Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ποπακι...η μαοξιλ ισως κανει και για τηνουρολοιμωξη....εμενα αμοξιλ μου ειχε δωσει βεβαια δενειχε πιασει,ισως εφταιγε το μικροβιο ...εκανε ςκαλλιεργειακαι αντιβιογραμμα γιατην ουρολοιμωξη?ειναι το πιο σημαντικο!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ενταξει ρε συ λογικο ειναι κοιλαρ αθα βλεπεις,παιρνεικαι ρτο μωρο τωρα,βεβαια δνεειναι απαραιτητο οτιθ απαιρνει ςκιεσυ βαρος,ασχετα με τηνκοιλια που μνεγαλωνει!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

οχι αμοξιλ για το δοντι μου δωσανε

για την ουρολοιμωξη μου δωσανε zibadol καπως ετσι γραφει τ χαρτυ

και ν μην τρωο τ φαγητο ουτε λιγο αλατι για ν καθαρησει . αναλατο τελειως

δικο τους οχι,υπαρχει καπου το καφε της ανατολικης θεσσαλονικης,εγω μπαινω στο ποτε επιτελους ια γινω μανουλα και στο καφ εμανουλες των 30 και κατι εχει πολλες θεσσαλονικιεςς!ειναικοριτσαιπου τ αξερω ενα χρονο ,αν θες οταν ξανακανονισουμε να σου πω!

30 κ κατι??? δεν το ηξερα!!! θα μπω

Ναι να μου πεις ,γιατι οχι..:D

okποπακι ζιναντολ επειαρνα κιεγω δενκαθαρισε με τηναμοξιλ και πηρα ζιναντολ,το ξερω οτι στρην εδωσε γιατο δοντι,αλλα πιανει και σε ουρολοιμωξη αναλογα το μικροβιο βεβαια και ειπα μηπως καθαριζε ςμε μια αντιβιωση γιαυτο!φαιρ μου ευχαριστως!!!θατο κανονισουμε!ποια περιοχη μενεις?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες μου! Ψάχνω για παιδική κουρτίνα και δεν μ' αρέσει τίποτα ρε γμτ! :(Ή θα είναι πολύ λεπτές ή πολύ χοντρές. Αφήστε που κάνουν 28 ευρώ και πάνω το μέτρο... :mad:Λαϊκή πήγα και είχαν κάτι κινέζικες με ξεβαμμένες στάμπες. Ξέρετε οι Θεσσαλονικιές αν έχει κανένα μαγαζί με κουρτίνες στο cosmos?

κοσμος δεν ειδα,αλλα πανε leroy merlin....κατι θα βρεις το ικεα δενπρπεει να εχιε κατι αξιολογο.και πρακτικερ πηγαινε!τζαμπο ισως?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Στο κέντρο αποφεύγω να πάω. Μόνο σαν τελευταία λύση το έχω. Στο Leroy merlin είχα δει, στο jumbo επίσης, στο ικεα είδα τον κατάλογο τους. Θα πάω αύριο και στο Carrefour να δω. Το πράκτικερ το είχα ξεχάσει. Ευχαριστώ κορίτσια.

kalimera koritsia i zwni einai auti pou kai kala foras stin koilia meta ti genna gia na epanelthei i koilia sou kai i mesi sou....alla alles lene oti eidan apotelesma allies oxi...tin poulane se magazia me orthopoedika i kai farmakia ego pira mia 26 euro alla den xero an tha tin xrisimopoieiso....prepei na rotiso kai ton giatro meta apo poses meres kanei na tin foreseis....sfiggei poli san korses einai etsi tha petaxtoun ta matia mas exo an tin forame:shock: xixixi!!!!

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Διαφημίσεις

κουκλες,ολα καλα οι μετρησειςμουμια χαρα,μαλλον ετσιθα συνεχισ ωμε τη διατροφημου και φανταζομαι δ εθα χρειαστει ινσουλινη απ'οτι μυ ειπε και αυτη!θα με ξαναδει σε 3 εβδομαδε ςκαιμου συνεστησ εγια να μην αδυαντισω αλλο να τρωω ελευθερα πρωτεινες(ψαρι-κρεας)αλλα οχι ψωμι,επισηςμου εδωσε γλυκακαι για διαβητικουεςειναιμια σειρ ατου γιωτη,αν ενδιαφερεστε και κατι συνταγες δικες της για γλυκα...κομποστοειδη,ζελοειδη....μου μιλησε γιατοδιαβητη κυησης οτι προκαλει μεγαλα μωρα,μωρα με ταση υπογλυκαιμιας,και ενδομητριο θανατο,γιατι οπλακουντας δεν αιματωνεται σβστ αγια να θρεψει το μωρο και μου μιλησε για ενδεχομενο να μου παρουν το μωρακι 2 εβδομαδε ςπριν την πητ,ετσι λεει συνηθιζεται στους διαβητικους...τα μωρ αεπειδη ειναιμεγαλα τα παιρνουν την 38η εβδομαδα,παντα σε συνεννοηση με το γιατρο,δενομιζω βεβαια να φτασουμε εκι,αλλα θ ατο θεσω το θεμα στο γιατρο την τριτη!συνεχιζω κανονικα τη διαιτα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

μην κατεβειτε κεντρο οι θεσσαλονικιες γινεταιτης καραπουταναρας....ολοι οι δρομοικλειστοι και μεγαλη ταλαιπωρια

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κοριτσια μια χαρα και οι γενικες ουρων και κολπικων υγρων και οι γενικες αιματος κ το σακχαρο τελικα.ολα καλα δε χρειαζομαι διατροφη γιατι ειναι μεσα στα πλαισια οι μετρησεις κ ειναι φυσιολογικα!αχ παλι καλα γιατι ΔΕΝ ΖΩ χωρις γλυκο!καλυτερα να μην εχω φαι παρα να μην εχω γλυκο:tongue: ο αιματοκριτης απο 29 πηγε 30!παλι καλα!πριν 2 μηνες ηταν 28:rolleyes: αλλα μου ειπε να συνεχισω 2 σιδηρους την ημερα γιατι ακομα χαμηλος ειναι.κ μαγνησιο επισης αλλα με 2-3 ωρες διαφορα απο σιδηρο.16 σεπτ εχω παλι καρδιοτοκογραφο!εσεις τι κανετε???

Holy Diver

Γεια σας κορίτσια και από μένα. Το ξέρω ότι χάθηκα αλλά τρέχω τρέχω και δεν φτάνω. Τον μικρό τον παίρνω σχολείο τα πρωινά και το φέρνω πίσω το μεσημέρι και το πρωί που δεν το έχω τρέχω να κανω τις εξωτερικές δουλειές που έχω.

Σήμερα πήγαμε με τον αντρούλη μου και αγοράσαμε μια τσάντα για να ετοιμάσω την τσάντα της νεογέννητης κορούλας που περιμένουμε. Ευτυχώς βρήκαμε και σχετικά σε καλή τιμή 40 ευρώ. Την δικιά μου ακόμα δεν την έφτιαξα νομίζω ότι με την παιδική έχω τελειώσει θα την αναθεωρήσω άλλη μια φορά ακόμη ;)

Τώρα ψάχνομαι στο ιντερνετ για να βρω υλικό να φτιάξω το βιβλίο ευχών για την γέννα. Επίσης έχει χαλάσει το printer μου και πρέπει να πάω να πάρω άλλο και σκέφτομαι να είναι printer,φαξ, scanner μαζί εσείς τί έχετε ? Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι ??

Ειχα κανει και κάποιες επισκέψεις που έπρεπε να πάω σε μια φίλη που γέννησε και μια ξαδέρφη που της χρωστούσα την επίσκεψη ;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...