Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια μου τέλος τ όνειρο, το είχα το προαίσθημα 

Λυπαμαι παρα πολυ κοριτσι μου. Μην απογοητευεσαι ομως.. γεμισε μπαταριες μεχρι την επομενη φορα. Προσπαθησε να ηρεμησεις προς το παρον και να περασεις ομορφες γιορτες.❤❤

1 hour ago, Katker είπε:

Άλλος γιατρός σε βλέπει με υπέρηχο άλλος σου λέει τι φάρμακα θα πάρεις; 
      η μικρότερη δόση σε μένα τουλάχιστον όταν ξεκινούσαμε ήταν πάντα 1 πρωί και 1 το βράδυ. Δηλαδή 2 την μέρα για 3 μέρες. Μετά με έβλεπε υπέρηχο και ορμονολογικές και έπαιρνα 4 την μέρα για 3 μέρες και συνεχίζαμε πάλι ανάλογα.

Ο εξωσωματιστης μου δινει τα φαρμακα (ή η γραμματεας υποτιθεται). Αλλα τους υπερηχους τους κανω αλλου, γτ μενω επαρχια. Την προηγουμενη φορα με ξεκινησε με ενα. Μετα παει 2 και μετα 3, την ημερα. Του ειπα αυτη τη φορα να παρω περισσοτερα και μου ειπε οχι. 

1 hour ago, Lila86 είπε:

Μετά από αυτά @MK2012 σιιιγουρα θα κάνουμε κι εκεί ένα τηλεφωνακι 😂

Απαράδεκτη συμπεριφορά.. το παν ο γιατρός είναι να είναι εμψυχωτικος. Όχι να δίνει ελπίδες ότι ναι σίγουρα θα τα καταφέρουμε(γιατί ποτέ δεν ξέρεις) αλλά όχι και μέσα στον αρνητισμο αν είναι δυνατόν!!!

Ειναι κι αυτος ορθολογιστης, οπως εγω. Παει με τα στατιστικα, οπως εγω. Ωραια ως εδω.. μου κάνει. ΑΛΛΑ δεν εχει τροπο. Ειναι ωμος. Δεν με νοιαζει να ειναι υποστηρικτικος, αλλα να μην με ριχνει. Αυτο.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σας και καλό μήνα! Πόσο χάρηκα που βγήκα έξω και ένιωσα αυτο το καταπληκτικό αεράκι! :D Ελπίζω να συνεχίσει πλέον έτσι!

Βασιλική μου εγώ το είχα ονειρευτεί κάπου στον 2ο μήνα και είχα δει ότι ήταν και αγοράκι! Το είχα πει στον άντρα μου για να μη με βγάλουν και τρελή μετά! Είχα δει και πως ήταν το προσωπάκι του.Τώρα μένει να δούμε αν έπεσα μέσα! ;)

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

kata και koullam σας ευχαριστω, καλως σας βρηκα!

Λοιπον, θελω να παω σινεμα να δω το inception και δεν ξερω πως θα ανταποκριθει ο μπεμπης σ ολη αυτη τη φασαρια και τα ντεσιμπελ..δεν θελω να του κανω κακο ή να τον ανησυχησω..

Εσεις εχετε παει σινεμα στη διαρκεια της εγκυμοσυνης σας? :confused:

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλες δημητρουλα κι εγω 28 αιματιοκριτη εχω!μου τον εριξε πολυ το μωρο....αλαλ οκ!ωγηκε η γλυκοζιομνη δειχνει το σακχαρο το τελευταιο τριμηνο πηγε ο καλο ςμου ν ατα παρει και του ειπαν εχω σακχαρο....θ ατα παω παρασκευη στη μαι α και 10/9 στη διαβητολοφο να δουμε τι θ ακανω...εχασα κι αλλο κιλο,

καλημερα καλομηνα!!!!!!!!!!!εγω ειδα το 22 σφαιρες κοριτσι αμε το ζαν ρενο,πολυη μ ου αρεσε....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

δροσισε ευτυχως καοι κοιμηθηκα λιγο,αλλα κοιμαμαι 2 ξυπνημα στος 6 και ακτουρημα ,ξανα στις 10 πολυ κατουρημα ειχακαι δεν ειχ απιει υγρα....οι συσπασεις δενειναι συχνες σχεδον ανυπαρκτες,αλλα το σακχαρο με τσατισ επολυ...τι θα φας,ποσο ,βλεπω τ αγλυκα και γυρναν τ αματια μου και δενημουν ετσι,σημερ απαω ιπποκρατειο γιαμαθηματα ανωδυνου,θ ασας ενημερωσω

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

να μαι κ γω!αυριο εχω παλι καρδιοτοκογραφο!1 φορα τη βδομαδα θα κανω μεχρι να γεννησω!ουφφφ!εσεις τι νεααα??

Δήμητρα έτσι γίνεται συνήθως ή εσύ το κάνεις για κάποιο λόγο? Δήλωνω άσχετη! Και άλλη ερώτηση : Η doppler ποιες εβδομάδες γίνεται?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

αχ!πεινάω!χθες έφαγα το βράδυ πεπόνι και το μετάνοιωσα.μου έπεσε κάπως βαρυ...

πείτ καμια ιδέα!

Μη μιλάς για φαγητό.Ολο πεινάω! Δεν βλέπω η ζυγαριά να με αντέχει στο τέλος! :tongue: Ζήτησα αύριο να μου φτιάξουν γιουβαρλάκια.Άρχισαν να μου λείπουν χειμωνιάτικα φαγητά.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...