Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ουφ κοριτσια νιωθω πολυ φουσκωμενη η κοιλια μ ειναι ουτε νερο ν μην μπορω ν πιω τι πραγμα και αυτο ο μπεμπης μ ολο σβουρες κατι καλε . την εχει κατα βρει . εκι π θ κατσω λγο τσουπ τσουπ θα κανει το κυκλο μετα παλιτ ιδια σαν ν παιζει με μενα τ σκασμενο . αλλες φορες δεξια το βλεπω ν κλωτσαει στα πλαγια βλεπω κ αριστερα ν κλωτσαει κ αναρωτιεμαι τοσο μεγαλο ειναι ταυτοχρονα στα πλαινα και δεξια πλευρα και αριστερη . αχ δεν αντεχω αλλο

αχαχαχ καλησπερες κοριτσακαι μου!δημητρουλι βλεπω ζοριζεσαι....μηπως αντι γιατ ημαμαμ να ερθει το πεθεριικον για λιγο η δεν παιζει????

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

αχ κρυωσε λιγο ο καιρος και πρεπει να δω που μπαινω καιπου οχι στα χειμωνιατικα σιγα σιγα....με κολαν θ ατηβγαλω....σιγουρα θα δω και τα μπλουζακια μου....ευτυχως ναναι καλα η διατροφη....μπαινω σε μερικα ακομη και καλυπτουν και την κοιλι αμου!!!!χτες φαγαμε στη μαμα μου,μετ ΒΟΛΤΑ,ΠΗΡΑΜΕ ΝΤΙΒΙΝΤΙ ΚΑΙ ΞΕΝΥΧΤΗΣΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΣΗΜΕΡ ΑΠΗΓΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ,ΜΕΤΑ ΣΕΜΙα ΒΑΦΤΙΣη ΜΕΤΑ ειδα αλλο ντιβιντι και τωρα εχω δουλιτσες... τα φιλι αμου σε ολες οτι κι αν κανετε!!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

αχαχαχ καλησπερες κοριτσακαι μου!δημητρουλι βλεπω ζοριζεσαι....μηπως αντι γιατ ημαμαμ να ερθει το πεθεριικον για λιγο η δεν παιζει????

απαπαπαααα τι λες καλε!αυτη κανει μπανιο μια φορα το μηνα!!!!ειναι βρωμιαρα δε θελω.παει στην τουαλετα κ κανει μπραφφφφ κ τα γεμιζει ολα:rolleyes: ειμαι για να καθαριζω ετοιμογεννη???η με νεογεννητο?παιρνει τα ψωμια κ τα γυρναει σε ολο το σπιτι κ γεμιζει ψυχες παντου πλενει τα πιατα με σκετο νερο κ τρωει με τα χερια μεσα απο κατσαρολες κ ταψια!!!απαπααααααα με τι πο τα!

:-P

Holy Diver

Διαφημίσεις

αχαχα ρε δημητρουλιιι!πλακα με κανεις????γεια σου ποπακι!σιδερωνω ρε συ.εσυ πως πας?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλα χτες απο το μ,εσημερι οτνακουνουσα τα δαχτυλα παο τα ποδι αμου πιανονταν,μιλαμε ι ασυνεχομενες και χοντρες κραμπες!!!!και το βραδυ συνειδητοποιησα οτι ξεχασα ν απαρω τα 2 μεσημεριανα μου μαγνησια ,καλο ε?αυριο0 μεσημερι εχω παλι μαθημα ανωδυνου ιπποκρατειο !και τριτη γιατρο να δω το μωρο,συσπασεις εχω εννοειται αλλα δνεανησυχω πλεον,με πιανουν εντονα οταν ειναιη ωρα ν απαρω το ψχαπι μου...κυριως τοτε,το μωρο με ποναει ρε σεις....νομιζω θ ασκιστει η κοιλι αμου,κιεχω τραβηγματα χαμηλα στην κοιλι αποτε δεξια ποτε αριστερα!ξερω οτι ειναι λογικα αυτ ατ απονακια,ξερω οτι πλησιαζει η ωρα,ξερω οτι σε λιγο καιρο θ ααντικρυσω το μπεμπακιμου!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

επισης εχω συχνοουριακαι πολυ κατουρημα μιλαμε!δενειχ ακαθολου σε ολη την εγκυμοσυνη,επισης δενεχω καθολου μα καθολου υγρα!ειχ αμονο στο δευτερο τριμηνο ,τωρα τιποτα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

kisha καλα πολυ ηρεμα σημερα η μερα μου . ασχετα εαν εξειρεσουμε οτι δεν μπορω ν φαω λογω οτι δεξια αριστερα πονανε τ δοντια μ .και εγω αυριο εχω ν παω ιπποκρατειο κατα της 9 λες να εχουμε βρεθει kisha ?εγω τις κραμπες της παθαινω το βραδυ οταν κοιμαμαι .

Διαφημίσεις

εγω 3,30 παω κουκλιτσα στ αμαθηματα ανωδυνου....μονο εκει!κραμπες ρτο βραδυ,ειναι διγουρα κραμπες η ειναι το μωρο που καταλαμβανει θεση?κανονικα θ αεπρεπε να χαλαρωνει ςκαι ναμην εχει ςκραμπες ξαππλωμενη....ο γιατρος τι λεει?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

οχι κοριτσακιμου!ναι σε αλλα μπορει,πανωτς μπραβο τους κανουνπολυ καλη δουλεια!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...