Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Θυμάμαι που έχεις ταλαιπωρηθεί πααααρα πολύ..και λυπάμαι πραγματικά..αν θυμάμαι καλά είναι και λίγο απρόσωπη η προσέγγιση του γιατρού σου κ αυτό το κάνει πιο δύσκολο η αλήθεια είναι..4/4ειναι σκληρό,αλλα το θετικό είναι πως λόγω ηλικίας,έχεις ποιοτικά ωάρια.Απ όσο έχεις πει,το σπέρμα είναι το θέμα σας.Νομιζω πως στη θέση σου και εγώ θα έψαχνα να πάω κάπου αλλού,είναι λογικές οι σκέψεις σου

Δεν ξέρω πραγματικά αν ήμαστε όντως τόσο άτυχοι ή αν επειδή θεωρούν πως λόγω της ηλικίας μου ήμαστε εύκολη περίπτωση δεν ασχολούνται όσο θα έπρεπε; Σκέψεις κάνω τώρα και εγώ αλλά γενικά έτσι μας είχε πει ο γιατρός μου από το πρώτο ραντεβού 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γενικά η κάθε κλινική ή νοσοκομείο παρέχει διαφορετικά πράγματα.εγώ σας αντιγράφω τί μου ζήτησαν εδώ:

1.νυχτικά

2.ρόμπα

3παντόφλες

4.σερβιέτες(άραγε είναι ειδικές ή από το σουπερμαρκετ?)

5.σουτιέν

6.πετσέτα μπάνιου κ προσώπου

7.χτένα

8.σαπούνι,σαμπουάν

9.οδοντόκρεμα κ οδοντόβουρτσα

10.ρολά τουαλέτας

11.χαρτομάντηλα

12,ναιλον τσάντες για τα λερωμένα

13.προσωπικά αντικείμενα

για το βρέφος:

1.φανελίτσες και ολόσωμα φορμάκια(4-5)

2.6-8 πάννες ή σεντονάκια μικρα?????????????

3.πετσέτα μπάνιου

4.σαμπουάν για βρέφη

5.πανάκια μιας χρήσης???????

6.σύνολο ρούχων για την έξοδο από το νοσοκομείο.

αυτά μου γράφουν.κάτσε να δώ και την εγκυκλοπαίδεια μου τι λέει και θα σας πώ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα μου είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζετε να κάνω μαθήματα ανώδυνου τοκετού! Θα τα μάθω όλα εκείνη την ώρα! Θα γελάσουμε πολύ!

Εμείς είπαμε αυτή τη βδομάδα να πάμε να ψωνίσουμε ότι χρειάζετε απο μπιμπερό,αποστειρωτή κ.λ.π.! Βρήκα στο parents μια λίστα με ότι χρειζόμαστε!

Καλά ρε κορίτσια μόνο εγώ δεν έχω όρεξη για σεξ? :rolleyes:

αν μπορείς βάλε την λίστα για να συγκρίνουμε!

εμενα ο αποστειρωτης που μου εδωσε μια φιλη ειναι 6 θεσεων...αρα σιγουρα 6 μεγαλα θ αχρειαστω ταμικρ ααυτη δεν τα βολευτηκε καθολου ,αλλα απο το μαγαζι μου ειπαν οτι εκιε πινουν το τσαι τους κτλ κτλ....και πηρα 2 δε νομιζω να απρω αλλα μικρα!

δεν το καταλαβαίνω αυτό:confused::confused::confused:

δηλαδή αν πάρεις μόνο μεγάλα και βάζεις λιγότερη ποσότητα υπάρχει πρόβλημα? καμιά παλιά μπορεί να μας διαλευκάνει την κατάσταση?:roll:

αν μπορείς βάλε την λίστα για να συγκρίνουμε!

Βασιλική εννοούσα ότι χρειζόμαστε για μετά στο σπίτι! Για το μαιευτήριο ψάχνω αλλά δεν έχω βρει ακόμα να έχουν πουθενά καμία λίστα!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

λοιπόν σας αντιγράφω και τη λίστα της εγκυκλοπαίδειας.

ΒΑΛΙΤΣΑ ΕΠΙΤΟΚΟΥ:χρήματα,κινητό,αριθμοί τηλ. που θα καλέσετε όταν εμφανιστούν οι ωδίνες(γιατρού,μαίας,συζύγου,συγγενών),φωτογραφική ή βιντεοκάμερα.περιοδικά,βιβλία κλπ,μπισκότα και άλλα σνακ(όχι για καισαρική),ρολόι για να μετράτε τα δευτερόλεπτα μεταξύ των συσπάσεων,λοσιόν για μασαζ,παντόφλες και χοντρές κάλτσες.βούρτσα μαλλιών,λαστιχάκια και τσιμπιδάκια.οδοντόβουρτσα,οδοντόπαστα και στοματικό διάλυμα,κατάλληλο μαξιλάρι.

ΒΑΛΙΤΣΑ ΛΟΧΕΙΑΣ:ρούχα ,νυχτικές και εσώρουχα,σερβιέτες λοχείας,σουτιέν θηλασμού,επιθέματα για μαστούς,κρέμα για θηλές.τσάντα αλλαγματος μωρού και πάνες,μωρουδιακά ρούχα,είδη καλλωπισμού.

ΤΣΑΝΤΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ:φαρδιά ρούχα και άνετα παπούτσια,ρούχα για το μωρό,πάνες και υγρά μαντιλάκια.

γενικά δεν πιστέυω οτι όλα είναι απαραίτητα (π.χ μαξιλάρι),αλλά η κάθε μια μας έχει διαφορετικές ανάγκες!

καλεεε ολα αυτα κουβαλατε για το νοσοκομειοοοο?ευτυχως εδω μας τα δεινουν εκει σχεδον ολα .θα σας πω ποια χρειαζονται

γενικά η κάθε κλινική ή νοσοκομείο παρέχει διαφορετικά πράγματα.εγώ σας αντιγράφω τί μου ζήτησαν εδώ:

1.νυχτικά δε θα βολευε καθολου γιατι θα λερωνοταν τα σεντονια απο αιματα εγω επαιρνα μαζι μου κανονικες μπιτζαμες 4 ζευγαρια

2.ρόμπα με τιποτα:P2 ζακετουλες φουτερ ειναι μια χαρα

3παντόφλες ΝΑΙ

4.σερβιέτες(άραγε είναι ειδικές ή από το σουπερμαρκετ?) σερβιετες θα παρετε απο φαρμακειο!οχι απο σουπερ!καμια σχεση με το αιμα περιοδου!θα ζητησετε σερβιετες λοχειας.ειναι τεραστειες κ 100%βαμβακι.ΕΠΙΣΗΣ ρωτηστε αν εχουν εσωρουχα μιας χρησεως για λεχωνες.αυτα ειναι σαν διχτυωτα βρακια τα οποια συγκρατουν την σερβιετα κ απο πανω φορας το κανονικο σου εσωρουχο. εδω μας δεινουν στο νοσοκομειο κ σερβιετες κ εσωρουχα μιας χρησεως

5.σουτιέν 3-4 σουτιεν φτανουν κ να ειναι βαμβακερα χωρις σιδερακια η δαντελς.εμενα του θηλασμου δε με βολεψαν κ στο 2ο πηρα τα σπορ σουτιεν

6.πετσέτα μπάνιου κ προσώπου

7.χτένα

8.σαπούνι,σαμπουάν

9.οδοντόκρεμα κ οδοντόβουρτσα

10.ρολά τουαλέτας καλε ρολα τουαλετας δεν εχει στο νοσοκομειο?θα πηδηχτω απο το παραθυρο:|

11.χαρτομάντηλα

12,ναιλον τσάντες για τα λερωμένα

13.προσωπικά αντικείμενα

για το βρέφος:

1.φανελίτσες και ολόσωμα φορμάκια(4-5) φανελιτσες παρτε 2-3 παραπανω γιατι τα λερωνουν ολα με τσισα κ κακα. φορμακια 4-5 ειναι οκ.εδω αυτα μας τα δεινουν στο νοσοκομειο δεν παιρνουμε δικα μας

2.6-8 πάννες ή σεντονάκια μικρα????????????? οσες κανετε αγορακια παρτε παραπανω πανες:rolleyes: αν τα αλαζετε εκει επανω...

3.πετσέτα μπάνιου

4.σαμπουάν για βρέφη προτιμιστε απο βιολογικο κ δερματολογικα ελεγμενο.εδω μας δεινουν κ σαμπουαν κ παμπερς κ μωρομαντηλα κ τα καλυντικα του μωρου.παρτε 1 σαμπουανακι ενα πακετο μωρομαντηλα αλλα οχι τα κανονικα με τη λοσιον εχει κατι αλλα(εδω τουλαχιστον εχουμε)που ειναι μαντηλακια ποτισμενα με αμυγδαλελαιο για νεογεννητα.τα σκουπιζεις με αυτα σε καθε αλλαγη.επισης παρτε κ εξτρα μπουκαλακι αμυγδαλελαιο για μασαζ 2-3 φορες τη μερα για να μη ξεφλουδισει το δερματακι τους κ 1 κουτι παμπερς.ποσα παμπερς εχει το καθε πακετο εκει?αν κατσετε 3 μερες στο νοσοκομειο θα χρειαστειτε περιπου....15 παμπερς...για να μη πω 20!

5.πανάκια μιας χρήσης??????? αν εννοεις τα μωρομαντηλα σας ειπα πιο πανω ποια να προτιμησετε.

6.σύνολο ρούχων για την έξοδο από το νοσοκομείο.

αυτά μου γράφουν.κάτσε να δώ και την εγκυκλοπαίδεια μου τι λέει και θα σας πώ.

επισης καλτσες για εσας κ εσωρουχα!εννοειται βαμβακερα βρακια ...2-3 τη μερα θα τα αλλαζετε...καλτσακια σκουφακι για το μωρο κουβερτουλα κ γαντακια .το σκουφακι κ τα γαντακια εννοειται βαμβακερα

αυτα!

Holy Diver

καλεεε ολα αυτα κουβαλατε για το νοσοκομειοοοο?ευτυχως εδω μας τα δεινουν εκει σχεδον ολα

Δήμητρα πόσα χρόνια λείπεις απο Ελλάδα? Απορώ γιατί σου κάνουν εντύπωση όλα αυτά! Εδώ σε λίγο θα σου λένε να φέρνεις μαζί και κρεβάτι. :tongue:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Δήμητρα πόσα χρόνια λείπεις απο Ελλάδα? Απορώ γιατί σου κάνουν εντύπωση όλα αυτά! Εδώ σε λίγο θα σου λένε να φέρνεις μαζί και κρεβάτι. :tongue:

6 χρονια λειπω απλα δε νοσηλευτικα ποτε στην ελλαδα γιαυτο δε ξερω:tongue:

Holy Diver

κοριτσακια καλα,εχασα 2 κιλα σε 3 μερες συνολο 3 κιλα παο τηνπροηγουμενη δευτερα πουμ εειδε ο γιατρος,του ειπα οτιπειναω,λεει κανε μι αυπομονη ναξαναπας στη διαβητολογο,το μωρο δεν πηρε βαρος παο την προηγουμενη δευτερα.....αλλα το ειδε μια χαρ ακι εμενα επισης!!!!μακαρι,τωρα παω μεθαυριο ιπποκρατειο για μαθηματα ανωδυνου και παρσκευη στο ιατρειο για μαθηματα-δενηξερα οτιθ αμας κανει και η μαια,και δευτερ απαλι στο γιατρο!μου μειωσε και το χαπι για συσπασει ςκιαν εχω το παραμικρο κλεινω ναμε δει νωριτερα.....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

το μωρο λεει θελει 10σελτεδακια μεγαλα, 2 για την κουνια, 6 μεγαλα μπιμπερο γυαλινα,2 7αδε ςμακρυμναικ αφανελακια η μια απο 0-3 και μι ααπο 3-6 μηνων, καλτσες,ολοσωμα φορμακια γυρω στ α10,βουρτσα γαι απλυσιμοπ μπιμπερο,ταναλι ααποστειρωτη, κρεμα συγκαματος,πιπιλεςαφρολουτρο-σμαπουανμωρου, ενυδατικη σωματος προδερμ η φισσαν, σετ βουρτσα χτενα, μπατονετες παιδικες,φυσιολογικο ορο για καθαρισμο μυτης, συστημ ααποφραξης μυτης ,ψαλιδακι για νυχια παιδικο,,πετσετες μπανιου,πανες (περιπου 10 τημερα για αρχη),απορρυπαντικο πλυντηριου για μωρα.τετραγωνα πανια για να ακουμπαει το μωρο βαμβακερα....

αυτα μου ειπαν!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ρε συ κισακι...εχω διαβασει κ ξερω οτι αν δεν εισαι υπερβαρη δεν κανει να χανεις βαρος στην εγκυμοσυνη τους τελευταιους μηνες...σιγουρα ξερει τι σου λεει αυτος ο γιατρος?απο οσο ξερω δεν πηρες πολλα κιλα?6-7?κ εχασες κ 3?ελεος!το ζαχαρο το μετρας?ποσο βγαινει?μηπως ειχε βγει λαθος η πρωτη εξεταση?μηπως ειχες φαει τιποτα ...γλυκο την προηγουμενη????:roll:

Holy Diver

Βρε κοπελιές αυτή είναι ολόκληρη μετακόμιση!!!!!! Μερικά μου φαίνονται υπερβολή! Δηλαδή το μαξιλάρι, ρολό τουαλέτας, πιπίλες...δηλαδή με το που θα γεννηθεί το μωρό πιπίλα θα του βάλουμε?:confused:Βασιλική, δεν υπάρχει πρόβλημα αν πάρεις μεγάλο μπιμπερό, αυτό είναι δικό σου θέμα, ανάλογα τι σε βολεύει, απλά επειδή δεν θα πίνει πολλά ml το μωράκι στην αρχή, εγώ πιστεύω οτι πιο βολικό είναι το μικρό. Κίσσα θα συμφωνήσω με την Δήμητρα, μήπως ο γιατρός σου κάνει κάποιο λάθος??? Εμένα η διαβητολόγος που μου έδωσε διατροφή και μηχανάκι για να μετράω το ζάχαρο, μου το είπε και μου το ξανά είπε και μου το τόνισε ότι ''''δεν θέλουμε να χάσεις κιλά σε καμία περίπτωση, θέλουμε να παραμείνεις στα ίδια, δεν είσαι τώρα σε φάση να χάνεις κιλά!'''' Γιατί την ρώτησα εγώ για το συγκεκριμένο θέμα και για την διατροφή αν είναι διατροφή για να χάνω βάρος και μου έδωσε αυτή την απάντηση! Για ψάξτο καλύτερα βρε κοπελιά!

MbGIp1.png

ελενη τα ιδια μου ειπε κ ο δικοσ μου μια φορα που του ειχα γκρινιαξει οτι εβαλα αποτομα κιλα κ μηπως να χασω 1-2 κ μου γουρλωσε τα ματια:shock: μετα τη γεννα να κανεις διαιτα μου λεει.αν ησουν λεει υπερβαρη δε θα υπηρχε προβλημα αλλα μμε κανονικο βαρος κ να χασεις κιλα κινδυνευει κ το εμβρυο.κισακι ψαξτο για καλο σου το λεω.3 κιλα σε 3 μερες εχασες ελεος δεν ειναι νορμαλ για μια εγκυο μη το αφηνεις ετσι.ξαναμετρα το ζαχαρο.ειπες οτι βγαινει μια χαρα.γιατι στην 1η εξεταση βγηκε ανεβασμενο?κανε αλλη μια!!

ποπη καλημερα βρε...τι κανει???λιγοστευουν οι μερες!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...