Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

Συμφωνώ απόλυτα! Να είναι υποστηρικτικός με μέτρο! Δεν ψάχνεις φίλους γιατρό ψάχνεις που να είναι παράλληλα και λίγο άνθρωπος. Όλες μας νομίζω ξέρουμε πως όλοι οι γιατροί βάζουν ένα όριο και αυτό είναι το σωστό! Και θα γελάσεις να πεις μια χαζομάρα αλλά και θα σου μιλήσει σωστά και με υποστήριξη. 

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Λυπαμαι παρα πολυ κοριτσι μου. Μην απογοητευεσαι ομως.. γεμισε μπαταριες μεχρι την επομενη φορα. Προσπαθησε να ηρεμησεις προς το παρον και να περασεις ομορφες γιορτες.❤❤

Ο εξωσωματιστης μου δινει τα φαρμακα (ή η γραμματεας υποτιθεται). Αλλα τους υπερηχους τους κανω αλλου, γτ μενω επαρχια. Την προηγουμενη φορα με ξεκινησε με ενα. Μετα παει 2 και μετα 3, την ημερα. Του ειπα αυτη τη φορα να παρω περισσοτερα και μου ειπε οχι. 

Ειναι κι αυτος ορθολογιστης, οπως εγω. Παει με τα στατιστικα, οπως εγω. Ωραια ως εδω.. μου κάνει. ΑΛΛΑ δεν εχει τροπο. Ειναι ωμος. Δεν με νοιαζει να ειναι υποστηρικτικος, αλλα να μην με ριχνει. Αυτο.

Μα η υποστήριξη αυτό είναι.. περνάμε δύσκολα σε αυτή τη διαδικασία και το ξέρουν. Αν σε ρίχνουν κιόλας τι να το κάνεις.. η ψυχολογία είναι πάνω από όλα.. οφείλουν να είναι δίπλα μας την ώρα που συζητάμε και να δίνουν ένα ανθρώπινο κουράγιο. Εγώ τουλάχιστον αυτό έχω εισπραξει από τους γιατρούς μου ποτέ κανένας δεν μου μίλησε απότομα και δεν θα το δεχομουν και να με ρίξει κάποιος κι ας ήταν ο καλύτερος του κόσμου. Δεν τα λέω για σένα έτσι; αν σου κάνει εννοειτε τον κρατάς με τα χίλια αλλά μπορείς να του πεις ότι ο τρόπος που μιλάτε δεν με βοηθάει ψυχολογικα..

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ εγω δεν εχω ετοιμασει τπτ κανουμε ανακαινηση . τα εχω παρει ολα και τ εχω στο χωριο τωρα τα ψιλοπραγματακια π εχω ν παρω ειναι μπιμπερα μωρομαντιλα κτλπ

αρχες οκτωμβρη θα εχω τελειωσει .την τσαντα μου δεν την εχω ετοιμασει . λογο οτι πρεπει ν παω ν ψωνησω δεν , χωραει τπτ κοριτσακια απο παντελονια και μπλουζες . και δεν εχω ν κυκλοφορησω ουτε τ βρακια μ δεν μ κανουν φαντασου .

σαν πρωταρα και εγω εχω απορια . τα νερα που σπανε ειναι και πρασινα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ladycat γιατι εισαι εξαλλη????

εγω εχω μια βαρεμαρα σημερα

ase ποπη μου με ορισμενες που νομιζουν οτι τα ζωα ειναι αντικειμενα κ μετα απο λιγο καιρο δεν τους κανουν κ τα παραταν στο δρομο κ βλεπεις τετοιες φατσουλες μεσα στο παραπονο με θλιμεννα ματακια κ ενα παραπονο στα χειλια 00020461.gif00020461.gif00020461.gif

sig.asp?img=ad1

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ εγω δεν εχω ετοιμασει τπτ κανουμε ανακαινηση . τα εχω παρει ολα και τ εχω στο χωριο τωρα τα ψιλοπραγματακια π εχω ν παρω ειναι μπιμπερα μωρομαντιλα κτλπ

αρχες οκτωμβρη θα εχω τελειωσει .την τσαντα μου δεν την εχω ετοιμασει . λογο οτι πρεπει ν παω ν ψωνησω δεν , χωραει τπτ κοριτσακια απο παντελονια και μπλουζες . και δεν εχω ν κυκλοφορησω ουτε τ βρακια μ δεν μ κανουν φαντασου .

σαν πρωταρα και εγω εχω απορια . τα νερα που σπανε ειναι και πρασινα?

εγω πηρα βρακια της μινερβα βαμβακερα κ ωραια. πηρα κολλαν απο το καρφουρ με 5 ευρω κ φαρδια μακο μπλουζακια κ μου εκανε κ μανα μου 2 φορεματακια Ινδικα μια χαρα θα την βολεψω μεχρι να γεννησω μετα δεν ξερω τι θα μου κανει 000203FC.gif

sig.asp?img=ad1

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

ποπη τα νερα ειναι διαφανες οχι πρασινα!αν σας σπασουν τα νερα κ ειναι πρασινα πρεπει να το αναφερεται αμεσως,δεν ειναι καλο δειγμα!

κοριτσια κ γω οταν ημουν πρωταρα δε φοβομουν.χαχαχα

Holy Diver

Διαφημίσεις

Aν πω οτι δεν χαιρομαι που και καποια αλλη αγχωνεται για το μπανιο ψεμματα θα πω!!!

Χθες το βραδυ ελεγα στην αδερφη μου οτι αν ειναι δυνατον,το σκεφτομαι περισσοτερο και απο τη γεννα..:shock:

Πως θα το πιανω,μη μου γλυστρισει,μη σκονταψω,τι θα κανω με τον αφαλο του.. αι αι αι αι αι

Εχω μπερδευτει δεν ξερω και ποιο μπανακι να του παρω..........

Κata μηπως ειδες και τα στρωματακια στο Mothercare???

το μωρο για να το κανεις μπανιο το πιανεις με το ενα σου χερι κατω απο την μασχαλη του.στη λεκανιτσα δε βαζεις νερο μεχρι επανω!αλλα λιγο νερακι να του φτανει μεχρι τον αφαλο οταν το ξαπλωνεις.θερμομετρο για το μπανακι πειρατε?37 βαθμοι πρεπει να εινα το νερο.δε σου γλυστραει καλε μη φοβασαι.κ γω φοβομουν αλλα τελικα δεν ειναι τιποτα.σε 5 λεπτα το εχεις τελειωσει!ο αφαλος συνηθως πεφτει μονος του 7 μερες περιπου μετα τη γεννα.στον μικρο τον βρηκα μεσα στο μπαμπερακι του οταν το ανοιξα να τον αλλαξω.στην μεγαλη ηταν ετοιμος να βγει κ κρεμοτανε απο μια λεπτη λεπτη κλωστη.πειρα την μαια τηλ κ κου ειπε να του ριξω λιγω αμυγδαλελαιο κ να το σκουπισω ελαφρα με βαμβακι κ τσουπ βγηκε.φυσικα ειχα φρικαρει αλλα τελικα τζαμπα ο φοβος:rolleyes:

Holy Diver

καλημέρα!χθές έπεσα σαν πτώμα στο κρεβάτι.δεν ξύπνησα όλο το βράδυ και σήμερα ξύπνησα γεμάτη ενέργεια!είπαμε την μια μέρα έτσι την άλλη αλλιώς!

Δημητρούλα τι να πούμε και εμείς οι πρωτάρες????δεν λέω οτι είναι παράλογο να φοβάσαι,κάθε γέννα έχει τον βαθμό επικινδυνότητάς της αλλά με το δικό σου ιστορικό όλα δείχνουν ότι θα πάνε καλά και θα τα καταφέρεις περίφημα!εγώ αν και προσπαθώ να μην αγχώνομαι,δεν είναι πάντα εύκολο.το άγνωστο είναι που με φοβίζει.παρόλο που γνωρίζω βήμα προς βήμα όλη τη διαδικασία,δεν πάβει να είναι κάτι πρωτόγνωρο και δεν ξέρεις πως ακριβώς θα εξελιχθεί.προσπαθείς να το φανταστείς και να προβλέψεις τις λεπτομέριες αλλά η πραγματικότητα θα απέχει πολύ!όπως και να έχει, τουλάχιστον να ξέρεις οτι δεν είσαι η μόνη που φοβάσαι και μπορεί να είμαστε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά αλλά έχουμε η μία την άλλη μέσα από αυτό το καφέ!οι σκέψεις σου είναι σκέψεις όλων μας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και ότι σε απασχολεί να το μοιράζεσαι,γιατί ''οταν μοιράζεσαι την χαρά σου είναι διπλή χαρά και όταν μοιράζεσαι την λύπη είναι μισή λύπη''!;)

το αγνωστο δε σε φοβιζει τοσο οσο το γνωστο:-P:tongue::tongue::tongue:

ας εκανα επισκληριδιο κ δε θα με ενοιαζε καθολου.αλλα ξερω οτι παλι δε θα κανω!

για να σου δωσω παραδειγμα ειναι σα να περπατας στο δρομο κ να πεσεις σε ενα πηγαδι!φοβοσουν απο πριν?οχι γιατι δεν ηξερες οτι θα πεσεις στο πηγαδι!αν ομως σου ελεγαν οτι σε λιγο θα πεσεις σε ενα πηγαδι θα φοβοσουν\ε αυτο εχω παθει:shock::oops::tongue:

οταν ΞΕΡΕΙΣ ειναι αλλιως!ζητηστε επισκληριδιο μολις μπητε μεσα σας λεω:-P:-P:-P εσεις που μπορειτε...γιατι εγωωωω παλι δεεεεεεεεεεεεν

Holy Diver

κοριτσια κ εγω εχω νευρα σημερα.με τη μανα μου!!!βασικα ποτε δε τα πηγαινε καλα με τον αντρα μου κ κυριως φταιει αυτη.φταιει κ ο αντρας μου γιατι ωρες ωρες ειναι πολυ καφρος απεναντι της αλλα κυριως φταιει η μανα μου.ελειπα σημερα 6 ωρες γιατι επρεπε να κανω κατι μαθηματα για διπλωμα αυτοκινητου κ αναγκαστηκα τα αφησα στον αντρα μου τα παιδια .ο ιδιος ζητησε εξτρα ρεπο γιαυτο.η μανα μου ηξερε οτι εγω θα ελειπα κ επαιρνε σπιτι 500 φορες τηλ!ο αντρας μου δε το σηκωνει ποτε οταν παιρνει η μανα μου γιατι δε γουσταρει λεει να της μιλαει.η αληθεια ειναι οτι μονο σποντες του πεταει κ λαμακιες...τεσπα αυτη οντως ξεσκιστηκε στα τηλεφωνα...ερχομαι σπιτι την παιρνω τηλ κ της λεω ''γιατι επαιρνες 100 φορες τηλ αφου ξερεις οτι δεν ημουν σπιτι'' εντωμεταξυ πριν την παρω παλι επαιρνε αλλα δε το σηκωσα επιτειδες κ περνω πισω στο καπακι κ της λεω ''τουαλετα ημουν ελεος ουτε να χ@σουμε δε μπορουμε!'' κ θυμωσε τωρα γιατι ο αντρας μου μου ειπε οτι αυτη επαιρνε συνεχεια τηλ!αν ειναι να ερθει γερμανια κ να ειναι μεσα στα μουτρα δεν εχω καμια ορεξη κοριτσια αληθεια!καθε φορα που ερχεται μαλωνουμε!η εγω κ ο αντρας μου εξαιτιας για τη μανα μου η εγω κ η μανα μου!με βαζουν εμενα στη μεση κ αρχιζουν ''ετσι η μανα σου ετσι ο βασιλης οχι ειπε αυτο οχι ειπε το αλλο''!!ε αι σιχτιρ πια!το βραδυ που θα παει σπιτι της θα της πω ομως.

δε θα με βαζετε εμενα στη μεση.αν ειναι να ερθεις κ καλα για να με βοηθησεις αλλα στην ουσια να προσπαθω να ξεμπλεκω τα μουτρα σας τοτε κατσε εκει που καθεσαι!''κ οντως ρε παιδια η μανα μου ειναι πολυ σπαστικος ανθρωπος χωρις πλακα.σε σημειομ αηδιας δηλαδη!καταρχην ειναι απο τα ατομα που ΠΟΤΕ δεν εχει πει ''εκανα λαθος'' παντα κανουν οοοολοι οι αλλοι λαθη κ αυτη ειναι παντα η ΣΩΣΤΗ!αυτο εμενα πολυ με νευριαζει!!!!αφηστεπου θελει να χωνεται στο τι θα κανουμε με τα παιδια κ το σπιτι μας.ξερει οτι ψαχνω σπιτι γιατι αυτο με 3 παιδια δε μας χωραει.εχει 2 υπνοδωματια κ χρειαζομαι πλεον 3.μου λεει εχθες ''νοικιασε το διπλανο σας που αδειασε'' της απανταω οτι ειναι ακριβως ολοιδιο ΜΑ ΟΛΟΙΔΙΟ με το δικο μας!οποτε ποιος ο λογος να μετακομησω για να παω σε ενα ιδιο?κ τι μου λεει ρε παιδια....οχι να πας γιατι το εχουν κ φρεσκοβαμενο κ ανακαινισμενο:shock: ελεος?μα της λεω ακους τι λες?σου λεω ειναι ακριβως το ιδιο με αυτο που μενω!!!που θα τα βαλω 3 παιδια!!!κ παλι ειχε τη λυση '''να κανεις το σαλονι που ειναι κ μεγαλο...να το κανεις παιδικο να κανεις το παιδικο κρεβατοκαμαρα κ την κρεβατοκαμαρα σαλονι:shock::shock: δηλαδη θα παω να μετακομισω διπλα σε ενα ΙΔΙΟ ΣΠΙΤΙ για να κανω αυτες τις ηλιθιοτατες αλλαγες κ δε θα κατσω τοτε εδω που ειμαι να τις κανω εδω???κ το σαλονι δε μπορω να το κανω παιδικο!ελεος πια!εκανε τα κουμαντα της!!!

πριν ενα χρονο ακριβως ειχαμε παλι φασαριες !!!ειχαν που λετε το συνηθιο οι γονεις μου επει 6 μηνες ερχοταν καθε 2 μηνες γερμανια χωρις να το ξερω εγω!κ τσουπ χτυπουσαν το κουδουνι κ τους εβλεπα φαντης μπαστουνι με τις βαλιτσες!!!!εμενα αυτο δε μαρεσει!!!τι ειμαστε εδω να πουμε κ ερχεσαι οποτε θες χωρις να ειδοποιησεις?τεσπα εκτος απαυτο η μανα μου ηθελε να κανονιζει τα παντα.μεχρι κ το τι θα φαμε κ το τι θα φορεσουμε /μεχρι κ σε ποιο μερος θα αφηνω την ηλεκτρικη σκουπα κ την κατσαρολα μου!!!:shock:

τραβαμε που λετε μια φασαρια εγω κ η μανα μου....στην τελικη της λεω ''εδω ειναι σπιτι ΜΟΥ κ κανω οτι θελω ΕΓΩ.αν δε σαρεσει τα μπογαλακια σου κ δρομο'' κ οντως τα μαζεψαν κ την εκαναν για ελλαδα!εκανα 8 μηνες να τους ξαναμιλησω!!!ουτε καν στο τηλ ουτε στο ιντερνετ ουτε πουθενα!τελικα μιλησαμε 8 μηνες μετα.τωρα βλεπω παλι αρχισε να ξεθαρευει!μα την παναγια θα της πω σημερα αν ερθει κ δω εστω μια φορα τα μουτρα της κατω η πεταξει εστω κ μια σποντα του τυπου ''αχ πως ειναι ετσι αυτο '' θα την σουταρω στο αεροδρομιο με το πρωτο τρενο:evil::evil::evil:

σορρυ για το πριξημο ρε παιδια αλλα εχω κατι νευραααααααααααα!

Holy Diver

Γεια σας κοριτσάκια! Τι κάνετε?

Φόβους διαβάζω! Βάλτε και μένα στο κλαμπ! Χθες είχαμε πάει σε ένα παιδότοπο και αγχώθηκα πολύ έτσι όπως τα έβλεπα όλα! Σκεφτόμουν και την στιγμή που θα πάρουμε το μωρό σπίτι και τρελαινόμουν.

Σήμερα πήγαμε και παραγγείλαμε κούνια,σιφινιέρα και προίκα! Περίπου τέλος του μήνα μας είπε θα μας τα φέρουν. Ζήτησα να μου βρουν και καρότσι στο χρώμα που θέλω και ελπίζω να τα καταφέρουν.

Βαλίτσα δεν έχω φτιάξει ακόμα γιατί όλοι λένε να μη βιάζομαι.Και όσο το λένε τόσο αγχώνομαι. :?

Κούλλα πάλι αδειούλα? Ευτυχώς για να ξεκουράζεσαι κιόλας!Βλέπω τις μάζεψες τις περισσότερες δουλίτσες σου!

Kata μεγάλωσε πολύ η μπεμπούλα! Εγώ πάω την άλλη δευτέρα να δω ξανά τον μπεμπούλη!

Δήμητρα κακώς στεναχωριέσαι κοριτσάκι μου!Πάντα υπάρχουν διαφωνίες όταν θέλουν όλοι να έχουν άποψη! Εγώ μένω σχεδόν δίπλα στη μητέρα μου και απο κόντρα αλλο τίποτα. Πλέον προσπαθώ να μην την ακουώ γιατλι δεν βγάζω άκρη! ;)

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

δημητρουλα μου σοκ επαθα με αυτα που διαβασα .

πρωτα απολα μπορει ν ειμαι μικρη και νεα στο γαμο μου αλλα δεν αφηνω κανεναν να χωθει σε μενα και στον αντρα μ . πρεπει η μανα σου κ ο αντρας σ ν βρουν μια εποικινωνια εστω κ ν μην θελουν δεν γινεται συνεχεια ν μαλωνεις μτ ον αντρα σ και την μανα σου και να χαλας καρδιες ,

οσο για το μπανιο και εγω το σκεφτομαι πως θα κανω τον μπεμπη μ μπανιο πιο πολυ και απο την γεννα ,. τελιακ εχεις την μανα σου για πεθερα χιιχιιχ σου φτανει κ σε περισευει

Διαφημίσεις

Ελπιζω τωρα που τα γραψες να ξαλαφρωσες..:wink:

Το πιο αδικο ειναι να σε βαζουν στη μεση και να τραβαει ο ενας απο δω και ο αλλος απο κει..

Εγω και μανα και πεθερα τις εχω σουζα.Οχι ομως γιατι εγινε κατι και αναγκαστηκα, αλλα γιατι τετοιος ειναι ο χαρακτηρας μου..

Δεν θελω πολλα πολλα και αυτο γιατι οι ανθρωποι και περισσοτερο αυτοι που ειναι αιμα σου δεν εχουν ορια και δεν ξερουν που πρεπει να σταματαν

Κουμαντο στη ζωη και στο σπιτι μου κανουμε εγω και το στεφανι μου και αυτο το χουν εμπεδωσει ολοι ΠΛΗΡΩΣ απο πολυ νωρις..

Σ ευχαριστω για τις πληροφοριες για το μπανακι..Πρεπει να το αντιμετωπισω για να το ξεπερασω μαλλον :?

Ουφ,παω να φαω το μηλαρακι μου

ρε παιδια η μανα μου δεν υπαρχει πραγματικα.δηλαδη δεν υπαρχει αλλος ανθρωπος σαν αυτη.ειναι τρομερα εγωιστρια.νομιζει οτι τα κανει ολα τελεια οτι ξερει τα παντα.οτι εχει σχεση με παιδια σπιτι φαγητα ...ε ολα τελος παντων.ωρες ωρες μετανοιωνω που της ξαναμιλησα μετα απο 8 μηνες.ωρες ωρες λεω καλυτερα να μη της ξαναμιλουσα.ενα περιστατικο να σας πω.γεννησα τον γιο μου.οταν εγινε 15 ημερων τον αφησα για μιση ωρα στη μανα μου να παω να παρω κατι πραγματα απο ενα σουπερ.της λεω μη τυχον οταν ερθω το εχεισ σκασει το μωρο απο τη ζεστη!γυρισα ρε παιδια κ βρηκα το νεογεννητο με τα εξης ρουχα!

μακρομανικο φανελακι ολοσωμο

βελουτε φορμακι

καλτσες πανω απο το φορμακι

τερλικια (εκεινα που πλεκουν οι γιαγιαδες για τα ποδια!)

γαντια βαμβακερα

σακετα ΜΑΛΛΙΝΗ πααααρα πολυ χοντρη απαυτες που αφηνουν χνουδι τοσο χοντρη η γιαγια μου την ειχε πλεξει!

και φασκιωμενο με 2 κουβερτες διπλωμενες στην μεση.δηλαδη σα να ειχε 4 κουβερτες!κ αυτο ειχε πεσει σε ληθαργο!!!τα καλοριφερ αναμενα ΟΛΑ!!!

μολις βλεπω το νεογεννητο ετσι πεταω τα ψωνια κατω το αρπαζω και αρχιζω να το ξεντυνω!κ αυτη ελεγε

''γιατι το αναστατωνεις το μωρο!τι καλα κοιμοταν το καημενο!!!να ειδες τωρα κλαιει!!!!!''

το μωρο θα παθαινε θερμοπληξια θα εσκαγε θα παθαινε απνοια πως το λενε!!!!γιαυτο εκλαιγε μετα το καημενο!ανεπνευσε !!!

την ειχα κανει ....ενα σωρο λογια της ειχα πει

κ η γνωστη ατακα της ''ναι σιγα εγω δε μεγαλωσα παιδια?δε ξερω????''

κ της λεω '' εσυ μεγαλωσες τα δικα σου.στα δικα μου κουμαντο κανω εγω!γκεγκεεεεεε?''

δε βαζει μυαλο τελος.ας μην ηταν να γεννησω κ ουτε θα την εβαζα εδω μεσα αλλα ελα που δεν εχω που στο καλο να αφησω 2 παιδια οταν με πιασουν οι πονοι!!!!

Holy Diver

εγω παιδια πεθερα μπορει να μην εχω δυστηχως . αλλα εχω απο κατω την γιαγια του . επειδη ο αντρας μ την εχει γραμμενη αυτη τ λεει ολα σε μενα .ακομα κ για το ονομα δεν θελει με τπτ γιωργος κ γυρναει κ μ λεει εσυ τον επεισες ν τον βγαλει γιωργο . . και μετα τον φωναξε κατω και του ελεγα μην τυχον κ μαλακιες . ο δικος μ την εγραψε αλλα κ παλι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...