Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

TRIPLE TEST ξερετε ποια εξεταση ειναι ? θα μου πει καποια ποια εξετασηξ ειναι επειδη ειμαι λιγο ασχετη :(:(:(:(:(

ειναι ενα τεστ που εντοπιζει τυχον ανωμαλιες στο εμβρυο

υπολογιζει τομ υψος βαρος κλπ

ελεγχος του πλακουντα κ της αναπτυξης του εμβρυου!

Holy Diver

Διαφημίσεις

εγω περιμενω να ερθει 30 του μηνος να δω ποτε θα μ πει πιθανη ημερομηνια για να γεννησω γιατι ναι εχουμε 22 αλαγη αλλα μπορει και 18 . αν σας πω δεν θυαμαμι τελευταια περιοδος η 15 η 13 φεβρουαριου αντε να βγαλουμε ακρη τωρα .

fire η ΠΗΤ μου είναι 30/11 αλλά θα γεννήσω με καισαρική 18/11. Οι γιατροί με έχουν ψιλομπερδέψει σχετικά με το πότε αλλάζω μήνα.:?

Ελένη γιατί μπερδευεσαι? Αλλάζεις μήνα 30 άσχετα αν θα γεννήσεις προγραμματισμένα.Άρα πριν 7 μέρες μπήκες στον 7ο! Ελπιζω να μην μπερδευτηκα εγώ τώρα! ;)

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

γειά σε όλες. Μόλις γύρισα με ρημαξαν οι σύσπασεις. Θα μπω αύριο από τον υπολογιστή να σας πω τι κάναμε στο μάθημα γιατί από το κινητό δεν. Φιλάκια πολλά σε κοδρ.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Ελένη γιατί μπερδευεσαι? Αλλάζεις μήνα 30 άσχετα αν θα γεννήσεις προγραμματισμένα.Άρα πριν 7 μέρες μπήκες στον 7ο! Ελπιζω να μην μπερδευτηκα εγώ τώρα! ;)

Ναι και εγώ νόμιζα έτσι και έτσι τα είχα υπολογίσει, αλλά όταν ακούς τους γιατρούς πολύ μπερδεύεσαι :? ! Οπότε εντάξει, αυτό θα ισχύει!

MbGIp1.png

καλημέρες!καλημέρες!

σήμερα ξύπνησα από τις 7 και νόμιζα οτι ήταν οχτώ.μου φαίνεται ότι αρχισα να μην βλέπω καλά!αλλιώς αρχισα να τα χάνω γενικά!

σήμερα είναι η πρώτη μέρα μετά από 1 μήνα που μένω σπίτι μόνη μου (με την 92αχρονη γιαγιά).άδειο είναι το σπίτι.ξεκίνησα πρωί πρωί φασίνα μπας και περάσει η μέρα!περιττό να σας πώ οτί ουτε για πλάκα δεν με έφτασε το 1 πλυντήριο χθές!δεν υπολογιζα οτι μαζευτήκάν τόσα πολλά!και να φανταστείται οτι ήδη έστειλα και κάποια πράγματα στα γιάννενα που θα τα χρησιμοποιήσω αργότερα!πάντως δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να απλώνεις παιδικά ρουχαλάκια.περιμένω να τα δει κανα δυο ώρες ο ήλιος και μετά να τα σιδερώσω.αχ τι καλά!

σήμερα θα μαγειρέψω βλήτα και ομελέτα για να βοηθηθεί και λίγο το έντερο που μας δυσκολεύει τελευταία...

λοιπον χτες ειπαμε γιατη διατροφη,οτι βασικο ρολο παιζεινα τρωμε αγριο ρυζι,προιοντα ολικης γενικα μαυρο ψωμι η φρυγανια,τα γαλακτοκομικα ολα πληρη πρεπει να ειναι εκτος αν υπαρχει διαβητης οποτε ακολουθουμε συγκεκριμενο διαιτολογιο, φρουτα 3 τημερα οπωσδηποτε,κρεατα καιπουλερικα,ψαρια 2 φορες την εβδομαδα,10 ωμα αμυγδαλα ισοδυναμουν με το ασβεστιο που σου δινει εν αποτηρι γαλα!οχι αναψυκτικα,εχουν ζαχαρη και δε βοηθουν καθολου στις καουρες παρα μονο ανακουφιζουν μονο στην αρχη,μετα σε πιανει σε χειροτερο βαθμο,τα βοταναμ επροσοχη,πχ το χαμομηλι μπορει νακανει ορθοστατικη υποταση αν το πινεις συστηματικα,το φασκομηλο το δινυον για φυσικο απογαλακτισμο,γενικα πολυ προσοχη με τα βοτανα,καφες ενα τη μερα ,οχι ντεκαφεινε δενξερουμε τον τροπο εκχυσης του,

σεξ επιτρεπεται εκτος αν υπαρχουνσημαδια προωρου τοκετου,αιμορραγια και ανοιγμα τραχηλικου στομιου... ιδιως αν θελετε φυσιολογικο τοκετο ξεκινηστε ελευθερες επαφες μετα την 36η εβδομαδα,ρουχα ανετα,να περιποιειστε για να νιωθετε ομορφες,παπουτσι αμε 3-4 εκ τακουνακι, εσωρουχα βαμβακερα και οχι στρινγκ γιατι μπορει ναμεταφερουν μικροβιο απο πρωκτο σε κολπο,στο σπιτι ναμη φορατε σουτιεν,μονο το μπολυζακι γιατι τριβεται η θηληκαι κανει απο μονη της μασαζ και δε θζ χρειαστει νακανουμεεμεις,καποιες αναπνοες καναμε-ναι ναι γελεοιες αλλα οκ-,προσοχη με τις δουλειες στο σπιτι,σιδερο καθιστη,σκουπα ηλεκτρικη ορθια,οχι στενα ρουχα γιατι εμφανιζοντι κιρσοι που μποριε να πανμεχρι το αιιδοιο και υπαρχει προβλημα με την τομηπ μετα...δημητρουλιπως εισια εσυ αληθεια με τους κιρσου ς εκει κατω?

κοριτσι ααυτα μπορω να θυμηθω....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

εγω ψαρακι!καιμπροκολο!καλημερα βασιλικη!!!!αχ τι καλα ετοιμαζεις ε???μπραβο κοριτσαρα μου!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...