Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

Συμφωνώ απόλυτα! Να είναι υποστηρικτικός με μέτρο! Δεν ψάχνεις φίλους γιατρό ψάχνεις που να είναι παράλληλα και λίγο άνθρωπος. Όλες μας νομίζω ξέρουμε πως όλοι οι γιατροί βάζουν ένα όριο και αυτό είναι το σωστό! Και θα γελάσεις να πεις μια χαζομάρα αλλά και θα σου μιλήσει σωστά και με υποστήριξη. 

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Λυπαμαι παρα πολυ κοριτσι μου. Μην απογοητευεσαι ομως.. γεμισε μπαταριες μεχρι την επομενη φορα. Προσπαθησε να ηρεμησεις προς το παρον και να περασεις ομορφες γιορτες.❤❤

Ο εξωσωματιστης μου δινει τα φαρμακα (ή η γραμματεας υποτιθεται). Αλλα τους υπερηχους τους κανω αλλου, γτ μενω επαρχια. Την προηγουμενη φορα με ξεκινησε με ενα. Μετα παει 2 και μετα 3, την ημερα. Του ειπα αυτη τη φορα να παρω περισσοτερα και μου ειπε οχι. 

Ειναι κι αυτος ορθολογιστης, οπως εγω. Παει με τα στατιστικα, οπως εγω. Ωραια ως εδω.. μου κάνει. ΑΛΛΑ δεν εχει τροπο. Ειναι ωμος. Δεν με νοιαζει να ειναι υποστηρικτικος, αλλα να μην με ριχνει. Αυτο.

Μα η υποστήριξη αυτό είναι.. περνάμε δύσκολα σε αυτή τη διαδικασία και το ξέρουν. Αν σε ρίχνουν κιόλας τι να το κάνεις.. η ψυχολογία είναι πάνω από όλα.. οφείλουν να είναι δίπλα μας την ώρα που συζητάμε και να δίνουν ένα ανθρώπινο κουράγιο. Εγώ τουλάχιστον αυτό έχω εισπραξει από τους γιατρούς μου ποτέ κανένας δεν μου μίλησε απότομα και δεν θα το δεχομουν και να με ρίξει κάποιος κι ας ήταν ο καλύτερος του κόσμου. Δεν τα λέω για σένα έτσι; αν σου κάνει εννοειτε τον κρατάς με τα χίλια αλλά μπορείς να του πεις ότι ο τρόπος που μιλάτε δεν με βοηθάει ψυχολογικα..

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

θα περάσει κοριτσάκια μου και θα έχουμε τα μωρακια αγκαλιά και όλα θα ειναι μια όμορφη ανάμνηση. Τώρα έχουμε η μια την άλλη. Κουράγιο

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημερα κορουες που λέει και η βασιλική. Δημητρούλι θες να με τρελάνεις;με 2 γεννεσ χωρίς φάρμακα καθόλου και φοβάσαι....είσαι τρελή,τι φοβάσαι καλό μου 5 λεπτά υπόθεση θα ειναι για σένα μη σου πω θα γεννησεισ σπίτι αχα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες . δημητρουλα μην μας το κανεις αυτο . εμεις περνουμε κουραγιο απο εσενα που εχεις δυο παιδια και τωραφοβασαι??? θελεις να τρομοκρατηθουμε οι υπολοιπες .αααααααααααααααααααα

καλημέρα!χθές έπεσα σαν πτώμα στο κρεβάτι.δεν ξύπνησα όλο το βράδυ και σήμερα ξύπνησα γεμάτη ενέργεια!είπαμε την μια μέρα έτσι την άλλη αλλιώς!

Δημητρούλα τι να πούμε και εμείς οι πρωτάρες????δεν λέω οτι είναι παράλογο να φοβάσαι,κάθε γέννα έχει τον βαθμό επικινδυνότητάς της αλλά με το δικό σου ιστορικό όλα δείχνουν ότι θα πάνε καλά και θα τα καταφέρεις περίφημα!εγώ αν και προσπαθώ να μην αγχώνομαι,δεν είναι πάντα εύκολο.το άγνωστο είναι που με φοβίζει.παρόλο που γνωρίζω βήμα προς βήμα όλη τη διαδικασία,δεν πάβει να είναι κάτι πρωτόγνωρο και δεν ξέρεις πως ακριβώς θα εξελιχθεί.προσπαθείς να το φανταστείς και να προβλέψεις τις λεπτομέριες αλλά η πραγματικότητα θα απέχει πολύ!όπως και να έχει, τουλάχιστον να ξέρεις οτι δεν είσαι η μόνη που φοβάσαι και μπορεί να είμαστε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά αλλά έχουμε η μία την άλλη μέσα από αυτό το καφέ!οι σκέψεις σου είναι σκέψεις όλων μας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και ότι σε απασχολεί να το μοιράζεσαι,γιατί ''οταν μοιράζεσαι την χαρά σου είναι διπλή χαρά και όταν μοιράζεσαι την λύπη είναι μισή λύπη''!;)

Kαλημερα κοριτσια!

Νομιζω οτι ολες αυτες οι αλλαγες που νιωθουμε στο σωμα μας οφειλονται και στον καιρο

Παντα στην αλλαγη καιρου ειχα σπαριλες και κακη διαθεση,ενα παραπανω τωρα..

Κισα μπραβο για τη διαθεση που εχεις για μαλλια νυχια και γενικα beaute!!!

Eγω με το ζορι χτενιζομαι :-(

Βασιλικη,τα Γιαννενα ειναι απ τις αγαπημενες μου ελληνικες επαρχιες

Η λιμνη,οι δρομοι,ακομη και η μουντα του χειμωνα

Νομιζω οτι ειναι απο τις πιο ρομαντικες πολεις

Ισως μονο να ειναι ασφυκτικο το κοινωνικο περιβαλλον,οπως σε ολες τις μικρες πολεις..

Καλημέρα κορίτσια

Τι μου κάνετε???

Εγω καλά είμαι αρκετή κούραση τρεχω τρέχω και δεν φτάνω. Παρασκευή πήγα γιατρό. Ολα καλά ευτυχώς μου έβαλε να κάνω ανάλυση κολπικού υγρού έτσι μπας και έχω τίποτα προληπτικά βασικά απλά ήταν ευκαιρία γιατί με εξέτασε ενδοκολπικά ο τράχηλος είναι οκ μακρύς και κλειστός έχουμε δρόμο ακόμα είπε !!! ;) Και μια ανάλυση αιμοσφαιρίνης πάλυ τώρα που αυξήσαμε το σίδηρο να δούμε αν όλα είναι οκ. Και το καλύτερο είναι ότι μου έβαλε 2 βδομάδες άδεια γιουπιιιιιι......!!!!!!!!!! :P:D :D

Πήρα και τον γιο μου σχολείο από την Τετάρτη ευτυχώς του άρεσε και δεν εκλαψε καθόλου. Πηγαίνω μεσημέρι η ώρα 1 και τον παίρνω και έτσι έχω και εγώ το ελεύθερο να κάνω τις δουλειές μου !!!

Τι γίνετε εσείς ετοιμάσατε καμιά τσάντα ???? Εγώ τίποτα ξεκίνησα τώρα και πλένω ρούχα και σιδερώνω αχ δεν προλαβαίνω 3 έβαλα χθες και 2 σήμερα και ακόμα έχω :o:shock: Κουράστηκα με όλες τις δουλειές. Το καλό είναι ότι χθες ένας συνάδελφος του άντρα μου του έφερε πολλά πράγματα από την κόρη του που δεν ήθελαν. Παιχνίδια, κούνια με μπαταρίες, σεντονάκια, σκουφάκια, σαλιάρες, γαντάκια, καλτσούλες και πολλά πολλά ρουχα για ηλικίες 0-3, 3-6, 6-9 και όλα σε τέλεια κατάσταση και έτσι ξεκίνησα και τα πλένω τα σιδερώνω και τα συγιρίζω ανα ηλικίες για να ξέρω !!!! ;)

Μετακόμησα επιτέλους και τον γιο μου στο άλλο δωμάτιο και ξεκίνησα και διακοσμώ αυτό της κόρης μου τώρα σιγά σιγά να το τελειώσω. ;) Επίσης πήγα και κράτησα από έπιπλα 2 καρέκλες μεγάλες και 1 ανάκλυνδρο οπόταν πάει και αυτό θα περιμένουν να πάρω το ύφασμα εγώ και σε 5 μερές που θα το έχουν θα μου τα έχουν έτοιμα ;):D

Πρέπει σιγά σιγά να ετοιμάζω και εγώ την δική μου τσάντα αλλά είπα να τελειώσω με τα πλυντήρια με τα παιδικά ρουχάκια και μετά ;)

Εσείς κάνατε καμιά προετοιμασία ???

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλενάδες!!!

Σήμερα βάφουμε το δωμάτιο της μπέμπας!!! :D Το κάνουμε κιτρινάκι!!! Πιστεύω πως θα ταιριάζει με τις ροζ λεπτομέρειες!

Την Πέμπτη παραγγείλαμε κούνια από Mothercare 260 ευρώ. Λέγεται Jamestown και την πήραμε σε λευκό. Συρταριέρα και αλλαξιέρα από Ικέα. Έτσι τη βγάλαμε με λιγότερα από 500 ευρώ για έπιπλα!!!

Την Τετάρτη είδαμε το μωρό και μαντέψτε!!! Είναι ήδη 2 κιλά :shock: ! Ευτυχώς ο γιατρός μου είπε ότι είναι μέσα στο όριο και μαλλον θα γεννηθεί περίπου 3,5 κιλά.

Κορίτσια, από άγχος άλλο τίποτα. Όχι για τη γέννα, αλλά για το μετά... Αγχώνομαι για τα πάντα με πρώτο και κύριο πως θα την κάνω μπάνιο!!! :confused:

Είναι παρήγορο ότι νιώθουν κι άλλες μέλλουσες μανούλες έτσι.

Δήμητρα, εσύ παιδί μου πρέπει να μας δίνεις κουράγιο σαν παλιά καραβάνα!!! Αν αγχώνεσαι εσύ, εμείς οι ψαρούκλες τι θα κάνουμε; ;)

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

κούλα χαρά στο κουράγιο σου. Βλέπω κορίτσια όλα τα μπέμπακια σε αναμονή. Εμένα ακόμη 1500 ειναι. Λογικά έχουν παρει θέση με το κεφάλι κάτω και θα πάρουν οριστικό βάρος μέχρι τις 35 εβδομάδες συμφωνα με τη μαία. Δεν ετοίμασα τίποτα.. Για το μαιευτήριο θα χρειαστούμε νυχτικια,εσώρουχα,προσωπικα ειδη,παντόφλεςσερβιετες και εσώρουχο και φορμακι για την έξοδε από το μαιευτήριο. Επίσης σουτιέν θηλασμού κι επιθεματα στήθους. Ότι χρειαστεί το μωρό το δίνουν εκεί. Αφρόλουτρο πάμπέρς καλλυντικά. Αν επιλέξετε αποκλειστικό θηλασμό δε χρειάζεται μπιμπερό γιατί αν πιει μια φορά από μπιμπερό το μωρό εύκολυνεται και δεν ξανά παίρνει στήθος. Αυτα ότι μπορώ να θυμηθώ από το μάθημα. Και πολύ σημαντικο να μετραμε καθιε πότε έχουμε σύσπασεις και τι χρώμα ειναι τα νερα αν σπάσουν. Αν ειναι κίτρινα η πράσινα, το μωρό ζοριστηκε κι έκανε κακα .

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καλημέρα φιλενάδες!!!

Σήμερα βάφουμε το δωμάτιο της μπέμπας!!! :D Το κάνουμε κιτρινάκι!!! Πιστεύω πως θα ταιριάζει με τις ροζ λεπτομέρειες!

Την Πέμπτη παραγγείλαμε κούνια από Mothercare 260 ευρώ. Λέγεται Jamestown και την πήραμε σε λευκό. Συρταριέρα και αλλαξιέρα από Ικέα. Έτσι τη βγάλαμε με λιγότερα από 500 ευρώ για έπιπλα!!!

Την Τετάρτη είδαμε το μωρό και μαντέψτε!!! Είναι ήδη 2 κιλά :shock: ! Ευτυχώς ο γιατρός μου είπε ότι είναι μέσα στο όριο και μαλλον θα γεννηθεί περίπου 3,5 κιλά.

Κορίτσια, από άγχος άλλο τίποτα. Όχι για τη γέννα, αλλά για το μετά... Αγχώνομαι για τα πάντα με πρώτο και κύριο πως θα την κάνω μπάνιο!!! :confused:

Είναι παρήγορο ότι νιώθουν κι άλλες μέλλουσες μανούλες έτσι.

Δήμητρα, εσύ παιδί μου πρέπει να μας δίνεις κουράγιο σαν παλιά καραβάνα!!! Αν αγχώνεσαι εσύ, εμείς οι ψαρούκλες τι θα κάνουμε; ;)

Aν πω οτι δεν χαιρομαι που και καποια αλλη αγχωνεται για το μπανιο ψεμματα θα πω!!!

Χθες το βραδυ ελεγα στην αδερφη μου οτι αν ειναι δυνατον,το σκεφτομαι περισσοτερο και απο τη γεννα..:shock:

Πως θα το πιανω,μη μου γλυστρισει,μη σκονταψω,τι θα κανω με τον αφαλο του.. αι αι αι αι αι

Εχω μπερδευτει δεν ξερω και ποιο μπανακι να του παρω..........

Κata μηπως ειδες και τα στρωματακια στο Mothercare???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...