Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Την εδερνες και δεν αγοραζες και τιποτα!!! :tongue:

Άσε Fire έκανα την καρδιά μου πέτρα γιατί ήθελα να πάρω ένα παντελόνι εγκυμοσύνης και μόνο εκεί είχαν μείνει τα καλοκαιρινά! Πρέπει λόγω φτέρνας να φοράω αθλητικά τώρα και χρειάζομαι παντελόνια. Δεν λέει να φοράω φορεματάκια με αθλητικά! :tongue: Τα benetton έβαλαν ήδη τα φθινοπωρινά αλλά εγώ ακόμα ΣΚΑΑΑΑΑΩ!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

auto akribos tin edernes.....kai tis ta katebazes ola alla...den epernes tipota....koritsia ti egine teleutaia sti lista eimai xixixi lete na paroume olo ton 9 mina....tha fanei!apo ti stigmi pou tha mpoume sto mina mas opote thelei o theoulis tha erthoun ta aggeloudakia mas!!!!tha kanoume mazi xristougenna ti wraiaaaaa

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

καλησπέρα!μόλις γύρισα από τα μαθήματα.καλά ήταν...τίποτα το τρομερό αλλά σου λύνονται κάποιες απορίες.κάναμε και λίγες αναπνοές.για τις ραγάδες μας είπε όποια κρέμα του εμπορίου θέλουμε ή ελαιόλαδο!

για ποιά ζώνη μιλάτε βρε κορίτσια?

χριστινάκι έπρεπε να της πεις και εσύ : όντως έβαλα πολλά κιλά...εσάς το πρώτο σας είναι ?σε ποιό μήνα είστε? κι ας την να ψάχνεται μετα!!!

εγώ πήγα στα mothercare το απόγευμα μετά το μάθημα για να πάρω τα φορμάκια που είχα διαλέξει.και εκεί που έψαχνα να δώ και τα άλλα σχέδια που είχαν φέρει ακούω μια φωνή από πίσω μου: Ελένη εξυπηρέτησε τις κυρίες γιατί κλείνουμεεεε! έρχεται η Ελένη και μου λέει:θέλετε κάτι,να σας βοηθήσω,γιατί θα κλείσουμε.της λέω και εγώ:ναι το άκουσα!μην ανησυχείτε δεν θα σας καθυστερήσω άλλο. δεν τα πήρα όλα όσα ήθελα και έφυγα.μπαίνω στο αυτοκίνητο και τι να δώ... η ώρα ήταν 19:13!!!! 19:30 κλείνανε και μόνο που δεν μας πέταξαν έξω οι βλαμμένες!:evil: δεν φτάνει που τα πληρώνουμε χρυσά μας έχουν και με το άγχος!

Kαλημερα συνεγκυουλες!!!

Σημερα καταφερα να κοιμηθω μεχρι τις 6,30 γιουπι γιουπι γιουπι!!!

Βεβαια ο μικρος επαιζε μποξ ολο το βραδυ αλλα what to do

Πρεπει να ειναι εγκαρσια και με χτυπαει μια στο αριστερο πλευρο και μια στο δεξι..

Νicx και γω τα ειδα τα καινουρια στο benetton και αχ αχ αχ.. οπως και στο mashimo dutti, τι ωραια πουκαμισακια και τι ωραια pencil παντελονακια

Δεν πειραζει,καλα να μαστε με το νεο ετος ξανα!

Εγω παντως φορεματακια φοραω με αθλητικο τυπου stan smith. Εχω και κατι συμμαζεμενα λευκα nike που πανε με ολα!!

Εγκυουλες ειμαστε,η fashion police μπορει να ειναι λιγο επιεικης μαζι μας!

Bασιλικη, δεν εχω ξανακουσει καταστημα να κλεινει 7.30 Πεμπτη απογευμα, αλλο παλι και τουτο.. Στις 9 δεν κλεινουν ολα??

Και γω δεν καταλαβα κοριτσια τι ειναι η ζωνη για την οποια μιλατε..

Ποπακι δεν μας εγραψες τι εγινε με το δοντι και τις αντιβιωσεις

Xanthi οπως το εγραψες..αν μπουμε στο μηνα μας καμμια σημασια δεν εχει η ΠΗΤ, γερα να ναι και θα ερθουν οποτε θελουν!!

Δημητρα περιμενουμε τα νεα απ τα αποτελεσματα σου

Κισακι που εισαι οεο?

Εγω σημερα θα παρω σβαρνα με τον αντρουλη μου τα μωρουδιακα και οσο αντεξω..

Θα παμε και στο ικεα να δουμε για ντουλαπα

Η αληθεια ειναι οτι στο ικεα πιο πολυ ονειρευομαι το χοτ ντογκ που θα φαω παρα το αν θα βρω ντουλαπα..Την ντουλαπα την κανω και γω χα χα χα

Φιλιαααααααα σε ολες

Have a real nice day!!!:D:D:D

Διαφημίσεις

καλημερουδι ακοριτσακια μουυυυυυυυυυυυ!!!πολυ γελασα με αυτα που γραφατε γιατην πωλητρια!αχαχαχ επρεπε να ημουν κι εγω!θ ατην εδερνα πρωτα και μετα θ απαντουσα!χαθηκα χτες ειχα δουλιτσα το πρωι στη δουλεια ,ειχα εκκρεμοτητες ,γυρισα 5,30 σπιτι και μετα βγηκα με κατι κοριτσια απο το καφε,και γυρισα 11+...χιχιχι!το μωρο χτες ηταν τοσο καλο,ουτε μ επονουσε ,και εγω μι αχαρα,μαλλον φταιει οτι πηγα δουλει αμου ελειψε που και που!!!δενμπορω σπιτι λεμε!!!τρελεαινομαι!!!!εσει ςπως ειστε?κιιεγω βαλιτσα αλομη δεν,που εισαι κουλα να με μαλωσεις???δημητρουλι καλα αποτελεσματα ρε συ!!!!!κιαευχαριστω πολυ για το αμυγδαλελαιο,αντε απ'εξω αλλα κι απο μεσα...πως?αχχχχχχχχχχχχ θ αβαλω τον αντρ αμυνα πιασει δουλεια....α το βρηκα θα βαζω εγω στο πουλακι του και μετα θ αεχει καταναγκαστικο σεξ!χιχιχ

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

xaxaxaxaκαλε οταν λεω απο μεσα δεν εννοω κ μισο μετρο βαθος!χαχαχαχαχα απλα στα εσωτερικα των (ε πως να το πω κοσμια...)του καθε χειλους!αντε το ειπα...:tongue:τι με βαζεις κ λεω πρωι πρωι..:tongue::tongue:

Holy Diver

a ok tote ακουγεται πιο ευκολο!συμεχιζουμε λοιπον το απολαυστικο σεξ και αφηνουμε το καταναγκαστικο για πιο δυσκολες καταστασεις!οκ το επιασα!αχαχαχαχαχαχα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

δικο τους οχι,υπαρχει καπου το καφε της ανατολικης θεσσαλονικης,εγω μπαινω στο ποτε επιτελους ια γινω μανουλα και στο καφ εμανουλες των 30 και κατι εχει πολλες θεσσαλονικιεςς!ειναικοριτσαιπου τ αξερω ενα χρονο ,αν θες οταν ξανακανονισουμε να σου πω!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε? Εγώ είμαι καλά,σήμερα θα πάω στο γιατρό να μου γράψει την άδεια :P και μετά στην Βιοιατρική να κάνω υπέρηχο! Μήπως ξέρετε αν ο απλός υπέρηχος δείχνει τοβάρος του μωρού?:confused:

MbGIp1.png

να δειχνειβαρος,νομιζω ολοι οι υπερηχοι δειχουν ελενη!εγω πηρα βεβαιωση παο το γιατρο γιατηνπητ και θ απαω τη δευτερα στο ικα(κεντρο μανας και παιδιου) χρειαζονται αλλα χαρτια παο μενα η αθι μου πουν εκει τι ν ασυμπληρωσω...?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

γενικως απο τον υπερηχο μπορει να υπολογιστει το βαρος κ το υψος αλλα δεν ειναι κ στανταρ.πχ την κορη μου οταν ημουν 36 εβδ την εβγαζε 3600 και 52 εκ:shock::shock: κ τελικα γεννηθηκε 39 εβδ 3340 και 51 εκ:tongue:

και τον γιο μου τον εβγαζε 36 εβδ και 5 ημερ.2400 κ 48 εκ κ ειχα παει κ σε 2 γιατρους τοτε γιατι ειχα παλι κολπιτιδα κ ο δικος μου ειχε κλεισει για διακοπες 7 μερες κ εκανα κ υπερηχο στον αλλον γιατι ηθελα να συγκρινω κ ο αλλος πανω κατω τοσο μου τον ειχε βγαλει αλλα γεννηθηκε 38 εβδ 3060 και 51 εκ:shock: γιαυτο μη βασιζεστε στανταρ σαυτα που λενε γιατι στο περιπου τα μετρανε

τωρα δε ξερω στην ελλαδα πως κανουν υπερηχο.αν ειναι αλλο ο απλος κ αλλο ο επιπεδου γιατι εδω συνεχεια κανουν τις μετρησεις...

Holy Diver

ναι το βαρος και το υψος δενειναι σταντα ρπου σου λενε,ειναι ενδεικτικο στοπεριπου....επειδη δεν τα ζυγιζουν τα μωρα αλλα τα μετρανεμεσω υπερηχων,οι μετρησεις δεν ειναι ακριβειας!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλημερα κοριτσια

περνω αντιβιωση για το δοντι . αμοξιλ περιμενω ν τελειωσουν και ν παω στον γιατρο . για την ουρολοιμωξη μ εδωσε αντιβιωση μετα απο τοσες εξετασεις π καναμε . θ παω την δευτερα ν μτ γραψουν στο ικα. σημερα ειμια λιωμα και δεν παω πουθενα .

εκει που ειχα μικρη κοιλιτσα και παραπονιομουν ΤΩΡΑ αρχηζω και βλπω μια ΚΟΙΛΑΡΑ .

με το δοντι μ που μ ποναει λιγο που κ που παιδια δεν εχ ορεξη ν φαω, μ το ζορι τρωο πιο πολυ γ το μωρο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...