Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

Συμφωνώ απόλυτα! Να είναι υποστηρικτικός με μέτρο! Δεν ψάχνεις φίλους γιατρό ψάχνεις που να είναι παράλληλα και λίγο άνθρωπος. Όλες μας νομίζω ξέρουμε πως όλοι οι γιατροί βάζουν ένα όριο και αυτό είναι το σωστό! Και θα γελάσεις να πεις μια χαζομάρα αλλά και θα σου μιλήσει σωστά και με υποστήριξη. 

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Λυπαμαι παρα πολυ κοριτσι μου. Μην απογοητευεσαι ομως.. γεμισε μπαταριες μεχρι την επομενη φορα. Προσπαθησε να ηρεμησεις προς το παρον και να περασεις ομορφες γιορτες.❤❤

Ο εξωσωματιστης μου δινει τα φαρμακα (ή η γραμματεας υποτιθεται). Αλλα τους υπερηχους τους κανω αλλου, γτ μενω επαρχια. Την προηγουμενη φορα με ξεκινησε με ενα. Μετα παει 2 και μετα 3, την ημερα. Του ειπα αυτη τη φορα να παρω περισσοτερα και μου ειπε οχι. 

Ειναι κι αυτος ορθολογιστης, οπως εγω. Παει με τα στατιστικα, οπως εγω. Ωραια ως εδω.. μου κάνει. ΑΛΛΑ δεν εχει τροπο. Ειναι ωμος. Δεν με νοιαζει να ειναι υποστηρικτικος, αλλα να μην με ριχνει. Αυτο.

Μα η υποστήριξη αυτό είναι.. περνάμε δύσκολα σε αυτή τη διαδικασία και το ξέρουν. Αν σε ρίχνουν κιόλας τι να το κάνεις.. η ψυχολογία είναι πάνω από όλα.. οφείλουν να είναι δίπλα μας την ώρα που συζητάμε και να δίνουν ένα ανθρώπινο κουράγιο. Εγώ τουλάχιστον αυτό έχω εισπραξει από τους γιατρούς μου ποτέ κανένας δεν μου μίλησε απότομα και δεν θα το δεχομουν και να με ρίξει κάποιος κι ας ήταν ο καλύτερος του κόσμου. Δεν τα λέω για σένα έτσι; αν σου κάνει εννοειτε τον κρατάς με τα χίλια αλλά μπορείς να του πεις ότι ο τρόπος που μιλάτε δεν με βοηθάει ψυχολογικα..

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κούκλες. Φαίρ το ανασκελα ρίχνει το βάρος πίσω και εμποδίζει πνεύμονες και μέση και πλάτη. Αν δεν έχεις πολύ βάρος ακόμη είσαι οκ. Κι εγώ για κοκοφοινικα έλεγα λες να μην πάρω;τι να ζητήσω;δεν έχει κάτι άλλο;εγώ μόλις έβγαλα το γάλα μου. Αλλάζω μήνα δημητρούλι καλωσηρθαμε στον 8ο'

οντως δεν ειναι κ τοσο καλο το ανασκελο για πολυ ωρα.στα πλαγια ειναι το καλυτερο.επισης δεν γινεται κ καλη κυκλοφορια του αιματος μεσα απο τον ομφαλιο λωρο

αντε καλος μας μπηκε κισακι!:tongue:

τώρα θα πιω καφεδάκι. Ένας τη μέρα επιτρέπεται δεν επιτρέπεται;μια εξάρτηση είχα κι εγώ περίπου 8 καφέδες τη μέρα. Ο γιατρός fire μέχρι 2 .

κ εγω πινω βρε εναν καφε την ημερα.

δεν πειραζει 1 καφες.ακομα κ οταν θηλαζεις ενας καφες 2 ωρες πριν τον θηλασμο επιτρεπεται!

αλλα εσυ βρε πουλακι μου...επινες πριν μεινεις εγκυος 8??????

απαπαπααααααααα

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια!

Έχω ξυπνήσει πολύ στραβά.Το βράδυ είχα τρελή δύσπνοια και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Και τώρα μετράω έναν πόνο στη φτέρνα,που τον έχω εδώ και μέρες και με σανδάλια δεν μπορώ να περπατήσω και κάτι πονάκια σαν αυτά που έχω όταν είναι να αδιαθετήσω!

Τυχερές όσες μπήκατε στον 8ο.Θέλω και εγωωωωωωω! ;)

Μη μιλάτε για καφέ! Τους πρηγούμενους μήνες έπινα δυο τη βδομάδα.Πλέον θέλω κάθε μέρα!

nikx μμου εμενα το λες?εγω για κρεβατι που πηγα μη σου πω και για καροτσι κοντεψανανμου πεσουντ αμαλλια!δε ςποδηλατουπολη,και κουκου,αν καιμε το πορτ μπεμπε βολευομαστε και μπορεις να τη αριε ςγεναρη μ εεκπτωσεις ,ουτως η αλλως το μωρο θα κοιμαται στο πορτομπεμπε μεχχρι τοτε,μην αγχωνεσαι

Kishaki διάβασα σε ένα βιβλίο ότι καλό είναι να μπεί απ'ευθείας το μωρό στην κούνια του για να συνηθίζει.και ότι αυτά που λένε ότι αισθάνεται πιο ασφαλές στο μικρο χώρο του πορτ-μπεμπε δεν ισχυει.Βέβαια εγώ μάλλον τις 40 μέρες θα τις βγάλω στους γονείς μου οπότε μάλλον πορτ-μπεμπέ θα λειτουργήσει.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

καλημέρα! τι κάνετε κοριτσάρες?

εγώ μόλις γύρισα από έξω.εδώ στο νοσοκομείο,τις πρώτες μέρες τα μωρά τα φασκιώνουνε!για να μπορείς να τα κρατάς λένε,γιατί είναι πολύ εύθραυστα και έτσι πήγαμε να δούμε τι σοι υφάσματα είναι αυτά.βλακίες, αλλά τέλος πάντων αφου τα ζητάνε θα τα πάρουμε...

kisha μου παίρνω 1 μασώμενο ασβέστιο κάθε μέρα ,εκτός αν έχω συσπάσεις που το σταματάω για 2 μέρες.

fire το ανάσκελα πρέπει να αποφέυγεται μετά τον 4ο μήνα γιατί το βάρος της μήτρας πιέζεται η κάτω κοίλη φλέβα με αποτέλεσμα να μην γυρνάει εύκολα το αίμα από τα πόδια προς την καρδιά.περιττό να σου πώ οτι και εγώ ανάσκελά κοιμάμαι ακόμα...δυσκολεύομαι πια στο μπρούμυτα...μόνο αν νιώθεις ζαλάδα να σταματήσεις να κοιμάσαι ανάσκελα.

χριστίνα είναι σωστό όπως λές, να μπαίνει από νωρίς στην κούνια,απλά πρέπει να το έχεις δίπλα σου το βράδυ για να την θηλάζεις άνετα να μην σε φάνε τα περα δόθε.αν χωράει δίπλα από το κρεβάτι σου γιατί οχι?

καλημέρα! τι κάνετε κοριτσάρες?

εγώ μόλις γύρισα από έξω.εδώ στο νοσοκομείο,τις πρώτες μέρες τα μωρά τα φασκιώνουνε!για να μπορείς να τα κρατάς λένε,γιατί είναι πολύ εύθραυστα και έτσι πήγαμε να δούμε τι σοι υφάσματα είναι αυτά.βλακίες, αλλά τέλος πάντων αφου τα ζητάνε θα τα πάρουμε...

kisha μου παίρνω 1 μασώμενο ασβέστιο κάθε μέρα ,εκτός αν έχω συσπάσεις που το σταματάω για 2 μέρες.

fire το ανάσκελα πρέπει να αποφέυγεται μετά τον 4ο μήνα γιατί το βάρος της μήτρας πιέζεται η κάτω κοίλη φλέβα με αποτέλεσμα να μην γυρνάει εύκολα το αίμα από τα πόδια προς την καρδιά.περιττό να σου πώ οτι και εγώ ανάσκελά κοιμάμαι ακόμα...δυσκολεύομαι πια στο μπρούμυτα...μόνο αν νιώθεις ζαλάδα να σταματήσεις να κοιμάσαι ανάσκελα.

χριστίνα είναι σωστό όπως λές, να μπαίνει από νωρίς στην κούνια,απλά πρέπει να το έχεις δίπλα σου το βράδυ για να την θηλάζεις άνετα να μην σε φάνε τα περα δόθε.αν χωράει δίπλα από το κρεβάτι σου γιατί οχι?

Eυτυχως δεν εχω νιωσει ζαλαδες ή κατι παρεμφερες, οποτε μπορω να εναλλασω πλαγιο με ανασκελο χα!χα! τι να πω, εξειδικευση ακομη και σ αυτο

Anyway οτι χρειαζεται για μας και τα μπεμπε μας

Στο πανεπιστημιακο των Ιωαννινων φανταζομαι θα γεννησεις, ετσι?

Μια συμφοιτητρια μου γεννησε εκει πριν 7 μηνες και ηταν πολυ ευχαριστημενη

..

..

βασικά αποφασίσαμε να γεννήσω στην Κύπρο κοντά στη μαμά μου,οτι και καλά έχει καλύτερους γιατρούς.παντού τα ίδια είναι.είχα κάνει μια επέμβαση τον περασμένο Οκτώβρη στο Πανεπιστημιακό και εμεινα πολύ ευχαριστημένη από τον γιατρό μου(Κολιόπουλος).όλοι οι υπόλοιποι γυναικολόγοι ήταν απαράδεκτοι.με πονούσαν τόσο πολύ που στο τέλος λιποθύμησα!και μετά με πετούσαν από εδώ και από εκεί λες και ήμουν κανα σακί από πατάτες...μεγάλη πίκρα!μόνο ο γιατρός μου ήταν πολύ καλός και πολύ γλυκός!σου μίλαγε και κοκκίνιζε!φανταστικός!

Διαφημίσεις

..

βασικά αποφασίσαμε να γεννήσω στην Κύπρο κοντά στη μαμά μου,οτι και καλά έχει καλύτερους γιατρούς.παντού τα ίδια είναι.είχα κάνει μια επέμβαση τον περασμένο Οκτώβρη στο Πανεπιστημιακό και εμεινα πολύ ευχαριστημένη από τον γιατρό μου(Κολιόπουλος).όλοι οι υπόλοιποι γυναικολόγοι ήταν απαράδεκτοι.με πονούσαν τόσο πολύ που στο τέλος λιποθύμησα!και μετά με πετούσαν από εδώ και από εκεί λες και ήμουν κανα σακί από πατάτες...μεγάλη πίκρα!μόνο ο γιατρός μου ήταν πολύ καλός και πολύ γλυκός!σου μίλαγε και κοκκίνιζε!φανταστικός!

Ετσι νομιζω λεγανε και της συμφοιτητριας μου το γιατρο!!

Λυπαμαι για οτι περασες :| Θα μπορουσα να γραψω κατεβατα για το ποσο ζωα ειναι καποιοι γιατροι..

Εισαι Κυπρια δηλαδη? να φανταστω οτι βρισκεσαι Ιωαννινα λογω δουλειας..

καλώς μας μπήκε δημητρούλι. Καλό απόγευμα σε όλα τα κοριτσάκια. Είμαι από κινητό. Η γλυκόζιωμενη ήταν μια χαρά φυσιολογική δημ το σακχάρο μου τους τελευταίους 3.5 μήνες ήταν μια χαρά αυξήθμε τώρα με την κορτιζόνη και τα χάπια δηλ φταίει η εγκυμοσύνη. Υπομονή 2μήνες και στο θηλασμό θα του δώσω να καταλάβει. Χιχι. Ένιωσα καλά κι έκλεισα κομμωτήριο νύχια χτίστα τα εχω και αποτρίχωση μπικίνι. Θα γίνω σούπερ σεξυ μαμα αχαχα. Λέτε δηλ κατευθείαν κρεβάτι το μωρό ε;αχ άντε να τα δούμε λέμε. Λογικά τα μωρα πήραν θέση ε; είπε η μαία ότι από την 30 εβδομάδα παίρνουν θέση και βάρος μέχρι την 35ή' μετά ελάχιστο.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλώς μας μπήκε δημητρούλι. Καλό απόγευμα σε όλα τα κοριτσάκια. Είμαι από κινητό. Η γλυκόζιωμενη ήταν μια χαρά φυσιολογική δημ το σακχάρο μου τους τελευταίους 3.5 μήνες ήταν μια χαρά αυξήθμε τώρα με την κορτιζόνη και τα χάπια δηλ φταίει η εγκυμοσύνη. Υπομονή 2μήνες και στο θηλασμό θα του δώσω να καταλάβει. Χιχι. Ένιωσα καλά κι έκλεισα κομμωτήριο νύχια χτίστα τα εχω και αποτρίχωση μπικίνι. Θα γίνω σούπερ σεξυ καλά γωγώγ

Μπράβο kishaki! Ωραία νέα!Εγώ και κομμωτήριο που πήγα χθες η ψυχολογία μου πάλι πεσμένη! Χάλια οι ορμόνες μου χάλια!

Γιατί το δικό μου κινητό δεν γράφει ελληνικά!Γκρρρρ.Πρέπει να το αλλάξω.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου. Απλά δυσκολεύομαι να γράψω μηνύματα....από το κινητό και δε νομίζω να κάνει να μπαίνω στο ίντερνετ λόγω ακτινοβολίας. Γ γιατρός μου είχε πει όταν δε μιλάς το κινητό μακριά. Αφού δεν μπορώ να τα βαψω τα μαλλιά θα τα κόψω.... Χιχι....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Ετσι νομιζω λεγανε και της συμφοιτητριας μου το γιατρο!!

Λυπαμαι για οτι περασες :| Θα μπορουσα να γραψω κατεβατα για το ποσο ζωα ειναι καποιοι γιατροι..

Εισαι Κυπρια δηλαδη? να φανταστω οτι βρισκεσαι Ιωαννινα λογω δουλειας..

βασικά ο μπαμπάς μου είναι πρόσφυγας Κύπριος και μένουν με την μαμά μου στην Κύπρο.Η μαμά είναι αθηναία. από τα Γιάννενα ήταν ο παππούς μου και εγώ μένω εκεί γιατί είναι ο σύντροφός μου από εκει.εμένα δεν με πειράζει να μένω μακριά,όπου γης και πατρίς!

γεια σας κοριτσακια τι κανετε? πως ηταν η μερα σας σημερα ?

εμενα χαλεια πολυ ζαλισμενη πολυ αδυναμη σημερα .τ κεφαλι μου ποναει

:(:(:(

γλυκιά μου και εγώ χθές ήμουν χάλια.η μαμά μου ήθελε να με πάει στο νοσοκομείο.ημουν κατακίτρινη,εξαντλημένη,με πονούσε το στομάχι μου και κατ'επέκταση όλη η κοιλιά μου.δύστυχώς από εδώ και πέρα έτσι προβλέπω να είναι οι μέρες μας,μια καλή και μια κακή.υπομονή η ουρά μας μένει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...