Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

Αν είχες περάσει ερυθρά τα igg θα έπρεπε να είναι θετικά. Για ξαναδείς τα . Αν είναι αρνητικά μάλλον δεν είχες περάσει ερυθρά Κ δεν είχες κάνει Κ εμβόλιο . Οπότε τώρα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτική με κλειστούς χώρους παιδιά μικρής ηλικίας κτλ. 

Σημαίνει ότι δεν έχεις ανοσία. 

Στις πρώτες εξετάσεις που είχα κάνει ως προγεννητικο έλεγχο  ο γυναικολόγος μου είχε πει αν δεν έχω αντισώματα igg ερυθράς θα ήταν καλύτερο να κάνω εμβόλιο να αποκτησω αντισωματα κ μετά από 4 με 6 μήνες να ξεκινούσα προσπαθειες.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια δεν αντεχω αλλο:? η μπεμπα δε σταματαει λεπτο να κουνιεται.τι μωρο ειναι αυτο πια?απο τον 5ο μηνα δε σταματησε να κινηται!κ οσο παει που μεγαλωνει με ποναει ολο κ πιο πολυ!η κοιλια μου ΜΟΝΙΜΑ κουνιεται!ΣΥΝΕΧΕΙΑ!ωρες ωρες με πιανει αναγουλα απο το πολυ κουνημα!με χτυπαει απο κατω απο τον κ@λο μεχρι επανω το στομαχι οοολο αυτο το μερος ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ!στα αλλα παιδια δε το ειχα αυτο!ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι πολυ κινητικο το μωρο.καθε φορα αυτο μου λεει.αλλα με εχει ξεσκισει ρε παιδια!δεν αντεχω πραγματικα σας λεω!η κοιλια μου φουσκωνει ταυτοχρονα σε 3-4 σημεια!νιωθω κ σουβλιες σε καθε σημειο που κλωτσαει κ ενα απιστευτο σφυξιμο κ βαρος λες κ πεταξαν επανω μου κανενα βραχο!ουτε να κοιμηθω ουτε να ξαπλωσω ουτε να κατσω!ακομα κ οταν περπαταω που υποτιθεται οτι τα εμβρυα κοιμουνται τοτε....η μπεμπα ΚΛΩΤΣΑΕΙ!τι θα κανω?να μη πονουσα αντε πες οκ αλλα με ποναει ρε παιδια...

ααα! θα την γνωρισουμε με τον δικο μου μπεμπη να γινουν εναν υπερκινητικο ζευγαρι!!!

Οπως θα δεις και απο την ωρα, υπνο δεν ειχα, γιατι απ οπου κι αν ξαπλωσω με κλωτσαει.. Κινειται συνεχεια.Πρωι μεσημερι βραδυ.Δεν ξερω ποτε κοιμαται αυτο το μωρο πραγματικα.Ακομη οπως λες και οταν κανω βολτα κουνιεται.Εχει αποψη ακομη και στις βιτρινες που σταματαω.Προχθες εψαχνα δωρο για μια φιλη που γεννησε κοριτσακι και σταθηκα μπροστα σ ενα σταντ με ροζ μπουφανακια.Εφαγα μια κλωτσια,διπλωθηκα στα δυο..Σα να μου λεγε,ε μανα τα δικα μου πιο κατω ειναι,τι κοιταζεις τα ροζ!! Με πιασαν τα γελια μεσ το μαγαζι,θα με περασαν για λαλεμενη:tongue:

Και επειδη εγω πρωτη φορα θα γινω μανα και δεν ξερω τι ειναι καλο και τι οχι,πριν καμμια 10αρια μερες τηλεφ στον γιατρο μου και τον ρωτησα αν αυτο ειναι φυσιολογικο και γελασε ο ανθρωπος, τι να κανει..

Να χαιρεσε μου λεει, ειναι χαρουμενο!

Ε αμα αυτη ειναι η διαγνωση χαλαλι τι να πω.. Το θεμα ειναι αν θα ειναι ετσι και οταν θα βγει,και τι κανουμε τοτε..:rolleyes:

Καλημερα σε ολες! Να εχουμε μια υπεροχη μερα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια

σημερα θα παω στον γυναικολογο να δω αν μπορω να παρω την αντιβιωση του αδοντιατρου αμα ναι μετα κατευθιαν εκει .

και ν ει τ αποτελεμστα μου

τα λεμε μεσημερακι κοριτσακια.

kalhmra κοριτσακι αμου!!!!δημητρουλι σ εκαταλαβαινω απολυτα!!!ποπακι πανε στονοδοντιατρο,μπορει να προκληθει προβλημα στην καρδια η ανα υπαρχει φλεγμονηνα επηρρεαστει το εμβρυο!κιεγω ποναω κοριτσια,κι οτανδεν ποναω ενοχλουμαι απιστευτα!το μωρο ειναιμια χαρα,ειδαμε μουτρα και μαγουλαααααααααααα!!!ειναι 1700,ειπ αστο γιατρο οτι ποναω καιμου ειπε οτι εινια ταλαιπωρημενη η μητρα μου για υτο,ελπιζω να μη δημιουργηθει προβλβημα σον τοοκετο και ναμην εινια λογοο ςκαισαρικης αυτοςαμαν πια αυτη η μητρα, 1-2-3 φοερες στη ζωη της καλειται να εργαστει σ εεμαν υπερεργαστηκε και κουραστηκε!!!επισης ειδε πρωτεινη στ αουρα μου και φοβαται παλι για ουρολοιμωξη,θ απαω για καλλιεργεια αυτες τις μερες.ασημερα επειδη ειχα χτες προχτες συσπασεις ξανηαμπαινω καρδιοτκογραφοτο μεσημερι κατα τις 4,30.φιλακια πολλα,την καλημερα μου!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημερα!κισακι μη μασας να δεις που θα γεννησεις παρα πολυ ευκολα.το εχω στανταρ ομως!ποπακι περαστικα ...ο πονοδοντος ειναι ο αμεσως επομενος πιο δυνατος πονος μετα τη γεννα:? ειναι απαισιος.το εχω ζησει 2 φορες.πραγματικα ηθελα να αυτοκτονησω!

Fire δε παλευεται ρε συ...οντως οταν βγουν τι θα γινει?κ γω απορω ποτε κοιμαται ...νομιζω οτι δε κοιμαται ποτε!:tongue::tongue:

Holy Diver

..δεν εχω ιδεα τι θα γινει Δημητρα!! Μηπως ν αρχισω να πινω red bull για να τα βγαλω περα?? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κι αντε εμενα θα ναι το πρωτο και θα μ εχει αποκλειστικοτητα..

Εσυ? τι θα κανεις αν ειναι υπερκινητικο απ τα γενοφασκια του και χεις και τ αλλα δυο??

Κισακι στεναχωριεμαι που σε παιδευουν αυτες οι γ..οσυσπασεις

Ευχομαι η μπεμπα σου να σ αποζημιωσει για ολη αυτη τη ταλαιπωρια

Ποπη,μπραβο,αντε κοριτσακι μου να ξεμπερδευεις μ αυτο το δοντι

Διαφημίσεις

καλημέρα και από μένα!πάλι ξύπνησα από τις 7,όμως παρατήρησα το εξής όταν κουράζομαι πολύ όλη τη μέρα με διάφορες δουλειές,το βράδυ κοιμάμαι και δεν ξυπνάω καθόλου!ούτε για τουαλέτα!την έχω καταβρεί!απλά ξυπνάω σχετικά νωρίς... δεν πειράζει όμως γιατί είμαι ξεκούραστη!:)

βέβαια μπορεί να είσαι μια χαρά και ευδιάθετος αλλά όλο και κάποιος θα βρεθει να σου σπάσει τα νευρα πρωί πρωί!σήμερα ήταν η γιαγιά μου!:evil::evil::evil: τι να σας πώ.την ξυπνάω για να της φτιάζω καφέ,ετοιμάζω τα φάρμακα της,της βάζω και μερικά μουστοκούλουρα για να φάει και αυτή αντι να έρθει να πιει το καφέ της ,γύριζε δεξια και αριστερά και ψαχούλευε τις τσάντες μας να δεί τι έχουν μέσα.της λέω έλα να κάτσεις σαν άνθρωπος να πάρεις πρωινό γιατί έχω δουλειές σήμερα(φόβάμαι γιατί συνέχεια πέφτει κάτω)και θέλω να φύγω.και τι έκανε βρε παιδιά... μεχρι να γυρίσω τα μάτια μου είχε πάρει και είχε χύσει το νερό της στα λουλούδια,στο οποιο είχα διαλύσει τα φάρμακά της,γιατί λέει δεν ήταν πολύ φρέσκο και δεν είχε πολλά παγάκια!!!!!!πάνε τα φάρμακα,πάει και το λουλούδι...την σκοτώνεις και το κάνεις να φανεί σαν ατύχημα ή δεν την σκοτώνεις?????:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: σκέφτομαι να το βάλω σε γκάλοπ.θα την γλιτώσει η γιαγια σήμερα ή οχι? λοιπον σας αφήνω γιατί έχυσε και τον καφέ πάνω της και πρέπει να την αλλάξω τώρα...:evil:

axaxaxa βασιλικη μου,κανεις προπονηση γιατο μπεπμπε,αλλα οι γιαγιαδες ειναι χειροτερες,τ α εχωπερασει καλη μου!δημητρουλα μου δινειςπολυ κουραγιο,το πιστευεις ρε?δε θελω καιαρικη ρε συ,θελω νακανω κι αλλαπαιδιακαι στα κοντα!!!!χιχιχι φαιρ μου να σαι καλα,ολα θ απερασουν!κιεμενα παιδια εχει 2 ωρες με τσακισε το ατιμο χωωρια που κουνιεται μεποναει πολυυυυυυυυ!πραγαμτικα με ποναει!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

μολις ηρθα απο γυναικολογο και οδοντιατρο .

ο γυναικολογος μ εδωσε αντιβιωση για την ουρολοιμωξη .

ο οδοντιατρος το ιδιο μ εδωσε αντιβιωση .αντε να δουμε

Ποπη δεν υπαρχει αντιβιωση που να πιανει και τα δυο??

Ενημερωσες τους γιατρους σου τι σου ειπε ο ενας και τι ο αλλος?

Βασιλικη ψηφιζω ατυχημα :oops:

μπράβο ποπάκι, όμως συμφωνώ με την fire,πρέπει να ενημερώσεις και τους 2 για την αντιβίωση.πολύ σπάνια παίρνεις 2 διαφορετικά αντιβιοτικά ταυτόχρονα.ζήτα να σου δώσουν 1 και για τα 2.

fire σκέφτομαι να την ρίξω στην πισίνα!!!μουχαχχα!:twisted:είδικά τώρα που ενω είχα σκουπίσει και σφουγγαρίσει έριξε και το ποτήρι της κάτω και χύθηκαν τα νέρα.φτου κι απ'την αρχή τώρα! και η μέρα είναι μεγάλη...

Διαφημίσεις

βασιλικη οσο μπορεις κρατα τ ανευρα σου κα ιτην ψυχραιμια σου δενειμαστε για συγχισεις,μη μας κανει ς συσπασεδιςς!αχαχαχα!πετα τη γιαγια απο τοτ τρενοοοοοοοοοοο!!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

χα χα!! Για να σου ελαφρυνω τη διαθεση θα σου πω το εξης

Τη δικη μας γιαγια,η οποια σημειωτεον εφτασε τα 99, την προσεχαμε 4 εγγονια οταν πηγαιναμε στο χωριο

Εμας λοιπον τι μας εκανε.. το νερο που της βαζαμε,την πορτοκαλαδα κτλ κτλ μπορει να μην τα εριχνε οπως η δικια σου ΑΛΛΑ μας εβαζε πρωτα να πιουμε εμεις 3-4 γουλιες και μετα αυτη γιατι της μυριζε.. λεει

Ηταν ηδη σε προχωρημενη ανια και ειχε διαφορες παραισθησεις!!!

Anyway εφυγε στον υπνο της γλυκα και ολα αυτα τα τερτιπια που μας εκανε απλα ξεχαστηκαν..

χα χα!! Για να σου ελαφρυνω τη διαθεση θα σου πω το εξης

Τη δικη μας γιαγια,η οποια σημειωτεον εφτασε τα 99, την προσεχαμε 4 εγγονια οταν πηγαιναμε στο χωριο

Εμας λοιπον τι μας εκανε.. το νερο που της βαζαμε,την πορτοκαλαδα κτλ κτλ μπορει να μην τα εριχνε οπως η δικια σου ΑΛΛΑ μας εβαζε πρωτα να πιουμε εμεις 3-4 γουλιες και μετα αυτη γιατι της μυριζε.. λεει

Ηταν ηδη σε προχωρημενη ανια και ειχε διαφορες παραισθησεις!!!

Anyway εφυγε στον υπνο της γλυκα και ολα αυτα τα τερτιπια που μας εκανε απλα ξεχαστηκαν..

και μας τα ίδια μας κάνει... κάθε μισή ώρα μας βάζει να της πετάμε το νερό γιατί λέει ότι μπήκαν μυρμηγκια ή μύγες ή φιδάκια και δεν το πίνει!κυνηγάει φαντάσματα με ένα σεντόνι τα οποία και τα πίανει λέει!οτί φανταστείς ακούμε κάθε μέρα.το ασχημο είναι ότι της κάνεις παρατήρηση για κάποια ζημιά που κάνει και μετά από 2 ώρες πάει και το ξανακάνει!και μετά σου λέει και ευχαριστώ αν δεν της κάνεις τα χατήρια με ένα ειρωνικό ύφος που είναι ικανό να σε βγάλει εκτός εαυτόυ.υπομονή!τι άλλο να κάνουμε...

αχαχαχα καλα κιεσεις γκοστμπαστερ γιαγια εχετε??????σκοτωσε πρωτα τον κασπερ και μετα τη γιαγια !αχαχα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

αχ με κανες να τα θυμηθω και τηλεφ την ξαδερφη μου και σκασαμε να γελαμε:D:D

Στην Τανια -η ξαδερφη- ειχε πει ενα βραδυ να τη λουσει και να της βαλει μυρωδατο αφρολουτρο γιατι το πρωι θα ρχοταν ο Ναπολεων να την παρει στο αλογο του και να φυγουνε..:shock: χα χα χα

Και οταν ο Ναπολεων αποφασισε να ΜΗΝ ερθει την κατηγορησε οτι το αφρολουτρο ...βρωμουσε.. ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Ειχαμε παθει την πλακα μας!!!

Σου μιλαω για τρελλες παραισθησεις και απο φαντασματα ουουου οσα θες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...