Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια μου τέλος τ όνειρο, το είχα το προαίσθημα 

Λυπαμαι παρα πολυ κοριτσι μου. Μην απογοητευεσαι ομως.. γεμισε μπαταριες μεχρι την επομενη φορα. Προσπαθησε να ηρεμησεις προς το παρον και να περασεις ομορφες γιορτες.❤❤

1 hour ago, Katker είπε:

Άλλος γιατρός σε βλέπει με υπέρηχο άλλος σου λέει τι φάρμακα θα πάρεις; 
      η μικρότερη δόση σε μένα τουλάχιστον όταν ξεκινούσαμε ήταν πάντα 1 πρωί και 1 το βράδυ. Δηλαδή 2 την μέρα για 3 μέρες. Μετά με έβλεπε υπέρηχο και ορμονολογικές και έπαιρνα 4 την μέρα για 3 μέρες και συνεχίζαμε πάλι ανάλογα.

Ο εξωσωματιστης μου δινει τα φαρμακα (ή η γραμματεας υποτιθεται). Αλλα τους υπερηχους τους κανω αλλου, γτ μενω επαρχια. Την προηγουμενη φορα με ξεκινησε με ενα. Μετα παει 2 και μετα 3, την ημερα. Του ειπα αυτη τη φορα να παρω περισσοτερα και μου ειπε οχι. 

1 hour ago, Lila86 είπε:

Μετά από αυτά @MK2012 σιιιγουρα θα κάνουμε κι εκεί ένα τηλεφωνακι 😂

Απαράδεκτη συμπεριφορά.. το παν ο γιατρός είναι να είναι εμψυχωτικος. Όχι να δίνει ελπίδες ότι ναι σίγουρα θα τα καταφέρουμε(γιατί ποτέ δεν ξέρεις) αλλά όχι και μέσα στον αρνητισμο αν είναι δυνατόν!!!

Ειναι κι αυτος ορθολογιστης, οπως εγω. Παει με τα στατιστικα, οπως εγω. Ωραια ως εδω.. μου κάνει. ΑΛΛΑ δεν εχει τροπο. Ειναι ωμος. Δεν με νοιαζει να ειναι υποστηρικτικος, αλλα να μην με ριχνει. Αυτο.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δήμητρα έτσι γίνεται συνήθως ή εσύ το κάνεις για κάποιο λόγο? Δήλωνω άσχετη! Και άλλη ερώτηση : Η doppler ποιες εβδομάδες γίνεται?

δε ξερω κοπελα μου για ελλαδα...εδω σε ολες μετα την 30 εβδομαμαδα κανουν τοκογραφο καθε 7 μερες.ντοπλερ στην ελλαδα γινεται νομιζω στις 32?δεν ειμαι σιγουρη!

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μη μιλάς για φαγητό.Ολο πεινάω! Δεν βλέπω η ζυγαριά να με αντέχει στο τέλος! :tongue: Ζήτησα αύριο να μου φτιάξουν γιουβαρλάκια.Άρχισαν να μου λείπουν χειμωνιάτικα φαγητά.

εγώ ζήτησα από τη μαμά μου να μου φτιάξει κοκκινιστό μοσχαράκι με τηγανιτές πατάτες ή μακαρόνια.μάλλον για κυριακή λέμε να το κάνουμε!ανυπομονώ!!!

καρπουζι!χαχαχα:tongue:

να σου πώ το πεπόνι δεν μου αρέσει και πολύ και όπως αποδείκτηκε μου έκατσε πολύ βαρύ.για το καρπούζι πάλι τρελαίνομαι είμαι ικανή να φάω μισό καρπούζι μόνη μου!βέβαια πάλι θα το μετανοιώσω αφού θα πρηστώ και θα κατουράω ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!

Διαφημίσεις

Άσχετο!Αυριο παω να κοιτάξω για κούνια σιφινιέρα.Ελπίζω να βρω και να κλείσω και να μην χρειαστεί ξανά! Έβαλα τα αυτοκόλλητα και θέλω να γεμίσω επιτέλους το δωμάτιο!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Άσχετο!Αυριο παω να κοιτάξω για κούνια σιφινιέρα.Ελπίζω να βρω και να κλείσω και να μην χρειαστεί ξανά! Έβαλα τα αυτοκόλλητα και θέλω να γεμίσω επιτέλους το δωμάτιο!

αντε καλές αγορές εύχομαι! όταν με το καλό τελειώσει περιμένουμε φωτό!

αντε καλές αγορές εύχομαι! όταν με το καλό τελειώσει περιμένουμε φωτό!

Εννοείται! ;)

Καληνύχτα κοριτσάκια! Πάω να ξεκουραστώ και να βρω τι θα φάω!Σήμερα έχει τρελαθεί στο κούνημα ο μπομπιράκος!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

τελικά θα φάω ραβιόλες κυπριακές με χαλούμι!το αποφάσισα!

καλή όρεξη χριστινάκι!

σου επεσε βαρυ το πεπονι κ δε θα σου πεσουν αυτα?:tongue::tongue::tongue:

εγω θελω να τσακισω κανενα πιτογυρο αλλα που να τον βρω!εντελως ξενερωτος γυρος κ σουβλακι στη γερμανια!!!

Holy Diver

Διαφημίσεις

τελικά θα φάω ραβιόλες κυπριακές με χαλούμι!το αποφάσισα!

καλή όρεξη χριστινάκι!

Αχ χαλούμι! Έχω φίλη απο κύπρο και θα γίνει και κουμπάρα μου του χρόνου! Το τι κυπριακές πίτες με σεφταλιές έχω φάει! Όνειρο,όνειρο! :D

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

σου επεσε βαρυ το πεπονι κ δε θα σου πεσουν αυτα?:tongue::tongue::tongue:

εγω θελω να τσακισω κανενα πιτογυρο αλλα που να τον βρω!εντελως ξενερωτος γυρος κ σουβλακι στη γερμανια!!!

άβυσος το στομάχι μου δημητρούλα!μπορεί να φάω στυφάδο χωρίς να με πειράξει και να φάω το πεπόνι και επειδή είναι λίγο όξινο να μην κλείσω μάτι!αβυσος σου λέω!

αχ σαν το ελληνικό σουβλάκι πουθενά!

Αχ χαλούμι! Έχω φίλη απο κύπρο και θα γίνει και κουμπάρα μου του χρόνου! Το τι κυπριακές πίτες με σεφταλιές έχω φάει! Όνειρο,όνειρο! :D

στην κύπρο δυστυχώς όλα τα φαγητά είναι πολύ λιπαρά και βαριά!οτι πρέπει για δίαιτα!!!

χαχαχα α ρε βασιλικη :tongue::tongue::tongue:

το καλυτερο φαι το εκανα οταν ημουν εγκυος στην μεγαλη!μεναμε κολητα με το εστιατοριο που δουλευει ο αντρας μου και...καταλαβαινεις!!!μου εφερνε φαγητα διαφορα 3-4 φορες τη μερα για να μη πω για γλυκα:tongue: αχ τι τελεια που ηταααν!ουτε μαγειρευα ουτε τιποτα!μου τα εφερνε κ απλα τα ετρωγα

χαχαχαχαχα πανε αυτες οι καλες μερες!μετα οταν εγινε η κορη μου 6-7 μηνων μετακομισαμε κ ηρθαμε σαυτο το σπιτι!αχχχχ!!!:tongue:

Holy Diver

χαχαχα α ρε βασιλικη :tongue::tongue::tongue:

το καλυτερο φαι το εκανα οταν ημουν εγκυος στην μεγαλη!μεναμε κολητα με το εστιατοριο που δουλευει ο αντρας μου και...καταλαβαινεις!!!μου εφερνε φαγητα διαφορα 3-4 φορες τη μερα για να μη πω για γλυκα:tongue: αχ τι τελεια που ηταααν!ουτε μαγειρευα ουτε τιποτα!μου τα εφερνε κ απλα τα ετρωγα

χαχαχαχαχα πανε αυτες οι καλες μερες!μετα οταν εγινε η κορη μου 6-7 μηνων μετακομισαμε κ ηρθαμε σαυτο το σπιτι!αχχχχ!!!:tongue:

αχ τι καλά!αυτό θα πει περιποίηση!εγώ πετάω καμια σπόντα στους γονείς για κανα φαγάκι ή γλυκάκι αλλά δεν τρελαίνονται κιόλας...αν ήταν ο Χρηστάκης μου εδώ, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα...

πάντως τώρα που το λές το καλύτερο σπίτι ήταν στη θεσσαλονίκη όταν ήμουν στο πτυχίο (κοντά στον αγ.δημήτριο)δίπλα από ενα ζαχαροπλαστείο με τέλεια γλυκά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...