Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα περιμένουμε τη χοριακη της @kate82. Κορίτσι μου προσεύχομαι να μας πεις ένα μεγάλο νούμερο σήμερα!!! 

Εγώ από την υπνηλία πέρασα νομιζω στην αϋπνία τις τελευταίες ημέρες! Σκεφτόμουν τόσα πράγματα χτες.... πόσο τελικά πρέπει να μην είσαι παρορμητικος... Είχα σταματήσει τις αντιπηκτικες νομίζοντας ότι θα αποβάλλω (ευτυχώς τις κάνω προληπτικά), ήθελα να σκίσω τη φωτογραφία με τα έμβρυα που έβαλα γιατί δεν άντεχα να τα βλέπω, ήθελα να σβήσω τη φωτογραφία με το θετικό τεστ ούρων και αυτή που είχα βγάλει με τον άντρα μου να πίνουμε καφέ ευτυχισμένοι εκείνη την 1η ημέρα... Καλά για τα κλάματα που έριχνα τα βράδια για να μη με καταλάβει ο γιος μου. Ευτυχώς βασικά που δεν παίξαμε πάλη που μου ζητούσε μια μέρα! Έγινε λάθος του μικροβιολογικου, απεβληθη κάποιο από τα έμβρυα, δε θα μάθουμε ποτέ... Η ζωή σε εκπλήσσει τόσο περίεργα ώρες ώρες. Το 2019 βέβαια μου είχε συμβεί το ανάποδο. Σε μια εισαγωγή του πατέρα μου στο νοσοκομείο και με το άγχος του καρκίνου επειδή είχε έναν υψηλό δείκτη, πήραμε μια εξέταση η οποία δικαιολουσε την τιμή αυτή λόγω λοίμωξης. Η εξέταση αυτη αποδείχθηκε λάθος.... και τελικά ο πατέρας μου είχε όντως καρκίνο και 6 μήνες μετά έφυγε... Τώρα βιωνω το ανάποδο, δεν είναι φοβερό? 

Μακάρι κοριτσι μου αλλά προαίσθημα αρνητικό σήμερα.... μην σκέφτεσαι τίποτα και ΖΗΣΕ ΤΟ σε παρακαλώ, μην ταλαιπωρείς άλλο  το μυαλούδακι σου 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια. Πεινάω πολύ. Στην πείνα με έχει. Σίγουρα φταίν τα χάπια σε μεγάλο βαθμό. Ανέβηκε κατακόρυφα σχεδόν διπλασιάστηκε με το σου το πήρα.

Δεν πειράζει γλυτώνω τη δίαιτα μετά. Να περάσετε σούπερ ότι κι αν κάνετε.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμεις τωρα εχουμε 14 βαθμους:rolleyes: αρχισε το φθινοπωρο εδω κ 20 μερες...απο οκτωβρη μπαινουμε στον χειμωνα μεχρι τον εμ....μαρτιο-αρχες απριλιου...ναι ναι χιονιζει κ τον απριλιο:| δεκεμβριο φτανουμε κ -25!ειδικα περσι απο τελη νοεμβριου μεχρι τελη μαρτιου ειχαμε ΜΟΝΟ χιονια.απαισιο!

Holy Diver

ουφ εμεις τι να πουμε που υποφερουμε απο ζεστη . δεν την παλευω αλλο. ξυπνησε μολις τωρα και το αγορακι μου . εχθες μεχρι το βραδυ παρεα μας εκανε βλεπαμε ταινια μεχρι της2 .

koritsia oi tainie wpao to mhxanaki ein ailhgmnenew apo ton 04/2010,peorazei?μεχρινα μου γραψοει το ικ ααλλες....θ αχρησιμοποιησω αυτες του θειου μου....απατεωνες πια αμαν!

δημητρα θυμαμαι περυσι που δνεμπορουσε ςαπο το κρυο και τ αχιονια ουτε τ αμωρ ανα βγαλει ςειχες φρικαρει!!!θ αερθουν οι δικοι σας για τη γεννα?

κοριτσι αμπανακι αε?απολαυστε τα!ποπακι ξενυχτης κι εσενα?κιεμενα ησυχια δενεχει!με ποναει αρκετ ακαποιες φορες μαλιστα....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

αστα ν πανε ξαπλωνω ποναω ειμαι ομορφια παλιτ ιδια δεν μ φτανει η ζεστη δεν μ φτανει οτι η καθε κλωτσια ποναει βαραει και δυνατα αμα δεν τ δωσω σημασια εχω και το δοντι μου τρομαρα μ

θα ερθουν οι γονεις μου κατα τις 10 οκτωβρη να ειναι κ στα γεννεθλια της μικρης κ θα κατσουν 40 μερες η κ παραπανω αν χρειαστει.ετσι κ αλλιως το ξερω οτι δε θα γεννησω στην ΠΗΤ.δε με βλεπω να γενναω μετα τις 20 οκτ.το αισθανομαι πολυ εντονα αυτο:roll:

εντωμεταξυ απο την αρχη της εγκυμοσυνης εχω τραβηγματα στο κατω μερος της κοιλιας σαν κραμπες κ τον τελευταιο μηνα ειναι πολλες φορες την ημερα.ο γιατρος λεει οτι ειναι φυσιολογικο.στο πρωτο παιδι δεν ειχα καμια φορα στο δευτερο ειχα λιγες αυτη τη φορα συνεχεια!εχω κ πετρωμα κ πονακια περιοδου αλλα ειναι ακαθοριστες στιγμες οποτε ειναι οκ...

Holy Diver

αστα ν πανε ξαπλωνω ποναω ειμαι ορθια παλιτ ιδια δεν μ φτανει η ζεστη δεν μ φτανει οτι η καθε κλωτσια ποναει βαραει και δυνατα αμα δεν τ δωσω σημασια εχω και το δοντι μου τρομαρα μ

κοριτσια εχω μια απορια . εμενα η κοιλιτσα απο την αρχη της εγκυμοσυνης εχει κλησει προς τα κατω και ειναι προς τ κατω παντα απο την αρχ δεξια αριστερα απο την μιση κοιλια και κατω κλωτσαει .δεν ειναι ψηλα η κοιλιτσα μου . δεν αγχωνομαι απλα εχω απορια αν το εχει κ αλλη απο σας

κοριτσια εχω μια απορια . εμενα η κοιλιτσα απο την αρχη της εγκυμοσυνης εχει κλησει προς τα κατω και ειναι προς τ κατω παντα απο την αρχ δεξια αριστερα απο την μιση κοιλια και κατω κλωτσαει .δεν ειναι ψηλα η κοιλιτσα μου . δεν αγχωνομαι απλα εχω απορια αν το εχει κ αλλη απο σας

Και εμένα Πόπη προς τα κάτω είναι η κοιλιά μου! Είναι η θέση που έχει πάρει το μωρό! Στο λέω γιατί προχτές που είδα το γιατρό μου του είπα οτι συνέχεια κάτω απο τον αφαλό αισθάνομαι το μωρό να κουνιέτε και μου είπε οτι δεν πειράζει, δεν έχει σημασία, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κουνιέτε. Άρα για να αισθάνομαι συνέχεια το μωρό εκεί σημαίνει ότι η κοιλιά γ'ιαυτό είναι προς τα κάτω!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

ζεσταινομαι θελω να καθομαι κατω απο το αιρκοντισιον δεν βρηκα γιατρο στο ικα με ελευθερο ραντεβου οποτε δεν με βλεπω να κανω της εξετασεις πριν το τελος σεπτεμβρη κ ποιος ακουει το γιατρο στο τζανειο που εκεινος με εστελνε στην χιο με την προυποθεση να κανω εκει τις εξετασεις

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

παιδια με εχει ριμαξει αυτο το μωρο....αυτη τη στιγμη κλωτσαει κ χτυπαει απο ολες τις μεριες...φουσκωνει η κοιλια μου σε ολα τα σημεια!πεταει εξωγκωματα απο μπροστα στο σημειο του αφαλου,απο το κατω μερος της κοιλιας δεξια κ απο τα πλαγια διπλα στα πλευρα αριστερα!συγχρονως!καλε αφου με ποναει ελεος πια βελονες εχει αυτο το μωρο?νομιζω οτι θα εκραγω!βοηθειαααα

Holy Diver

Ladycat να πας απο κοντα στο ικα στο μανας και παιδιου κ ν πεις ειμαι εγκυος κ πρεπει ν κανω αυτες τις εξετασεις πριν την ταδε του μηνος κι θα στην κανουν . εγω ετσι πηγα και εκανα , ασε τι λενε στο 184 . πανε απο κοντα και θα σε βολεψψουν .

αχ κοριτσια οσο περνανε η μερες τοσο πιο λιγο θ τ ακουμε οποτε μην παραπονιομαστε χωρο δεν θα εχει σε λιγο .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...