Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημερα και απο μενα!!

Υπαρχουν κι αλλες θεσσαλονικιες εκτος απο την κισα?

Και γω στο Παπανικολαου θα τα δωρησω, σου κλεινουν ραντεβου και σου δινουν το κιτ για τα βλαστοκυτταρα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

φαιρ μου ναι μηπως εψαξες η αν θα μπορουσε ςνα ρωτησεις για το κοστος ανακτηση ς λαστοκυτταρων ειτε δωρισουμε ειτε οχι ποσο πληρωνουμε αν μακρι ααπο μας χρειαστουμε βλαστοκυτταρ απο τη δημοσια ραπεζζα??

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

φαιρ μου ναι μηπως εψαξες η αν θα μπορουσε ςνα ρωτησεις για το κοστος ανακτηση ς λαστοκυτταρων ειτε δωρισουμε ειτε οχι ποσο πληρωνουμε αν μακρι ααπο μας χρειαστουμε βλαστοκυτταρ απο τη δημοσια ραπεζζα??

Τηλεφωνω απο την Παρασκευη και δεν πιανω.Θελω να παω να τελειωνω κι απ αυτο, αλλα νομιζω τετοιου ειδους πληροφοριες σου τις λενε απο κοντα

Μολις μαθω θα σου πω.Οι φιλοι και συγγενεις που τα δωρισαν παντως δεν μου παν τιποτα για κοστος ανακτησης.Νομιζω οτι αν ποτε χρειαστεις παιρνεις συμβατο, οχι απαραιτητα απ το παιδακι σου..

Δεν ειμαι σιγουρη ομως, θα μαθω και θα σου πω λιαν συντομως

από το παιδάκι σου τα ξεχνάς τα παίρνει οποίος τα χρειαστεί αλλά δεν ξέρω το κόστος....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Εγκυούλες καλημέρα! Είχα κάποιο πρόβλημα με το ίντερνετ και δεν μπορούσα να μπω στο καφέ να σας διαβάσω. Ελπίζω να είστε όοοοολες καλά και εσείς και τα μπεμπάκια σας!:D Εγώ καλά είμαι, η μικρή κλωτσάει συνέχεια, όλο από αριστερά, πιο πάνω και πιο κάτω!:P Αύριο μπαίνω στον 7ο μήνα και εγώ! Την Παρασκευή θα πάω στο γιατρό να μου γράψει την άδεια;)! Φιλάκια πολλά σε όλες σας!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κούκλες! μόλις γύρισα σπίτι και είμαι πτώμα.πήγα για να αγοράσω αυτά τα σεντονάκια που σας έλεγα για το φάσκιωμα και σχεδόν τα μάζεψα όλα από ρούχα και τσάντα τοκετού,μόνο τα φορμάκια μου μένουνε.αν και ποτέ δεν τελειώνεις με αυτά τα πράγματα.σήμερα λεώ να τα πλύνω όλα και αύριο να τα σιδερώσω. γεμίζουν ενα πλυντήριο άνετα!πήρα και έναν υπνοσακο της disney πάρα πολύ ωραίο και πολύ μαλακό.θέλω και για μένα έναν!

από πόνους και εγώ έχω μπόλικους κυρίως πλάτη και μέση. ο ομφαλός μου άρχισε να πετάγεται!έκανα και μια αχνή καφέ γραμμή κατά μήκος της κοιλιάς.

αλήθεια το στήθος σας μεγάλωσε?εμένα σχεδόν καθόλου.μόνο η διάμετρος του θώρακα μεγάλωσε και με στενέυουν λίγο τα σουτιέν αν και τους τελευταίους 4 μήνες επειδή είμαι σπίτι συνέχεια δεν φοράω καθόλου και είμαι μια χαρά!

για τα βλαστοκύτταρα λυπάμαι αλλά δεν το έχω ψάξει καθόλου το θέμα.δεν ξέρω να σας πώ.:(

Εγκυούλες καλημέρα! Είχα κάποιο πρόβλημα με το ίντερνετ και δεν μπορούσα να μπω στο καφέ να σας διαβάσω. Ελπίζω να είστε όοοοολες καλά και εσείς και τα μπεμπάκια σας!:D Εγώ καλά είμαι, η μικρή κλωτσάει συνέχεια, όλο από αριστερά, πιο πάνω και πιο κάτω!:P Αύριο μπαίνω στον 7ο μήνα και εγώ! Την Παρασκευή θα πάω στο γιατρό να μου γράψει την άδεια;)! Φιλάκια πολλά σε όλες σας!

H ΠΗΤ σου δεν ειναι 17/11?? Δεν αλλαζεις μηνα καθε 17 του μηνος?

Λαθος τα ξερω ρε γμ το?:confused: Ο γιατρος μου μου πε οτι καθε 12 του μηνα αλλαζω μηνα

H ΠΗΤ σου δεν ειναι 17/11?? Δεν αλλαζεις μηνα καθε 17 του μηνος?

Λαθος τα ξερω ρε γμ το?:confused: Ο γιατρος μου μου πε οτι καθε 12 του μηνα αλλαζω μηνα

Fire δεν τα έχεις μπερδέψει.Απλά η Ελένη έχει προγραμματίσει καισαρική για 17 του μήνα. Την ΠΗΤ της δεν την θυμάμαι.Νομιζω 27 ή 28 οτι είναι.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

καλησπέρα κούκλες! μόλις γύρισα σπίτι και είμαι πτώμα.πήγα για να αγοράσω αυτά τα σεντονάκια που σας έλεγα για το φάσκιωμα και σχεδόν τα μάζεψα όλα από ρούχα και τσάντα τοκετού,μόνο τα φορμάκια μου μένουνε.αν και ποτέ δεν τελειώνεις με αυτά τα πράγματα.σήμερα λεώ να τα πλύνω όλα και αύριο να τα σιδερώσω. γεμίζουν ενα πλυντήριο άνετα!πήρα και έναν υπνοσακο της disney πάρα πολύ ωραίο και πολύ μαλακό.θέλω και για μένα έναν!

από πόνους και εγώ έχω μπόλικους κυρίως πλάτη και μέση. ο ομφαλός μου άρχισε να πετάγεται!έκανα και μια αχνή καφέ γραμμή κατά μήκος της κοιλιάς.

αλήθεια το στήθος σας μεγάλωσε?εμένα σχεδόν καθόλου.μόνο η διάμετρος του θώρακα μεγάλωσε και με στενέυουν λίγο τα σουτιέν αν και τους τελευταίους 4 μήνες επειδή είμαι σπίτι συνέχεια δεν φοράω καθόλου και είμαι μια χαρά!

για τα βλαστοκύτταρα λυπάμαι αλλά δεν το έχω ψάξει καθόλου το θέμα.δεν ξέρω να σας πώ.:(

Ο ομφαλος μου ειναι τελειως επιπεδος..

Το στηθος μου και η περιφερεια του θωρακα οπως λες μεγαλωσαν both ενα νουμερο

Και γω εχω πολυ αχνη αυτη τη καφε γραμμη

Γι αυτο που χαιρομαι πολυ ειναι οτι επειδη αποφασισα να μη βαλω κρεμα για ραγαδες (ενω την αγορασα δεν μπορεσα εντελει να βαλω) δεν εχω κανει ακομη ραγαδες.. βεβαια νωρις ειναι ακομη, βλεπουμε

Απ την αλλη στεναχωριεμαι για τα 10 κιλα που εβαλα

Ηθελα να βγαλω την εγκυμοσυνη με 12 κιλα αλλα.. κανε ονειρα που λενε!!

Επισης και γω δεν φοραω σουτιεν,φοραω μπουστακι αθλητικο πολυ μαλακο και την εχω καταβρει τοσους μηνες

Fire δεν τα έχεις μπερδέψει.Απλά η Ελένη έχει προγραμματίσει καισαρική για 17 του μήνα. Την ΠΗΤ της δεν την θυμάμαι.Νομιζω 27 ή 28 οτι είναι.

οκ thanks!:-D μολις ειχα αρχισει να ψαχνω τα χαρτια μου!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

γεια σε ολες

βασιλικη μου απο στηθος οχι μονο μεγαλωσε αλλα καναμε και ραγαδες . στην κοιλια και εγω εχω μια γραμμη .

οσο για τα βλαστοκυτταρα αυριο π θα παω στο ιπποκρατειο θα παρω τ φυλλαδιο που διαβασα η μσω ν το ωδ στο ιντερνετ

γεια σε ολες

βασιλικη μου απο στηθος οχι μονο μεγαλωσε αλλα καναμε και ραγαδες . στην κοιλια και εγω εχω μια γραμμη .

οσο για τα βλαστοκυτταρα αυριο π θα παω στο ιπποκρατειο θα παρω τ φυλλαδιο που διαβασα η μσω ν το ωδ στο ιντερνετ

Στο Ιπποκρατειο Θεσσαλονικης εννοεις? εχει και εκει δημοσια τραπεζα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...