Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια μου τέλος τ όνειρο, το είχα το προαίσθημα 

Κορίτσι μου λυπάμαι ειλικρινά, ήλπιζα ότι θα έχουμε όμορφα νέα σήμερα, το ήθελα πολύ....Σε παρακαλώ κλάψε, ξέσπασε όμως ανασύνταξε δυνάμεις και ξεκίνα ξανά! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρεις! Θύμισε μου οπότε θέλεις, είσαι Αθήνα? Ήταν η 1η εμβρυομεταφορα? ηλικία? Υπήρξε εμφύτευση οπότε κράτα το θετικό, ότι μπορεί ο οργανισμός σου να συλλάβει! Είναι μεγάλη υπόθεση αυτό! Σου στέλνω μια αγκαλιά. 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σας συνεγγυούλες!!!:D

Καλό χειμώνα! Επιστρέψαμε από τις διακοπές και σήμερα διάβαζα 2 ώρες τα νέα σας!!! Μου έλειψε η επικοινωνία μας!!! ;)

Είναι απίστευτο που σε λίγο καιρό θα κρατάμε τα μωράκια μας!!! Κορίτσια, υπομονή, η ουρά μας έμεινε! Κισάκι, προσοχή κορίτσι μου με τη δίαιτα. Δεν είμαι γιατρός αλλά μου φαίνεται κάπως να ψωμολυσσάς έγγυος γυναίκα! :cry:

Να μην ξεχάσω να καλωσορίσω και την νέα φίλη! Καλωσήρθες Fire!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια βρήκα παιχνίδι σήμερα! Διάβασα στο parents για ένα βαλιτσάκι που στέλνει μια εταιρία και πήρα πριν λίγο να μου το στείλουν! Σε δυο μήνες θα το παραλάβω! Παλιά λεει είχε μέσα πιπίλα και μπιμπερό.Για να δούμε τώρα!

Δήμητρα σου ρίχνω ένα χρόνο! Αχ παναγία μου και εσύ πας για το τρίτο!

13/3/82 Είμαι σίγουρη οτι θα μου πάει κόντρα και θα βγει τοξοτάκι! :tongue:

τοξοτακι?απαπα δε τα παω καθολου καλα με τοξοτες!αλλα εγω οκ εχω ΠΗΤ 3.1 οποτε τον γλυτωνω τον τοξοτη!μη γεννησω νωριτερα κ μου βγει καμια...ζυγινα!κ εχω κ την αλλη την μεγαλη κορη ζυγο κ αντρα ζυγο κ αμα ειναι κ η μπεμπα ζυγος...την εβαψα!ουτε με ζυγο ταιριαζω!μια ζωη στην κοντρα!τα αντιθετα ελκονται που λενε!γιαυτο κ τον παντρευτικα μαλλον:-P

Holy Diver

Γειά σας συνεγγυούλες!!!:D

Καλό χειμώνα! Επιστρέψαμε από τις διακοπές και σήμερα διάβαζα 2 ώρες τα νέα σας!!! Μου έλειψε η επικοινωνία μας!!! ;)

Είναι απίστευτο που σε λίγο καιρό θα κρατάμε τα μωράκια μας!!! Κορίτσια, υπομονή, η ουρά μας έμεινε! Κισάκι, προσοχή κορίτσι μου με τη δίαιτα. Δεν είμαι γιατρός αλλά μου φαίνεται κάπως να ψωμολυσσάς έγγυος γυναίκα! :cry:

Να μην ξεχάσω να καλωσορίσω και την νέα φίλη! Καλωσήρθες Fire!

καλο χειμωνα 00020239.gif

sig.asp?img=ad1

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

τοξοτακι?απαπα δε τα παω καθολου καλα με τοξοτες!αλλα εγω οκ εχω ΠΗΤ 3.1 οποτε τον γλυτωνω τον τοξοτη!μη γεννησω νωριτερα κ μου βγει καμια...ζυγινα!κ εχω κ την αλλη την μεγαλη κορη ζυγο κ αντρα ζυγο κ αμα ειναι κ η μπεμπα ζυγος...την εβαψα!ουτε με ζυγο ταιριαζω!μια ζωη στην κοντρα!τα αντιθετα ελκονται που λενε!γιαυτο κ τον παντρευτικα μαλλον:-P

Εμ γιατι νομιζεις θελω τον γιο σκορπιο! Εχω αντρα παρθενο.Αν τους εχω και τους δυο αντιθετα τελειως τοτε την πατησα!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

fire μου αγιο λούκα θα γεννήσω.... Κορίτσια είμαι από κινητό τώρα αύριο θα σας στείλω το απόγευμα το τηλ μου ...κατά μου... Θα δείξει προς το παρόν συνηθίζω.11

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Εμ γιατι νομιζεις θελω τον γιο σκορπιο! Εχω αντρα παρθενο.Αν τους εχω και τους δυο αντιθετα τελειως τοτε την πατησα!

εμενα μου λες?με αντρα ζυγο κορη ζυγο κ γιο υδροχοο?:rolleyes: ας βγει η μπεμπα σκορπιος να εχω καποιον να ταιριαξω επιτελους!:rolleyes:

Holy Diver

εγω ειμαι αιγωκερος με σκορπιο ο αντρουλης μου ειναι διδυμος με διδυμο κ το μωρο τωρα θα δειξει ποτε θα αποφασισει να ερθει στο σκορπιο η στο τοξοτη θα ειμαστε μια τρελλη τρελλη οικογενεια

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!

Τι τελειος καιρος!! Εδω στη Θεσσαλονικη εβρεξε χθες και ειχε αερακι ολο το βραδυ! Εκανα απιστευτο υπνο!!!

Και σημερα παλι μουντα εχει, επιτελους λιγη δροσια χωρις air condition..

Nα εχουμε μια υπεροχη μερα!!!

Καλο μηνα! :-P

Καλημέρα σας να μαι και μένα. Καλέ ολόκληρες σελίδες γράψατε τις διάβασα αλλά πολύ βιαστικά !

Fire καλως όρισες !! Με το καλό να δεχθείς τον γιο σου. Αντε γίνανε 4 τα αγοράκια ;)

Εγώ πήγα γιατρό Δευτέρα. Η πίεση λιγο χαμηλή 10,5 - 7 η μαία είπε καλή είναι. Ζάχαρο τέλειο και αιμοσφαιρίνη έπεσε 2 μονάδες οπόταν αυξάνουμε το σίδηρο.

Ειδα την μπέμπα μου είπε 100% κορίτσι να το φασολάκι :?. Τι είναι καλέ το φασολάκι δεν καταλαβα χαχαχα :D 1700γρ είναι καλά είπε ο γιατρός δεν ξέρω εσας πόσο ειναι τώρα ???

Αδεια με έσκασε να μου γράψει τελικά μου έβαλε μέχρι την παρασκευή και θα ξαναπάω για να την ανανεώσω ελπίζω και για να μου γράψει την φόρμα για την δουλεία γιατί λέει θέλουμε ακόμα μια βδομάδα αμάν ιδιοτροποία λέω :mad: πολλά νεύρα είχε προχθές και πάνω μου τα έβγαλε μάλλον :mad: Τελοσπάντων θα πάω τι θα κάνω θέλοντας και μη. Κατα τα άλλα όλα καλά. Μου έδωσε και μένα την λίστα για τις βαλίτσες σιγά σιγά θα αρχίσω να πλένω. Προδερμ που δοκίμασα δεν μαρεσει καθόλου. Παίρνω το comfort ειδικό για μωρά συμπυκνωμένο !!

Σήμερα πρώτη μέρα θα πάρω το γιο μου σχολείο τον περιμένω να ξυπνήσει και δεν ξέρω τι έπαθε σήμερα ακόμα κοιμάται αλλες μέρες από τις 6:30 ξυπνούσε. Μάλλον κατάλαβε ότι θα τον παρούμε σχολείο και είπε να αράξει στο κρεβάτι του χαχα :D:)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

καλημέρα! και καλό μήνα!αντέ ήδη κάποιες άρχισαν να μπαίνουν στον όγδοο.τι καλά!

παρότι κοιμήθηκα και ξύπνησα με πόνους στην πλάτη(στο ύψος που κουμπώνει το σουτιεν),μια χαρά διάθεση έχω!τι να πεί κανείς...

χθες μου είπε ο συντροφός μου οτι ονειρευτήκε την μπέμπα!εγώ τίποτα ακόμα...μα πόσο αναίσθητη είμαι τελικά???εσείς τα έχετε δει τα μωράκια σας?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...