Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πολύ καλημέρα σας! Χριστινάκι 11 ως τώρα. :wink:Το κουφό είναι ότι χθες πήγα να δω για νυχτικιά. Δεν είχανε αυτό που ήθελα και φεύγοντας με ρωτάει η πωλήτρια "Έγκυος είστε"; Όχι, ήπια πολλή μπύρα χθες!!! :shock:Αν είναι δυνατόν!

Χαχαχαχα!Πρέπει να ήταν στον κόσμο της η πωλήτρια!

Αχ τα κιλά τα πάμε μαζί.Οπότε μετά θα κάνουμε και την ίδια δίαιτα. :tongue:

Αλήθεια κορίτσια μόνο νυχτικά θα πάρετε ή και πυζαμούλες? Και πόσα θα αγοράσετε? και φορμάκια πόσα παίρνουμε μαζί μας? Αυτή η βαλίτσα ούτε που έχω καταλάβει τι θα περιλαμβάνει.Μόνο τον φορτιστη του κινητού δεν θέλω να ξεχάσω!Πως θα περάσει η ώρα εκεί μέσα.Μια φίλη μου είχε πάρει μαζί της το laptop με internet on the go.:D

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

φορμακια παρε 1-2 μονογιατ ην εξοδο,εκει τα μωρα τα ντυνουν και ατα αλλαζουν αυτες και σου δινουν και πραγματα-αφρολουτρο-σαμπουαν κτλ κτλ....γιοα το μωρο εννοω,εγω μιθ α πυτζαμα θηλασμου μου εφεραν δωρο κι αυτη καλοκαιρινη,με αυτη θ απαω και θ α παρω κανενα μπλουζακι και παντελονι πουτα φοραωγια πυτζαμα απο το σπιτι μου...αν λερωθουμε λεμε μανουλα η αντρουλη ναμας φερουν αφου καθε μερα θα ερχονται...φανταζομαι!λετε να μς παρατησουν εκει?ποπακι σου ειπα,πανε στογιατρο ολα που χρησιμοποιει ειναι ακινδυνα για την εγκυμοσυνη,τ αουλα ματωνουν γιατι αλλαζει το ΠΗ OY SALIOY, τρωγε τραγανα να προκαλεις σιελορροια,για κιλα ειπατε?εγω ειμαι 58...+5 λογω διαιτας....αλλα μας εδωσαν και προτυπο διαιτας απο καθηγητη γυναικολογιας μαιευτικης και απλα εγω τα εχω λαιτ ενω η διαιτα τα εχχει πληρη,λιγαμυ φαινονται παλι δηλαδη....αν θελετε σας τη δινω

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

σερβιετες μας ειπαν ακρατειας ισχυει?????τι να παρω τενα?αχαχχαχαχαχααν παρω καμια νταλια που ειναι τεραστιες ...η τι να παρω ρε σεις?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

πωπω ξανα σερβιετα ξενερωσα καλα ημουν!θα το ξανακανωαχαχαχχχααχχαμια ζωη εγκυμονουσ απροκειμενου να μη ν εχω περιοδο

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

σερβιετες μας ειπαν ακρατειας ισχυει?????τι να παρω τενα?αχαχχαχαχαχααν παρω καμια νταλια που ειναι τεραστιες ...η τι να παρω ρε σεις?

σερβιετα λοχειας βρε κισακι θα πας να παρεις απο φαρμακειο!υπολογιζε να αλλαζει περιπου 6 φορες την ημερα!δε ξερω ποσες εχει το πακετο...

Holy Diver

6 φορες τη μεραααααααααααα?????? ρε συ μα ςειπαν αγια ακρατεια μαλλον τ αεπαιξαν!αχαχαχα!οκ,α κι εκει κατω λεν μονο με ουδετερο phαπο φαρμακει ο να βρουμε κατινα πλεονομαστε,και μετα τη γεννα για 10 μερεε εκεει μονονερο η αντε χαμομηλι.....

εγω εχω το everyday fresh moments που δενεχει σαπουνι,ουτε συντηρητικα,μονο χαμομηλι ...εσει με τι πλενεστε?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

βρε δημητρουλα μου τι μαρκας ειναι τις λοχειας η σερβιετες γιατι εδω δεν νομιζω να εχουμε να τις παραγγειλω στην ιταλια

http://www.ecofamily.gr/index.php?target=products&product_id=30188

αυτες κοριτσια ειναι λοχειας

Holy Diver

Διαφημίσεις

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10603&itmid=1126808

αυτα ειναι εσωρουχα μιας χρησης.βαζεις τη σερβιετα μεσα σαυτα και απο πανω φορας το δικο σου εσωρουχο το κανονικο.ειναι ειδικα για να κρατανε σταθερη την σερβιετα λοχειας που ειναι και μεγαλη αλλιως ολη την ωρα θα φευγει απο τη θεση της και ειναι σπαστικο!

Holy Diver

Καλημερα και απο μενα!

Popi το ουζο και το τσιπουρο που χρησιμοποιεις εχουν απιστευτη ποσοτητα αλκοολ..

Γιατι δεν πας στον οδοντιατρο?

Εχω φιλη οδοντιατρο και ξερω οτι εχει κανει σε εγγυες τα παντα

Απο σφραγισμα μεχρι και εξαγωγη φρονιμητη

Γιατι βασανιζεσαι ετσι??

Πηγα σημερα στην αγορα! Για αλλα κατεβηκα και τελικα για οσες ειναι θεσσαλονικιες και ξερουν πηγα στην Τσιμισκη στα Νοτος που ανοιξαν και .. χαθηκα στην κοσμαρα μου

Οταν περασαν 2 ωρες καταλαβα οτι κουραστηκα η χοντρη (ω ναι!) και πηγα μεχρι το στραντιβαριους πιο κατω πηρα 2 φορμουλες με μεγαλα περιθωρια .. κοιλιας και επεστρεψα

Αυτα

Για μεσημερι λεω να φαω μια χωριατικη!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...