Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Με ενα τη μερα με ξεκινησε και την προηγουμενη φορα. (Ενα για 3 μερες, δυο για 3 μερες και τρια για 4 μερες). Θα μου στειλουν τις δοσολογιες.. δεν ξερω αν ισχυουν οι παλιες! Και φυσικα ακομα δεν με εχει παρει η γραμματεας. Μιλησα με τον γιατρο. Αλλα με ξενερωσε παλι αυτος ο ανθρωπος.. παντα με αρνητισμο! Πηγες, μου λεει, για υπερηχο; Το απογευμα εχω ραντεβου, του λεω. Ε κατσε, μου λεει, να δεις τι θα σου βρει! Αν εισαι ενταξει για να προχωρησουμε. Ακου περιμενε να δεις 'τι θα σου βρει'! Μια ζωη ωμος αυτος ο ανθρωπος. Και στην πρωτη εμβρυομεταφορα τα ιδια. Μολις βγηκα απο τη μεταφορα.. ερχεται πανω στο φορειο κ μου λεει.. Ενταξει.. εχουμε ελπιδες. Μπορει να μην εισαι μικρη (σχεδον 39 ημουν) αλλα ενταξει.. υπαρχουν ελπιδες. (Ε δε νομιζω οτι ηταν ο καταλληλος χειρισμος μετα την ετ! Ασε οτι εγω δεν τον ειχα ρωτησει κατι.. μονος του τα ελεγε).

Μετά από αυτά @MK2012 σιιιγουρα θα κάνουμε κι εκεί ένα τηλεφωνακι 😂

Απαράδεκτη συμπεριφορά.. το παν ο γιατρός είναι να είναι εμψυχωτικος. Όχι να δίνει ελπίδες ότι ναι σίγουρα θα τα καταφέρουμε(γιατί ποτέ δεν ξέρεις) αλλά όχι και μέσα στον αρνητισμο αν είναι δυνατόν!!!

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι εντάξει η αλήθεια είναι πως κάποιοι γιατροί είναι αρκετά ωμοι στην αντιμετώπιση. Όπως εμένα μου είχε πει: «είσαι 32, πιστεύω θα έχεις περίοδο για 2 χρόνια ακόμα» 
      Βεβαια πως να μου το πει διαφορετικά αυτό ; Να μου χρυσώσει το χάπι;

Αυτή είναι άλλη περίπτωση εκεί μιλάμε για γεγονότα που και σε αυτόν θα του έκανα ένα τηλεφωνακι να ξέρεις 😂 

Εμένα κορίτσια 3 την ημέρα μου δίνει από τη προετοιμασία μέχρι και σήμερα δεν έχω αλλάξει δόση!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. amela αγοράκι ΠΗΤ: 2/11/2010

3. kisha κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

4. Dimitra83 κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

5. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

6. mikio κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

7. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

8. Katerina11 κοριτσάκι ΠΗΤ: 11/11/2010

9. Fire αγοράκι ΠΗΤ: 12/11/2010

10. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

11. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 18/11/2010

12. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

13. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

14. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

15. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φρόσσω, άντε να δεις και εσύ πότε γενάς μπας και μπούμε στο ίδιο δωμάτιο, γιατί με τους Αλβανούς δεν την παλεύω!!!:mad::twisted:... Έχω ραντεβού με τον γιατρό μου στις 27 Σεπτεμβρίου πάλι, για κοίτα και εσύ μήπως μπορέσεις και το κανονίσεις να τα πούμε πάλι!;)

οκ θα του τοπω του γιατρου μου ποση ωρα περιμεες σημερα;

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

και εμένα μου φαίνεται απίστευτο οτι σε 2-3 μήνες θα γεννηθεί η κόρη μου.φοβάμαι οτι θα γεννησω και δεν θα το πιστεύω οτι είναι δικό μου! ελπίζω να δράσουν όπως πρέπει οι ορμόνες και να το αγαπήσω αυτό μωρό.προσπαθούσα να μην δεθώ μαζί του γιατί τον δευτερο μήνα είχα αποκόλληση και ο γιατρός μου είπε δύσκολα τα πράγματα.έτσι φοβήθηκα πολύ από τη αρχή και προσπάθησα να αποστασιοποιηθώ.ελπίζω όταν γεννηθεί να καλύψω αυτό το κενό και η σχέση μας να μπεί σε νέες βάσεις!

ρωτάω αν πλένεται ο μάρσιπος γιατί στις οδηγίες δεν έλεγε τίποτα για πλυντήριο και μάλλον πρέπει να πλυθεί στο χέρι με κρύο νερό...

και εμένα μου φαίνεται απίστευτο οτι σε 2-3 μήνες θα γεννηθεί η κόρη μου.φοβάμαι οτι θα γεννησω και δεν θα το πιστεύω οτι είναι δικό μου! ελπίζω να δράσουν όπως πρέπει οι ορμόνες και να το αγαπήσω αυτό μωρό.προσπαθούσα να μην δεθώ μαζί του γιατί τον δευτερο μήνα είχα αποκόλληση και ο γιατρός μου είπε δύσκολα τα πράγματα.έτσι φοβήθηκα πολύ από τη αρχή και προσπάθησα να αποστασιοποιηθώ.ελπίζω όταν γεννηθεί να καλύψω αυτό το κενό και η σχέση μας να μπεί σε νέες βάσεις!

ρωτάω αν πλένεται ο μάρσιπος γιατί στις οδηγίες δεν έλεγε τίποτα για πλυντήριο και μάλλον πρέπει να πλυθεί στο χέρι με κρύο νερό...

αυτον που πηρα εγω τον επλυνα στους 30 λ μια χαρα

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες, τι μου κάνετε; Ας γκρινιάξω κι εγώ λιγουλάκι. :tongue:Χθες είχα μια κράμπα στην κοιλιά, άλλο πράμα :?και κουράζομαι πολύ εύκολα. Λέτε γιατί ο αιματοκρίτης μου έχει πάει 33 ή λόγω εγκυμοσύνης; Αφού θέλω να αρχίσω να ετοιμάζω σιγά-σιγά το δωμάτιο του μπέμπη και δεν βρίσκω το κουράγιο. Όλο από αύριο λέω.:roll:

εγω να δεις τι αδυναμια εχω κ ξυπναω απο τις 6.30 καθε πρωι:cry: ο γιος μου ειναι πολυ πρωινος τυπος:rolleyes: ασε μη μιλησω για αιματοκριτη...29!σαν βρυκολακας εγινα κιτρινη με μαυρους κυκλους!

Εγώ τον θέλω σκορπιό! Επειδή είμαι ψάρι και τα πάω καλά με καρκινάκια και σκορπινάκια να έχω και τον γιο σύμμαχο απέναντι στον μπαμπά! :tongue:

κ γω ψαρακι ειμαιιιιιι!ποτε εισαι?εγω 5.3.83! οντως τα παμε καλα με σκορπινακια κ καρκινακια:tongue:

Holy Diver

Κορίτσια βρήκα παιχνίδι σήμερα! Διάβασα στο parents για ένα βαλιτσάκι που στέλνει μια εταιρία και πήρα πριν λίγο να μου το στείλουν! Σε δυο μήνες θα το παραλάβω! Παλιά λεει είχε μέσα πιπίλα και μπιμπερό.Για να δούμε τώρα!

κ γω ψαρακι ειμαιιιιιι!ποτε εισαι?εγω 5.3.83! οντως τα παμε καλα με σκορπινακια κ καρκινακια:tongue:

Δήμητρα σου ρίχνω ένα χρόνο! Αχ παναγία μου και εσύ πας για το τρίτο!

13/3/82 Είμαι σίγουρη οτι θα μου πάει κόντρα και θα βγει τοξοτάκι! :tongue:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...