Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ο διαβητης προκαλει μακροσωμια δηλαδη μεγαλο μωρο σε βαρος ποντους κλπ

κ ετσι δδυσκολευει ο τοκετος κ μπορει να γινει καισαρικη

καποιες ερευνες λενε επισης οτι υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να γινει παχυσαρκο το παιδι οταν μεγαλωσει αλλα αυτο δε το ξερω

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΟΚ δημητρουλι ευχαριστω πολυ!!!!εσυ τι κανεςι ?φαιρ μου μαλλονκανει ςδενασβεστωνεται......αχαχα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ΟΚ δημητρουλι ευχαριστω πολυ!!!!εσυ τι κανεςι ?φαιρ μου μαλλονκανει ςδενασβεστωνεται......αχαχα

και καλα κανουμε..

παρτε χαπια γι αυτο παρτε και για κεινο κι αν προκυψει κατι παρτε κι αυτα να μαστε καλυμενοι..

Τετοια ιατρικη την κανω και γω.Τυφλοσουρτι λεγεται!!

Η μανα μου εκανε 2 παιδια και συμπληρωμα δεν ξερει τι ειναι .. και φτου φτου χαιρει ακρας υγειας!! και αυτη και τα παιδια της

Της λεω τι παιρνω και κλεινει τ αφτια της..

Τελος παντων, παν μετρον αριστον.. εγω το φαγα το γιαουρτακι μου τωρα και καθολου δεν το γουσταρα, ας οψεται το ... ασβεστωμα!!:tongue:

αχαχαχα!ετσι ετσι!η μηπως ηξεραν για σακχαρο τοτε...?υπομονη ομως,αφου εχουνμε καποια μεσ ακαιβρισκουμε η προλαμβανουμε παθησει ςκαλο ειναι να εμπιστευομαστε το γιατρο και να ακολουθουμε οδηγιες....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

kisa,Vasiliki τι σχεση εχει το ασβεστιο με τις συσπασεις?// οεο? :confused:

λοιπόν τα πράγματα με το ασβέστιο έχουν ως εξής:

οι μύες προκειμένου να συσπαστούν έχουν ανάγκη από ασβέστιο.αν δεν υπάρχει ασβέστιο λογικό είναι να μην μπορεί ο μύς να κάνει σύσπαση και συμπεριφέρεται σαν παράλυτος.

το ασβέστιο κυρίως αποθηκεύεται στα οστά και στα δόντια ενώ το υπόλοιπο ,το ελεύθερο δηλαδή κυκλοφορεί στο αίμα.όταν ο οργανισμός έχει αυξημένες ανάγκες σε ασβέστιο όπως στην εγκυμοσύνη και τον θηλασμό,ο οργανισμός αναγκάζεται να ''πάρει'' το ασβέστιο από τα οστά και τα δόντια.αν οι ποσότητες του ασβεστίου που προσλαμβάνεις με την τροφή δεν είναι αρκετή τότε προκαλείται οστεοπόρωση,ευκολα κατάγματα,πτώση δοντιών και λοιπά.η εξέταση που σου λέει πόσο ασβέστιο έχεις στο αίμα δεν είναι ενδεικτική για το ασβέστιο που είναι αποθηκευμένο αλλά μόνο για το ασβέστιο που είναι διαθέσιμο για το μωρό.έτσι μπορεί να έχει οκ ασβέστιο στο αίμα αλλά όχι απαραίτητα και στα οστά!

αν από την άλλη αν το ασβέστιο είναι πολύ μπορεί να ενισχύσει τις συσπάσεις.για αυτό το λόγο παίρνουμε και μαγνήσιο,το οποίο απευαισθητοποιεί την μήτρα στην δράση του ασβεστίου.

εγώ είμαι της άποψης οτι το ασβέστιο έχει περισσότερες ευεργετικές ιδιότητες από οτι παρενέργειες και μάλιστα μακροχρόνιες.άλλωστε δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο να πάρεις όλη την απαιτούμενη ποσότητα ασβεστίου που χρειάζεται κατα την εγκυμοσύνη μόνο από την διατροφή.

Διαφημίσεις

Πάλι λείπετε όλες! Άντε τελείωσαν οι διακοπές!Μαζευτείτε! :tongue:

Πήγα σήμερα για κούνια! Πόλυ ακριβά ρε παιδι μου!Μια κούνια 500 ευρώ!Αν είναι δυνατόν! Εκμετάλλευση επειδή τα έχουμε ανάγκη!

Για το ασβέστιο που λέτε εμένα μου το απογόρευσε!εχω δυο μήνες και κάτι να πάρω! Ευτυχως τρωω πολύ τυράκι και δεν υπάρχει είπε πρόβλημα!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

βασιλικη μου......!μπραβο κοπελαμ ου!εσυπαιρνει ς η οχι ασβεστιο?nikx μμου εμενα το λες?εγω για κρεβατι που πηγα μη σου πω και για καροτσι κοντεψανανμου πεσουντ αμαλλια!δε ςποδηλατουπολη,και κουκου,αν καιμε το πορτ μπεμπε βολευομαστε και μπορεις να τη αριε ςγεναρη μ εεκπτωσεις ,ουτως η αλλως το μωρο θα κοιμαται στο πορτομπεμπε μεχχρι τοτε,μην αγχωνεσαι

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Kαλημερα κοριτσια!

Βασιλικη πολυ κατατοπιστικα αυτα που εγραψες για το ασβεστιο!

Μακαρι ολοι οι γιατροι να συμφωνουσαν στις "οδηγιες προς ναυτιλομενους" για εγκυους, αλλα απ οτι εχω καταλαβει ο καθενας τραβαει το δρομο του και μεις το ζορι μας..

Anyway!

Εχω πραγματικα κουλαθει να κοιμαμαι απ τα αριστερα και δεν ειναι η καλη μου πλευρα..

Μεγαλη η χαρη του μπεμπη!!!

Ευτυχως που μπορω και ανασκελα και.. ισορροπω λιγο,ερχομαι στα ισα μου:-D

Κισα δε φαναταζομαι να σας ειπαν χθες οτι υπαρχει προβλημα και με τ ανασκελα εεεεεεεεεεε? θα τρελαθωωωω

Εμεις για κουνια ψιλοκαταληξαμε.Το στρωμα ειναι που μας παιδευει..

Ειχαμε στο μυαλο μας για κοκοφοινηκα αλλα οσοι πηραν μας ειπαν οτι λιγο πολυ βρωμαει και κλαιγαν τα λεφτα τους

Λοιπον. Ειναι πρωι για τοσους προβληματισμους,σας αφηνω να πιω το γαλατακι μου και να δω τι θα φαμε σημερα...

Στο επανιδειν..

Διαφημίσεις

καλημερα κούκλες. Φαίρ το ανασκελα ρίχνει το βάρος πίσω και εμποδίζει πνεύμονες και μέση και πλάτη. Αν δεν έχεις πολύ βάρος ακόμη είσαι οκ. Κι εγώ για κοκοφοινικα έλεγα λες να μην πάρω;τι να ζητήσω;δεν έχει κάτι άλλο;εγώ μόλις έβγαλα το γάλα μου. Αλλάζω μήνα δημητρούλι καλωσηρθαμε στον 8ο'

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

τώρα θα πιω καφεδάκι. Ένας τη μέρα επιτρέπεται δεν επιτρέπεται;μια εξάρτηση είχα κι εγώ περίπου 8 καφέδες τη μέρα. Ο γιατρός fire μέχρι 2 .

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλημερα κούκλες. Φαίρ το ανασκελα ρίχνει το βάρος πίσω και εμποδίζει πνεύμονες και μέση και πλάτη. Αν δεν έχεις πολύ βάρος ακόμη είσαι οκ. Κι εγώ για κοκοφοινικα έλεγα λες να μην πάρω;τι να ζητήσω;δεν έχει κάτι άλλο;εγώ μόλις έβγαλα το γάλα μου. Αλλάζω μήνα δημητρούλι καλωσηρθαμε στον 8ο'

τι εννοεις εβγαλες το γαλα σου? εκανες εμετο?? :confused:

εχει και στρωματα με λατεξ με αφρο και στο Mothercare και στο λητω

Ηταν να ερευνησω την προηγουμενη βδομαδα αλλα δεν πηγα, σκεφτηκα πως ειναι νωρις ακομη..

Ο καφες δεν φερνει συσπασεις λογω καφεινης??

Καλο 8ο μηνα σε οσες μπαινετε..:-D

Καλημερα Popi

ναι εμετό μόνο το γάλα. Και στο πρώτο τρίμηνο είχα θέμα με το γάλα και δεν έπινα-γενικά σκέτο δεν το πίνω. Απλά πριν την εγκυμοσύνη το ζεσταίνα κι έβαζα και καφέ. Καφεχολικ παιδί μου. Μπορεί να φέρνει μου είπαν κι αλλά κορίτσια αλλά ένας ελληνικουλης τί ψυχή έχει,δεν έπινα όσο είχα σύσπασεις την τετάρτη ξεκίνησα πάλι-λες για στρώμα αφρού ε,

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

..εχω πιει ολα τα γαλατα που κυκλοφορουν -τουλαχιστον αυτα της θεσνικης- και μου κατσε πολυ καλα το βιολογικο της Ολυμπος.Δυσκολευομαι να το πετυχω στο σουπερ,αλλα οταν το βρισκω αγοραζω 2-3 μπουκαλια.Ειναι τοσο ωραιο που το πινει και ο αντρας μου, που εβλεπε γαλα και ξερνουσε με την ιδεα..

Οσο για τα στρωματα, κοιταω τωρα το βιβλιαρακι της mothercare που τα χει πολυ επεξηγηματικα και μου αρεσει

Θα παω να τα δω και απο κοντα

Ωστοσο αν καποια αλλη μανουλα εχει κανει ερευνα ας μας πει τη γνωμη της!!

Κανω μοσχαρακι με χυλοπιτες και μου ρχεται να μπω μεσα στην κατσαρολα:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...