Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερ αποπακι!!!παιδικιο αφρολουτρο ε?και απο κολπιτιδες και ουρολοιμωξη δενεχει ςτιποτα με αυτο ε?οκ θ ατο ξεκινησω κι εγω!χιχιχιχι!να σαι καλα!καλως τη φαιρ !φροσακι δε νομιζω φαγουρα ρε συ!με τοσο νεροοοοοοο

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτες ειναι ακρατειας που λες φοβαμαι μην με πιασει καμια τρελλη φαγουρα απο κατω κ δγινουμε ρομπα στο νοσοκομειο

και γω πιστευα οτι ειναι οι ακρατειας και εβαλα τα γελια, αλλα πηγα και της ειδα και δε λενε ακρατειας αλλα -δεν θυμαμαι τωρα- κατι αλλο

σ ολη μου την εγκυμοσυνη αλλα και απο 2 χρονια πριν χρησιμοποιω για την ευαισθητη περιοχη της propoline (apivita) το multi-gyn cleanser με aloe και tea tree

Ειναι απιστευτο και σας το συνιστω.

Μεχρι πριν μου το συστησουν πλενομουν και γω με το παιδικο αφρολουτρο της fissan

εγω ειχ απαριε ενα σπρο απο φαρμακειο περυσι ακλλα δε θυμαμαι ειχε ουδετερο ph και ητνα μεγαλο ασπρο μπουκαλι....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

ψαρι θ αψησω καλομου,και ειναι νωρις ακομη οξκαλοςμου ερχεται 4σε κανεναμισαωρο θα το βαλω,τις μερε πςου μετριεμαι τα γευματα πρεπει να τα τρωωολοκληρωμενα ιατιμπερδευεται η μετρηση μετα,δηλ το ψαρι με το χωμι και το λαχανικο του μαζι.....και σε 2 ωρες μετρηση!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ψαρι θ αψησω καλομου,και ειναι νωρις ακομη οξκαλοςμου ερχεται 4σε κανεναμισαωρο θα το βαλω,τις μερε πςου μετριεμαι τα γευματα πρεπει να τα τρωωολοκληρωμενα ιατιμπερδευεται η μετρηση μετα,δηλ το ψαρι με το χωμι και το λαχανικο του μαζι.....και σε 2 ωρες μετρηση!

υπομονη τοτε..βρες κατι να ξεχαστεις!!

καλημερ αποπακι!!!παιδικιο αφρολουτρο ε?και απο κολπιτιδες και ουρολοιμωξη δενεχει ςτιποτα με αυτο ε?οκ θ ατο ξεκινησω κι εγω!χιχιχιχι!να σαι καλα!καλως τη φαιρ !φροσακι δε νομιζω φαγουρα ρε συ!με τοσο νεροοοοοοο

οχι οχι κολπιτιδα δεν επαθα!βασικα οι μονες φορες στη ζωη μου που ειχα κολπιτιδες και μυκητισασεις ηταν στην εγκυμοσυνη του γιου μου!ειχα σκασει μιλαμε!απο 2 μηνων μεχρι 9 το τι αλοιφη και γιαουρτι και υποθετο εχω χωσει εκει κατω!και αυτα τα καταραμενα να μη φευγουν!οταν γεννησα και μετα εξαφανηστικαν ολα!ηταν ορμονικο!

Holy Diver

Διαφημίσεις

ναι οι ορμονε ςπροκαλουν κολπιτιδε ςκαι ουρολοιμωξειος και ιδιως το πεσμενο μας ανοσοποιητικο!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Γειά σας κι από εμένα!!!

Δεν είχα μπει τόσες μέρες γιατί κάναμε αλλαγές στο σπίτι και τα είχα παίξει. Το γραφείο έγινε δωμάτιο της μπέμπας και έπρεπε να κάνουμε αλλαγές σε όλο σχεδόν το σπίτι για να χωρέσουν ένα σωρό βιβλία.

Βλέπω αρχίσατε να μιλάτε για τα αναγκαία του μαιευτηρίου. Μήπως ξέρετε τι χρειάζεται σε δημόσιο μαιευτήριο; Πόσα φορμάκια να πάρω και τι νούμερο;;; Με τι θα κοιμάται το βράδυ; Πολύ άγχος!!! Όσο για τις πυτζάμες πόσες θα πάρετε μαζί; 'Εχω ακούσει ότι συνήθως λερώνονται οι λεχώνες αρκετα με το αίμα.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

ναι οι ορμονε ςπροκαλουν κολπιτιδε ςκαι ουρολοιμωξειος και ιδιως το πεσμενο μας ανοσοποιητικο!

Εγώ στο α' τρίμηνο είχα μιά μικρή φαγούρα και έκανα συνέχεια μπάνιο. Ο γιατρός όμως είπε ότι έτσι χειροτερεύει το πράγμα και συνέστησε ντους 2 φορές τη μέρα, ξέπλυμα με χαμομήλι και να τρώω αρκετό γιαούρτι. Άλλαζα και εσώρουχο (βαμβακερό πάντα) 3-4 φορές τη μέρα και όλα οκ. Κι έγω από τότε χρησιμοποιώ Fissan.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

κατα μου δενξερωκαθολου πρπεει να ρωτησεις εκει/1θ αοσυ πουν η μηπως ξερειε και ο γιατρος σουυ?με γιεα το δωματιοοοοοο

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

γενικα θλειεπολυ νεροκαι κατουρημα,και να πλενεσαι και γιαουρτι.μετηνπαρμαικρη φαγουρ αχαμομηλι....εχω ακουσεικαιπαο αλλε ςοτι εβαζαν γιαουρτικαι αποκατω....μεμπατονετα....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...