Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

οχι βεβαια!ετσι φοβοταν κ η γυναικα του αδερφου μου κ μεχρι να κλεισει ο αφαλος το μωρο το κανανε μπανιο στον αερα κ το στριφογυρνουσαν για να πλυθει ολο το σωμα εκτος απο τον αφαλο κ αυτο μελανιαζε στο κλαμα!ελεος....αφου δε τους γλυστρισε να πεσει κ σε καμια μπανιερα!!!παλι καλα!!!

δε πειραζει κοριτσακι μου.κ εγω κ ολες οι μαμαδες που κανω παρεα εδω,ετσι τα καναμε τα νινια μας!δεν υπαρχει προβλημα.αλλιως ουτε καν οι μαιες θα το εκαναν στο νοσοκομειο...:P

Τhanks sweetheart!!

Καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου..

Ουπς, εσυ δεν ειχες καρδιοτοκογρ σημερα???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι ναι βγηκε μια χαρα!αυριο θα μαθω αποτελεσματα για σακχαρο σιδηρο γενικες αιματος κ ουρα.η πιεση μονο ηταν χαλια!9 με 4.5!ελεος!αυτο δεν ειναι πιεση αυτο ειναι ''εχω λυποθημισει κ περπαταω με μπαταριες!!!'':tongue::tongue::tongue:

Holy Diver

ναι ναι βγηκε μια χαρα!αυριο θα μαθω αποτελεσματα για σακχαρο σιδηρο γενικες αιματος κ ουρα.η πιεση μονο ηταν χαλια!9 με 4.5!ελεος!αυτο δεν ειναι πιεση αυτο ειναι ''εχω λυποθημισει κ περπαταω με μπαταριες!!!'':tongue::tongue::tongue:

Εγω παντα τετοια πιεση ειχα, 10 με 5!

Αλλα καλλιο υποτασικη παρα υπερτασικη οπως λεει και η μανα μου

Ρωτησα και το γιατρο μου σημερα και μου πε για καρδιοτοκ απο 32η βδομαδα

koritsia kalispera na sas rotiso kanate pouthena ragades?ego arxisa na blepo merikes ston gofo piso mikres kokkines lete na fugoyn?bazo spatholado eseis ti xrisimopoieite?sthn koilia den exo os tora kamia lete na emfanistoun meta?auta na min upirxan mono....:rolleyes:

δυστηχως οι ραγαδες δε φευγουν:evil: στην αρχη ειναι κοκκινες κ με τον καιρο γινονται ασπρες.εγω δεν εκανα στον γιο μου αλλα ουτε κ αυτη τη φορα.αλλα εκανα στην κορη μου τη μεγαλη κατι ωραιοτατες ραγαδες κατω απο τον αφαλο:evil: κ εβαζα κ κρεμες κ λαδια 3-4 φορες τη μερα απο τον 3ο μηνα.αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι αυτα ειναι χαζα κ παιζει ρολο το δερμα και οτι αν ειναι να κανεις θα κανεις:evil: κ εννοειται μενουν για παντα γ@μτο!!!μεχρι 7 μηνων δεν ειχα κ μετα αρχισαν να βγαινουν.5 χρονια περασαν βεβαια.τις εχω συνηθισει.μονο με πλαστικη η λειζερ(δεν ειμαι σιγουρη για το λειζερ) τοτε φευγουν!

Holy Diver

Διαφημίσεις

κοριτσια εμενα η αδερφη μου στα ανηψακια μου που ειναι και τα δυο αγορακια .οταν γεννηθηακν και πετουσε ο ομφαλος

επειδη μ ειπε δεν κανει να κλαινε πολυ γιατι ετσι πιο πολυ ο ομφαλος βγενει προς τα εξω . και η αδερφη μ εβαζε ενα κερμα και το εκληνε για ν ερθει στην θεση του . και ολα οκ μετα

Διαφημίσεις

εγω ακουσα τους πρωτους 40 μερες απαγορευεται

αν και δεν θα βαλω . :)

ρωτα τον γιατρο σου να σε ενημερωσει σαν αποψη .

εμενα στην ξαδερφη μου που γεννησα τωρα εχει ενα μηνα την ειπε ο γιατρος ν μην βαλει

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. amela αγοράκι ΠΗΤ: 2/11/2010

3. kisha κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

4. Dimitra83 κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

5. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

6. mikio κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

7. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

8. Katerina11 κοριτσάκι ΠΗΤ: 11/11/2010

9. Fire αγοράκι ΠΗΤ: 12/11/2010

10. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

11. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 18/11/2010

12. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

13. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

14. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

15. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

16.XANTHI24 κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/11/2010

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Κοριτσάκια γράφετε πολλά και τρόμαξα να βρω τη λίστα. Για σταματείστε την πολυλογία.:tongue:

Πρεπει να βάζουμε πιο συχνά τη λίστα!

Πήγα να ψωνίσω χθες σε ένα μαγαζί που είχα πάει και τους πρώτους μήνες και μου λεει η πωλήτρια α έχεις βάλει αρκετά κιλά! Την έδερνες ή δεν την έδερνες εκείνη την ώρα? :cool:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Κοριτσάκια γράφετε πολλά και τρόμαξα να βρω τη λίστα. Για σταματείστε την πολυλογία.:tongue:

Πρεπει να βάζουμε πιο συχνά τη λίστα!

Πήγα να ψωνίσω χθες σε ένα μαγαζί που είχα πάει και τους πρώτους μήνες και μου λεει η πωλήτρια α έχεις βάλει αρκετά κιλά! Την έδερνες ή δεν την έδερνες εκείνη την ώρα? :cool:

Την εδερνες και δεν αγοραζες και τιποτα!!! :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...