Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Άσ' τον να λέει μωρέ. Μια χαρά είστε κι εσύ και ο μπέμπης σου. Ναι, το ξεκινήσαμε επιτέλους. Ελπίζω μέχρι τον Δεκέμβρη να έχει τελειώσει. Τώρα, πως θα μετακομίσω με νεογέννητο... Λες αν βγει μεγάλος να βοηθήσει κιόλας? αχαχαχαχαχα Μάνα, που να την βάλω την κούνια μου? αχαχαχα

Άντε επιτέλους! Καλά να πάνε όλα και χωρίς καθυστερήσεις! Τυχερός ο μπέμπης! Θα διακοσμήσει και μόνος του το δωμάτιο! :tongue:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ωραιοςο λαμπραντορακος στη φωτο να σας ζησει!!!!κοριτσια πηρα διαιτ ακαι μηχανακι γιανα μετριεμαι...θα γινω συλφιδα μ εαυτα που θατρωω1αχαχαχα!σαν τηνπετρουλακη μετα τηγεννα ,μη σα ςπω και γραμμωμενη!αχαχαχα! και σε 15 μερες θα μ ε ξαναδει μηπως χρειαστει ινσουλινη...μου ειπε οτικαι τα γιουτοπαρ που παιρνω για τις συσπασεις ανεβαζουντ ο σακχαρο! δημητριακα καθολου δε μου εβαλε....αχ τωρα πρπει ναμαγειρευω ξεχωρα γιαμενα....και θ ακανωμι αεξεταση γλυκοζυιμεναση καπως ετσι...πως ηταν το σακχαρο τους 3 τελευταιους μηνες....καιαντε ν απαω να γραψω αυτα που μετραν το σακχαρο γιανα τα παρω...στο ικα θα παω 13 σεπτεμβριου ευκαιορ ραντεβου,,,,μαλλονθα παω εκτακτη ,αλλα θα με βρισει αυτη εκει...σημερα ειμαι πολυκαλυτερα!φιλακαι σε ολες,δημητρουλι περιμενουμε νεα απο το γιατρο!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ωραιοςο λαμπραντορακος στη φωτο να σας ζησει!!!!κοριτσια πηρα διαιτ ακαι μηχανακι γιανα μετριεμαι...θα γινω συλφιδα μ εαυτα που θατρωω1αχαχαχα!σαν τηνπετρουλακη μετα τηγεννα ,μη σα ςπω και γραμμωμενη!αχαχαχα! και σε 15 μερες θα μ ε ξαναδει μηπως χρειαστει ινσουλινη...μου ειπε οτικαι τα γιουτοπαρ που παιρνω για τις συσπασεις ανεβαζουντ ο σακχαρο! δημητριακα καθολου δε μου εβαλε....αχ τωρα πρπει ναμαγειρευω ξεχωρα γιαμενα....και θ ακανωμι αεξεταση γλυκοζυιμεναση καπως ετσι...πως ηταν το σακχαρο τους 3 τελευταιους μηνες....καιαντε ν απαω να γραψω αυτα που μετραν το σακχαρο γιανα τα παρω...στο ικα θα παω 13 σεπτεμβριου ευκαιορ ραντεβου,,,,μαλλονθα παω εκτακτη ,αλλα θα με βρισει αυτη εκει...σημερα ειμαι πολυκαλυτερα!φιλακαι σε ολες,δημητρουλι περιμενουμε νεα απο το γιατρο!!!

kishaki αφου θα ξεκινήσεις και διατροφή δεν θα έχεις πρόβλημα! Δεν νομίζω να φτάσεις στις ινσουλίνες! Εγώ τις πλήρωσα τις ταινίες ,δυστυχώς έχω ηλίθιο ταμείο και έχω δώσει πολλά λεφτά έτσι! :( Άντε καλό τρύπημα! Όλα καλά θα πάνε! Εκμεταλλευσου την ξάπλα όσο περισσότερο μπορείς! :wink:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

δενε χει ξαπλα!!!!δουλευα παλι....αχ τι να κανω....οσο μπορω ξεκουραζομαι......να στε καλα ρε κοπελιτσες!!!!!παω για μαμ!!!!και τ ααγορακια συνηθως ειναι πιο μεγαλα απο τ ακοριτσακια μην αγχωνεστε εμ τις μετρησεις τωνμωρων!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Κοριτσάκια καλησπέρα! Σήμερα το πρωί πήγα στον γιατρό του ΙΚΑ να μου γράψει φάρμακα και τον ρώτησα πότε θα πάρω την άδεια και μου είπε: Αν γεννήσεις τέλος Νοεμβρίου, όπως είναι η ΠΗΤ σου, θα έρθεις μετά τις 15 Σεπτεμβρίου να σου γράψω την άδεια. Αν γεννήσεις 17 Νοεμβρίου όπως έχεις κανονίσει λόγω καισσαρικής, θα έρθεις μετά τις 10 Σεπτεμβρίου.Οπότε θα πάω Δευτέρα 13 για να είμαι μετά τις 10 του μήνα που είπε! Οπότε και εσείς που γεννάτε πιο μπροστά απο μ'ένα, να το ξέρετε για να κανονίσετε! Άντε, έκανα την αρχή με την μέτρηση του ζαχάρου και ακολουθήσατε και άλλες! Καλά μετρήματα λοιπόν! Βασιλική μου κούκλος ο σκυλάκος σου! amela καλώς ήρθες βρε που χάθηκες?

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

γεια σαααας!λοιπον τελικα εχω φυσιολογικες συσπασεις.ειναι οι προπαρασκευαστικες κ ολες εχουν μετα την 30η εβδ,οποτε ειναι φυσιολογικο.οι τιμες σακχαρου βγηκαν 92 166 128.εσενα ποσο ηταν κισακι?μου ειπε οτι η πρωτη ειναι λιγο ανεβασμενη.επρεπε να ειναι 90.αλλα οι αλλες 2 ειναι μια χαρα.οποτε δε μου εβαλε διαιτολογιο απλα μου ειπε να μη τρωω πολλα γλυκα κ 20 σεπτ θα ξανακανω.κ δε σας ειπα!αλλαξε εκεινο το υγρο που πινουμε πριν την εξεταση!επειδη πολλες εγκυες κανανε εμετο γιατι ηταν απαισιο!αχ κοριτσια ηταν με γευση κερασι!!σαν βυσσιναδα!!!500 γρ επρεπε να πιω μεσα σε 5 λεπτα.τελειο μιλαμε!ειχα κ μια πεινα τακα τακα το ηπια:rolleyes:

Holy Diver

μπράβο δημητρούλι άντε να ηρεμήσεις τώρα. Εμένα ήταν σούπερ ανεβασμένες αν θες πάνε 2 σελίδες πίσω κάπου τις έγραψα και δεν τις βρίσκω. Αχ μοντέλο θα γίνω. Ελένιτσα πρηστηκε κιόλας;νορμάλ θα ειναι!είμαι στην ταράτσα και χαλαρώνω. Μουσική δροσιά ...έφαγα κολοκύθακι βραστό και τυρακι. Ότι λέει η Δίαιτα στην πείνα με έχει.... Για το καλό μου.περιμένω τη δευτέρα να δω το μωρακι μου...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

αρκετές κινήσεις του μωρου με ζορίζούν και με πονούν...νομίζω θα σκιστει η κοιλιά μου.καληνύχτα όμορφες....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

τότε μην ανησυχείς ελένιτσα νευρικό μυϊκό θα ειναι. Λίγο ψηλά τα ποδαρακια και ξαπλα.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλημέρα και από μένα!

σήμερα θα πάμε στη Λεμεσό για κάτι δουλειές,μετά θα πάμε στα τζαμπο να δω τι παίζει και μετά θα καταλήξουμε στην θάλασσα!τώρα φτιάχνω τα σάντουιτς και φεύγουμε!

κούλλα καλά να περάσετε στο βουνό!

όσες πάλι μείνετε σπιτάκι φροντίστε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε!

φιλάκια πολλά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...