Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

Αν είχες περάσει ερυθρά τα igg θα έπρεπε να είναι θετικά. Για ξαναδείς τα . Αν είναι αρνητικά μάλλον δεν είχες περάσει ερυθρά Κ δεν είχες κάνει Κ εμβόλιο . Οπότε τώρα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτική με κλειστούς χώρους παιδιά μικρής ηλικίας κτλ. 

Σημαίνει ότι δεν έχεις ανοσία. 

Στις πρώτες εξετάσεις που είχα κάνει ως προγεννητικο έλεγχο  ο γυναικολόγος μου είχε πει αν δεν έχω αντισώματα igg ερυθράς θα ήταν καλύτερο να κάνω εμβόλιο να αποκτησω αντισωματα κ μετά από 4 με 6 μήνες να ξεκινούσα προσπαθειες.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

KALIMERA koritsia epitelous sas brika epsaxna sto allo foroum telika me boithise i nikx kai sas brika na ta leme:D.sas eyxomai me to kalo ta morakia sas ante den mas emeine kai poli ego eimai 28 ebdomadon konta 29,afiste koritsia ekana tin kampuli saxarou kai exo anebasmeno saxaro ligo bebaia alla exo tora kano diatrofi kai 3 fores tin mera to metrao, exei kamia sas saxaro?sas eipe tipota o giatros gia kaisariki?exo anxothei ligo me to thema alla eytixos emeine ligo....:confused:

Καλώς μας ήρθες xanthi24! :) Και αναρωτιόμουν αν θα δεις το μήνυμα. Γράψε την ΠΗΤ σου και το φύλο του μπεμπέ για να σε περάσουμε στη λίστα μας.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάρες μου! Xanthi καλωσόρισες. Πολύ γέλιο οι γιαγιάδες λέμε! Έχει ανέβει η διάθεση μου γιατί πήρε επιτέλους θέση ο μπουμπούλης μου!!! 2086 έγινε! :lol:Άντε πάμε για τα 3! :wink:Και στα δικά σας συνεγκυούλες μου!

καλημέρα!

καλώς ήρθες xanthi!μην στεναχωριέσαι καθόλου,πάνω κάτω όλες τι ίδιες ανησυχίες έχουμε και τα ίδια ''προβλήματα''.να είσαι σίγουρη πως δεν είσαι μόνη σου!ο διαβήτης της κύησης είναι από αυτά που μπορούν να αντιμετωπιστούν και είναι πολύ συχνό φαινόμενο.με λίγο προσοχή στην διατροφή ίσως και να την βγάλεις καθαρή με τις ινσουλίνες!πίθανον να σου είπαν για την καισσαρική γιατί αν δε αντιμετωπιστεί προκαλεί υπερμεγέθη έμβρυα που δεν μπορούν να γεννηθούν με φυσιολογικό τρόπο.αυτό όμως μόνο αν ξεφύγεις πολύ.

μπράβο μελινάκι,ολόκληρο παιδάκι έγινε.από εδώ και πέρα μεγαλώνουν με την ώρα!θυμάμαι πότε ήταν 2γραμμάρια και έλεγα πόσο μικροσκοπικά είναι και τώρα έφτασαν τα 2 κιλά!!!αντε κοπέλα μου και τρία και τέσσερα αμα λάχει!:P

ευχάριστα τα νέα kisha!πάντα τέτοια!φαντάζομαι ξεπεράστηκε το πρόβλημα με τις πρόωρες συσπάσεις.δεν φαντάζομαι να είναι κάτι ανησυχητικό αυτό με τον κόλπο.και σε μένα συμβαίνει κάπου κάπου.αν δεις οτι συνεχίζει καλύτερα ρώτα τον γιατρό σου.;)

sas euxariso poli koritsia gia to kalosorisma...28 noembriou einai i ΠΗΤ mou kai einai koritsaki xixixi to aggeloudi mou!piga se diatrifologo kai den xreiazete na kano insoulini epeidi einai poli ligo pano apo to kanoniko kai to rythmizo me diatrofi eimai oanta ok stis metriseis mou to thema einai na mou paei etsi mexri to telos...sinithos exo akousei pos den pernoyn olo ton 9 mina giati einai megala mora mporei kai mesa noembri poios xerei....ola kala na pane kai opos thelei na erthei me kaisariki i me fyusiologiki genna arkei na pane ola kala apla to anxos den feugei...alla arxisa siga siga me ta pragmata tis mpempoulas kai tha xexniemai:D eseis erxisate proetoimasies? esas poso zygizane stis 28 ebdomada?emena stin 27 itan 1 kilo

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσια!!

Χanthi καλως ηρθες!!

Εχει αρχισει να ζεσταινει παλι ή μου φαινετε???

Χθες κοιμηθηκα στις 11 και ξυπνησα στις 3 τα μεσανυχτα..! Ωραια ε??

Τωρα ειμαι σαν βρυκολακας και στουκερνω οπου βρω..:evil:

Ο μπεμπης ειναι χαμηλα και παιζει με την ουρηθρα μου και καθε 15 λεπτα παω τουαλετα :confused:

Το σταφυλι που εφαγα χθες στουμπωσε το εντερακι μου :mrgreen:

Κατα τ αλλα ειμαι καλα

φιλιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ααχα στουμπωσες?συκαλακι ,ακτινιδια,βανιλιες και νερομε λεμονι!αν θες και γλυκακι-συνηθως σοκολατ αβοηθαει!αμελααααααααααα ολοκληρο μωρο καλε!!!ξανθη κιεμενα 27 ηταν σχεδον κιλο!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Nαι kisaki μου βανιλιες εφαγα πρωι πρωι και περιμενω να.. απεμπλακω γιατι θα σκασω :oops:

Ολοι με ρωτανε αν εχω ψωνισει, αν εχω ετοιμασει τη βαλιτσα μου και αλλα τετοια και εχω αρχισει ν αγχωνομαι

Εκτος απο μερικα φορμακια και 2 νυχτικιες για μενα δεν εχω κανει κατι αλλο

Μα εχω ακομη 2 μηνες μπροστα μου..

Διαφημίσεις

καλησπέρα κουτλές. 1σύσπαση μόνο σε μισή ώρα. Μια χαρά είμαι και το μωρό διαπιστωμένα πολύ ζωηρό. Από την 30η το κάνουν εγώ είχα πρόβλημα βέβαια κι έκανα από 25θ' nikx και ποπακι περαστικά. Δημητρούλι καλή τύχη αύριο. Εγώ καλά κορίτσια αύριο ξανά καλλιέργεια ούρων και παρασκευή διαβητολογο-κορίτσια σήμερα με πονάει συνέχεια ο κόλπος μου όπως όταν ήταν να αδιάθετησω. Σα να ανοίγει.11 το είχα κι άλλες φορές στην εγκυμοσύνη από 1 φορά την εβδομάδα αλλά σήμερα αρκετές. να .

κισακι αυτο με τον κολπο ειναι φυσιολογικο.οντως ετσι οπως το περιγραφεις ειναι.να σου πω...κανε μασαζ στο εσωτερικο κ εξωτερικο του κολπου με ελαιολαδο η με αμυγδαλελαιο(καλυτερα αμυγδαλελαιο που στεγνωνει κ πιο ευκολα:tongue:)για να γινει το δερμα του κολπου ελαστικο κ να μη σκιστεις πολυ στη γεννα!κοριτσια κ οι αλλες να το κανετε.3 φορες την ημερα!στο γιο μου το εκανα κ ειχα τελικα μονο 1 ραμμα κατω κ πετουσα μετα τη γεννα.οχι απλως περπατουσα:tongue:στην κορη μου αφηστε γιατι ειχα γινει δαντελα.20 μερες εκανα να περπατησω:?

Nαι kisaki μου βανιλιες εφαγα πρωι πρωι και περιμενω να.. απεμπλακω γιατι θα σκασω :oops:

Ολοι με ρωτανε αν εχω ψωνισει, αν εχω ετοιμασει τη βαλιτσα μου και αλλα τετοια και εχω αρχισει ν αγχωνομαι

Εκτος απο μερικα φορμακια και 2 νυχτικιες για μενα δεν εχω κανει κατι αλλο

Μα εχω ακομη 2 μηνες μπροστα μου..

εχεις 2 μηνες καλη μου αλλα με το που μπεις στον 9ο μηνα,δηλαδη 36 εβδ πρεπει να ειναι ολα ετοιμα γιατι ποτε δε ξερεις ποτε θα σκασει μυτη το μικρο:tongue: εγω κ τα 2 τα γεννησα νωριτερα απο την ΠΗΤ.το πρωτο 7 μερες κ το 2ο 15!

καλημερα σας σε ολες :tongue::tongue::tongue: αυριο θα εχω αποτελεσματα για σακχαρο ουρα και γενικες αιματος.ελπιζω ο αιματοκριτης να ανεβηκε λιγο γιατι ειχε φτασει 29:rolleyes: ο τοκογραφος ηταν μια χαρα!ξανθη καλως μας ηρθες και με το καλο το νινι!

Holy Diver

Δημητρα εσυ που εισαι παλια μανουλα και ξερεις, τα παιδακια σου τα εκανες μπανακι ακομη και πριν πεσει ο αφαλος?

Εχω μπερδευτει.Αλλες λενε κανονικο μπανακι απ την 1η μερα και αλλες να πεσει πρωτα ο αφαλος και μετα..

Εσυ τι εκανες??

Δημητρα εσυ που εισαι παλια μανουλα και ξερεις, τα παιδακια σου τα εκανες μπανακι ακομη και πριν πεσει ο αφαλος?

Εχω μπερδευτει.Αλλες λενε κανονικο μπανακι απ την 1η μερα και αλλες να πεσει πρωτα ο αφαλος και μετα..

Εσυ τι εκανες??

kαλε εννοειται τα εκανα μπανιο κανονικοτατα απο την πρωτη μερα στο νοσοκομειο!βασικα στο νοσοκομειο μου τα εκαναν οι μαιες μπανιο.τα επαιρναν καθε μερα κ τα μπανιαριζαν.πηγαινα κ εγω μαζι κ εβλεπα.απλα εκεινο το σημειο δε το τριβεις ουτε με σφουγγαρι ουτε με αφρολουτρο κανεις το σωμα.μεχρι να πεσει ο αφαλος κ να κλεισει η πληγη μονο νερακι στο σωμα κ σαμπουανακι στο κεφαλακι.αυτο.περιπου 5-7 μερες κανει να πεσει ο αφαλος.μετα το μπανακι βαζουμε και γαζουλα και μια χαρα!δεν ειναι τιποτα ο αφαλος.κ εγω τον φοβομουν στο πρωτο αλλα πραγματικα δεν ποναει καν το μωρο σε εκεινο το σημειο.

Holy Diver

οχι βεβαια!ετσι φοβοταν κ η γυναικα του αδερφου μου κ μεχρι να κλεισει ο αφαλος το μωρο το κανανε μπανιο στον αερα κ το στριφογυρνουσαν για να πλυθει ολο το σωμα εκτος απο τον αφαλο κ αυτο μελανιαζε στο κλαμα!ελεος....αφου δε τους γλυστρισε να πεσει κ σε καμια μπανιερα!!!παλι καλα!!!

δε πειραζει κοριτσακι μου.κ εγω κ ολες οι μαμαδες που κανω παρεα εδω,ετσι τα καναμε τα νινια μας!δεν υπαρχει προβλημα.αλλιως ουτε καν οι μαιες θα το εκαναν στο νοσοκομειο...:P

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...