Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

Αν είχες περάσει ερυθρά τα igg θα έπρεπε να είναι θετικά. Για ξαναδείς τα . Αν είναι αρνητικά μάλλον δεν είχες περάσει ερυθρά Κ δεν είχες κάνει Κ εμβόλιο . Οπότε τώρα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτική με κλειστούς χώρους παιδιά μικρής ηλικίας κτλ. 

Σημαίνει ότι δεν έχεις ανοσία. 

Λάθος διατύπωση εννοώ αρνητικά ότι δεν έχω κάτι πάνω σε αυτό. Σίγουρα έχω περάσει ερυθρά μικρή είναι η μόνη αρρώστια που πέρασα. Μακάρι να είχα περάσει και ανεμοβλογιά αυτό φοβαμαι περισσότερο! Γενικά δεν τις διαβάζω τόσο εξεζητημένες εξετάσεις. Τα χαμε δει όταν βγήκαν μαζί με το γιατρό και δεν ξανά ασχολήθηκα!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κατα μου δενξερωκαθολου πρπεει να ρωτησεις εκει/1θ αοσυ πουν η μηπως ξερειε και ο γιατρος σουυ?με γιεα το δωματιοοοοοο

O γιατρός μου δεν ήξερε ακριβώς. Θα πάω σε δύο εβδομάδες στο Αρεταίειο και θα ρωτήσω την μαία.

Το δωμάτιο μη φανταστείς ότι είναι έτοιμο! Το βάψαμε και προς το παρόν έχει μέσα τη συρταριέρα του Ικέα που έφτιαξε ο μπαμπάς μας την Κυριακή. Περιμένουμε την κούνια μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας και να πάρουμε και την ραφιέρα- αλλαξιέρα από Ικέα που ήταν σε έλλειψη.

Α! Πήρα και ένα φωτιστικό που το έχω ερωτευτεί. Είναι της Laura Ashley, το Bella Mobile με πεταλουδίτσες που κρέμονται! Σκέτη γλύκα!!! Και πανάκριβο αν σκεφτείς ότι πληρώνεις 70 ευρώ για ένα καπέλο ούτε καν με το ντουί αλλά τέλος πάντων... :twisted:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γενικα θλειεπολυ νεροκαι κατουρημα,και να πλενεσαι και γιαουρτι.μετηνπαρμαικρη φαγουρ αχαμομηλι....εχω ακουσεικαιπαο αλλε ςοτι εβαζαν γιαουρτικαι αποκατω....μεμπατονετα....

ναι και εγω εβαζα!στραγγιστο!χαχαχα!η μαια που δουλευει στον γυναικολογο μου το ειχε πει γιατι ημουν στ τελευταιο τριμηνο κ δεν ηθελε να μου δωσει αλλα υποθετα κ αλοιφες!οποτε γιαουρτι 3-4 φορες τη μερα κ το αφηνα για 2 ωρες περιπου κ μετα πλενομουν!ελεος:rolleyes:

Holy Diver

οντως πανακριβο!χαλαλι!αντε ναγεμισουν τ αδωματια φωνουλε ς και κλαματα!!!!!και μωρουδιστικ ααρωματα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

αχαχαχα!σου ελειπαν τα καρυδιακαι το μελι και θα εκανες διδυμα με ενα τριμηνο διαφορα!αχαχαχαχαχχαχαχαχαχα!!!!!σ εκαλο μου γελασ απαλι!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

εγώ πήρα από το σουπερμάρκετ σερβιέτες.είναι ειδικές και τις είχαν κοντά στα πάμπερς.μαρκα δεν σας λέω γιατί ήταν κυπριακή και δεν έχει νόημα.το κουτί έχει 20 τεμάχια και κοστίζει 4,44ευρώ.σκέφτηκα αντι εσώρουχο να πάρω από αυτές τις πάνες που είναι σαν βρακάκι της τένα.της φοράνε και νέες γυναίκες που έχουν ακράτεια και δεν φαίνονται καθόλου κάτω από τα ρούχα.έτσι θα βάζω από μέσα την σερβιέτα και απο πάνω την πάνα βρακάκι και ούτε γάτα ούτε ζημιά!αν τελικά με βολέψουν θα φανεί στην πράξη...

Διαφημίσεις

γεια σας

τι κανετε?

Fire

δεν τ καταπινω κανω εννοητε . αυριο θα παω στο ιπποκρατειο ν δω τ θ μ πουνε.αν κανει ν παρω αντιβιωση .

Fire για πες μου της γνωστης σου το τηλ κ που ειναι η οδοντιατρο σου αμα ειναι ν κανω μαι επισκεψη

ποπάκι δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που δεν πας στον οδοντίατρο(φόβος,επιπτώσεις στο έμβρυο,οικονομικό)πάντως σκέψου ότι μαζί με εσένα πονάει και το μωράκι σου.αφού δεν είναι κάτι περαστικό όπως φαίνεται είναι μεγάλη ανάγκη να πάς και να μην το αφήσεις άλλο.εγώ όσο είμαι έγκυος έχω πάει πάνω από 6 φορές στον γιατρό και μου έκανε και ενέσεις και σφραγίσματα,μέχρι και εξαγωγή έκανα στον τεταρτο μήνα και μάλιστα το τελευταίο δόντι πάνω ψηλά και να φανταστείς ούτε ντεπον δεν πήρα!μην αμελείς για κανένα λόγο τα δόντια σου.σκέψου οτι ένα σάπιο δόντι μπορεί να προκαλέσει ακόμα και προβλήματα στην καρδιά!μην το αναβάλεις άλλο με γιατροσόφια!

Κορίτσια υποφέρω! Δεν αντέχω άλλο.Πλέον έχω όλη μέρα ξινίλες.Το μεσημέρι δεν είχα ορεξη να φάω και τώρα αισθάνομαι λες και μόλις έφαγα.Βράδυ δεν κοιμήθηκα,μεσημέρι επίσης.Θα βάλω τα κλάμματα απο την κούραση. :( Πήρα τον γιατρό και μου είπε στη φάση που είμαι δεν θα πάρω τίποτα. Και μου δημιουργουν συνέχεια βήχα.Έχει γδαρθεί ο λαιμός μου.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

γεια σας

τι κανετε?

Fire

δεν τ καταπινω κανω εννοητε . αυριο θα παω στο ιπποκρατειο ν δω τ θ μ πουνε.αν κανει ν παρω αντιβιωση .

Fire για πες μου της γνωστης σου το τηλ κ που ειναι η οδοντιατρο σου αμα ειναι ν κανω μαι επισκεψη

Δεν πιστευα οτι τα καταπινεις προς Θεου :confused: ωστοσο αν βαζεις καθε μερα σιγουρα θα υπαρχει ενα ποσοστο απορροφησης απο τον οργανισμο

Η φιλη μου ειναι παντρεμενη στην Καστορια και ασκει το επαγγελμα εκει

απο την αλλη με εχουν φοβησει οι γυρω μου δεν κανει κ δεν κανει το ενα και τα εχω παιξει εχω χεστει επανω μ ενα σωρο μ λενε

Πόπη, χειρότερο ειναι να το αφήσεις και να σαπίσει δόντι και να δημιουργήσει φλεγμονή. Απο τα χειρότερα. Στον οδοντίατρο, αν δεν αντέχεις, μπορείς να κάνεις και αναισθητική ένεση. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

κοριτσια δεν αντεχω αλλο:? η μπεμπα δε σταματαει λεπτο να κουνιεται.τι μωρο ειναι αυτο πια?απο τον 5ο μηνα δε σταματησε να κινηται!κ οσο παει που μεγαλωνει με ποναει ολο κ πιο πολυ!η κοιλια μου ΜΟΝΙΜΑ κουνιεται!ΣΥΝΕΧΕΙΑ!ωρες ωρες με πιανει αναγουλα απο το πολυ κουνημα!με χτυπαει απο κατω απο τον κ@λο μεχρι επανω το στομαχι οοολο αυτο το μερος ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ!στα αλλα παιδια δε το ειχα αυτο!ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι πολυ κινητικο το μωρο.καθε φορα αυτο μου λεει.αλλα με εχει ξεσκισει ρε παιδια!δεν αντεχω πραγματικα σας λεω!η κοιλια μου φουσκωνει ταυτοχρονα σε 3-4 σημεια!νιωθω κ σουβλιες σε καθε σημειο που κλωτσαει κ ενα απιστευτο σφυξιμο κ βαρος λες κ πεταξαν επανω μου κανενα βραχο!ουτε να κοιμηθω ουτε να ξαπλωσω ουτε να κατσω!ακομα κ οταν περπαταω που υποτιθεται οτι τα εμβρυα κοιμουνται τοτε....η μπεμπα ΚΛΩΤΣΑΕΙ!τι θα κανω?να μη πονουσα αντε πες οκ αλλα με ποναει ρε παιδια...

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...