Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια μου τέλος τ όνειρο, το είχα το προαίσθημα 

Λυπαμαι παρα πολυ κοριτσι μου. Μην απογοητευεσαι ομως.. γεμισε μπαταριες μεχρι την επομενη φορα. Προσπαθησε να ηρεμησεις προς το παρον και να περασεις ομορφες γιορτες.❤❤

1 hour ago, Katker είπε:

Άλλος γιατρός σε βλέπει με υπέρηχο άλλος σου λέει τι φάρμακα θα πάρεις; 
      η μικρότερη δόση σε μένα τουλάχιστον όταν ξεκινούσαμε ήταν πάντα 1 πρωί και 1 το βράδυ. Δηλαδή 2 την μέρα για 3 μέρες. Μετά με έβλεπε υπέρηχο και ορμονολογικές και έπαιρνα 4 την μέρα για 3 μέρες και συνεχίζαμε πάλι ανάλογα.

Ο εξωσωματιστης μου δινει τα φαρμακα (ή η γραμματεας υποτιθεται). Αλλα τους υπερηχους τους κανω αλλου, γτ μενω επαρχια. Την προηγουμενη φορα με ξεκινησε με ενα. Μετα παει 2 και μετα 3, την ημερα. Του ειπα αυτη τη φορα να παρω περισσοτερα και μου ειπε οχι. 

1 hour ago, Lila86 είπε:

Μετά από αυτά @MK2012 σιιιγουρα θα κάνουμε κι εκεί ένα τηλεφωνακι 😂

Απαράδεκτη συμπεριφορά.. το παν ο γιατρός είναι να είναι εμψυχωτικος. Όχι να δίνει ελπίδες ότι ναι σίγουρα θα τα καταφέρουμε(γιατί ποτέ δεν ξέρεις) αλλά όχι και μέσα στον αρνητισμο αν είναι δυνατόν!!!

Ειναι κι αυτος ορθολογιστης, οπως εγω. Παει με τα στατιστικα, οπως εγω. Ωραια ως εδω.. μου κάνει. ΑΛΛΑ δεν εχει τροπο. Ειναι ωμος. Δεν με νοιαζει να ειναι υποστηρικτικος, αλλα να μην με ριχνει. Αυτο.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλε επαιρνα τηλ στο κινιτο κ του ελεγα ''θελω παιδακια με πατατες κ χωριατικη'' χαχαχαχα τσουυυυπ σε μιση ωρα τα εφερνε χαχαχαχα παλι πισω στη δουλεια!μετα απο καμια ωρα παλι τηλ ''θελω γαλακτομπουρεκο με παγωτο'':rolleyes: σφαιρα ο κυριος:rolleyes: αλλα φυσικα ηταν κ παρα πολυ κοντα!κολλητα σου λεω με το μαγαζι:tongue: το καλυτερο κ αγαπημενο μου ηταν κατι φιλετακια με μια σαλτσα απο κρεμα γαλακτος κ μανιταρια!αχ τι τελειο!κ πατατες απο διπλα κ τυρι σαγανακι κ σαλατα κ στο καπακι ενα παγωτο με σιροπι σοκολατας:tongue::tongue: γιαυτο ειχα γινει σαν βοδι!χαχαχαχα

τωρααα πανε αυτα!ενα ακτινιδιο κ πολυ ειναι χαχαχαχα

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε επαιρνα τηλ στο κινιτο κ του ελεγα ''θελω παιδακια με πατατες κ χωριατικη'' χαχαχαχα τσουυυυπ σε μιση ωρα τα εφερνε χαχαχαχα παλι πισω στη δουλεια!μετα απο καμια ωρα παλι τηλ ''θελω γαλακτομπουρεκο με παγωτο'':rolleyes: σφαιρα ο κυριος:rolleyes: αλλα φυσικα ηταν κ παρα πολυ κοντα!κολλητα σου λεω με το μαγαζι:tongue: το καλυτερο κ αγαπημενο μου ηταν κατι φιλετακια με μια σαλτσα απο κρεμα γαλακτος κ μανιταρια!αχ τι τελειο!κ πατατες απο διπλα κ τυρι σαγανακι κ σαλατα κ στο καπακι ενα παγωτο με σιροπι σοκολατας:tongue::tongue: γιαυτο ειχα γινει σαν βοδι!χαχαχαχα

τωρααα πανε αυτα!ενα ακτινιδιο κ πολυ ειναι χαχαχαχα

πάνω που έφαγα μου ξανάνοιξες την όρεξη!

κοριτσια το μαθημα σουπερ@!!!!!οσες περιμενετε πρωτο παιδακι αν σας δοθει η ευκαιρια καντ εμαθηματα,σημερα ειχ εγιατην ανατομια και τι συμβαινει στον τοκετο,,πλεονεκτηματα και μη επισξκληριδιυ και φυσιολογικου τοκετου,τι γινεται στον τοκετο,ισχυειε οτι πρεπει να κοιμομαστε πλαι αριστερα γιανα μη σπασει το αγγειο και να μη ζοριστει αυτοπου τροφοδοτει το μωρακιμε οξυγονο κτλ κτλ...γενικα πολυ ενδιαφεροντα πραγματα....ηοπια εναν καφγε που δεν ηταν νεσ καφε και με ρημαξε το εντερο,θ αμπω αυριο για νεοτερα!!!φιλκια και καληνυχτα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

νομιζω εχω συσοασει ςπαλι σημερα,,,,ισως φταιει το εντερο θ ακανω υπομονη ναμοπυ περασει να δω αυριο πωεθ αειμαι!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια τι κανετε?

ηθελα να σας ρωτησω κατι εχθες απο τ πρωι π πηγα τουαλετα μεχρι το απογευμα τα τσισα μου ηταν ζεστα . εχει τυχη σε καμια ? ξερει μηπως καμια σας γιατι ηταν ζεστα παραξενευτικα . γιαυτο ρωταω

popaki καισε ολες φυσικα καλημερα....μηπως επειδη κρυωσε οκαιρος ηταν ζεστα τα τσισακια...?κοριτσια χτε ςμε εειασε το εντερο και ειχα λιγες συσπασεις το βραδυ,θ αδωπως ειμαι σημερα και αναλογα θ απαρω τογιατρο,βλεπω ν αξαναπαιρνω ενα γιουτοπαρ στο 4ωρο απο μισο που μουτο εκανε η δευτερα!!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

popaki καισε ολες φυσικα καλημερα....μηπως επειδη κρυωσε οκαιρος ηταν ζεστα τα τσισακια...?κοριτσια χτε ςμε εειασε το εντερο και ειχα λιγες συσπασεις το βραδυ,θ αδωπως ειμαι σημερα και αναλογα θ απαρω τογιατρο,βλεπω ν αξαναπαιρνω ενα γιουτοπαρ στο 4ωρο απο μισο που μουτο εκανε η δευτερα!!!!

kΑΛΗΜΕΡΑ σε ολες!!

Κisha εισαι σιγουρη οτι ειναι συσπασεις και δεν ειναι το εντερο σου απλα?

Νομιζα και γω πριν 2-3 βδομαδες οτι εχω συσπασεις αλλα την μια ηταν κρυωμα και την αλλη το εντερο μου που μαλλον εχει αρχισει να ζοριζεται απο το σπρωξιμο και αντιδρα.. φυσικα αντιδρα και σε οτι δεν του αρεσει απ αυτα που τρωω και νιωθω διαφορα εκει χαμηλα..

Προσοχη σ αυτο το απαλο αερακι κοριτσια που μας δροσιζει γιατι ειναι υπουλο.. εγω ηδη φοραω καλτσακια σπιτι

φαιρ και ητν α΄΄η φορα ,με το εντεορο ξεκινησε,εκανα συσπασεςι ς κια νοσηλευτηκα,θα δω πως θ απαω σημερα....καλτσακια???αχ κιεγω δροσισε πολυ αλλα εγω ακομη ζεσταινομαι......

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλημέρα!

κισα μάλλον ομοιοπαθείς είμαστε σήμερα και εγώ συσπάσεις έχω από το πρωί,αλλά ακανόνιστες.και το μωρό το νιώθω πολύ ανήσυχο.τι να πώ έτσι ξαφνικά με έπιασε...υπομονή,ελπίζω να περάσουν!

Διαφημίσεις

βασιλικη αν ειναι αρκετερςς παρε το γιατρο και ζητακαρδιοτοκογραφο να σ επαρακολουθησουν....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

βασιλικη αν ειναι αρκετερςς παρε το γιατρο και ζητακαρδιοτοκογραφο να σ επαρακολουθησουν....

τι να σου πώ... είναι κάπου κάπου και σε ακανόνιστο χρόνο.λέω σήμερα να κόψω το ασβέστιο και να ησυχάσω όσο γίνεται και αν συνεχίσουν θα πάω από το νοσοκομείο.το μόνο καλό είναι οτι έχει ησυχάσει λίγο το μωρό σε σχέση με το πρωί.βλέποντας και κάνοντας.

μην το αφηνεις,ασβεστιο εγω δνεπαιρνω...παντως δενκανει για τις συσπασεςις,παρε τογιατρο σου και ρωτα....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Κορίτσια καλημέρα.Μόλις γύρισα απο την διαβητολόγο.....μου έδωσε ινσουλήνες να κάνω για να κατέβει το παλιοζάχαρο!:cry: Και θα ξαναπάω στις 12 του μήνα, ενώ θα συνεχίσω τις μετρήσεις!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...