Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Eternity είπε:

Ήθελα να σας πω κάποια πράγματα με αφορμή το δικό μου ταξίδι στην εξωσωματική ειδικά τον τελευταίο χρόνο. Αυτά ήθελα να καθίσω να σας τα γράψω οποία κι αν ήταν η έκβαση. Είμαι πλέον 44 χρονών, με ανακουφιστικο βέβαια το ότι μου λένε ότι δε μου φαίνεται καθόλου και με έναν άντρα νεότερο κατά 2 χρόνια. Τα έμβρυα που έβαλα τα μάζεψα σε 4 ωοληψιες από τα 42,5 μέχρι τα 43 και 3 μήνες. Έχω την αίσθηση ότι στην ηλικία από 42 έως 43, πρέπει να γίνεται κάτι με τα αποθέματα ωαρίων στις γυναίκες. Έχω ακούσει πολλές γυναίκες είτε να μένουν μόνες τους έγκυες είτε με εξωσωματική και εύκολα. Κοπέλα 42,5 λίγο πριν την 5η της εμβρυομεταφορα, μένει μόνη της έγκυος! Φίλη μου έχει πάρει τα φάρμακα για εξωσωματική και επειδή είχε αναμονή τότε ο γιατρός, στο διάστημα αυτό μένει μόνη της έγκυος σε ηλικία 42,5 και αυτή και με ΑΜΗ 0,1!!! Μην απογοητευεστε λοιπόν, κάθε αποτυχία να σας πεισμώνει και φυσικά να μην ξεχνάτε το σεξ!!! 

Ναι κορίτσι μου, αυτό προσπαθώ από χτες. Θα περιμένουμε τα νέα σου. 

Από τα 43 έως τα 44 δεν καταφέραμε να βάλουμε τα έμβρυα. Αρχικά έκανα υστεροσκοπηση και άφησα 1 μήνα να περάσει. Μετά ειτε δεν προχωρούσαμε λόγω κύστης είτε δεν παχαινε το ενδομήτριο. Κάποια στιγμή λέω σταματάω για λίγους μήνες, πλησίαζε και το καλοκαίρι και δεν ήθελα να κλειστώ σπίτι καλοκαίριατικα. Πήγα γυμναστήριο, έπαιρνα ω3 και προβιοτικα από μόνη μου. Έβγαλα για λίγο το κεφάλαιο εξωσωματική από τη ζωή μου. Όσοι με είδαν το καλοκαίρι κατάλαβαν αμέσως πόσο είχα ανανεωθεί και σωματικά και ψυχολογικά. Ξεκίνησαν λοιπον τα σχολεία και λέω τώρα που χειμωνιάζει ας ξεκινήσουμε. Είχα ζητήσει και στο γιατρό σε κάθε περίπτωση να κάνουμε και prp ενδομητριου για να μην έχω το "αν" στο μυαλό μου. Κι έτσι και έγιναν τα πράγματα. Ακόμη κι όταν πίστεψα ότι βίωνα αποβολή, ευχαρίστησα το γιατρό μου που κάναμε τα πάντα όπως έπρεπε. Κορίτσια μου ποτέ μην το βάλετε κάτω. Σας ευχαριστώ και πάλι όλες που περιμένατε μαζί μου με αγωνία για το αποτέλεσμα, που χάρηκατε σα να με γνωρίζετε! Πάμε τώρα βήμα βήμα να συνεχίσουμε. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε? Πως πέρασε το βράδυ σας? Εγώ όταν ξαπλώνω μερικές φορές, δεν μπορώ να πάρω ανάσα...αισθάνομαι ένα βάρος μπροστά, στην κοιλιά μου ψηλά, κοντά στο στομάχι! Aύριο έχω ραντεβού με τον γιατρούλη μου!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια . ολα καλα δεν ηταν τπτ ειμουν βρεγμενη και ιδρωμενη μαζι .

αμαν καλε κ με τρομαξες.γιαυτο σε ρωτησα μηπως ησουν ιδρωμενη,:tongue:

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε? Πως πέρασε το βράδυ σας? Εγώ όταν ξαπλώνω μερικές φορές, δεν μπορώ να πάρω ανάσα...αισθάνομαι ένα βάρος μπροστά, στην κοιλιά μου ψηλά, κοντά στο στομάχι! Aύριο έχω ραντεβού με τον γιατρούλη μου!

να μη ξαπλωνεις εντελως ισια ελενη.βαζε ενα μαξιλαρι στην πλατη.δυσπνοια εχεις ειναι νορμαλ.

καλημερα κοριτσια:P

Holy Diver

να μη ξαπλωνεις εντελως ισια ελενη.βαζε ενα μαξιλαρι στην πλατη.δυσπνοια εχεις ειναι νορμαλ.

καλημερα κοριτσια:P

Οκ Δημητρούλα, θα το εφαρμόσω! Εγώ νόμιζα οτι η μικρή ανεβαίνει πολύ πάνω και επειδή είμαι ανάσκελα με πιέζει και δεν μπορώ να πάρω καλές ανάσες!

MbGIp1.png

κκαλημερα γλυκές μου. Ελένη δοκίμασε στο πλάι να κοιμάσαι.... πόπη όλα καλά λοιπόν.... Έχασα ένα κιλό. Αχαχαχ

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

κκαλημερα γλυκές μου. Ελένη δοκίμασε στο πλάι να κοιμάσαι.... πόπη όλα καλά λοιπόν.... Έχασα ένα κιλό. Αχαχαχ

Καλημέρα κίσα, στο πλάι κοιμάμαι έτσι και αλλιώς, αλλά κάθομαι λίγο ανάσκελα μόλις ξαπλώσω!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κίσα, στο πλάι κοιμάμαι έτσι και αλλιώς, αλλά μόλις ξαπλώσω κάθομαι και λίγο ανάσκελα!

MbGIp1.png

καλημέρα και από μένα! πάλι ζέστη!αμαν να έρθει ο σεπτέμβρης να δροσίσει λίγο και εδώ...

δεν με έφτανε η ζέστη αναψα και κάρβουνα να ψήσω μια σιναγρίδα για το μεσημέρι!εσείς τι καλό θα φάτε?:confused:

Καλημέρα κορίτσια εχτες ήταν μια ήσυχη βραδιά τελικά όταν αγγίζει την κοιλιά μου ο άντρας μου το μωρό ηρεμεί χαλαρώνει το ίδιο το κανει κ με τους γατούσ τι άλλο θα δω η μάνα σήμερα με ζαλίσαν για το όνομα τελικά θα το βάλω σε κλήρωση χεχεχε

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Ο άντρας μου και εγώ Ladycat συμφωνήσαμε για το όνομα πολύ εύκολα...Σε άλλο θέμα τον κοντράρω εγώ...! Τι ομάδα θα την κάνω, εγώ την θέλω Πανιωνάρα και εκείνος Ολυμπιακό!!! χαχαχαχαχαχαχα! Ρε προβλήματα που έχουμε εεεεεε??? Του λεώ παιδάκι μου, η μπέμπα είναι Πανιωνάρα από την κοιλιά της μάνας της, πως θα την κάνεις εσύ Ολυμπιακό??? χαχαχαχα!!! Πότε έχεις γιατρό? Εγώ θα πάω αύριο 9,30, θα τον ρωτήσω κιόλας για την ακριβή ημερομηνία τοκετού (αν ξέρει και εκείνος να μου πεί) ! Βασιλικούλα εμείς φάγαμε γιουβετσάκι σήμερα!:P

MbGIp1.png

Ο άντρας μου και εγώ Ladycat συμφωνήσαμε για το όνομα πολύ εύκολα...Σε άλλο θέμα τον κοντράρω εγώ...! Τι ομάδα θα την κάνω, εγώ την θέλω Πανιωνάρα και εκείνος Ολυμπιακό!!! χαχαχαχαχαχαχα! Ρε προβλήματα που έχουμε εεεεεε??? Του λεώ παιδάκι μου, η μπέμπα είναι Πανιωνάρα από την κοιλιά της μάνας της, πως θα την κάνεις εσύ Ολυμπιακό??? χαχαχαχα!!! Πότε έχεις γιατρό? Εγώ θα πάω αύριο 9,30, θα τον ρωτήσω κιόλας για την ακριβή ημερομηνία τοκετού (αν ξέρει και εκείνος να μου πεί) ! Βασιλικούλα εμείς φάγαμε γιουβετσάκι σήμερα!:P

εννοειτε θα γινει γαυρακι η κορακλα σου

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

αχαχαχ εμένα ξεσηκώνεται με τον μπαμπά.... Εχω κάνει τα δαχτυλάκια μου τρύπητηρί από το μηχάνημα αλλά όλο κάτω είμαι ευτυχώς -αύριο εχω γιατρό 6.30

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ κοριτσακια τι κανετε ???

σημερα η μερα κυλησε ηρεμα αλλα με μια κοιλια τουρτα πολυ βαρη και ασυκωτη

μ το ζορι περπαταω πειτε κανενα νεο κοριτσακια

χαχαχαχαχαχαχα Και εγώ το ίδιο Ποπάκι, μιλάμε για πολύ βάρος βρε παιδί μου, ακόμα και όταν κάθομαι...που θα πάει αυτή η κατάσταση και έχω άλλους 2,5 μήνες μπροστά μου!:roll:

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...