Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ο τρόπος του γιατρού είναι μεγάλη υπόθεση ειδικά στο ταξίδι της εξωσωματικής. Δε θέλω γιατρό να γελάμε και να κάνουμε παρέα, μου αρέσει να είναι ειλικρινής αλλά ταυτόχρονα και υποστηρικτικος. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησα το γιατρό που γέννησα το γιο μου. Μέχρι και τώρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ γιατί είναι άνθρωπος με ήθος και απίστευτες γνώσεις όμως βρε κορίτσια συμπεριφορά πολύ απότομη ώρες ώρες.... Και εκεί μετά τη 2η εμβρυομεταφορα τα πήρα και του είπα με παράπονο ότι εγώ με τέτοια συμπεριφορά δε μπορώ να συνεχίσω... Θα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω ότι πέτυχα, είμαι σίγουρη ότι θα χαιρόταν. Θα ήθελα να με παρακολουθει αυτός στην εγκυμοσύνη, να γεννουσα ξανά μαζί του γιατί με τόσο δύσκολο τοκετό που είχα κανένας άλλος δε θα προσπαθούσε φυσιολογικη γέννα. Γιατί είδε πόσο πολύ το ήθελα και το πάλεψε ώρες ολόκληρες μαζί μου. Όμως από τρόπους ώρες ώρες.... άστα να πάνε. Την ηρεμία που μου έδινε ο γιατρός που πήγα μετά την είχα ανάγκη. Δε μου είπε ποτέ αν θα πετύχουμε, μόνο καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Δε φοβόμουν να του μιλήσω ή να του πω ο, τι βλακεια είχα στο μυαλό. Δε ζητάμε κάτι υπερβολικο νομίζω. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μονη θ ακανεις ινσουλινες?ενεση ειναι?τοπηρα το κουτι αλλα δεν ξερωτιεχει μεσα ρε ελενιτσα...αμαν ρ εκοπελαμου,γιατι οιμετρησει ςμε τη διατροφη δενητανκαλες?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

fire απο την αρχη ογιατρο ςμου ειπε ασβεστιο δε θελω να σου δωσω,απο συμπληρψματα μονο οτι ειναι απαραιτητο,το ασβεστιο ειναι επικινδυνο....αν ειναι νακανεις συσπασεις κα ιπαιρνεις ασβεστιο ειναι σα να ριχνει ςλαδι στη φωτια,απλα τρωγε οσα πιο πολλα γαλακτοκομικα μπορεις....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

fire απο την αρχη ογιατρο ςμου ειπε ασβεστιο δε θελω να σου δωσω,απο συμπληρψματα μονο οτι ειναι απαραιτητο,το ασβεστιο ειναι επικινδυνο....αν ειναι νακανεις συσπασεις κα ιπαιρνεις ασβεστιο ειναι σα να ριχνει ςλαδι στη φωτια,απλα τρωγε οσα πιο πολλα γαλακτοκομικα μπορεις....

Thanks kisha

και γω δεν παιρνω αλλα απο δικη μου επιλογη.. πινω γαλα,τρωω φετα, οτι μπορω κανω!Εχω ενα φοβο μη μεινω χωρις δοντια μετα, αλλα δεν ηθελα καθολου να παρω ασβεστιο

Εχω ακουσει για πετρες στα νεφρα λογω ασβεστιου, δεν ειχα ιδεα ομως για τις συσπασεις!:confused:

Τι να πω? οσο ζω μαθαινω

κοιτα...ιεγω ειχ αφοβο αλλα δοντια εχασε και αμαλιστα 2 ενα σε καθε εγλυμοσυνη γνωστημου που επαιρνε ασβεστιο...ακου να δει ςτι γινεται γιατι ρωτησα φιλο κτηνιατρο....ο οργανισμος παιρνει ασβεστιο και απορροφα οσο χρειαζεται,το ιδιο και το μωρο παιρνει απο σενα,αν αρχισει και μειωνεται θ ασου δωσει ο γιατρος,αλλα συνηθως η γυναικα ανταπεξερχεται κανονικα...ανμαθει στο ασβεστιο ο οργανισμος θ ατο περιμενει απο το χαπι και τεμπελιαζει ...και οταν το κοβεις μετα τη γεννα εξακολουθει ο οργανισμος να το περιμενει απο τοχαπι και ετσι παθαινεις εκλαμψια....αυτ αμου ειεπ φιλοες κτηνιατρος....

εγω παντως δενμπορω ν ακαταλαβω πως δινουν συμπληρωματα εστι απλα,χωρις να δουν εξετασει ςπρωτα,εγω εκανα τι ςπρωτηε ςμια χαρα,μετα στο β΄τριμηνο επεσε οσιδηρος και τοτε μου εδωσε-τοτε αρχισ ενα τραβαει το μωρο-και μαλιστα 2 τη μερα...μετα γιατις συσπΣςΙ ςΜΑΖΙ Μ ΡΤΟ ΧΑΠΙ ΜΟ ΥΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΣΙΟ.....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

fir emoy με ειχες ρωτησει δε θυμαμαι αν σου πααντησ αμμαλον αγιο λουκα θ αγεννησω...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

εγω στον 6ο μηνα εκανα μονη μου εξεταση για το ασβεστιο και ειχα 10,2 με ορια 8-11.Χαρηκα και ειπα οτι κανω καλα που δεν παιρνω..

Τωρα την προηγουμενη εβδομαδα που μπηκα στον 7ο και ξαναεκανα ειχα 8,4

Με τσουξε λιγο που κατεβηκε αλλα συνεχιζω να μην παιρνω και ο θεος βοηθος

Ο γιατρος μου χε πει να ξεκινησω απ τον 5ο αλλα τον εγραψα :rolleyes:

ο γιατροςμου ξεγενναει γεννεσις ,διαβαλκανικο και αγιολουκα,πηγα τα ειδ αολα και κατεληξα αγιολουκα και μου φανηκε και πολυ οικονομικο....και πολυ ωραιο το περιβαλλον....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ο γιατρος μου ειναι πολυ καλος μωρε, ειναι τοσο γλυκος και αγχολυτικος δεν με τρομαζει για τιποτα..

Αυτος μου πε σχεδον 5,5 μηνων να ξεκινησω ασβεστιο γιατι τοτε αρχιζει να τραβαει το μωρο αλλα εγω ως λιγο επαναστατρια τον εγραψα..:rolleyes:

Και ειχε δικιο γιατι ενω τον 6ο οπως σου γραψα ημουν οκ τον 7ο εκανα βουτια

Εμενα ξεγενναει διαβαλκανικο και γενικη και λεω για το πρωτο..

Η γενικη δεν με "τραβαει" δεν ξερω γιατι..

Διαφημίσεις

Ναι κίσσα μόνη μου θα τις κάνω.Με ένα μηχάνημα που είναι σαν στυλό.Μία δόση κάθε πρωί.Οι μετρήσεις μερικές φορές ήταν καλές και μερικές όχι.Δηλαδή σήμερα το πρωί είχα πιεί μόνο ένα ποτήρι γάλα και το ζάχαρο πήγε στο 1,30!:confused:

MbGIp1.png

τρως οτι θες και το μετρας στο 2ωρο???η εχιε μενου/εμενα μου εδωσ εμενου,θες να στο δωσω?αχ κοριτσακι μουεναμιση μηνα υπομονη θες...μετ αθ αστρωσει!!!!τι προκαλει ο διαβητης κξυησης στο μωρο ξερουμε?εγω οχι...φαιρ μην πας γερνικη μι αφιλημου γεννησε εκει 2500 φυσιολογικος τοκετος 4κλινο,μπαμιο μη στ ασυζηταω αθλιο και χωρις κλιματισμο τις ειχαν εσκασαν τα κοριτσια....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κοριτσια ηρεμηστε!οι συσπασεις κοντα στην 30 εβδ ειναι φυσιολογικες.κ εγω εχω κ ειχα κ στα αλλα 2 παιδια.απλα ειναι ακανονιστες.πρεπει να υπαρχουν για να προετοιμαστει το σωμα για τον τοκετο.μονο αν πονανε ολο κ περισσοτερο η αν εχεις πανω απο 4 σε μια ωρα η αν ερχονται σε κανονισμενα χρονικα διαστηματα.πχ καθε 5 λεπτα η καθε 10 ακριβως κλπ. τοτε πρεπει να ειδοποιησεις τον γιατρο.εκανα τοκογραφο σημερα.εχω συσπασεις ακανονιστες φυσικα αλλα ειναι νορμαλ

ασβεστιο ουτε ο δικος μου δινει για το λογο που ειπε η κισα οτι δηλαδη φερνει συσπασεις κ επισης κανει κακο κ στη χολη ειπε:shock:

9 του μηνος τελικα μου εκλεισε παλι μετρηση για το σακχαρο παλι γιατι η μια τιμη απο τις 3 ηταν λιγο ανεβασμενη.92 αντι για 90.πωπω κ βαριεμαι παλι τοσες ωρες.καλα που αλλαξε κ το υγρο που πινουμε κ εχει γευση βισιναδας αλλιως θα ξερνουσα βατραχια:tongue: μια χαρα νοστιμο ειναι θα πειναω κιολας...οτι πρεπει:tongue::tongue:

Holy Diver

αχ δημητρουλι εμας δεναλλαξε καθολου την ιδι αμαλακια πινουμεεεεεεεεεεεθ αξερασω αυτ η τη φορα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

τρως οτι θες και το μετρας στο 2ωρο???η εχιε μενου/εμενα μου εδωσ εμενου,θες να στο δωσω?αχ κοριτσακι μουεναμιση μηνα υπομονη θες...μετ αθ αστρωσει!!!!τι προκαλει ο διαβητης κξυησης στο μωρο ξερουμε?εγω οχι...φαιρ μην πας γερνικη μι αφιλημου γεννησε εκει 2500 φυσιολογικος τοκετος 4κλινο,μπαμιο μη στ ασυζηταω αθλιο και χωρις κλιματισμο τις ειχαν εσκασαν τα κοριτσια....

κατι τετοια εμαθα και γω και αποφασισα για διαβαλκανικο

Ισως γιατι εχουν εγχειριστει διαφοροι συγγενεις εκει και ολα ηταν τελεια,γιατροι προσωπικο κτλ

Τελικα καμμια μας δεν παιρνει ασβεστιο ή μου φαινετε??? :-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...