Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Θυμάμαι που έχεις ταλαιπωρηθεί πααααρα πολύ..και λυπάμαι πραγματικά..αν θυμάμαι καλά είναι και λίγο απρόσωπη η προσέγγιση του γιατρού σου κ αυτό το κάνει πιο δύσκολο η αλήθεια είναι..4/4ειναι σκληρό,αλλα το θετικό είναι πως λόγω ηλικίας,έχεις ποιοτικά ωάρια.Απ όσο έχεις πει,το σπέρμα είναι το θέμα σας.Νομιζω πως στη θέση σου και εγώ θα έψαχνα να πάω κάπου αλλού,είναι λογικές οι σκέψεις σου

Δεν ξέρω πραγματικά αν ήμαστε όντως τόσο άτυχοι ή αν επειδή θεωρούν πως λόγω της ηλικίας μου ήμαστε εύκολη περίπτωση δεν ασχολούνται όσο θα έπρεπε; Σκέψεις κάνω τώρα και εγώ αλλά γενικά έτσι μας είχε πει ο γιατρός μου από το πρώτο ραντεβού 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ και πλαι και αριστερα?δ εθα το αντεξω....μονο δεξι αμ εβολευει!!!ηδη εκοψα τ ο μπρουμυτ αου κοιμομουν μια ζωη....μπρουμυτα με τ αποδια λυγισμενα πανω και σταυρωτα και τ αχερια σ αμαξιλαρι στο προσωπο!αχχαα σα ν κοπμπος κοιμομουν...!μπραβο ελενιτσα....αντε να κανονισει ςτην αδει ατωρα!!!!αν σου ειπε οτι δεν παχυνες,δενπαχυνες....μποριε να πρηστηκες κια ν αφαινεσαι πιο φουσκα αλλα ναμην εβαλε ςβαρος!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ και πλαι και αριστερα?δ εθα το αντεξω....μονο δεξι αμ εβολευει!!!ηδη εκοψα τ ο μπρουμυτ αου κοιμομουν μια ζωη....μπρουμυτα με τ αποδια λυγισμενα πανω και σταυρωτα και τ αχερια σ αμαξιλαρι στο προσωπο!αχχαα σα ν κοπμπος κοιμομουν...!μπραβο ελενιτσα....αντε να κανονισει ςτην αδει ατωρα!!!!αν σου ειπε οτι δεν παχυνες,δενπαχυνες....μποριε να πρηστηκες κια ν αφαινεσαι πιο φουσκα αλλα ναμην εβαλε ςβαρος!

Και εγώ έκοψα αυτό το πολυαγαπημένο μου μπρούμυτα φιλενάδα και αγκαλιά το μαξιλάρι! Ναι, ναι, ναι, πλάγια και αριστερά παρακαλώ! Και ευτυχώς γιατί κοιμόμουν ήδη πλάγια αριστερά και μόνο κανα δυό φορές την εβδομάδα δεξιά :rolleyes:! Έχω κανονίσει για την άδεια να πάω στις 13 του Σεπτέμβρη να μου την γράψουν!;)

MbGIp1.png

μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!αντ εμε το καλο !πωπω κοριτσια...σε λιγο καιρο αγκαλαι αε τ α μωρακι αθα ειμαστε και θα ψαχνυμε μετα παλι για συμπτωματα εγκυμοσυνης....αχαχαχα!!!!δημητρα εξαιρεισαι.....!μη σκιαζεσαι!!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!αντ εμε το καλο !πωπω κοριτσια...σε λιγο καιρο αγκαλαι αε τ α μωρακι αθα ειμαστε και θα ψαχνυμε μετα παλι για συμπτωματα εγκυμοσυνης....αχαχαχα!!!!δημητρα εξαιρεισαι.....!μη σκιαζεσαι!!!!

Εμένα πάλι μου φένονται βουνό οι 2,5 μήνες! Αμα το υπολογίζω με μερες όπως στο τικερακι μου φένετε πιο λιγο!!!!!!:? Άντε να πας αύριο για τα μαθήματα να μας κάνεις και εμάς!;)

MbGIp1.png

γεια σας!!!

μόλις γύρισα και εγώ σπίτι.ο γιατρός λέει όλα μια χαρά!:Dμεγαλώνουμε!εμάς ντόπλερ δεν κάνουνε εκτός αν υπάρχει ανάγκη,γιατί υπάρχει λέει μια μικρή ποσότητα ακτινοβολίας και δεν υπαρχει λόγος να την απορροφήσει το παιδί.τι να κάνουμε δεν πειράζει...:(

μου είπε επίσης οτι ο άλλος ο γιατρός(ο βλάκας)μου είπε οτι είναι μικρό το έμβρυο γιατί είχε σκοπό να μου προτείνει καισσαρική την επόμενη φορά που θα με έβλεπε.αυτός μου είπε οτι είναι όλα μια χαρά.λεέι οτι πήρε και θέση.για να δούμε θα την κρατήσει μέχρι να γεννηθεί?η αλήθεια είναι οτι τις τελευταίες μέρες δεν με κλωτσάει πια στον τράχηλο και έχω ησυχάσει.όσο για τα κιλά...8 παρακαλώ πολύ!και το περίεργο είναι οτι για 20 μέρες ήμουν σταθερά 67 και μέσα σε 2 μέρες έγινα 69! 2 κιλά σε 2 μέρες μου φαίνονται πολύ απότομα.τι να πώ?αφού πεινάω,τρώω!:rolleyes:ρε κίσα τι γίνεται?τα χάνεις εσύ και μου τα δίνεις εμένα?:confused:

περάσαμε από τα μαδερκεαρ και μου έδωσαν εκπτωτικά κουπόνια 15% και 20%.θα τα χρησιμοποιήσω και θα πάρω φορμάκια που μου λείπουν.πήρα και 2 πιπίλες με 1,70ευρώ που τις είχε σε προσφορά.

μου έδωσαν από το μαιευτήριο και λίστα με τα πράγματα που θα έχει η βαλίτσα μου και πρόγραμμα με τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού.τη πέμπτη ξεκινάμε!

πήραμε απορρυπαντικά για να πλύνουμε τα ρούχα και σαμπουάν,αφρόλουτρο και λοσιόν για ήρεμο ύπνο!

θέλω να ρωτήσω τις παλιές, από μπιμπερό τι χρειαζόμαστε αν θηλάσουμε και πόσα από το κάθε είδος?

για σεξ αστα να πάνε... τι να πώ και εγώ που είμαι μοναχούλα?σε λίγο θα ξεχάσω και πώς γίνεται!!!!:confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Βασιλικούλα, εμένα σήμερα μου είπε ο γιατρός μου οτι είναι απαραίτητο το ντόπλερ και έκλεισα κιόλας ραντεβού για να το κάνω...δεν ξέρω τι να πω...Μπράβο για το μωράκι σου, μια χαρούλα είναι, για τα κιλάκια μην αγχώνεσαι μωρέ! Γράψε μας όποτε έχεις χρόνο, αν μπορείς και αν θες, μερικά απο τα πράγματα που σου γράφει η λίστα να πάρεις στο μαιευτήριο να ξέρουμε και εμείς οι νέες, έστω τα πιο σημαντικά!

MbGIp1.png

κοριτσακια μου,πο0λυ καλα νεα|!!!μπραβο σας,κι εγω σε λιγο παω,αθε εβδομαδα με βλεπει τωρα,ετσι γινεται η ειναιγια τισς συσπασεις που εχω το θεματακι μου?για μαιευτηριο μου ειπαν οτι θ αχρειαστω:για μενα:νυχτικιε ςη μπυτζαμε ςμε κουμπια,προσωπικα ειδη

(αφρολουτρο,αποσμητικο ,πετσετες,σαμπουναν,κρεμες κτλ)επιθεματα στηθους,σουτιεν θηλασμου,σερβιετες τεραστιες και εσωρουχα-μιας χρησης αν γινεται.....

για το μπεμπε: πετσετες γι αταισμα-πανες, και ρουχα εξοδου απο το μαιευτηριο....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

πολυ καλ αταπηρες τ αμπιμπερο,εγω γυαλιν ααπο την κικο πηρα 2 μεγαλα για αρχη και 2 μικρα ειχαν 5-6 ευρω νομιζω,....τρ αυπολοοιπα θ ατ απαρω απο το εργοστασιο της κικο σ επιο καλη τιμη...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

βασιλικη κι εφω εχω παρει κιλο σε 2 μερες....μπορει να ειναι κα ικατακρατηση....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

σορρυ πιπιλες πηρες τωρα το ειδα ,κι εγω κατι διπλες της κικο 8 νομιζω τις ειχε...και αυτες τις υπολοιπες απο το εργοστασιο θαπαω...μου ειπαν να παρω καουτσουκ θηλη που δε σκιζεται ευκολα σε αντιθεση με τη σιλικονουχα....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

εμενα ο αποστειρωτης που μου εδωσε μια φιλη ειναι 6 θεσεων...αρα σιγουρα 6 μεγαλα θ αχρειαστω ταμικρ ααυτη δεν τα βολευτηκε καθολου ,αλλα απο το μαγαζι μου ειπαν οτι εκιε πινουν το τσαι τους κτλ κτλ....και πηρα 2 δε νομιζω να απρω αλλα μικρα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κουκλες σας αφηνω,παω στο γιατρο και μεταπαο το πατρικο μου να ευχηθω στον αδερφο μου,νεα θα σας γραψω αργα η αυριο πρωι!8 θ απαω στο ικα για μι αεξεταση γλυκοζιομε......νοκατι ...δειχνει το σακχαρο το τελευταιο 3μηνο...και 3,30 εχω το πρωτο μ,αθημα ιπποκρατειο.θα σα ςπω τιμου ειπαν!αν προλαβω στο μεσοδιαστημα ισω ςπαω δουλεια....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Εμένα μου είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζετε να κάνω μαθήματα ανώδυνου τοκετού! Θα τα μάθω όλα εκείνη την ώρα! Θα γελάσουμε πολύ!

Εμείς είπαμε αυτή τη βδομάδα να πάμε να ψωνίσουμε ότι χρειάζετε απο μπιμπερό,αποστειρωτή κ.λ.π.! Βρήκα στο parents μια λίστα με ότι χρειζόμαστε!

Καλά ρε κορίτσια μόνο εγώ δεν έχω όρεξη για σεξ? :rolleyes:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...