Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Θυμάμαι που έχεις ταλαιπωρηθεί πααααρα πολύ..και λυπάμαι πραγματικά..αν θυμάμαι καλά είναι και λίγο απρόσωπη η προσέγγιση του γιατρού σου κ αυτό το κάνει πιο δύσκολο η αλήθεια είναι..4/4ειναι σκληρό,αλλα το θετικό είναι πως λόγω ηλικίας,έχεις ποιοτικά ωάρια.Απ όσο έχεις πει,το σπέρμα είναι το θέμα σας.Νομιζω πως στη θέση σου και εγώ θα έψαχνα να πάω κάπου αλλού,είναι λογικές οι σκέψεις σου

Δεν ξέρω πραγματικά αν ήμαστε όντως τόσο άτυχοι ή αν επειδή θεωρούν πως λόγω της ηλικίας μου ήμαστε εύκολη περίπτωση δεν ασχολούνται όσο θα έπρεπε; Σκέψεις κάνω τώρα και εγώ αλλά γενικά έτσι μας είχε πει ο γιατρός μου από το πρώτο ραντεβού 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οταν ξεκινας λιγα κιλα τοτε βαζεις αρκετα.κ εγω εβαλα 13.ξεκινησα 48 με υψος 1.60.κ χωρις να τρωω πολυ.ετσι κ μη σου πω κ περισσοτερο ετρωγα στον γιο μου κ ειχα βαλει μονο 9 κιλα αλλα ειχα ξεκινησει 55.αυτη τη φορα εμπαιναν τα κιλα χωρις να παρω χαμπαρι.αφου 2-3 φορες νευριασα κ ειπα α σιχτιρ να ειμαι ολη μερα μεσα στην πεινα κ το βραδυ να ψωμολυσσαω με ακτινιδια κ ροδακινα να τσουζει το στομαχι απο τη πεινα κ να βαλω κ τοσα μιλα!κ τωρα πλεον το εχω παρει αποφαση...μα τρωω οσο κ πριν μεινω εγκυος κ εβαλα 13 κιλα!ειναι δυνατον?δε ξερω αν παιζει ρολο το οτι εκοψα μαχαιρι το τσιγαρο.διαβασα οτι οταν κοβεις το τσιγαρο βαζεις μεσο ορο 10 κιλα.κ αυτο επειδη ο οργανισμος χρειαζεται 500 θερμιδες λιγοτερες οταν δεν καπνιζεις!ελεος!κ μετα σου λεει το τσιγαρο βλαπτει!αμα ειναι να γινω τοφαλος δε βλαπτει καθολου!ουφ!!!

Holy Diver

Όταν ξαπλώνω (ιδίως ανάσκελα) φαίνεται ότι το μωράκι μου πιέζει κάποιο νεύρο.Νιώθω λοιπόν ένα απαίσιο τράβηγμα στο πάνω μέρος του μηρού και δεν μπορώ να ηρεμήσω για να κοιμηθώ. Εχτές το βράδυ έφτασε 3 η ώρα για να κοιμηθώ (μαζί με μένα και ο σύζυγος). Τελικά βόλεψα το πόδι σε μια αλλόκοτη γωνία για να με ενοχλεί όσο γίνεται λιγότερο και ξεράθηκα...

Και είδα πάλι όνειρο με το μωρό μου (είναι η 2η φορά). Και πάλι έβλεπα ότι δεν μπορούσα να το βολέψω για να μην κρυώνει το καημένο. Μια ανικανότητα άλλο πράγμα. Το τύλιγα και ήταν ξετύλιχτο. Το κούμπωνα και ήταν γυμνούλι.

Και βρε κορίτσια, μα τον Άγιο πραγματικά πιστεύω ότι θα τα καταφέρω μια χαρά. Πόσο ηλίθιο υποσυνείδητο έχω πια;;;;

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

οταν ξαπλωνεις ανασκελα το μωρο χτυπαει πανω στην σπονδυλικη σου στηλη γιαυτο κ κανει αποτομες κινησεις κ πιεζεσαι.καλυτερα να ξαπλωνεις στο πλαι η σε καθιστη ημικαθιστη θεση.

Holy Diver

kal;hmera

ο καλος μου ειναι αρρωστος ολ οφρουτς φρουτς τη μυτη του το βαδυ φυσουσε,εγω με το κξυπνητηρι,μια χαρα ειμαστε...τ αχαπια μου τα νευρ αμου κι ενα ταξι να φυγω!χαχαχα!εχασα 2κιλα!αχαχχαχαχα θ απαω στο γιατρο στις 6,μαλωσ ακια μ ε2 στο ικ αδ εμου εγραφαν ινσουλινε ςκαι ταινιες χωριος ραντεβου και πρωτο διαθεσιμο ραντεβου στις 13/9...καλο ε?το σαχαρο στα φυσιολογικα εειναι οπως μετριεμαι...μακαρι!χτες βγηκα...κι ειχ ακαι μευρηση ν ακανω,,,,ηπια λεμονια στιμμενα,τι αν επινα,μας κερασαν φορυτοσαλατα με παγωτο και σαντιγι και σφηνακια,...και κοιτουσα η ερμη..........αχ αναθεματισμνεο ζαχαρο!αχχαχαχα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

κοριτσια εγω ειλικρινα δε νιωθω βαρος,μονο οταν σκκυβψω να βαλω παπουτσια ,και οταν θελω ανα σηκωθω μετ απαο ωρ απου ειμαι ξαπλα και ποναει ημεση μου...οι συσπασει ςπολυ καλυτερα,σημερ απηγα σουπερ μαρκετ και πηρα ετοιμες σαλτσες διαφορες ια ζυμαρικα....εντωμεταξυ εμεναμου το εκοψε η διαβητολογος....αλλ ατ απηρ αγια τον καλο μου,και μου ελεει αυτη στο ταμ ειο,να υπποθεσω οτι εισαι εγκυος και τρελαινεσια για ζυμαρικα?ναι της λεω αλλα δεν κανει να φαω,δενπειραζειμο υλεει οταν φτασεις στη μεση θ αμετρας αντιστροφα...ποια νεση της λεω στο τελος μειμαι...και με κοιτιυσε καπως....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Γεια σας κοριτσάκια! Τι κάνετε?

Kishaki και εγω τα δάχτυλάκια μου τα έχω κάνει τρυπητήρι! Θα τον πάρω σήμερα να σταματήσω γιατι βαρέθηκα! Κάθε μέρα έτρωγα γλυκό για να πάω κόντρα και τελικά βγάζω τιμές πιο κάτω απο το όριο αρκετά! να δω τι άλλο θα με βάλει να κάνω! Μάλλον μόνο τα κιλά θα μου μείνουν! :roll:

Έχω μέρες που ένιωθα πόνο στη φτέρνα του αριστερού ποδιού και σήμερα δεν μπορώ να το πατήσω καθόλου! Να δω τι θα κάνω και με αυτό τώρα!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

αχχαχα αμαν ρ εκοριτσια ερειπια καταντησαμε!!!!ποδια,κοιλια,μηροι,μεση,χαπια,συμπληρωματα,σακχαρα.....!!!!αχχαχα κουραγιο τελειωνοθυυμε σε λιγο καιρο θα εχουμε τα μωρακια μα ς αγκαλια,εκελισα κρεβατακι 199 ευρω,σε ασπρο ,γινεται και προεφηβικο κρεβατ ι μεχρι 6 ετων...λεμε τωρα!να χαιρεστε τους αγαπημενους κα ιτις αγαπημενες σας....!δημητρουλι ν αχαιρεσαι το γιοκα σου!!!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

ακομη φτου φτου μην με ματιασω δεν εχω προβληματα με τον υπνο μια χαρα κοιμαμαι η γουρουνα ολα τα κανω το μονο κακο οτι εχω παρα πολλες ορμες κ ο ερμος ο αντρας μου τα εχει παιξει αφου με νιωθει να τον ακουμπαω κ λεει παλι θες δεν μπορω πρεπει να κοιμηθω

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

aaxaxa κι εγω σεξ κανονικα καθολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης,μεχρι τωρα...φτου φτου,τι ν ακανουμε πρεπει ν αδουλευουμε το εργαλειο μη χαλασει και μετα δεν μπορορυμε να κανουμ επαλι παιδακια.....αχχαχαχαχα!κοριτσι ατα υγρ αμου λιγοστεψαν,εως εξαφανιστηκαν μη σας πω,στο α΄τριμηνο καθολου στο β' ειχ ααρκετα τωρα δενεχω παλι σχεδον καθολου....ο γιατρος λεει ειναι φυσιολογικο....

επισης θ αηθελα να σας ρωτησω κατι....με βλαστοκυτταρα τι θα κανετ?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

εννοω εγω ελεγα για ιδιωτικη τραπεζα,αλλα μετοα το ντοκυμαντερ του εξαντ αοτι αν υπαρχει προδιαθεση στ ο παιδι δενμπορει ςνα τ αχρησιμοποιησεις....ειπα για δημοσια,που σημαινει δωρεα,τα δινει ςκαι φευγουν και δενεχει ςκανενα πλεονεκτημα κι ας εισαι δοτης σ επεριπτωση που χρειαστεις εσυ ,οιττε προτεραιοτητα εχεις,απλα ο γιατρος μου μου ειπε οτ ι το κοστος ανκατησησ απο δημοσια τραπζε ειναι 10000-15000 ευρω!δηλ κια ςειμαι δοτης αν χρειαστω πρεπι ν απληρωσω αυτα τα χρηματα!!!υπερβολικοα αλλα ξερετε αν ισχυει κατι τετοιο το εχετε ψαξει?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

αυριο παω ιπποκρατειο για ο πρωτο μαθημα ανωδυνου τοκετου 15,30 το μεσημερι....ωχ αμαν!θ ακανει και η μαιαα μου δεν το ηξερα,αλλα αφου με πηραν κι απο το ιπποκρατειο θ απαω κι εκει!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Φροσσάκι, μπράβοκοπέλα μου! Εγώ πάντως ψάχνω δικαιολογίες να τον αποφύγω δεν έχω καμία όρεξη με αυτήν την κοιλούμπα που έχω κάνει, σαν βουνό είμαι!:tongue: Και εγώ κορίτσια μια χαρά κοιμάμαι, Δόξα Το Θεό, δεν έχω τέτοια προβλήματα! Μιλάμε για πολύ ύπνο βρε κορίτσια! Λοιπόν εγώ σήμερα πήγα στον γιατρό και μιας και μιλάμε για ύπνο να σας πω το εξής: Είπα του γιατρού ότι όταν κοιμάμαι ανάσκελα με πιάνει δύσπνοια και μου είπε οτι είναι επειδή ανεβαίνει η μήτρα και το μωράκι προς τα πάνω και με πιέζουν. Μου είπε να κοιμάμαι μόνο στο πλάι αριστερά και όχι δεξιά, γιατί δεξιά έχουμε κάποιο αγγείο λέει και δεν κάνει να πιεστεί από το βάρος! Για όσες δεν το ξέρατε! Επίσης μου είπε ότι θα μπω στο νοσοκομείο στις 17 Νοέμβρη και θα γεννήσω στις 18. Έκλεισα και ραντεβού στο Έλενα για τις 11 Οκτωμβρίου να κάνω το ντόπλερ αλλά δεν έιχε ραντεβού και βρήκαν ένα κενό και με βάλανε!;) Να πω και το τελευταίο το καλύτερο????:confused::confused::confused: Με ζύγησε και μου είπε οτι δεν έχω πάρει καθόλου βάρος, :confused::confused::confused: ενώ ο άντρας μου μου λεέι αποκλείεται, έχεις παχύνει μου λέει! Η μάνα μου πάλι μόνο την κοιλιά μου βλέπει να έχει γίνει φούσκα!:confused:

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...