Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

axaxaxa βασιλικη μου,κανεις προπονηση γιατο μπεπμπε,αλλα οι γιαγιαδες ειναι χειροτερες,τ α εχωπερασει καλη μου!δημητρουλα μου δινειςπολυ κουραγιο,το πιστευεις ρε?δε θελω καιαρικη ρε συ,θελω νακανω κι αλλαπαιδιακαι στα κοντα!!!!χιχιχι φαιρ μου να σαι καλα,ολα θ απερασουν!κιεμενα παιδια εχει 2 ωρες με τσακισε το ατιμο χωωρια που κουνιεται μεποναει πολυυυυυυυυ!πραγαμτικα με ποναει!

σε 2 ωρες θα χεις γεννησει σου λεω!

μολις ηρθα απο γυναικολογο και οδοντιατρο .

ο γυναικολογος μ εδωσε αντιβιωση για την ουρολοιμωξη .

ο οδοντιατρος το ιδιο μ εδωσε αντιβιωση .αντε να δουμε

περαστικα ρε ποπακι,αντε τωρα θα ηρεμησεις θα δεις.ατιμος πονος το δοντι γμτ:?

Βασιλικη ψηφιζω ατυχημα :oops:

και γω ατυχημα ψηφιζω!οντως χειροτερες απο μωρα ειναι.το παιδι το υψωνεις κ καμια φωνη αυτη τι να την κανεις...

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

την ώρα που κάνει την αταξία σου έρχεται να την σκοτώσεις!!!μετά από λίγο την λυπάσαι, αλλά πάλι κάτι κάνει και φτού κι απ' την αρχή!και εμείς κάθε απόγευμα λέμε τα καμώματα της ημέρας και γελάμε!πάντως ισχύει οτι είναι πιο δύσκολα από παιδί γιατί συν τοις άλλοις δεν μπορείς ούτε τιμωρία να τους βάλεις,ούτε να τους κάνεις τίποτα και νομίζουν οτι μπορούν να τα κάνουν όλα κιας κοντεύουν τα 100!

αχαχαχα καλα κιεσεις γκοστμπαστερ γιαγια εχετε??????σκοτωσε πρωτα τον κασπερ και μετα τη γιαγια !αχαχα

το αστείο σε αφτό που λες είναι οτι κασπερ λένε τον δανό συγκάτοικο του αδελφού μου στο εδιμβούργο!άρα πρώτα θα σκοτώσω τον συγκάτοικο και μετά την γιαγιά!!!!απιστευτο????χαχα!

..μας βλεπω να σκηνοθετουμε κανα θριλερ-παρωδια με γιαγιαδες!!!

βοηθανε και οι ορμονες..

Κισα περιμενουμε τα νεα σου απ τον καρδιοτοκ

Εφαγα 1 κιλο σταφυλια και η κοιλια μου εφτασε απεναντι :?

Ελπιζω να τ αντεξει τ αντερακι μου αι αι αι αι

αυριο εχω κ εγω καρδιοτοκογρ. και σακχαρο.αντε ευτυχως το καινουριο υγρο που δινουν για την καμπυλη ειναι νοστιμο αλλιως θα ειχα ξερασει!γευση κερασι χαχαχαχα θα ειμαι κ νηστικη οτι πρεπει!:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

και τα 2 βλεπουν.σε ποια εβδ εισαι?απο τις 30 και μετα το κανουν .εδω το κανουμε καθε 1 εβδομαδα.στην ελλαδα δε ξερω θα μας πει το κισακι

σοβαρα?? ειμαι 30 και κατι ημερων

Ιδεα δεν ειχα.Νομιζα οτι μονο οταν υπαρχει καποιο θεμα κανεις καρδιοτοκ:rolleyes:

Γεια σας κοριτσάκια! Μόλις σας διάβασα και έχω ρίξει τρελό γέλιο.

Ποπάκι πρόσεχε λίγο με τις αντιβιώσεις γιατί πολύ εύκολα τις έδωσαν και οι δύο.

Εγώ πήγα σήμερα σε ορθοπεδικό για την φτέρνα. Μου είπε ότι αυτό που έχω λέγεται ''αγκάθι της φτέρνα'',κάπως έτσι τέλος πάντων (μη γελάτε!) και κανονικά χρειάζονται ακτινογραφία,φυσιοθεραπεία και αντιβίωση και δεν μπορώ να κάνω τίποτα απ'όλα αυτά τώρα. Μόνο ποδόλουτρα με αλάτι.

Μου το χειροτέρεψαν τα στρωτα παπούτσια και το μόνο που με ανακουφίζει τώρα είναι το αθλητικό. Με βλέπω να φοράω βραδινό φόρεμα με αθλητικό για να μην υποφέρω. :tongue:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

σοβαρα?? ειμαι 30 και κατι ημερων

Ιδεα δεν ειχα.Νομιζα οτι μονο οταν υπαρχει καποιο θεμα κανεις καρδιοτοκ:rolleyes:

νομιζω οτι στην ελλαδα το κανουν κ εκει απο τις 30 εβδ.εδω παντως απο τοτε το αρχιζουν μεχρι να γεννησεις πας καθε βδομαδα.πηγαινα κ στα αλλα παιδια.βασικα ολες οι εγκυες το κανουν.δε πρεπει να υπαρχει προβλημα για να το κανεις...ρωτα το γιατρο σου! κοριτσακι!!

Holy Diver

Διαφημίσεις

καλά αποτελέσματα στα κοριτσάκια που αύριο έχουν γιατρούλη!εμείς αυριο έχουμε μαθήματα ανώδυνου τοκετού.

σήμερα θα πάμε σε μια επίσκεψη οπότε σας αφήνω.

καλό βράδυ κούκλες και να περνάτε καλά όπου κι αν είστε!

καλησπέρα κουτλές. 1σύσπαση μόνο σε μισή ώρα. Μια χαρά είμαι και το μωρό διαπιστωμένα πολύ ζωηρό. Από την 30η το κάνουν εγώ είχα πρόβλημα βέβαια κι έκανα από 25θ' nikx και ποπακι περαστικά. Δημητρούλι καλή τύχη αύριο. Εγώ καλά κορίτσια αύριο ξανά καλλιέργεια ούρων και παρασκευή διαβητολογο-κορίτσια σήμερα με πονάει συνέχεια ο κόλπος μου όπως όταν ήταν να αδιάθετησω. Σα να ανοίγει.11 το είχα κι άλλες φορές στην εγκυμοσύνη από 1 φορά την εβδομάδα αλλά σήμερα αρκετές. να .

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

KALIMERA koritsia epitelous sas brika epsaxna sto allo foroum telika me boithise i nikx kai sas brika na ta leme:D.sas eyxomai me to kalo ta morakia sas ante den mas emeine kai poli ego eimai 28 ebdomadon konta 29,afiste koritsia ekana tin kampuli saxarou kai exo anebasmeno saxaro ligo bebaia alla exo tora kano diatrofi kai 3 fores tin mera to metrao, exei kamia sas saxaro?sas eipe tipota o giatros gia kaisariki?exo anxothei ligo me to thema alla eytixos emeine ligo....:confused:

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

kalimera koritsia eutixos sas brika epsaxna allou oraia na ta leme me to kalo ta morakia sas ante ligo akomi mas emeine ego eimai 28 kai 3 meres....tha ithela na sas rotiso exei kamia saxaro?ekana tin kampili kai mou bgike ligo anebasmeno kano diatrofi tora eutixos emeine ligo giati mou fenete bouno anxothika kai ligo.....

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

ελα ξανθη!!!καληεμρ αμε το καλο κοριτσιμου!το ειδα χτες το μηνυμα σου αλλα ημουν απο κινητοκαι δενμπορουσα να δωσω λινκ,ας ειναικαλα η στεγια πουσ εβηθησ εγιατιμπηκατ ο πρωι αλλα δεν προλαβα να σε κατατοπισω!κι εγω προλημα με καμπυλη σακχαρου,οκ ειναι λιγο φρικη η διατροφη και η στερηση ζαχαρης,οπως και τιο να μετριεσαι καθε 3 καιλιγο,αλλα οκ μπορει να προκαλεσειβαβη στο εμβρυο μεχρι και ενδομητριο θανατο,αρ αυπομονηκαι οτι σου πει ο γιατρος!!!!λογιακα θ αδιε τις μετρησειςσου ο διαβητολογος και θα σουπει αν θα κανεις ινσουλινη η οχι...οχι δενεειναι λογος καισαρικης ο διαβητης κυηση ςμησε αγχωνει....8 στις 10 γυναικες το εχουν και μετα φευγει,κανε καιμια εξεταση αν θες γλυκοζιωμενη λεγεται,δειχνει το σακχαρο το τελευταιο 3μηνο,μνα δει ςν απρουπηρχε η οφειλεται στηνκυηση...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...