Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάρες, τι μου κάνετε; Ας γκρινιάξω κι εγώ λιγουλάκι. :tongue:Χθες είχα μια κράμπα στην κοιλιά, άλλο πράμα :?και κουράζομαι πολύ εύκολα. Λέτε γιατί ο αιματοκρίτης μου έχει πάει 33 ή λόγω εγκυμοσύνης; Αφού θέλω να αρχίσω να ετοιμάζω σιγά-σιγά το δωμάτιο του μπέμπη και δεν βρίσκω το κουράγιο. Όλο από αύριο λέω.:roll:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια! amela εγώ ανυπομονώ να φτιάξω το δωμάτιο της μπέμπας, αλλά λέω είναι νωρίς ακόμα, κατά τον Οκτώμβρη θα ξεκινήσω!:tongue: Καλό κουράγιο σου εύχομαι, είναι κάτι ευχάριστο αυτό! Δήμητρα, εγώ ξεκίνησα την εγκυμοσύνη με πολλά κιλά και παρ'όλα αυτά η διαβητολόγος μου το τόνισε να μην χάσω κιλά! Και λογικό δεν είναι? Δεν είναι ανάγκη να είσαι επιστήμονας για να το καταλάβεις αυτό!

MbGIp1.png

Καλημερα και απο μενα!

Παρακολουθω το καφε Οκτωβριου μια και πιστευα οτι θα γεννησω Οκτωβρη ( ΠΗΤ 12/11) αλλα μετα την χθεσινη μου επισκεψη στο γιατρο με βλεπω καθαρα μεσα στο Νοεμβρη..

Ετσι λεω να σας επισκεπτομαι που και που,αν με θελετε στην παρεα σας!!:wink:

Καλημερα και απο μενα!

Παρακολουθω το καφε Οκτωβριου μια και πιστευα οτι θα γεννησω Οκτωβρη ( ΠΗΤ 12/11) αλλα μετα την χθεσινη μου επισκεψη στο γιατρο με βλεπω καθαρα μεσα στο Νοεμβρη..

Ετσι λεω να σας επισκεπτομαι που και που,αν με θελετε στην παρεα σας!!:wink:

Καλημέρα, καλως ήρθες στο καφέ Νοεμβρίου! Όλοι οι καλοί είναι ευπρόσδεκτοι στην παρέα μας!;). Θέλεις να μας πείς λίγα λόγια για σ'ένα και την εγκυμοσύνη σου? Πως και έτσι αλλάξανε τα σχέδια????

MbGIp1.png

Οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος και πριν ακομη παω στο γιατρο μ εναν προχειρο υπολογισμο που εκανα πιστευα οτι γενναω τελη Οκτωβρη.. Οταν πηγα στο γιατρο (την 9η εβδομαδα περιπου) μου ειπε οτι η ΠΗΤ μου ειναι στις 12/11.Επειδη ομως καμμια φιλη μου δε γεννησε στην ΠΗΤ της αλλα πολυ νωριτερα θεωρω και γω οτι κατι τετοιο θα μου συμβει κυριως ομως γιατι και ο μπεμπης μου ειναι 8 μερες μεγαλυτερος υπερηχογραφικα!

Χθες ο γιατρος μου ειπε οτι ο μπεμπης ειναι τοσο ψηλα που μαλλον εχει μπερδεψει το πανω με το κατω και οτι θα μου βγει απο το ..στομα (ειναι και χιουμοριστας καλη του ωρα) και οτι εκτος απροοπτου με βλεπει σιγουρα για Νοεμβρη!

Γενικοτερα εχω μια πολυ καλη εγκυμοσυνη μεχρι τωρα,σημερα πηρα και τ αποτελεσματα σακχαρου που ηταν τελεια και ειμαι απο Θεσσαλονικη!

Αυτα τα λιγα για αρχη!:wink:

Διαφημίσεις

Μπράβο, θρεφτάρι ο μπεμπάκος σου! :tongue: Άντε, με το καλό σου εύχομαι και όλα καλά να πάνε! Εδώ θα είμαστε, να τα λέμε! Τί έγινε σήμερα, λείπουν τα υπόλοιπα κοριτσάκια...:confused: kisha,Κούλα,Δήμητρα,Βασιλικούλα,Πόπη,nikx και οι υπόλοιπες, που είστε καλέ σήμερα?

MbGIp1.png

Οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος και πριν ακομη παω στο γιατρο μ εναν προχειρο υπολογισμο που εκανα πιστευα οτι γενναω τελη Οκτωβρη.. Οταν πηγα στο γιατρο (την 9η εβδομαδα περιπου) μου ειπε οτι η ΠΗΤ μου ειναι στις 12/11.Επειδη ομως καμμια φιλη μου δε γεννησε στην ΠΗΤ της αλλα πολυ νωριτερα θεωρω και γω οτι κατι τετοιο θα μου συμβει κυριως ομως γιατι και ο μπεμπης μου ειναι 8 μερες μεγαλυτερος υπερηχογραφικα!

Χθες ο γιατρος μου ειπε οτι ο μπεμπης ειναι τοσο ψηλα που μαλλον εχει μπερδεψει το πανω με το κατω και οτι θα μου βγει απο το ..στομα (ειναι και χιουμοριστας καλη του ωρα) και οτι εκτος απροοπτου με βλεπει σιγουρα για Νοεμβρη!

Γενικοτερα εχω μια πολυ καλη εγκυμοσυνη μεχρι τωρα,σημερα πηρα και τ αποτελεσματα σακχαρου που ηταν τελεια και ειμαι απο Θεσσαλονικη!

Αυτα τα λιγα για αρχη!:wink:

Fire καλώς ήρθες! Προστέθηκε και άλλος μπέμπης στην παρέα! Θα βάλω την λίστα να δεις πόσες νύφες έχουμε! :D

Εγώ έχω ακούσει ότι τα αγόρια συνήθως παίρνουν όλο το μήνα! Προχθες μου το είπε και μια κυρία με γιο 15 χρονών τώρα και φρίκαρα!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Βρε κορίτσια άμα κάνει διατροφή η kisha λογικό δεν είναι να χάνει και κιλά! Εγώ ξέρω ότι το μωρό ότι είναι να πάρει το παίρνει άσχετα με τη δική μας ζυγαριά! Σκεφτείτε ότι κάποιες κοπέλες παίρνουν μονό 8 κιλά στην εγκυμοσύνη! Εμένα με βλέπω με 18 στο τέλος! :rolleyes:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Καλωσήρθες fire! Άντε να πληθαίνουν οι μπέμπηδες! :lol:Ελένη καθυστερώ γιατί τώρα το δωμάτιο του μπέμπη είναι λίγο γυμναστήριο λίγο αποθήκη και πρέπει να τα συμμαζέψω και να καθαρίσω το δωμάτιο μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου που θα έρθουν τα επιπλάκια μας. Το πολυόργανο δεν το βλέπω να φεύγει όμως. Μάλλον θα κάνει και ο μπουμπούλης μου γυμναστική! :wink:Νεογέννητο με κοιλιακούς... αχαχαχα

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. amela αγοράκι ΠΗΤ: 2/11/2010

3. kisha κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

4. Dimitra83 κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

5. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

6. mikio κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

7. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

8. Katerina11 κοριτσάκι ΠΗΤ: 11/11/2010

9. Fire αγοράκι ΠΗΤ: 12/11/2010

10. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

11. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 17/11/2010

12. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

13. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

14. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

15. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα!!

Οντως ειναι πολλα τα κοριτσακια και λιγα τ αγορακια του Νοεμβρη!!

Δεν το ηξερα οτι τ αγορακια παιρνουν συνηθως ολο το μηνα! Μακαρι,να παρει ολο το μηνα και λιγο παραπανω να μου βγει Τοξοτακι γιατι για τους αντρες Σκορπιους ακουω διαφορα και θα παρω το .. δικανο!

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα!!

Οντως ειναι πολλα τα κοριτσακια και λιγα τ αγορακια του Νοεμβρη!!

Δεν το ηξερα οτι τ αγορακια παιρνουν συνηθως ολο το μηνα! Μακαρι,να παρει ολο το μηνα και λιγο παραπανω να μου βγει Τοξοτακι γιατι για τους αντρες Σκορπιους ακουω διαφορα και θα παρω το .. δικανο!

Εγώ τον θέλω σκορπιό! Επειδή είμαι ψάρι και τα πάω καλά με καρκινάκια και σκορπινάκια να έχω και τον γιο σύμμαχο απέναντι στον μπαμπά! :tongue:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

αγαπες καλημερα εμεναδε με αφηνουν να αγορασω τιποτα για το μωρο ειναι νωρις ακομη λενε εχω μαζεψει τα παντα εκτος απο ρουχαλακια κ μπιμπερο τελευταια στιγμη θα τρεχω τη λεπω τη δουλεια

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

καοληεμρ ακουκλες !!!πηρ απαουσια!ειμαι στη δουλει ακαι παλευω ν απρολαβω ....ειστ εκαλα?καλωσορισες fire και με το καλο το μπεμπακι σου!ναι δημητρα ο γιατρος ανησυχησε λιγο ,πηρα τη διαβητολογο και της ειπα εχασα 2 κιλα σε 2 μερες ειναι φυσιολογικο?λεει ναι ειναι υγρα τωρα θασταθεροποιηθεις ,συνεχιζει ςκανονικα,παντως οταν μετριεμαι ειμαι οκ,μηπως ετσιπρεπει ν αειμαι και ν ασυνεχισω?τελος παντως ν ζοριζομαι...,το μωρο πηρε μονο 20 γρμ απο την προηγουμνεη δευτερα,συνολο ειναι 1500,θα με ξαναδειτη δευτερα,παντω ςμου ειπε οτιειναι μια χαρα και αυτοκι εγω!υπομονη..τα δαχτυλακιμο υδενεχουν πια αιμα...μπουχουυυυυυυυυυυυυυ!!!

τελιακ αυριοπαω ιπποκρατειο και παρασκευη στοιατρειο θα μας κανει και η μαια μαθηματα....!ααααα παντοφλε ςμην παρετε καλυτερα σαγιοναρε ςν αμπαινετε με αυτες στο ντουζ!!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...