Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

σημερ απαω να συμμαζεψω τις τεραστι αμακριε ςακρεςμου!θ ακανω εντονε ςμυτες η θ αφρικαρω καιθ ατ ακοψω αναποδο καρεη οτι μου ερθει!μακραινουν πολυ γρηγορα και δε τρωω κολλημα μ ετο μαλι!ειναι και ισιο πρασο...εχω επιλογες!και τοαπογευμα γιατρο!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ελενάκι κάθε 30 του μηνός κλείνεις μήνα και κάθε 31 ή 1 μπαίνεις στον επόμενο.είναι άσχετο πότε θα γεννήσεις.

μπράβο βρε κισα ευτυχώς που έχουμε και σενα και μαθαίνουμε τίποτα μέχρι να αρχίσουμε και οι υπόλοιπες μαθήματα! είσαι τυχερή με τα ισια μαλλιά όπως θες τα κάνεις.εμένα είναι πάρα πολύ σγουρά και ξηρά και με παιδεύουν πολύ.τύπου μαρία σολωμού να φανταστεις στο πιο καστανό.άστα κόλαση είναι να τα χτενίσω!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Αχ εγώ έκοψα τα μαλλιά και τώρα έχουν σταματήσει να μακραίνουν.Εμ είχα λυσσάξει να τα κόψω.Μέχρι του χρόνου στο γάμο με βλέπω να βάζω κανένα extension.

Χθες το βράδυ έφτιαξα κοτόπουλο πανέ στο φούρνο.Έγινε πολύ ωραίο αν και το τηγανητό είναι πάντα πιο γευστικό.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

ελενάκι κάθε 30 του μηνός κλείνεις μήνα και κάθε 31 ή 1 μπαίνεις στον επόμενο.είναι άσχετο πότε θα γεννήσεις.

Βασιλική εμένα μου έχει πει ότι 22 αλλάζω μήνα.όχι την επόμενη μέρα.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΙΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΝ ΑΞΥΠΝΑΙΕ ΚΑΙ Η ΖΟΥΓΚΛΑ ΔΗΛ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΟΣΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ?ΚΑΘ ΕΜΑΚΛΙ ΕΧΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ!νικχ μου στην εγκυμοσυνη ειτ εμακραινουν υπερβολικα ειτε δ εμακραινουν καθολου,μετα τη γεννα θασ υνελθουν!θ αξαναβρουν το ρθυμο τους,κι αυτο στο μαθημ ατι ακουσα!χιχιχι!κοριτσακια μου εχω τρεμουλο αυτητη στιγμη,θα βγω λιγο και θα τα πουμε αργοτερ αη αυριο πολλα φιλακια και τηνκαλημερα μου ν απροσεχετε

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλα χτε ςξαναζεστανε!σημερ απαλι δροσια!α κοριτσι αγιατα δοντι αμη φοβαστε,αλλαζει το h ου σαλιου δνεειναι θεμα ασβεστιου...πρεπει να μασαμε φρυγανιε ςκαι μηλα,σκληρα πραγματα γιαν απαραγεται σαλιιο και ν αεπισεκπτομαστ εκανονικα τον οδοντιατρο,οτι χρησιμοποιειε πανωμας ειναι ακινδυνα για το μωρο!αυτα κουκλες!!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Βασιλική εμένα μου έχει πει ότι 22 αλλάζω μήνα.όχι την επόμενη μέρα.

τι να σου πώ,μπορεί να κάνω και λάθος.μια μέρα πάνω μια μέρα κάτω δεν λέει και τίποτα!πάντως σκέψου το ως εξής αν πχ γεννάς 20 νοεμβρίου εκείνη την μέρα ολοκληρώνεις τον ένατο μήνα,άρα στις 20 οκτωβρίου ολοκληρώνεις τον όγδοο,άρα στις 21 οκτωβρίου μπαίνεις στον ένατο!γενικά κάπως έτσι το αντιλαμβάνομαι.βέβαια σύμφωνα με τους γιατρούς δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα γιατί δεν μετράνε μήνες αλλά εβδομάδες και τρίμηνα γιατί άλλος μήνας είναι 28 μέρες και άλλος 31 και έτσι δεν βγάινει νόημα παρά μόνο με τις εβδομάδες γιατί όλες έχουν 7 μέρες, άρα μιλάμε για κάτι σταθερό.

Διαφημίσεις

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΙΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΝ ΑΞΥΠΝΑΙΕ ΚΑΙ Η ΖΟΥΓΚΛΑ ΔΗΛ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΟΣΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ?ΚΑΘ ΕΜΑΚΛΙ ΕΧΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ!κοριτσακια μου εχω τρεμουλο αυτητη στιγμη,θα βγω λιγο και θα τα πουμε αργοτερ αη αυριο πολλα φιλακια και τηνκαλημερα μου ν απροσεχετε

τα δικά μου είναι και λίγο χειρότερα από την διαφήμιση.να φανταστείς όταν είχαμε εξεταστική στο πανεπιστήμιο έβγαζα από μέσα μολύβια,στυλό,χάρακες που τα είχα ξεχάσει ενώ διάβαζα!!!κανονική μολυβοθήκη!!!!!!!!!!!χα χα!!

περαστικά σου κούκλα.κάνε καμια πρόβα στις αναπνοές να χαλαρώσεις...

Πολύ καλημέρα σας! Χριστινάκι 11 ως τώρα. :wink:Το κουφό είναι ότι χθες πήγα να δω για νυχτικιά. Δεν είχανε αυτό που ήθελα και φεύγοντας με ρωτάει η πωλήτρια "Έγκυος είστε"; Όχι, ήπια πολλή μπύρα χθες!!! :shock:Αν είναι δυνατόν!

κοριτσια θελω την βοηθεια σας .

εδω και 2 μηνες ποναει το δοντι μου . ειμαι ολο με τσιπουρο και ουζο . μηπως ξερει καμια σας κανεναν αλλον τροπο να μου περασει το δοντι μου . (εκτος τον οδοντιατρο . )

μην μιλατε για μαλλι στο παραπεντε ειμαι να μην παω να το κοψω κοντα

Φρόσω επειδή το έκανα και την πάτησα μην το κάνεις.Τώρα και με τα παραπανίσια κιλά κατέληξα να τονίζω πιο πολύ τα μαγουλάκια μου! Έχω που έχω πρόσωπο με τεράστιες γωνίες,έκοψα και το μαλλί και έγινα...

Τώρα γκρινιάζω πότε θα μακρύνουν και λέει ο άντρας μου εσύ μας έπρηξες να τα κόψεις τώρα πάλι άλλαξες γνώμη?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...