Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω 3250...πρεπει να ειμαι κατω απο 120 και το πρωι ημουν 120 και το μεσημερι 129...ενω προχτε ςκαι προπροχτες ημουν 90-114...

εμένα μου έχει δώσει το πρωι όριο το 95 με ιδανικό το 92 και μεσημερι βραδυ το 133 με ιδανικο το 125! Μάλλον το πρωινο τον ανησυχει γιατι το αλλο δεν είναι και πολύ μεγάλο!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω το πρωι εχω κατω απο 95 μηστικη και μεα 2 ωρε μςετα απο πρωινο,μεσημεριανο βραδινο κατω απο 120....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Εγω το πρωι εχω κατω απο 95 μηστικη και μεα 2 ωρε μςετα απο πρωινο,μεσημεριανο βραδινο κατω απο 120....

Μια χαρά είσαι τότε! Μάλλον υπερβολικοί ειναι και ο γιατρός και η διαβητολόγος!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

ρε μονο ινοσυλινη να αποφυγουμε και βλεπουμε....παντως αυτη δ εμουα ρεσε,υπομονημεχρι 10 σεπτεμβρη...πουαθ αμε ξαναδει με τις μετρησει ςν αδω τι θα μου πει. εσυ πως πας τι σου ειπε,θα συνεχισειςμε ιδια διατροφη,ποσο καιρο τρυπιεσαι?αχαχαχα?μεχρι τελους αυτο ε?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ναι αλαλ μσημερ αμε τοπου μειωσα το χαπι στομισσο που ευθυνετια και για το σακχαρο υποτιθεται...ανεβηκα νοιτιμε ςμου...για υτο λεω....θα δειξει ρε καλομου τι ν απω.....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

ρε μονο ινοσυλινη να αποφυγουμε και βλεπουμε....παντως αυτη δ εμουα ρεσε,υπομονημεχρι 10 σεπτεμβρη...πουαθ αμε ξαναδει με τις μετρησει ςν αδω τι θα μου πει. εσυ πως πας τι σου ειπε,θα συνεχισειςμε ιδια διατροφη,ποσο καιρο τρυπιεσαι?αχαχαχα?μεχρι τελους αυτο ε?

Εγώ έκανα μετρήσεις χωρίς διατροφή! Το τι γλυκό έφαγα και να σκεφτεις οτι δεν τρελαίνομαι για γλυκά! Μου είπε να το φτάσω στα όρια του για να δουμε!Τον πήρα σήμερα και μου είπε να σταματήσω τις μετρήσεις και θα παω να με δει σε δυο βδομάδες! Ε δεν έχω αλλα δαχτυλα για τρύπημα! :tongue:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Εγώ γεννήθηκα 3.200. Βασιλική μπορείς άνετα να τον πλύνεις τον μάρσιπο. kisha αν μέχρι τώρα έχασες 2-3 κιλά, μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου που θα ξαναπάς πόσα θα έχεις χάσει?:confused::confused::confused: Σε κανένα μήνα ξεκινάμε μια-μια να πέρνουμε σειρά! ΕΡΩΤΗΣΗ..μήπως πρέπει να ανταλλάξουμε και κανένα τηλ. μεταξύ μας, ώστε κάποια κοπέλα που θα γεννάει να ενημερώνει κάποια άλλη για να το λέει εδώ στο καφέ???Λέω εγώ τώρα! Φρόσσω και εγώ δεν έχω ψωνήσει πολλά-πολλά, ο άντρας μου γκρινιάζει, όμως τέλη Σεπτεμβρίου θα πάω να τα πάρω!

MbGIp1.png

ρε σεις,δεν τοπιστευω οτι μιλμε για αυτητη στιγμη και σεελιγο θακραταμε τα ζουζουνια μας................βλεπω τα τοσοδουλικα πραγματακιααααααααααααα και τρελαινομαι λεμε...παντα μεγαλωνα σκυλια ,γατια,κοτοπουλακια,,κουνελακια,καναρινακαι , και οτι αλλο ζωακι φανταζετε και τωρ απαιδακι?αδιανοητο μου φαινεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Eγω γεννηθηκα 4300.. τοφαλος πραγματικα :-( και τη μαμα μου τη ριμαξα στο κλωτσομπουνιδι!!

Και γω δεν εχω παρει πολλα πραγματακια, θελω πρωτα λιγο να πεσουν οι θερμοκρασιες και να βγω στους δρομους

Μονο τη μερα που μαθαμε οτι εχουμε αγορακι, πηραμε μερικα φορμακια ετσι για το καλο :tongue:

Διαφημίσεις

καλα μονο εγω γεννηθηκα μικρουλικο δεν παιζω . ααααααααα

και βεβαια ν ανταλαξουμε τηλεφωνα . ετσι θ μπορουμε ν τ λεμε κ απο το τηλ καμια απορια η γενικα οτιδηποτε . ν γραψουμε εδω τ τηλεφωνο μας η σε προσωπικο μηνυμα να σας τ στηλω για πειτε μου

καλα μονο εγω γεννηθηκα μικρουλικο δεν παιζω . ααααααααα

και βεβαια ν ανταλαξουμε τηλεφωνα . ετσι θ μπορουμε ν τ λεμε κ απο το τηλ καμια απορια η γενικα οτιδηποτε . ν γραψουμε εδω τ τηλεφωνο μας η σε προσωπικο μηνυμα να σας τ στηλω για πειτε μου

Για την ασφάλειά μας, καλύτερα σε προσωπικό μήνυμα. Επίσης, ίσως να μην θέλει κάποια απο εμάς να το δώσει σε όλες το τηλ. οπότε στέλνουμε προσωπικό μήνυμα σε όποια θέλουμε!;)

MbGIp1.png

Φρόσσω, άντε να δεις και εσύ πότε γενάς μπας και μπούμε στο ίδιο δωμάτιο, γιατί με τους Αλβανούς δεν την παλεύω!!!:mad::twisted:... Έχω ραντεβού με τον γιατρό μου στις 27 Σεπτεμβρίου πάλι, για κοίτα και εσύ μήπως μπορέσεις και το κανονίσεις να τα πούμε πάλι!;)

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...