Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Θυμάμαι που έχεις ταλαιπωρηθεί πααααρα πολύ..και λυπάμαι πραγματικά..αν θυμάμαι καλά είναι και λίγο απρόσωπη η προσέγγιση του γιατρού σου κ αυτό το κάνει πιο δύσκολο η αλήθεια είναι..4/4ειναι σκληρό,αλλα το θετικό είναι πως λόγω ηλικίας,έχεις ποιοτικά ωάρια.Απ όσο έχεις πει,το σπέρμα είναι το θέμα σας.Νομιζω πως στη θέση σου και εγώ θα έψαχνα να πάω κάπου αλλού,είναι λογικές οι σκέψεις σου

Δεν ξέρω πραγματικά αν ήμαστε όντως τόσο άτυχοι ή αν επειδή θεωρούν πως λόγω της ηλικίας μου ήμαστε εύκολη περίπτωση δεν ασχολούνται όσο θα έπρεπε; Σκέψεις κάνω τώρα και εγώ αλλά γενικά έτσι μας είχε πει ο γιατρός μου από το πρώτο ραντεβού 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλωσόρισες φροσακι!ελένη μην ανησυχείς. Δήμητρα κι εμένα έτσι ακριβώς όλο με παραμορφώνει και με πονάει. Νομίζεις θα γεννησεισ νωρίτερα;κι εγώ λέω η νωρίτερα η μετά δε θα βγαίνει.11 πάντως για την πιτ δε με βλέπω. Τρυπιεμαι και δείχνει νορμάλ. Αύριο θα το κάνω σωστά. Αλλά δεν ξέρω αν σας το πα πεινάω.μπαίνω από το κινητό σόρρυ αν σας φαίνομαι απότομη οκ;11 γωγώγ.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι κισακι μου...πιστευω θα γεννησω νωριτερα γιατι κ την μεγαλη την εκανα 7 μερες πιο νωρις κ τον γιο μου 14 μερες νωριτερα.τωρα στο τριτο που κουραζομαι κ πιο πολυ σιγουρα δε θα προλαβω να κλεισω 38 εβδ:roll: ουυυυυυυυφφφφ

Holy Diver

απλά πρόσεχε για τις σύσπασεις.όσο είμαι ξαπλα και ήρεμη εχω ελάχιστες. Αν τσιτώσω η κουράστω.11 αρχίζουν πάλι. Βέβαια με τα μωρα ειναι δύσκολο το ξέρω.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Κισσάκι δεν ανησυχώ, αφού μου το είπε και ο γιατρούλης μου, απλά εξηγώ στην Πόπη γιατί προφανώς είναι προς τα κάτω η κοιλιά! Έχεις δίκιο μωρέ Δήμητρα, αλλά τι να κάνεις? Υπομονή κορίτσι, 2 μήνες μείνανε!:P

MbGIp1.png

βραζω το βραδινομο υκολοκυθια μ ετη ριγαμη που λενε....ρε μηπως δε με ειδε αυτη που ειμαι εγκυος?και λεει διαιτα 1800 θερμιδων,τοσο δεν παιρνεις με 1 οικογενειακο παγωτο,απο αυτ απου τρωω νομοιχω με 1000 τοπολυθερμιδε ςειμαι!αχαχαχαχα πολλη ζεστη σημερα λεμε...θ ακαουμε!!!!!και χτες το βραδυ ηταν οτμονο βραδυ που κοιμηθηκα χωρις αιρκοντισιον η κλιματισμο....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

δεν υπαρχει καποιος να σε βοηθησει αυτην την περιοδο . ???

οχι ποπακι δυστηχως δεν εχω κανεναν εδω.μονο ο αντρας μου ειναι αλλα δουλευει καθε μερα 10.30-15.00 και μετα 17.00-00.00 οποτε παλι δε γινεται να βοηθησει κ πολυ...δε πειραζει συνηθισα ετσι κιαλλιως..ισως να μη μου αρεζε να εχω κ κανεναν να βοηθαει μεσα στα ποδια μου:tongue: μονο καποιον να μου κρατουσε τα παιδια τα σαββατοκυριακα για μερικες ωρες γιατι μου βγαζουν τον αδοξαστο.καθημερινες οκ δεν εχω προβλημα πανε παιδικο 9 το πρωι με 3 το μεσημερι.

βραζω το βραδινομο υκολοκυθια μ ετη ριγαμη που λενε....ρε μηπως δε με ειδε αυτη που ειμαι εγκυος?και λεει διαιτα 1800 θερμιδων,τοσο δεν παιρνεις με 1 οικογενειακο παγωτο,απο αυτ απου τρωω νομοιχω με 1000 τοπολυθερμιδε ςειμαι!αχαχαχαχα πολλη ζεστη σημερα λεμε...θ ακαουμε!!!!!και χτες το βραδυ ηταν οτμονο βραδυ που κοιμηθηκα χωρις αιρκοντισιον η κλιματισμο....

αχ πως αντεχεις βρε κισακι κ συ...

κολοκυθια με ριγανη...ελεος...

της ειπες παιδι μου οτι εισαι εγκυος???απαπα!

Holy Diver

ρε συ λε ςναμην το ειδε?αχχαχααχ ?και μυου λεει κιολας μια σταλιτγσα μ ετοσο ,ικρη κοιλιτσα που το βρηκες το σακχαρο?αχχαχα!τι να πω...το σιγουρο ειναι οτι θ ααδυνατισω!ελπιζω μον ο ναμην εχει προβλημα το μωρακιμου!παντως ρ εκοριτσια οσσο δε σκφτομουν ταγλυκα,τωραπου μου το απααγορεψαν τρελαινομια,ολο γλυκα εχω στο μυαλο μου!ατιμος εγκεφαλος!!!!!!!

δημητρουλι ζοριζεσαι κι εσυ μοναχουλι τα ειχαμε ξαναπει πιο παλια....τωρα θ αβαλεις τα ιο μεγαλα να κρατουν το μωρο και ν απασχολειστε ολοι,αν δε τη σφαξει ο μικρος!αχαχα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

τι ν πεις δημητρα δυσκολα τα πραγματα κουραγιο.

κοριτσακια μου την τελευταια ωρα πηγαινω συχνα τουαλετα και ειμουν βρεγμενη στα βρακια μ στο σορτσακι .... δεν ξερω

υγρα με βλεννα ειναι η σκέτα σαν τσισα;εμένα τα υγρα μου ενώ είχα μόνο στο β τρίμηνο αυτό το τρίμηνο δεν εχω σχεδόν καθόλου....πάρε το γιατρό ένα τηλ να ρωτήσεις.11

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Κοπελιές δεν μπορώ άλλοοοοοοοοοοο! Ώρες-ώρες το στομάχι μου πιέζετε και δεν μπορώ να αναπνεύσω!!!!!!!!!!!!:roll::confused::roll::confused: Μάλλον η μπουμπού με πιέζει, δεν ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω!!!:confused::confused::confused:

MbGIp1.png

τι ν πεις δημητρα δυσκολα τα πραγματα κουραγιο.

κοριτσακια μου την τελευταια ωρα πηγαινω συχνα τουαλετα και ειμουν βρεγμενη στα βρακια μ στο σορτσακι .... δεν ξερω

Ποπη βρεγμενη η μηπως ησουν ιδρωμενη?τι εννοεις βρεγμενη??δηλαδη ποσο?:roll:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...