!!και άλλη διδυμομανουλα!!!συγχαρητήρια και να πάνε όλα καλά...και ναι...λίγο περισσότερο προσοχή θέλει...ειδικά στην αρχή!!με το καλό όλα!🥰

Ευχαριστώ Βασούλα μου! Ήξερα ότι θα χρειάζονται εξετάσεις αλλά δεν ήξερα για αυτές καθόλου! 

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ε μόλις ακούσετε καρδιά όπου δεν είχες αντισώματα θα πρέπει να επαναλαμβάνεις κάθε μήνα . 

👍🏼 Ευχαριστώ κ πάλι! 🌷

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπόν το είδα και το θυμήθηκα.πόπη πρώτα πας στον πίνακα ελέγχου,μετά στην επεξεργασία υπογραφής,κάνεις paste στο μεγάλο άσπρο τετράγωνο (που γράφουμε κανονικά)την υπογραφή που έχεις διαλέξει,και μετά πατάς αποθήκευση.αν δεν τα καταφέρεις πες μου!

basiliki kato apo to ticket sou grafei kai kila kai ekatosta auto pou patousa ekei pou to eftiaxna gia na to leei kai se mena?

να διαλέξεις το development stages oxι το days and weeks όταν φτιάχνεις το ticker.να θυμηθείς στο τέλος να αλλάξεις τισ ουγγές σε κιλά/γραμμάρια.

καλημερα καλεεε

ποπη οπως τα λεει η βασιλικη ειναι!κοριτσια τι κανετε?εμεις τον αλλο μηνα τελικα μετακομιση πωπω...θα εχω μπει και στον 9ο....ηταν να φυγουμε απριλιο αλλα βρηκαμε πολυ καλο σπιτι τωρα κ αδειαζει τον οκτωβριο γμτ.ειναι οπως το θελουμε ακριβως..λετε να γεννησω σε κανενα φορτηγο μεσα?:tongue::tongue::tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλες λοιπόν!χθές είχα προβλήματα με το διαδίκτυο και δεν μπόρούσα να μπώ... σήμερα όμως όλα μια χαρά.πώς είναι τα μπεμπάκια σας?στριφογυρνάνε?εμείς όλη μέρα όσο τρέχω ούτε φωνη ούτε ακρόαση και με το που κάθομαι τις τρώω μαζεμένες.βγάζει το άχτι του!!!χθές δεν κοιμήθηκα πολύ καλά λόγο κουνουπιών...:mad:λέω σήμερα να το ρίξω στις δουλειές μέχρι να τα παίξω για να κοιμηθώ απόψε.θα βάλω και το δεύτερο πλυντήριο με τα μωρουδιακά να τελειώνω και με τη βαλίτσα.άντε σιγά σιγά αρχίστε να μαζεύετε κι εσείς μην μας βρεί κανά απρόοπτο.;)από την μία τώρα που σχεδόν τα ετοίμασα όλα μου έφυγε ένα άγχος από την άλλη με επιασε το άγχος την γέννας και της μητρότητας....!:confused:

basiliki euxaristo poli alla koita se mena to mono pou den leei einai ekatosta....basika xereis na metafraseis na mou peis ti leei?????:confused::confused::confused:

μια χαρά το έχεις κάνει!!!μην πειράξεις τίποτα!!

απλα στη εβδομάδα που είσαι δεν λέει εκατοστά, μόνο κιλά.την άλλη εβδομάδα θα σου βγάλει και τα δύο!τώρα λέει ότι ο μπόμπιρας είναι 1,200 κιλά και ότι αρχισε να στριμώχνεται,δίνει κλωτσιές και αγκωνιές!

αχ βρε Δήμητρα έιδες τι μπορεί να πάθεις τώρα!γιατί δεν μετακομίσατε ακριβώς στο διπλανό διαμέρισμα που είναι ίδιο με το δικό σας,όπως σου είχε πει και η σοφή μαμά σου?????? :confused:χαχα!

μια χαρά θα πάνε όλα αρκεί να μην το ζορίσεις πολύ το μπεμπέ!

Διαφημίσεις

χαχαχαχα ναι ειδες?πρεπε να την ειχα ακουσει:rolleyes:

βρηκαμε ενα με 3 υπνοδωματια κ ειναι κ ανακαινισμενο πριν 1 χρονο κοριτσια πολυ ωραιο πηγαμε το ειδαμε χτες κ αυτοι που μενουν φευγουν τελη σεπτ.αρα οκτωβριο μπορουμε να μπουμε.ευτυχως δε θελει βαψιματα κ διορθωσεις κλπ παλι καλα...δεν ειχα καμια ορεξη για μετακομιση για να πω την αληθεια!ασε που το αγαπαω αυτο που μενουμε τωρα 5 χρονια σαυτο ειμαστε αχ ειμαι κ ευαισθητουλα κ δενομαι συναισθηματικα:? αλλα τι να κανουμε με ενα παιδικο δωματιο 3 παιδια δε γινεται γ@μωτο...τουλαχιστον θα εχω τα 2 μεγαλα στο 1 παιδικο κ την μπεμπα στο αλλο κ αργοτερα πολυ αργοτερα βαζω τα 2 κοριτσια μαζι κ τον μικρο μονο του .τοτε θα αλλαξω κ τα χρωματα κλπ θα κανω το ενα κοριτσιστικο κ το αλλο αγοριστικο.τωρα θα τα αφησω ετσι μια χαρα βαμενο πεντακαθαρο το εχουν αυτοι που μενουν.

απλα το ζορι ειναι ποιος μαζευει πραγματα κ κουτες κ ενα σωρο!:eek::-o!!!

μαλλον θα εκμεταλευτω την κατασταση μου για να μη κανω τιποτα..λετε?:rolleyes::tongue::tongue: θα φαει πολυ αγκαρια ο αντρας μου:-P:razz:

επιπλα κλπ φυσικα κ δε κουβαλαω κ εγκυος να μην ημουν σιγα μη κουβαλουσα αλλα βαριεμαι να μαζευω ρουχα κ γυαλινα κ παιχνιδια κ ενα σωρο χαζομαρουλες!καλα εχει να πεταχτει σαβουρα παλι...οταν κανεις μετακομιση παντως τοτε βρισκεις ολα τα αχρηστα που ειχες!!παραξενο:shock:

Holy Diver

πω ρε δημητορυλι σε φανταζομαι και σε λυπαμαι....μετακομιση ειναιπαλουκι μεγαλιοοοοο και ποσο μαλλον στην κατασταση μας!!!!σε φορτηγο γιατι οχι,τον μικρο θ ατον εβγαζες στο ταξι...εχεις κατι με τα μεσ αμαζικης μεταφορας./καλημερ α βασιλικουλα!!!εγω δενεπλυνα τιποτα ακομη!ξανθη εγω πηρ ατης κιντο ενα καροτσι πρασινο φωσφορουχο με μαυρο.89 ευρω απο ποσηλατουπολη ακαι μπαινει απο νεογεννητο μεσα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

εγω επλυνα τα δικα μου μονο.για το μωρο μας δεινουν στον νοσοκομειο κ θα τα πλυνω οταν παω στο αλλο σπιτι για να τα σιδερωσει η μαμα μου οταν ερθουν 12 οκτωβριου:tongue::tongue: ειμαι πονηρουλα!:rolleyes:

σημερα θα σιδερωσω τα δικα μου κ θα τα εχω ετοιμα για την βαλιτσουλα.μια μικρη εχω γιατι μονο τα ρουχα μου θα βαλω κ ενα συνολακι για το μωρο οταν φυγουμε.τα αλλα σερβιετες πανες μωρομαντηλα σαμπουαν κρεμες κλπ ολα τα εχει στο νοσοκομειο οποτε ευτυχως δε θελει κ τιποτα

Holy Diver

πόπη,όπως βλέπεις τώρα την οθόνη σου πάνω αριστερά γράφει Πίνακας Ελέγχου.πάτας εκεί και σε βγάζει σε μια νέα σελίδα που λέει στα αριστερά your control panel. πας λίγο πιο κάτω και με κόκκινα γράμματα γράφει επεξεργασία υπογραφής.πατάς εκεί και σε βγάζει σε μια νέα σελίδα που έχει ένα μεγάλο άσπρο κουτί σαν αυτό που γράφουμε καθημερινά τα νέα μας.σε αυτό το τετράγωνο θα κάνεις paste την υπογραφή που έχεις διαλέξει.μετά πατάς στην επιλογή αποθήκευση υπογραφής που βρίσκεται λίγο πιο κάτω.αν πάλι δεν τα καταφέρεις πες μου να σε πάρω τηλ. να στο εξηγήσω.;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...